Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Od danas Zagreb postaje leftardska cirkus arena...
koja inkvizicija, pitaš?Sovak wrote:sitting_bull wrote:bolje partizani, nego inkvizicija.Sovak wrote:epikur37 wrote:partizani opet ušli u zagreb
Nisu nikada niti otišli.
Dovukli se iz majevičkih pripizdina i ostali.
Sad su si fensi-šmensi na Cvjetnom i u Bogovićevoj.
I progresivni.
Koja inkvizicija?
Gle, kupim ti dildo, na njega flomićem napišem "Bozanić" i pošaljem ti ga na adresu iz usluge.
Ti nikaj ne buš platil.
Al ono ... ja sam totalno nereligiozan, čak mi u gro situacija popi jednostavno idu na živce i dosadna mi je RKC ... pa mi ideš na kurac s tim stavom prema Crkvi.
A SPC ti nije npr. nije problem.
Nikad, niti u jednom komentaru.
Ti si kurac, a ne Varaždinec.
Pitanje je samo iz koje su se bosansko-srpske vukojebine tvoji dotepli.
"Zvanično".
prikrivena, jaro, prikrivena.
ona koja godišnje pojede više gradske love, nego možeš zamisliti.
dildo slobodno kupi i gurni si ga vrit, a onda ga puši pa onda zamijeni redosljed i tako u krug. kad već investiraš da imaš i neke koristi.
spc je isto sranje kao i cuh, samo sa srpskim štihom. obzirom da je njihov utjecaj na politički život u rh sličan utjecaju polarne svjetlosti na hemeroide tropskih komaraca ne zamaram se tom ekipom.
točno, ja nisam varaždinec, ali sam z ivanščice, a to ipak nije ni blizu kraju odakle su se tvoji skup s tobom dotepli.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
vili40 wrote:
kaya wrote:marcellus wrote:ajde, treba dečka podržat, ipak mu je danas prvi radni dan u životu...
inače ovo s ženom kojoj je pozlilo, ma ne nije namješteni PR... iduće je što? Pomagat će starici ili pačićima preko zebre, voziti časnu u sirotište jer nije bilo taksija?
pa meni je to jače od titove svinjske glave
Bandićevci nestali s političke scene.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/pavicic-vukicevic-ispricala-kako-je-izgledala-primopredaja-potvrdila-da-ce-uzeti-6-6-a-komentirala-i-troskota-15078360
Sad će oni u neku drugu partiju.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/pavicic-vukicevic-ispricala-kako-je-izgledala-primopredaja-potvrdila-da-ce-uzeti-6-6-a-komentirala-i-troskota-15078360
Sad će oni u neku drugu partiju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
:D:samo najedamput i to svih 200.000 glasača?vuksadinare wrote:....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
vili40-
2015-08-02
Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
2015-09-08
vidio sam vili jedan triko taman po tvojoj mjeri..istice jaja podosta..joj zaboravio sam da ti ne zivis u zg..sreca tvojavili40 wrote::D:samo najedamput i to svih 200.000 glasača?vuksadinare wrote:....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
2015-09-08
pa gdje su vam komunalni redari?vuksadinare wrote:vidio sam vili jedan triko taman po tvojoj mjeri..istice jaja podosta..joj zaboravio sam da ti ne zivis u zg..sreca tvojavili40 wrote::D:samo najedamput i to svih 200.000 glasača?vuksadinare wrote:....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
vili40-
2015-08-02
eto napokon smo iz DP-a saznali tko je iz vana financirao i doveo na čelo Zagreba Tomaševića.Nijjemci!I da bi stvar bila još gora njemački porezni obveznici što nije moralno i u redu prema njima.Švabe su inače poznate po tome da plaćaju neradnike i probisvjete.
vili40-
2015-08-02
srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Guest- Guest
a jel to bila titova svinjska glavamarcellus wrote:kaya wrote:marcellus wrote:ajde, treba dečka podržat, ipak mu je danas prvi radni dan u životu...
inače ovo s ženom kojoj je pozlilo, ma ne nije namješteni PR... iduće je što? Pomagat će starici ili pačićima preko zebre, voziti časnu u sirotište jer nije bilo taksija?
pa meni je to jače od titove svinjske glave
znaš šta
kad vratimo trg m tita lizal buš ovakve riječi
sram te bilo
https://net.hr/danas/hrvatska/prvi-korak-tomislava-tomasevica-ponisten-natjecaj-za-nabavu-automobila-za-potrebe-gradske-vlasti-bd2b8bae-c548-11eb-86c7-b297773ae1fe
počeli su leftardi i odmah napad na kapitalističko društvo. komunjare.
počeli su leftardi i odmah napad na kapitalističko društvo. komunjare.
Guest- Guest
ma lupeta fukovili40 wrote::D:samo najedamput i to svih 200.000 glasača?vuksadinare wrote:....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
boji se da će i on morati pokazati noge u trikou
Sora kad idemo brstit zeleniloSora wrote:ma lupeta fukovili40 wrote:: D: samo najedamput i na svih 200.000 glasača?vuksadinare wrote:.... gledam masovno glasači mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude ... a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
boji se da će i on morati pokazati noge u trikou:rasta:
2015-09-08
sitting_bull wrote:koja inkvizicija, pitaš?Sovak wrote:sitting_bull wrote:bolje partizani, nego inkvizicija.Sovak wrote:epikur37 wrote:partizani opet ušli u zagreb
Nisu nikada niti otišli.
Dovukli se iz majevičkih pripizdina i ostali.
Sad su si fensi-šmensi na Cvjetnom i u Bogovićevoj.
I progresivni.
Koja inkvizicija?
Gle, kupim ti dildo, na njega flomićem napišem "Bozanić" i pošaljem ti ga na adresu iz usluge.
Ti nikaj ne buš platil.
Al ono ... ja sam totalno nereligiozan, čak mi u gro situacija popi jednostavno idu na živce i dosadna mi je RKC ... pa mi ideš na kurac s tim stavom prema Crkvi.
A SPC ti nije npr. nije problem.
Nikad, niti u jednom komentaru.
Ti si kurac, a ne Varaždinec.
Pitanje je samo iz koje su se bosansko-srpske vukojebine tvoji dotepli.
"Zvanično".
prikrivena, jaro, prikrivena.
ona koja godišnje pojede više gradske love, nego možeš zamisliti.
dildo slobodno kupi i gurni si ga vrit, a onda ga puši pa onda zamijeni redosljed i tako u krug. kad već investiraš da imaš i neke koristi.
spc je isto sranje kao i cuh, samo sa srpskim štihom. obzirom da je njihov utjecaj na politički život u rh sličan utjecaju polarne svjetlosti na hemeroide tropskih komaraca ne zamaram se tom ekipom.
točno, ja nisam varaždinec, ali sam z ivanščice, a to ipak nije ni blizu kraju odakle su se tvoji skup s tobom dotepli.
Zvanično ili nezvanično?
Guest- Guest
ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
Fakat ste prdnuli u fenjer.
Guest- Guest
vili40 wrote:eto napokon smo iz DP-a saznali tko je iz vana financirao i doveo na čelo Zagreba Tomaševića.Nijjemci!I da bi stvar bila još gora njemački porezni obveznici što nije moralno i u redu prema njima.Švabe su inače poznate po tome da plaćaju neradnike i probisvjete.
Meni zapraf žal Febera.
Toliki se trudil u Hrvatskoj ne plaćati porez ... kad ono Hrvatska mu suđena.
Guest- Guest
da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
peškić, ko i kojotsadinare.
Guest- Guest
Sora wrote:ma lupeta fukovili40 wrote::D:samo najedamput i to svih 200.000 glasača?vuksadinare wrote:....gledam masovno glasaci mozemo muskarci poceli nositi tajice-bermude...a zene glasaci sisati se na kratko i drzati za ruke..to je sad trendi u zg
boji se da će i on morati pokazati noge u trikou
Dobro baba ... ne misliš sad i ti u tajice?
Guest- Guest
ebenica wrote:da to je ono kad si prsitojan u kemiji al nemreš napravit kolut napred, kaj se ne sjećaš svog djetinjstva?Sovak wrote:ebenica wrote:srećom pa ti ne pišeš navijačka skandiranja jer bi ovo samo nekom gay djetetu palo na pamet i isto takva gay djeca bi skandirala nekaj ovak pičkasto.vuksadinare wrote:Sreca u nesreci je sto nisam navijac dinama...jer uhu ugodno im nece biti..kada protivnicki navijaci budu skandirali 'vi ste pederi zagreb je vas'
Gay dijete?
peškić, ko i kojotsadinare.
Da, da, daaaa ... ma daaa ... !
Guest- Guest
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ovo je Arena Zagreb u petak navečer. Razlog - Dragana Mirković
» Sjeverna Makedonija danas postaje članica NATO-a
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» Danas Crna Gora i službeno postaje srpska država
» Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen danas stiže u Zagreb