Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Euro 2021
Samo budali i totalnom idiotu nije jasno da je bez dalmatinaca hrvatski sport jednak moralu i hrabrosti srpske vojske...
Nula zero nada
Nula zero nada
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ajmo mecu svadju sada dinamo hajduk ovo je svetinja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Samo budali i totalnom idiotu nije jasno da je bez dalmatinaca hrvatski sport jednak moralu i hrabrosti srpske vojske...
Nula zero nada
Guest- Guest
Kad igra srbija zna li iko ista??? Steta nekad potentna reprezentacija imali su dobre talente. Ali kad ti savez od raspada sugoslavije vodi i terorom upravlja mafija iz Humske ulice nemas se dobru nadat. Sta su god dotaknuli ti zlikovci iz Partizana pretvara se u oganj
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A tek Perisic, kakav igrac. Najbolji igrac reprezentacije godinama. I uvik vadi s golovima, asistencijama...
I kad pomislis da takvog dugo neces imati vidis da stize Biuk...
Guest- Guest
Ja jesan Dinamovac i ponosim se time a posebno cinjenicom da su moji dalmatinci i najvece legende dinamaAndreas Goldberger wrote:A tek Perisic, kakav igrac. Najbolji igrac reprezentacije godinama. I uvik vadi s golovima, asistencijama...
Ratko Kacijan
Krasnodar Rora
Drazan Jerkovic
Slaven Zambata
Mladen Ramljak
Luka Modric
I najveci medju najvecima
KAPETAN ZVONE
2015-09-13
Kacian. Kakav igrač.FRANK wrote:Ja jesan Dinamovac i ponosim se time a posebno cinjenicom da su moji dalmatinci i najvece legende dinamaAndreas Goldberger wrote:A tek Perisic, kakav igrac. Najbolji igrac reprezentacije godinama. I uvik vadi s golovima, asistencijama...
Ratko Kacijan
Veliki doprinos u osvajanju naslova prvaka s Hajdukom 41-e... U jednoj utakmici te sezone je zabija 6 komada.
Guest- Guest
Ma zagrebcaneci bi se mogli pored dalmosa u travu pokopat.
Najvece legende zagrebackih velikana su dalmatinci
Boban Modric Rora Kacijan Jerkovic Zambata Knego Petrovic Cavar Balic Bukic ...
2015-09-13
Jesu, slažem se ... Ali samo i isključivo ako dođu u Zagreb na doradu ... Da su ostali doli nitko čuo ne bi za njih ...FRANK wrote:Ma zagrebcaneci bi se mogli pored dalmosa u travu pokopat.
Zeko-
2015-08-26
I treba ga opet držati na klupi 2 utakmice ... Pa možda treću opet odigra ovak čisto solidno ...Andreas Goldberger wrote:
I Nikolu držati na klupi?
Uvreda za nogomet, sport i društvo u cjelini...
Zeko-
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:
I Nikolu držati na klupi?
Uvreda za nogomet, sport i društvo u cjelini...
Guest- Guest
FRANK wrote:Kad igra srbija zna li iko ista??? Steta nekad potentna reprezentacija imali su dobre talente. Ali kad ti savez od raspada sugoslavije vodi i terorom upravlja mafija iz Humske ulice nemas se dobru nadat. Sta su god dotaknuli ti zlikovci iz Partizana pretvara se u oganj
Puši kurac pičko napredna…
Guest- Guest
Regionalni mediji: Modrić i Perišić održali sat nogometa srpskim krvnicima
https://www.index.hr/sport/clanak/regionalni-mediji-modric-i-perisic-odrzali-sat-nogometa-srpskim-krvnicima/2285461.aspx
Modrić i Perišić? A gdje je tu atletičar?
Zeko-
2015-08-26
To je za Man of the Matcha normalno da je dominira, pa se ne mora posebno apostrofirat…Zeko wrote:Modrić i Perišić? A gdje je tu atletičar?
;)
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50