ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

izbori jopet

Page 4 of 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Go down

izbori jopet - Page 4 Empty Re: izbori jopet

Post by jastreb Sun 30 May - 19:37

vuksadinare wrote:
IL Risorto wrote:Kme Kme :rastaŠkoro popišan do kraja, najveći luzer u povijesti hrvatske političke scene.
Budalo..stranka koja traje godinu dana imala dva kandidata u dva od cetri najveca grada..poslat cu ti rafala iznad glave :D
Škoru je trebalo poslat na eurosong. Bio bi drugi.

Ovo je definitivni poraz škorohasanbegovićke desnice.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 30 May - 19:40

Kerum gleda Vicu dok ovaj objašnjava svoj slogan vicegradonačelnik

izbori jopet - Page 4 Pjimage-12

https://www.google.com/amp/s/net.hr/danas/hrvatska/urnebesna-scena-u-otvorenom-hdz-ovac-objasnjava-svoj-bizaran-slogan-pogledajte-keruma-jel-cuje-on-doli-ne-cuje-je-li/amp/

Kerum je inteligentan čovik a ovi Vice je ono plagijat dipoma , klasična ona politička štetočina šta gleda di će šta ukrast a seljak teški.

A je mi drago šta ovo tele neće biti iduće četiri godine gradonačelnik Split. Lik je teška katastrofa. Bože sačuvaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Sun 30 May - 19:49

RayMabus wrote:Kerum gleda Vicu dok ovaj objašnjava svoj slogan vicegradonačelnik

https://www.google.com/amp/s/net.hr/danas/hrvatska/urnebesna-scena-u-otvorenom-hdz-ovac-objasnjava-svoj-bizaran-slogan-pogledajte-keruma-jel-cuje-on-doli-ne-cuje-je-li/amp/

Kerum je inteligentan čovik a ovi Vice je ono plagijat dipoma , klasična ona politička štetočina šta gleda di će šta ukrast a seljak teški.

A je mi drago šta ovo tele neće biti iduće četiri godine gradonačelnik Split. Lik je teška katastrofa. Bože sačuvaj.

Ovi rezultati su i pušing za Keruma
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vili40 Sun 30 May - 19:50

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:
IL Risorto wrote:Kme Kme :rastaŠkoro popišan do kraja, najveći luzer u povijesti hrvatske političke scene.
Ne bih baš rekao da je luzer, više da je previše postavio letvicu
Evo da dam viliju plus..kako neko moze biti luzer a godinu dana postojis..za mrvu propustio predsjednicko finale..treca opcija u saboru..i dva finalista u cetri grada..profilirali smo se kao vodeca desna stranka..
još malo pa cirkus gotov,nego nije mi jasno kako dok mi odgovoriš na post,u mom postu neka riječ fali ili se pojavi neka pravopisna greška koju ja nisam napravio?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 30 May - 19:52

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
Budalo..stranka koja traje godinu dana imala dva kandidata u dva od cetri najveca grada..poslat cu ti rafala iznad glave :D
Škoru je trebalo poslat na eurosong. Bio bi drugi.

Ovo je definitivni poraz škorohasanbegovićke desnice.
Tebi bi htio dati plus ali nikako da mi das razlog...jedino si pozitiva u sportu :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 30 May - 19:55

vuksadinare wrote:
A kao da su Tomašević i Možemo neke dugotrajne nepobjedive političke opcije.I jedni i drugi su debirali na ovim izborima.
No ovo je mnogo veće od Škore i Tomaševića,jer ovo je pobjeda antufašizma na fašizmom.
Na dan državnosti,Zagreb je opet oslobođen.
08.05-1945 . i 30.05.2021. dva največičanstvenija datuma u povijesti Zagreba.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 30 May - 20:00

IL Risorto wrote:
vuksadinare wrote:
IL Risorto wrote:Kme Kme: rasta: Škoro popišan do kraja, najveći luzer u povijesti hrvatske političke scene.
Budalo..stranka koja traje godinu dana imala je dva kandidata u dva od cetri najveća grada..poslat cu ti rafala iznad glave :D
A kao da su Tomašević i Možemo neke dugotrajne nepobjedive političke opcije.I jedni i drugi su debirali na ovim izborima.
No ovo je mnogo veće od Škore i Tomaševića, jer je ovo pobjeda antufašizma na fašizmom.
Na dan državnosti, Zagreb je opet oslobođen.
08.05-1945. i 30.05.2021. dva največičanstvena datuma u povijesti Zagreba.
:)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Sun 30 May - 20:01

Škorica je sad već 4x luzer
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by max123 Sun 30 May - 20:10

znači nakon ercegovca-bosanac.e, ta jadna, okupirana kajkana.a taj otužni,pošokačeni imoćanin,škoro, će opet morat  s tamburom po šporkim dijasporskim diskotekama.u biti sve po starom...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 30 May - 20:12

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Kerum gleda Vicu dok ovaj objašnjava svoj slogan vicegradonačelnik

Ovi rezultati su i pušing za Keruma
Znam al gledaj kako ga on gleda. Ja znam Keruma odlično kakvi je jer dok san radija na pumpi masu puta mi je doša i masu puta smo se zapričali. Kerum je inteligant čovik štrašno a voli se zajebavati. On je takvi lik. Integeliten a voli šalu oko sebe. Viš kako on njega gleda. Vidi i Kerum da je ovi tupina.

Ima Kerum par ručica u skupštini SD županije bez kojih HDZ ne može vladat tako da njega boli kurac jer je politički zaštićen iduće četiri godine i može diktirat s tim ručicama neke njemu bitne stvari.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 30 May - 20:15

Prema prvim privremenim rezultatima u Zadru se vodit tijesna bitka. HDZ-ov Branko Dukić osvaja 52,17 posto glasova, Marko Vučetić osvaja 47,82 posto glasova. Nakon obrađenih gotovo 30 posto biračkih mjesta razlika je u 200 glasova.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 30 May - 20:19

Dukić dobio... meni dosta :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 30 May - 20:35

Hektorović wrote:Škorica je tužna već 4x luzer
Ne bi rekao..osvajamo zapresic koji je u rangu vinkovaca osvojili smo vukovar..u nekim zupanijama cemo sukreirat vlast..ja zadovoljan...a ja ne znam koja je tebi opsesija skoro koji je desnica a ne ljevica...evo slusao anusica koji iskreno kaze desile su se ozbiljne promjene na lokalnoj ali morat ce i na drzavnoj sto se stranke tice..a tu je mislio u prvom redu na koalicijske partnere a i stranacku politiku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 30 May - 20:38

Naprotiv, mislim da je 32 posto iznenađujuće dobar rezultat za desnog kandidata u Zg. HDZ nije u ZG nikad dobacio preko 10 posto, u pravilu nisu prelazili pet posto.

Naravno, treba svejedno odselit iz grada prije nego što Holding počne ljudima otimat cijelu plaću i još preko

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 30 May - 20:41

...ids u komi..izgubili pulu mrtva trka za zupana izgubljen pazin,buzet,vodnjan,labin
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 30 May - 20:43

marcellus wrote:Naprotiv, mislim da je 32 posto iznenađujuće dobar rezultat za desnog kandidata u Zg. HDZ nije u ZG nikad dobacio preko 10 posto, u pravilu nisu prelazili pet posto.

Naravno, treba ga svejedno odseliti iz grada prije nego što Holding počne ljudima otimat cijelu plaću i još više
....ja isto kazem..nikad hdz nije dobio ovoliki broj glasova...zagrepcani bu uskoro kmecali..a kad nisu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Sun 30 May - 20:43

marcellus wrote:Naprotiv, mislim da je 32 posto iznenađujuće dobar rezultat za desnog kandidata u Zg. HDZ nije u ZG nikad dobacio preko 10 posto, u pravilu nisu prelazili pet posto.

Naravno, treba svejedno odselit iz grada prije nego što Holding počne ljudima otimat cijelu plaću i još preko

Škoro je dobro poznato ime, protiv sebe je imao radikalnu političku opciju, tih 32% je na račun mnogih koji su glasali ne zbog nego unatoč Škori, kako bi nekako zaustavili Možemo!
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 30 May - 20:49

došlo na 34, realno, iznad mojih očekivanja

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Brain32 Sun 30 May - 20:50

Jedina prava desnica u RH dobila gradonačelnicu u Samoboru! A dobro korak po korak i za 380 godina možda i bude nešto od RH...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vili40 Sun 30 May - 20:50

Hektorović wrote:

Škoro je dobro poznato ime, protiv sebe je imao radikalnu političku opciju, tih 32% je na račun mnogih koji su glasali ne zbog nego unatoč Škori, kako bi nekako zaustavili Možemo!
da,tu su se slili i glasovi hdz-a i glasovi pokojnog i vesne škare ožbolt...sve je to bilo protiv možemo
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Sun 30 May - 20:50

ali još uvijek duplo premalo
vili40
vili40

Male
2015-08-02