Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Euro 2021
čestitke chielliniu, bonucciu, chiesi, bernardeskiu i ostalim manje vrijednim eksponatima na osvajanju turnira
Guest- Guest
Vestitke Juventusu tj Italiji.... cujemo se u alajuelu je ludnica. Talijani poludili
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kao i uvijek igraci Juventusa su nosioci igre.
Bas kao i 2006 1982 1968 1938 1934.
Tako je to kad si igrac najveceg kluba na svijetu
Bas kao i 2006 1982 1968 1938 1934.
Tako je to kad si igrac najveceg kluba na svijetu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
talijani su zadnja dva finala izgubili ono guženje od baš španjolske i francuska u belgiji nizozemskoj kakva su to vremena bila romantika prava
gledam imaju i neku titulu tamo prije sto godina kad je igralo 4 zemlje, jednu dobili na bacanje novčića a finale jugu na dvi utakmice koji je to k bio
gledam imaju i neku titulu tamo prije sto godina kad je igralo 4 zemlje, jednu dobili na bacanje novčića a finale jugu na dvi utakmice koji je to k bio
ako bude finale sa englezima navijat ću za talijane to je stvar morala
End wrote:cestitke olmu, dinamo je ponosan sto je izbacio igraca koji promašuje penale i koji iz 20 udaraca na gol ne može zabit gol
Guest- Guest
bafalo wrote:ako bude finale sa englezima navijat ću za talijane to je stvar morala
Guest- Guest
kasnije je još prijateljski šamarao albu smijao se sa sucima i otišao spavat u hotel
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:kasnije je još prijateljski šamarao albu smijao se sa sucima i otišao spavat u hotel
kic wrote:karlitovnačin wrote:kasnije je još prijateljski šamarao albu smijao se sa sucima i otišao spavat u hotel
Guest- Guest
Ovo je Juventusovo finale
2015-09-13
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Moram se prestat drogirat
2015-09-13
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50