ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

izbori jopet

Page 13 of 22 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next

Go down

izbori jopet - Page 13 Empty Re: izbori jopet

Post by marcellus 31/5/2021, 14:20

kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:a taj dio su sesvete, brezovica, dubrava. Radničke četvrti.
Misliš seljačke i ciganske, ima i bih..
Pa jest .
je ovi tomaševićevi su progresivni, deru cajku ispred HNK

kod mene su napravili ekocid u 15 godina, posijekli stotine, doslovce, velikih stabala koje su seljačine i cigani šljakeri posadili pred kućama tridestih i četrdesetih...

"jer pušu vjetrovi pa im može drvo past na kuću"

svaki dripac koji je kupio kuću u kvartu zadnjih 10 godina tu oko mene je prvo posjekao stabla u vrtu. I onda zuje okolo na biciklima. Jer su jelda zeleni. I svi su glasali za Tomicu, takav kvart. Oni koji nisu su za SDP. Pa točno vidim na DIP-u kak je glasala moja ulica. A stabla, nekad bila, sad je sve beton. Ali je da oni bi više stabala na javnim površinama. Boli me kurac za tri stabla u parkiću, ovo je bio zeleni kvart kad sam doselio, a sad izgleda ko trešnjevka. Ali evo... oni bi da vozim bicikl. Oću kurac. Di da stavim curice na bicikl? I još po lošem vremenu? I 20 kila špeceraja?
Ma koji vražji bicikl, to je za pedere.
Bar bicikl na ulici. Na jarunu može ako je zbog sporta.
A ne znam kakvi su ti to susjedi, kod mene ne režu ništa.
I voze auto. I za tomicu su. Ne što je dobar nego nemoš za onog seljobera, tako mu bog pomogao. Što je previše previše je.

fotodokumentirat ću ti kak je izgledal moj kvart prije 10 godina a kak izgleda sad, stavit ću to na forum kad nađem vremena. Faking ekocid. A svi koji su sjekli stabla su naravno glasali za Tomicu, mislim tu je osam ljudi glasalo za škoru cca

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 31/5/2021, 14:21

ali eto oni bi više stabala na javnim površinama. Al ne bi kod sebe doma, jel. Jer treba čistit jebeno lišće a to je tlaka. I ono... može ti drvo past na glavu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2021, 14:21

Plenki ljut...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 31/5/2021, 14:22

Vojvoda divljao pred kamerama: Namjerno krivo zovete Filipovića i imate plaćenike
izbori jopet - Page 13 A65fdd8e-40eb-404e-805e-349eeb2549d4

"Nažalost, ne možemo dobiti sve. Mi dobijemo puno, a svi drugi puno manje", rekao je premijer i dodao kako očekuje dobru suradnju s Tomaševićem. 
Rekao je da su Splićani odabrali antisemita.
"Splićani su za zamjenika gradonačelnika izabrali antisemita koji treba podnijeti ostavku", rekao je i dodao da su dobili 15 županija te ne mogu žaliti što su izgubili Šibensko-kninsku.
Na pitanje brine li ga rast Domovinskog pokreta rekao je da je pitanje što će biti za tri godine.
"Ta opcija je besmisleno napravljena da napadaju mene, ona je potpuno nerazumna. Što je smisao nekoga tko napada najjaču hrvatsku stranku, s čim se oni mogu ponositi? Oni će i dalje ostati samo na pet zastupnika u Skupštini. Ljevičarski komentatori će sada ponovno gladiti Škoru kada napada HDZ, nakon što su ga izmlatili. Kada će napadati Možemo, onda će Domovinski pokret za njih biti grozan", rekao je. 

Napad na novinare

Optužio je i televizije RTL i Novu TV da su namjerno krivo izgovarale ime HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića. Poručio je i kako su neke televizije plaćale ljevičarske agitatore. 
"Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba doživio je bezobrazluk i divljaštvo. Pojedini voditelji na televizijama Nova TV i RTL namjerno su mu, kao slučajno, govorili ime ne bi li ga dezavuirali", rekao je premijer Andrej Kenwood Kenon.
Novinari su ga pitali odakle mu da je to namjerno.
"Pa više je nego očito, ajde, gospođice. To se vidi iz aviona. Ne može se baš slučajno govoriti krivo ime čovjeku kojeg zovete. Tu bozu se može prodavati samo nekome naivcu ili nekome tko je malouman. Ali nekome ozbiljnom ne. Ta vrsta bezobrazluka i medijske agresije koja je išla prema Filipoviću nije profesionalno, objektivno i nepristrano novinarstvo. Ako neki zovu ljude u emisije kao goste da bi ih onda tamo ponizili, namjerno im govoreći krivo ime, onda narod mora znati - ako odete kod nekoga na RTL u goste tko ima takvu emisiju, onda znate da idete lijevom novinaru, lijevom uredniku koji vas neće tretirati profesionalno, nepristrano i neutralno, nego će vam namjestiti zamku ne bi li vas dezavuirao", rekao je Kenwood Kenon i primio mikrofon RTL-a.
"Umjesto Puhovskog, kojeg je protjerao s RTL-a Milanović, sad su angažirali Lalića, kojem daju pare ne bi li dva dana prije izbora gadio Filipovića na najgori mogući način. To nisu nepristrani mediji. To su plaćenici, zaduženi da gade jednu političku opciju. To je sve istina", rekao je. 
Novinari ga pitaju tko je plaćenik.
"Mislim na analitičara koji dobiva novac da dođe komentirati i onda gadi kandidata jedne opcije. Mislim na Lalića", rekao je. 
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by marcellus 31/5/2021, 14:23

Da ne govorim da je u vrtovima u prizemlju moje zgrade bilo jedno šest sedam velikih stabala koje je investitor ostavio kad je gradio. Ženska kupila tu stan do mene u prizemlju, posijekla drvo isti čas, drvo jedno 30 metara. I vozi se na biciklu. Jebem tebe i tvoj bicikl

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2021, 14:23

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bih-mediji-proglasili-tomasevica-bosancem-opce-ludilo-u-srbiji-privida-im-se-Suljo-15077267
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stanojko 31/5/2021, 14:25

Ja mislio da prave hrvatine "glasuju" samo za HDZ? Kakve su sad ovo gey varijante!? scratch

2014-05-05

Back to top Go down

Post by dijagram 31/5/2021, 14:26

vili40 wrote:Vojvoda divljao pred kamerama: Namjerno krivo zovete Filipovića i imate plaćenike
izbori jopet - Page 13 A65fdd8e-40eb-404e-805e-349eeb2549d4

"Nažalost, ne možemo dobiti sve. Mi dobijemo puno, a svi drugi puno manje", rekao je premijer i dodao kako očekuje dobru suradnju s Tomaševićem. 
Rekao je da su Splićani odabrali antisemita.
"Splićani su za zamjenika gradonačelnika izabrali antisemita koji treba podnijeti ostavku", rekao je i dodao da su dobili 15 županija te ne mogu žaliti što su izgubili Šibensko-kninsku.
Na pitanje brine li ga rast Domovinskog pokreta rekao je da je pitanje što će biti za tri godine.
"Ta opcija je besmisleno napravljena da napadaju mene, ona je potpuno nerazumna. Što je smisao nekoga tko napada najjaču hrvatsku stranku, s čim se oni mogu ponositi? Oni će i dalje ostati samo na pet zastupnika u Skupštini. Ljevičarski komentatori će sada ponovno gladiti Škoru kada napada HDZ, nakon što su ga izmlatili. Kada će napadati Možemo, onda će Domovinski pokret za njih biti grozan", rekao je. 

Napad na novinare

Optužio je i televizije RTL i Novu TV da su namjerno krivo izgovarale ime HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića. Poručio je i kako su neke televizije plaćale ljevičarske agitatore. 
"Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba doživio je bezobrazluk i divljaštvo. Pojedini voditelji na televizijama Nova TV i RTL namjerno su mu, kao slučajno, govorili ime ne bi li ga dezavuirali", rekao je premijer Andrej Kenwood Kenon.
Novinari su ga pitali odakle mu da je to namjerno.
"Pa više je nego očito, ajde, gospođice. To se vidi iz aviona. Ne može se baš slučajno govoriti krivo ime čovjeku kojeg zovete. Tu bozu se može prodavati samo nekome naivcu ili nekome tko je malouman. Ali nekome ozbiljnom ne. Ta vrsta bezobrazluka i medijske agresije koja je išla prema Filipoviću nije profesionalno, objektivno i nepristrano novinarstvo. Ako neki zovu ljude u emisije kao goste da bi ih onda tamo ponizili, namjerno im govoreći krivo ime, onda narod mora znati - ako odete kod nekoga na RTL u goste tko ima takvu emisiju, onda znate da idete lijevom novinaru, lijevom uredniku koji vas neće tretirati profesionalno, nepristrano i neutralno, nego će vam namjestiti zamku ne bi li vas dezavuirao", rekao je Kenwood Kenon i primio mikrofon RTL-a.
"Umjesto Puhovskog, kojeg je protjerao s RTL-a Milanović, sad su angažirali Lalića, kojem daju pare ne bi li dva dana prije izbora gadio Filipovića na najgori mogući način. To nisu nepristrani mediji. To su plaćenici, zaduženi da gade jednu političku opciju. To je sve istina", rekao je. 
Novinari ga pitaju tko je plaćenik.
"Mislim na analitičara koji dobiva novac da dođe komentirati i onda gadi kandidata jedne opcije. Mislim na Lalića", rekao je. 
U pravu je.

Onaj sarajlija bas je onako,..simpa, ali su ga novinari namjerno provocirali:)

Jebate nakon Bandica kojeg vise ne mogu smisliti ponudi im tipa iz sarajeva.

Prosle izbore isto, bosanac Prgomet.

Plenki je glup.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 31/5/2021, 14:26

Stanojko wrote:Ja mislio da prave hrvatine "glasuju" samo za HDZ? Kakve su sad ovo gey varijante!? scratch

to su zagrepčanci, oni su  ti ono...

a femkasti
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vili40 31/5/2021, 14:26

a na N1 sad puštali onog smotanog Bačića koji je u prvom krugu za gostovanja na N1 cijelo vrijeme govorio da je kandidat HDZ-a Tomašević :D:Voditeljica ga jednom ispravila ali nije pomoglo... :D:Ako njihov mamlaz može toliko puta pogriješiti zašto ne bi mogao i netko drugi?Ali ne,to je sve namjerno smišljeno između RTL-a i Nova TV :D
Klipnuo jebiga :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2021, 14:27

Epi..izgleda ekumena zagreba i sarajeva :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dijagram 31/5/2021, 14:30

vili40 wrote:a na N1 sad puštali onog smotanog Bačića koji je u prvom krugu za gostovanja na N1 cijelo vrijeme govorio da je kandidat HDZ-a Tomašević :D:Voditeljica ga jednom ispravila ali nije pomoglo... :D:Ako njihov mamlaz može toliko puta pogriješiti zašto ne bi mogao i netko drugi?Ali ne,to je sve namjerno smišljeno između RTL-a i Nova TV :D
Klipnuo jebiga :D
Pa i jest im u neku ruku kandidat.

Najblizi mu je Plenki po svim predispozicijama.

Indirektno ga je i podrzao.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2021, 14:31

'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske'...slobodna bosna...ja bi dodao i postaje dio bh-a.. lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 31/5/2021, 14:32

vuksadinare wrote:Epi..izgleda ekumena zagreba i sarajeva :D

Možemo! ne odlučuje o vanjskoj politici.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 31/5/2021, 14:32

epikur37 wrote:
Stanojko wrote:Ja mislio da prave hrvatine "glasuju" samo za HDZ? Kakve su sad ovo gey varijante!? scratch

to su zagrepčanci, oni su  ti ono...

a femkasti

Još komunalne teme i tako...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 14:34

vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske'...slobodna bosna...ja bi dodao i postaje dio bh-a.. lol!
Titograd
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 31/5/2021, 14:34

kolosalna...epska pobjeda!O toj pobjedi će za tisuću godina ljudi čavrljati na svojim letećim tepisima slava velikom vođi koji je znao kako sačuvati ljudski rod od hordi zla koje su ga napadale sa svih strana...ratatatata ubij dušmana :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2021, 14:35

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..

Realno na roditeljima je da odgoje djecu u pravom smjeru, da im usade kvalitetne vrijenosti...

Realno, utjecaj roditelja na formiranje ukupnosti svjetonazora svoje djece kada dođu u fazu odraslih, zrelih ljudi u prosjeku ne prelazi 10%.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 31/5/2021, 14:36

vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske'...slobodna bosna...ja bi dodao i postaje dio bh-a.. lol!
i vi čekajte u redu kad vas plenki pozove,cvilit ćete ko zeleni damijanko :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2021, 14:37

Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..

Realno na roditeljima je da odgoje djecu u pravom smjeru, da im usade kvalitetne vrijenosti...

Realno, utjecaj roditelja na formiranje ukupnosti svjetonazora svoje djece kada dođu u fazu odraslih, zrelih ljudi u prosjeku ne prelazi 10%.

To ne kažem ja, to kažu multidisciplinarna znanstvena istraživanja koja je prezentirao i remizirao Steven Pinker u svojoj knjizi "Prazna ploča - moderno poricanje ljudske prirode".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2021, 14:38

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
Hektorović wrote:

To ne kažem ja, to kažu multidisciplinarna znanstvena istraživanja koja je prezentirao i remizirao Steven Pinker u svojoj knjizi "Prazna ploča - moderno poricanje ljudske prirode".

Od ostalih 90%, na utjecaj genetske građe ide 40%, a na utjecaj kulture sredine u kojoj se ta djeca osjećaju prihvaćenima, što je jako važno, ide čak 50%.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 22 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics