Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Euro 2021
malo sam preskočio forum neću čitat ali pretpostavljam da je sve rečeno o šarlatanu daliću i nekim poluigračima
ovo ostalo sad čini se sve realno talijani fino igraju, englezi imaju toliko talenta da unatoč još većoj prevari na klupi stižu do završnica. ciganima fali napad ali ostalo je kvalitetno da bar mi imamo enriquea ili barem mancinija. dance nabrijao ericksen pa igraju za njega
drago mi je da su ispali afrikanci sa fr pasošem i nahajpani belgijanci koji su već protiv portugala pokazali da su kurac. btw i portugal treba trenera ovaj je bio dobar do sada ali razvili su jeben napad i sad to treba otključat
također pretpostavljam da za koga god je niče navijao jer je protivnik ljigav taj je izgubio
ovo ostalo sad čini se sve realno talijani fino igraju, englezi imaju toliko talenta da unatoč još većoj prevari na klupi stižu do završnica. ciganima fali napad ali ostalo je kvalitetno da bar mi imamo enriquea ili barem mancinija. dance nabrijao ericksen pa igraju za njega
drago mi je da su ispali afrikanci sa fr pasošem i nahajpani belgijanci koji su već protiv portugala pokazali da su kurac. btw i portugal treba trenera ovaj je bio dobar do sada ali razvili su jeben napad i sad to treba otključat
također pretpostavljam da za koga god je niče navijao jer je protivnik ljigav taj je izgubio
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
odkad nismo zapjevali...
EstebanEnrique-
2014-04-16
treba ukinut sve te bendove sam su tu da iskvare mladez...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Imaju sredinu koja može da zgromi cigane, a oni nešto cinculiraju.
Sva sreća pa španci na klupi imaju cigansku neznalicu koja nije u stanju da vidi da im se žabari nude na tanjiru sa ovom kiksarskom zadnjom linijom…
Sva sreća pa španci na klupi imaju cigansku neznalicu koja nije u stanju da vidi da im se žabari nude na tanjiru sa ovom kiksarskom zadnjom linijom…
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Kako je Chiellini lipo zasra gol, grande Giorgio…
<3
Večita prevara. Šlepao se večno na Barzaglia i Bonuccia…
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Kako je Chiellini lipo zasra gol, grande Giorgio…
<3
Večita prevara. Šlepao se večno na Barzaglia i Bonuccia…
Guest- Guest
cestitke olmu, dinamo je ponosan sto je izbacio igraca od 100 milijuna eura
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50