Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Page 11 of 18
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
PA ZAR NISU DO JUTROS REZOLUTNO BILI PROTIV RASPISIVANJA IZBORA... AKO SE NE VARAM BAUK JE SINOĆ REKAO DA OČEKUJE DA PREDSJEDNICA UKOLIKO SE ODREDI MANDATAR I KONSTITUIRA SABOR NIKAKO NE BI SMJELA PODUZIMATI TAKAV KORAK... JEL IĆI PROTIV VOLJE ONIH KOJI U ZADANOM OKVIRU DOGOVORE SURADNJU I OFORME TIJELA VLASTI....tre911 wrote:U novim izborima vide jedino šansu jer su ovdje izgubljeni, ono ko nema dobre karte, daj pet komada.Ero wrote:tre911 wrote:Kokošinjac u rasuluEro wrote:Eo i Pusićka za nove izbore....hahahaaaa....Nekad su i loše stvari za nešto dobro.
Brijeg je pobijelio, a tragovi se jasno prepoznaju...Letjet će perje na sve strane.
Vesna Pusić: Objašnjenje da se nazivalo zastupnike Mosta nije istinito i potpuno je iracionalno
– Novi izbori bi u ovom trenutku bili najbolje rješenje jer ovo je mrcvarenje građana naše zemlje – napisala je Pusić na Facebooku
http://www.vecernji.hr/izbori2015/vesna-pusic-objasnjenje-da-se-nazivalo-zastupnike-mosta-nije-istinito-i-potpuno-je-iracionalno-1046857
Vau.. Spašavaj se, tko se još može.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
http://www.jutarnji.hr/bozo-petrov-se-preznojavao-na-resetanje-bage--nisam-nigdje-otrcao-s-potpisima--neki-drugi-ljudi-su-izigrali-principe--a-ne-ja--/1484684/
E moj Božo... '' Nisam nigdje otrčao, ovo nije savez ( nego što je ? ), nego suradnja ( Ma stvarno? ), nisam dao bianco potpise, neću reći tko je iz SDP-a vrbovao ( Ma stvarno a toliko te pogodilo? )
Ovo je dobro za Hrvatsku. Trebalo bi biti. I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
E moj Božo... '' Nisam nigdje otrčao, ovo nije savez ( nego što je ? ), nego suradnja ( Ma stvarno? ), nisam dao bianco potpise, neću reći tko je iz SDP-a vrbovao ( Ma stvarno a toliko te pogodilo? )
Ovo je dobro za Hrvatsku. Trebalo bi biti. I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
Last edited by red wolf on 22/12/2015, 20:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
SORY NA SLOVIMA...
2015-08-08
Ja mislio da galamis......
2014-04-14
28.12. Prosvjedi protiv adezeja i petrov mosta najavljeni
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
E ovo vec sad bolje zvuci,i u tvom stilured wolf wrote:Trebalo bi biti. I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
Guest- Guest
A, rekli nedavno Karamarko : Milanović 2:0...U produžetku Karamarko : Milanović 2:3... hehehehehehehehehehe
Ali nije bitno...Mudar čovjek sluša drugog mudrog...Shvaćaš?
Ali nije bitno...Mudar čovjek sluša drugog mudrog...Shvaćaš?
I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
2015-08-08
koji je rezultat... jel se produžeci još igraju....michaellcmacha wrote:A, rekli nedavno Karamarko : Milanović 2:0...U produžetku Karamarko : Milanović 2:3... hehehehehehehehehehe
Ali nije bitno...Mudar čovjek sluša drugog mudrog...Shvaćaš?I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne može drugačije...Moramo i ovo sranje progutati, ali doslovce sranje...Meni je žao da ovi iz lijevo liberalne koalicije nisu vidjeli kamo Petrov puše...Dvaput je lijevo liberalna vlast vadila ovu zemlju, da bi im narod dvaput dao palac dolje...Prvo pokojnom Račanu, a onda i Milanoviću...Pa su onda shvatili, kao, pa opet sad Petrov i HDZ...Pa evo im...bogomdani wrote:E ovo vec sad bolje zvuci,i u tvom stilured wolf wrote:Trebalo bi biti. I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
Guest- Guest
Loše po HDZ, sukobi u koaliciji, izbori na jesen, Zoka Stoka ponovno premijer za Božić 2016.
Jebo ti mene ako ne ja, nego bilo tko tu vise ista razumije.
Kad se bude pisala knjiga o ovome, imati ce vjerojatno 500 stranica i lekadol u bundle-u.
Karamarko je ili najsretniji covjek na svijetu ili je manipulator kakav se rijetko vidja. Izasao je iz ovoga silno principijelan - i nagradjen. I moralni i stvarni pobjednik, to se rijetko vidja. Bozo se u mjesec i pol dana potrosio.
Milanovic je ispao i grabezljiv i glup, spreman potpisati sve, samo da ostane na vlasti.
TAKO JE ISPALO, to ne znaci da JA tako mislim.
Nista ja ne mislim, do 31.12. moraju sva izvjesca biti gotova i zavrsni racun zakljucen...
Kad se bude pisala knjiga o ovome, imati ce vjerojatno 500 stranica i lekadol u bundle-u.
Karamarko je ili najsretniji covjek na svijetu ili je manipulator kakav se rijetko vidja. Izasao je iz ovoga silno principijelan - i nagradjen. I moralni i stvarni pobjednik, to se rijetko vidja. Bozo se u mjesec i pol dana potrosio.
Milanovic je ispao i grabezljiv i glup, spreman potpisati sve, samo da ostane na vlasti.
TAKO JE ISPALO, to ne znaci da JA tako mislim.
Nista ja ne mislim, do 31.12. moraju sva izvjesca biti gotova i zavrsni racun zakljucen...
Guest- Guest
Euromajdan na Jelačić-placu.Yehudi wrote:28.12. Prosvjedi protiv adezeja i petrov mosta najavljeni
I sad je 4:3 za Karamarka...Jer su to htjeli otpočetka...Pa to je svima bilo jasno...Jebem ja društvo koje ovisi o Crkvi...michaellcmacha wrote:A, rekli nedavno Karamarko : Milanović 2:0...U produžetku Karamarko : Milanović 2:3... hehehehehehehehehehe
Ali nije bitno...Mudar čovjek sluša drugog mudrog...Shvaćaš?I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
Guest- Guest
Jebote, u podne u koaliciji sa jednima, vec predvecer dogovorena 100% koalicija sa drugima.
Guest- Guest
...Što znam ja???....stoljecima gledam samo jednu te istu igru podmetanja na balkanu...red wolf wrote:Ne može drugačije...Moramo i ovo sranje progutati, ali doslovce sranje...Meni je žao da ovi iz lijevo liberalne koalicije nisu vidjeli kamo Petrov puše...Dvaput je lijevo liberalna vlast vadila ovu zemlju, da bi im narod dvaput dao palac dolje...Prvo pokojnom Račanu, a onda i Milanoviću...Pa su onda shvatili, kao, pa opet sad Petrov i HDZ...Pa evo im...bogomdani wrote:E ovo vec sad bolje zvuci,i u tvom stilured wolf wrote:Trebalo bi biti. I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
Guest- Guest
Što misliš, koliko je to nesposobna vlast kad uz "vađenje" zemlje i kontrolu svih medijah izgube vlast?red wolf wrote:Dvaput je lijevo liberalna vlast vadila ovu zemlju, da bi im narod dvaput dao palac dolje.
Morali su, morali...kolerik wrote:Jebote, u podne u koaliciji sa jednima, vec predvecer dogovorena 100% koalicija sa drugima.
Guest- Guest
Samo te jedno molim, vrati film unazad i prati podatke koji su važni...Da zemlja ide naprijed...To ga se drži, a onda se pusti parola...Regoč wrote:Što misliš, koliko je to nesposobna vlast kad uz "vađenje" zemlje i kontrolu svih medijah izgube vlast?red wolf wrote:Dvaput je lijevo liberalna vlast vadila ovu zemlju, da bi im narod dvaput dao palac dolje.
Guest- Guest
Cuj ovog judu....Yehudi wrote:28.12. Prosvjedi protiv adezeja i petrov mosta najavljeni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E...I tako ti to ide...bogomdani wrote:...Što znam ja???....stoljecima gledam samo jednu te istu igru podmetanja na balkanu...red wolf wrote:Ne može drugačije...Moramo i ovo sranje progutati, ali doslovce sranje...Meni je žao da ovi iz lijevo liberalne koalicije nisu vidjeli kamo Petrov puše...Dvaput je lijevo liberalna vlast vadila ovu zemlju, da bi im narod dvaput dao palac dolje...Prvo pokojnom Račanu, a onda i Milanoviću...Pa su onda shvatili, kao, pa opet sad Petrov i HDZ...Pa evo im...bogomdani wrote:E ovo vec sad bolje zvuci,i u tvom stilured wolf wrote:Trebalo bi biti. I ovo ćemo preživjeti. Ali ako nakon ovoga ništa ne naučite, onda nema spasa...Jednostavno nema.
Guest- Guest
ma neka.. to im je još ostalo... nek i to odigraju, a i mi ćemo vidjet ima li nas dovoljno da i to riješimo....vuksadinare wrote:Cuj ovog judu....Yehudi wrote:28.12. Prosvjedi protiv adezeja i petrov mosta najavljeni
2015-08-08
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Similar topics
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 11 of 18