Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 20
Page 17 of 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Europa League 20/21
Ti si stvarno glup ka kurac...Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Kako je cmartizan igrao u Estoniji
odvratno. doduše, proleće u evropi se ne dovodi u pitanje. nešto što je misaona imenica za tvoje sektaše iz splita...
:D
Guest- Guest
KBK... Bitno je da je duvnija u nediju...End wrote:I genk ga duva
sektaska govna u septickoj
Guest- Guest
GNK ce ovo dobiti, jos ce 2 gola dati.
Nego zanima me oce li u studiju strucnjaci opet pola sata pricati o losem WH (koji ipak igra s rezervama, Vlasic jedan od iskusniji) kao sto su nakon GNK - Hajduk, ili ce ovaj put o atomskom GNK?
Nego zanima me oce li u studiju strucnjaci opet pola sata pricati o losem WH (koji ipak igra s rezervama, Vlasic jedan od iskusniji) kao sto su nakon GNK - Hajduk, ili ce ovaj put o atomskom GNK?
Guest- Guest
to je moj klub, ponos naše male zemlje
čestitke momcima na još jednoj prekrasnoj tekmi i povijesnom danu
čestitke i sektašu na novom brukanju, sad nek mu opet daju igrati u repki na temelju ničega kao što su dosad, a majer, ivanušec, oršić nek budu na klupi...
čestitke momcima na još jednoj prekrasnoj tekmi i povijesnom danu
čestitke i sektašu na novom brukanju, sad nek mu opet daju igrati u repki na temelju ničega kao što su dosad, a majer, ivanušec, oršić nek budu na klupi...
End- Posts : 21177
2015-08-25
dobro ajde nije na temelju ničega ipak je sekta morala dobro podmazati, valjda od onih para što im HDZ daje za kredite
2015-08-25
Ovakav West Ham bi i mi s foruma pobijedili...
Pola ekipe im se na kraju utakmice slikaje s obiteljima da proslave prvi seniorski nastup, lol...
Pola ekipe im se na kraju utakmice slikaje s obiteljima da proslave prvi seniorski nastup, lol...
Guest- Guest
svjesni su momci da su igrali protiv giganta
imat ce za pricati djeci kako ih je dinamo razvalio ko beba zvecku, a atleticar moze romane o tome napisati
imat ce za pricati djeci kako ih je dinamo razvalio ko beba zvecku, a atleticar moze romane o tome napisati
2015-08-25
gdje god tovar ode dinamova ruka ga stigne i nasamara
2015-08-25
bravo dinamo!
još 2 boda za svoj klupski koeficijent, i još 0,50 bodova za nacionalni iz ove utakmice i još 2 boda za nacionalni koeficijent zbog prolaza grupe.
naravno, i financijski su opet profitirali: 630.000€ za pobjedu, 550.000€ za drugo mjesto u grupi i 500.000€ za plasman među 32 kluba europa lige = 1.680.000€.
not bad.
kao i obično opet se sektaši skupili i lamentiraju.
teško im je samo jednostavno reći - čestitam.
jebiga, otkako su vanzemaljci sletjeli na poljud više se ni ne ponašaju kao ljudi.
još 2 boda za svoj klupski koeficijent, i još 0,50 bodova za nacionalni iz ove utakmice i još 2 boda za nacionalni koeficijent zbog prolaza grupe.
naravno, i financijski su opet profitirali: 630.000€ za pobjedu, 550.000€ za drugo mjesto u grupi i 500.000€ za plasman među 32 kluba europa lige = 1.680.000€.
not bad.
kao i obično opet se sektaši skupili i lamentiraju.
teško im je samo jednostavno reći - čestitam.
jebiga, otkako su vanzemaljci sletjeli na poljud više se ni ne ponašaju kao ljudi.
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
atletičar je igrao?End wrote:svjesni su momci da su igrali protiv giganta
hm, valjda je, piše u zapisniku.
sitting_bull-
2015-09-28
Kopić (prije Hajduka): Ima Dinamo boljih igrača od Livaje.
Epilog: Livaja najbolji na terenu, a Petković i Oršić, na koje je mislio sa "bolji od Livaje", najlošiji na terenu ...
Atletičar (prije Dinama): Sad smo u poziciji da izbacimo Dinamo iz Europske lige i to je velika želja za svakoga u Hajduku, kao i za mene!
Epilog: Atletičar je bio daleko najgori igrač na terenu ... Čak i puno lošiji od onih klinaca iz West Hama koji su prvi puta u životu izašli na teren u službenoj utakmici WH-a ...
Pouka: Nikad nemoj lajati prije utakmice ...
Epilog: Livaja najbolji na terenu, a Petković i Oršić, na koje je mislio sa "bolji od Livaje", najlošiji na terenu ...
Atletičar (prije Dinama): Sad smo u poziciji da izbacimo Dinamo iz Europske lige i to je velika želja za svakoga u Hajduku, kao i za mene!
Epilog: Atletičar je bio daleko najgori igrač na terenu ... Čak i puno lošiji od onih klinaca iz West Hama koji su prvi puta u životu izašli na teren u službenoj utakmici WH-a ...
Pouka: Nikad nemoj lajati prije utakmice ...
Zeko-
2015-08-26
darth_vader likes this post
Klub ne moras respektirati, ali igrace, protivnike na terenu uvijek.
Eno trener lokomotivice prica da Livaja nece zabiti ni asistirati u subotu, ne znam sto mu to treba...
Eno trener lokomotivice prica da Livaja nece zabiti ni asistirati u subotu, ne znam sto mu to treba...
Guest- Guest
dobro natjecanje...zvezda prva u grupi...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Mogući protivnici u preliminarnoj rundi EL su zaštrašujući ... Na prvi pogled najbolji pick su Šerif i Zenit, ali ja bi najradije Barcelonu jer oni mi izgledaju najslabiji od svih ... Da bi se na proljeće pojačali za to nemaju novce, a ovakvi kakvi jesu protiv nikoga nisu favoriti ...
Zeko-
2015-08-26
Page 17 of 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21