Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Fakat ste prdnuli u fenjer.
peškić, ko i kojotsadinare.
Da, da, daaaa ... ma daaa ... !
Guest- Guest
da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Guest- Guest
ebenica wrote:da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Njenjenjepeškićnjenjepeškić ... budi muško i reci peder boktejebal.
Guest- Guest
al ti si peškić, ti si mekaniji i od pedera. motoričke sposobnosti su ti takve a i mentalni sklop.Sovak wrote:ebenica wrote:da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Guest- Guest
ebenica wrote:da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Koje iživljavanje na slikama?
O čemu se radi?
Inače slike znaju reći više nego tisuću riječi tak da ne žimku koji je tvoj problem sa slikama?
Guest- Guest
ebenica wrote:al ti si peškić, ti si mekaniji i od pedera. motoričke sposobnosti su ti takve a i mentalni sklop.Sovak wrote:ebenica wrote:da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Gordane, Gordane .... ccc.
Guest- Guest
kaj se nisi ti peškiću nedavno pohvalio kak si gurnuo kaj' cijev pištolja u titovu sliku, točnije u gubec prije nego je završila u kontejneru?Sovak wrote:ebenica wrote:da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
O čemu se radi?
Inače slike znaju reći više nego tisuću riječi tak da ne žimku koji je tvoj problem sa slikama?
pokazal si mu kaj je da je.
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj se nisi ti peškiću nedavno pohvalio kak si gurnuo kaj' cijev pištolja u titovu sliku, točnije u gubec prije nego je završila u kontejneru?Sovak wrote:ebenica wrote:da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
O čemu se radi?
Ahahaha ... a tebe Tile boli!
Guest- Guest
ne, mogo si se i posrat kaj se mene tiče, ja se samo volim divit hrabrima, peškiću ;)Sovak wrote:ebenica wrote:kaj se nisi ti peškiću nedavno pohvalio kak si gurnuo kaj' cijev pištolja u titovu sliku, točnije u gubec prije nego je završila u kontejneru?Sovak wrote:ebenica wrote:da, peškiću, točno tak. da! kak drugačije objasnit iživljavanje na slikama, peškić bio peškić ostaoSovak wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
O čemu se radi?
Ahahaha ... a tebe Tile boli!
Guest- Guest
Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
ma ta priča "djeca imaju seksualnost" ti je zapravo priča "mi bi jebali djecu"
Škornju mujmane, škornju, ne pušku.
Ne znam kak vi Sancibo iz centra Zegeja to zovete.
Traži na google prevoditelju.
Guest- Guest
ne priča se o crkvi .marcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Guest- Guest
oprosti kaj ne pamtim sranja koja ti pišeš, ok, čizmicu. peškiću ;)Sovak wrote:Škornju mujmane, škornju, ne pušku.
Guest- Guest
ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
čuj kretena.
ja sam bil dobar u svemu osim fizičkog, nisam mogal napravit kolut ni napred ni nazad, nogomet me zanimal ko i lanjski sneg, i nikad se nis potukal. A volim pičke više nego boga vidit. I riga mi se kad vidim dva frajera da se ližu. Dragi lastane jesam li ja gay?
pa znam, kad te čovjek vidi i tvoju fizionomiju kišne gliste samo bi idiot mislio drugačije. jebote otkril si mi maeriku :/marcellus wrote:ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
čuj kretena.
ja sam bil dobar u svemu osim fizičkog, nisam mogal napravit kolut ni napred ni nazad, nogomet me zanimal ko i lanjski sneg, i nikad se nis potukal. A volim pičke više nego boga vidit. I riga mi se kad vidim dva frajera da se ližu. Dragi lastane jesam li ja gay?
Guest- Guest
tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
kaj da mu pošaljem sliku da je gazi čizmicama?marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
Last edited by ebenica on 4/6/2021, 20:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
kaj da mu pošaljem sliku da je gazi čizmicama?marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
Guest- Guest
marcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Gle .. Ebeni ima četiri banke, nije oženjen, u kvartu ga nikad s pičobom nisu videli, hiće tu gay djeca spiku ... fakat profil filopeda.
Guest- Guest
moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Similar topics
» Ovo je Arena Zagreb u petak navečer. Razlog - Dragana Mirković
» Sjeverna Makedonija danas postaje članica NATO-a
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen danas stiže u Zagreb
» Sjeverna Makedonija danas postaje članica NATO-a
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen danas stiže u Zagreb
Page 5 of 12