Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Guest- Guest
u stvari jesu, s puno njih, ako imaš kćer možda i s njom ;)Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Fakat ste prdnuli u fenjer.
ma ta priča "djeca imaju seksualnost" ti je zapravo priča "mi bi jebali djecu"
Gle .. Ebeni ima četiri banke, nije oženjen, u kvartu ga nikad s pičobom nisu videli, hiće tu gay djeca spiku ... fakat profil filopeda.
Guest- Guest
ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
je.. tak se i pizda_ kurčil...
kako rekoh, nis ja za te fizičke stvari
al ak baš nemaš di ić po šamar moš doć meni
al ja nisam pizda, ja sam ebenica i ja se ne kurčim ja ti kažem ono kaj je realno.marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Guest- Guest
marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
Pardon ... ja sam nenasilan isto.
I za mir u svijetu.
Peace brother.
Guest- Guest
kaj ti je dotur zabranil čizmice nosit?Sovak wrote:marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
I za mir u svijetu.
Peace brother.
Guest- Guest
ebenica wrote:u stvari jesu, s puno njih, ako imaš kćer možda i s njom ;)Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Gle .. Ebeni ima četiri banke, nije oženjen, u kvartu ga nikad s pičobom nisu videli, hiće tu gay djeca spiku ... fakat profil filopeda.
Mnaaah .... nikaj od toga.
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj ti je dotur zabranil čizmice nosit?Sovak wrote:marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
I za mir u svijetu.
Peace brother.
Je ... veli da ne smijem ljudima po glavi skakati.
Guest- Guest
ja znam da vi oženjeni brijete da se iebe samo u braku i ne bi jebali da ne zapišate teren, al nije tak ;)Sovak wrote:ebenica wrote:u stvari jesu, s puno njih, ako imaš kćer možda i s njom ;)Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Mnaaah .... nikaj od toga.
Guest- Guest
evo, ispravil sam ti.Sovak wrote:ebenica wrote:kaj ti je dotur zabranil čizmice nosit?Sovak wrote:marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
I za mir u svijetu.
Peace brother.
Je ... veli da ne smijem ljudima po slikanoj glavi skakati.
Guest- Guest
marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
Guest- Guest
ebenica wrote:evo, ispravil sam ti.Sovak wrote:ebenica wrote:kaj ti je dotur zabranil čizmice nosit?Sovak wrote:marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
I za mir u svijetu.
Peace brother.
Možeš ti kaj hoćeš ... original je original.
I Tile je skončal u kontejneru.
Ode.
Guest- Guest
pizda je k'o i marčelo, starovječno krele sa starog foruma.Sovak wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
Guest- Guest
pa znam, pokazal si mu. baš. sa čizmicama.Sovak wrote:ebenica wrote:evo, ispravil sam ti.Sovak wrote:ebenica wrote:kaj ti je dotur zabranil čizmice nosit?Sovak wrote:marcellus wrote:tak da, ebenica, obzirom da te puca agresiva i kompleksi... ja ti nisam adresa. Nisam nasilan. Odi Sovaku doma, ima terapiju za kretene...
I za mir u svijetu.
Peace brother.
Možeš ti kaj hoćeš ... original je original.
I Tile je skončal u kontejneru.
Ode.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
10kre koji je pisal na kultnima... nekaj je rekal da bu došal iz rijeke u zagreb me ispretepst... pa sam mu ja rekal di i kad bumo se našli.... pa je onda bilo nešto tipa nis ja to tak mislil... uglavnom nije se naslikal ali se je pretil da zna neke dečke u dubravi koji me budu polomili... kak vidiš još sam celi, a u dubravi sam zadnji put dobil po pixi početkom osamdesetih (jebiga, bad karma)
pizda nije tenkre, pizda je ok lik, al ima manu isto k'o i ti, ne kuži da je star.marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
10kre koji je pisal na kultnima... nekaj je rekal da bu došal iz rijeke u zagreb me ispretepst... pa sam mu ja rekal di i kad bumo se našli.... pa je onda bilo nešto tipa nis ja to tak mislil... uglavnom nije se naslikal ali se je pretil da zna neke dečke u dubravi koji me budu polomili... kak vidiš još sam celi, a u dubravi sam zadnji put dobil po pixi početkom osamdesetih (jebiga, bad karma)
Guest- Guest
ebenica wrote:pizda je k'o i marčelo, starovječno krele sa starog foruma.Sovak wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
Aha ... a ti si mladovječni.
I furaš punđu sa štapićima za ražnjiće.
OK.
Guest- Guest
u usporedbi sa vama dvojicom da, jesam.Sovak wrote:ebenica wrote:pizda je k'o i marčelo, starovječno krele sa starog foruma.Sovak wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
OK.
ne ne furam, od vojske furam isto, 3-5. i već 20 godina tak.
Guest- Guest
Sovak wrote:ebenica wrote:pizda je k'o i marčelo, starovječno krele sa starog foruma.Sovak wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
OK.
kaj ono fura se na stevena segala? Ajkju sobna temperatura
ak se udružite ispast će k'o da znatemarcellus wrote:Sovak wrote:ebenica wrote:pizda je k'o i marčelo, starovječno krele sa starog foruma.Sovak wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:naravno da možeš ;)marcellus wrote:moja fizionomija je 193 visine i sto kila... i više nis dete nego ti mogu šljagu opalit ak baš ne ide drukčije, da se rastepeš... ali mislim da bi striček sovak bolje rešil tvoje probleme.
Tko je pizda_kurčil?
OK.
kaj ono fura se na stevena segala?
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ovo je Arena Zagreb u petak navečer. Razlog - Dragana Mirković