ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena... - Page 4 Empty Re: Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...

Post by sitting_bull 4/6/2021, 14:06

Sovak wrote:
sitting_bull wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:partizani opet ušli u zagreb

Nisu nikada niti otišli.

Dovukli se iz  majevičkih pripizdina i ostali.

Sad su si fensi-šmensi na  Cvjetnom i u Bogovićevoj.

I progresivni.
bolje partizani, nego inkvizicija.

Koja inkvizicija?

Gle, kupim ti dildo, na njega flomićem napišem "Bozanić" i pošaljem ti ga na adresu iz usluge.

Ti nikaj ne buš platil.

Al ono ... ja sam totalno nereligiozan, čak mi u gro situacija popi jednostavno idu na živce i dosadna mi je RKC ... pa mi ideš na kurac s tim stavom prema Crkvi.

A SPC ti nije npr. nije problem.

Nikad, niti u jednom komentaru.

Ti si kurac, a ne Varaždinec.

Pitanje je samo iz koje su se bosansko-srpske vukojebine tvoji dotepli. 

"Zvanično".
koja inkvizicija, pitaš?
prikrivena, jaro, prikrivena.
ona koja godišnje pojede više gradske love, nego možeš zamisliti.

dildo slobodno kupi i gurni si ga vrit, a onda ga  puši pa onda zamijeni redosljed i tako u krug. kad već investiraš da imaš i neke koristi.

spc je isto sranje kao i cuh, samo sa srpskim štihom. obzirom da je njihov utjecaj na politički život u rh sličan utjecaju polarne svjetlosti na hemeroide tropskih komaraca ne zamaram se tom ekipom.

točno, ja nisam varaždinec, ali sam z ivanščice, a to ipak nije ni blizu kraju odakle su se tvoji skup s tobom dotepli.

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena... - Page 4 Empty Re: Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...

Post by mutava baštarda 4/6/2021, 14:09

vili40 wrote:Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena... - Page 4 84107215-f655-4363-85b1-7f8f169a54f5
Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena... - Page 4 8068f4bb-0cd3-43cd-93ce-3e9911588962
Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena... - Page 4 PXL_160521_32908454-1024x668

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 14:19

kaya wrote:
marcellus wrote:ajde, treba dečka podržat, ipak mu je danas prvi radni dan u životu...

inače ovo s ženom kojoj je pozlilo, ma ne nije namješteni PR... iduće je što? Pomagat će starici ili pačićima preko zebre, voziti časnu u sirotište jer nije bilo taksija?
😅

pa meni je to jače od titove svinjske glave

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/6/2021, 14:55

Bandićevci nestali s političke scene.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/pavicic-vukicevic-ispricala-kako-je-izgledala-primopredaja-potvrdila-da-ce-uzeti-6-6-a-komentirala-i-troskota-15078360

Sad će oni u neku drugu partiju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/6/2021, 15:57

....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 4/6/2021, 16:06

vuksadinare wrote:....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
:D:samo najedamput i to svih 200.000 glasača?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/6/2021, 16:06

Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/6/2021, 16:07

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
vidio sam vili jedan triko taman po tvojoj mjeri..istice jaja podosta..joj zaboravio sam da ti ne zivis u zg..sreca tvoja :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 4/6/2021, 16:08

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:
vidio sam vili jedan triko taman po tvojoj mjeri..istice jaja podosta..joj zaboravio  sam da ti ne zivis u zg..sreca tvoja :D
pa gdje su vam komunalni redari? :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 4/6/2021, 16:14

eto napokon smo iz DP-a saznali tko je iz vana financirao i doveo na čelo Zagreba Tomaševića.Nijjemci!I da bi stvar bila još gora njemački porezni obveznici što nije moralno i u redu prema njima.Švabe su inače poznate po tome da plaćaju neradnike i probisvjete.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 18:35

vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas' :)
srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 4/6/2021, 18:36

marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:ajde, treba dečka podržat, ipak mu je danas prvi radni dan u životu...

inače ovo s ženom kojoj je pozlilo, ma ne nije namješteni PR... iduće je što? Pomagat će starici ili pačićima preko zebre, voziti časnu u sirotište jer nije bilo taksija?
😅

pa meni je to jače od titove svinjske glave
a jel to bila titova svinjska glava 
znaš šta 
kad vratimo trg m tita lizal buš ovakve riječi 
sram te bilo

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 18:36

https://net.hr/danas/hrvatska/prvi-korak-tomislava-tomasevica-ponisten-natjecaj-za-nabavu-automobila-za-potrebe-gradske-vlasti-bd2b8bae-c548-11eb-86c7-b297773ae1fe
počeli su leftardi i odmah napad na kapitalističko društvo. komunjare.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 4/6/2021, 18:38

vili40 wrote:
ma lupeta fuko 
boji se da će i on morati pokazati noge u trikou :rasta

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 4/6/2021, 19:19

Sora wrote:
vili40 wrote:
vuksadinare wrote:.... gledam masovno glasači mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude ... a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
: D: samo najedamput i na svih 200.000 glasača?
ma lupeta fuko 
boji se da će i on morati pokazati noge u trikou:rasta:
Sora kad idemo brstit zelenilo :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 19:33

sitting_bull wrote:
Sovak wrote:
sitting_bull wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:partizani opet ušli u zagreb

Nisu nikada niti otišli.

Dovukli se iz  majevičkih pripizdina i ostali.

Sad su si fensi-šmensi na  Cvjetnom i u Bogovićevoj.

I progresivni.
bolje partizani, nego inkvizicija.

Koja inkvizicija?

Gle, kupim ti dildo, na njega flomićem napišem "Bozanić" i pošaljem ti ga na adresu iz usluge.

Ti nikaj ne buš platil.

Al ono ... ja sam totalno nereligiozan, čak mi u gro situacija popi jednostavno idu na živce i dosadna mi je RKC ... pa mi ideš na kurac s tim stavom prema Crkvi.

A SPC ti nije npr. nije problem.

Nikad, niti u jednom komentaru.

Ti si kurac, a ne Varaždinec.

Pitanje je samo iz koje su se bosansko-srpske vukojebine tvoji dotepli. 

"Zvanično".
koja inkvizicija, pitaš?
prikrivena, jaro, prikrivena.
ona koja godišnje pojede više gradske love, nego možeš zamisliti.

dildo slobodno kupi i gurni si ga vrit, a onda ga  puši pa onda zamijeni redosljed i tako u krug. kad već investiraš da imaš i neke koristi.

spc je isto sranje kao i cuh, samo sa srpskim štihom. obzirom da je njihov utjecaj na politički život u rh sličan utjecaju polarne svjetlosti na hemeroide tropskih komaraca ne zamaram se tom ekipom.

točno, ja nisam varaždinec, ali sam z ivanščice, a to ipak nije ni blizu kraju odakle su se tvoji skup s tobom dotepli.

Zvanično ili nezvanično?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 19:36

ebenica wrote:
vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas' :)
srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.

Gay dijete? 

Fakat ste prdnuli u fenjer.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 19:40

vili40 wrote:eto napokon smo iz DP-a saznali tko je iz vana financirao i doveo na čelo Zagreba Tomaševića.Nijjemci!I da bi stvar bila još gora njemački porezni obveznici što nije moralno i u redu prema njima.Švabe su inače poznate po tome da plaćaju neradnike i probisvjete.

Meni zapraf žal Febera.

Toliki se trudil u Hrvatskoj ne plaćati porez ... kad ono Hrvatska mu suđena.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 19:41

Sovak wrote:
ebenica wrote:

Gay dijete? 

da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?
peškić, ko i kojotsadinare.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 19:42

Sora wrote:
vili40 wrote:
ma lupeta fuko 
boji se da će i on morati pokazati noge u trikou :rasta

Dobro baba ... ne misliš sad i ti u tajice?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 19:43

ebenica wrote:
Sovak wrote:
ebenica wrote:

Gay dijete? 

da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?
peškić, ko i kojotsadinare.

Da, da, daaaa ... ma daaa ... !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics