Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 20
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Europa League 20/21
Ja kao navijac Alajuela zelim Heredianu svu nesrecu ovog svita kao i Saprisi
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
sektaše inače ne krasi baš neka pamet tako da ne čudi što u principu ne vide dalje od nosa, ili mentalno stanje i interesi definiraju istupe.Zeko wrote:Ne postoji nikakvo domoljubno ili nacionalno pitanje koje bi natjeralo navijača Manchester Uniteda da navija za Liverpool. Bilo gdje, protiv bilo koga. Ili Arsenalova navijača za Chelsea. Ne postoji nijedan nacionalni koeficjent ili razlog koji će Marseillove navijače natjerati da navijaju za PSG. Jebite se vi i koeficijent. Rivalstvo je jače i važnije od svega. Za svakog istinskog navijača svog kluba.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Samo u ovih par riječi Jurišić je pokazao kol'ko je ustvari glup ... Nemreš ti uspoređivati rivalstvo Man. UTD-Liverpool, Arsenal-Chelsea, Marseill-PSG sa ovom našom zbiljom ... Jer njima se stvarno jebe za koeficijent, oni imaju zagarantirano mjesto u skupinama LP ili EL i to jedan poraz njihovog rivala u Europi ne može promijeniti ... Mi smo u potpuno drugačijoj situaciji i svaka pobjeda ili poraz nekog našeg kluba u Europi bitno mijenja situaciju ... Pa Dinamo je ove sezone koji je sa svojim koeficijentom trenutno 32. klub Europe na UEFA-inoj ljestvici startao od 1. pretkola kvalifikacija i odigrao 8 utakmica da bi došao do Eurolige i to samo zbog lošeg koeficijenta HNL-a kojeg uglavnom ostvaruje sam ...Dinamo ukupno ima do sada 14 odigranih utakmica u Europi, Rijeka 4, a Hajduk i Osijek po 2 utakmice ... Navijači Hajduka vjerojatno nisu ni svjesni da ako u Europi navijaju za Dinamo istovremeno navijaju i za Hajduk ... Jer valjda će i Hajduk nekada biti prvak i nastup od prvog pretkola kvalifikacija čeka i njega upravo zbog tog lošeg koeficijenta HNL-a ... Ako je vama OK da naši klubovi igraju kvalifikacije, a ostali se u miru pripremaju za sezonu, onda se tu nema što dodati ...
cijela je priča konstruirana kako bi se umanjilo i neutraliziralo značaj livajinog pjevanja na javnim prostorima i utjecalo da kazna bude samo novčana, a ne i vremenska.
u tom je kontekstu livajino pjevanje usred prvenstva "mrzin dinamo, srpsko ime to" samo zvučno iskazivanje rivaliteta, a kelavino i vrdoljakovo pjevanje na proslavi titule "jebi se splite" neoprostiv ispad.
jedini je problem u cijeloj priči na inicijativu iz hajduka vremenska kazna sucu bebeku za "mijaukanje".
koliko znam, o žalbi ivana bebeka još nije raspravljeno i četiri mjeseca izgona iz nogometa je još na snazi.
sitting_bull-
2015-09-28
FRANK wrote:Ja kao navijac Alajuela zelim Heredianu svu nesrecu ovog svita kao i Saprisi
Guest- Guest
dobar ždrijeb čeka nas atraktivna utakmica
samo dinamo
samo dinamo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Alajuela je najveci klub centralne amerike izuzev meksika najtrofejniji i najpopularniji.fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Ja kao navijac Alajuela zelim Heredianu svu nesrecu ovog svita kao i Saprisi
Inace za alajuelu kazu
Costarikanski Juventus.
To sve govori o kakvom se velikanu radi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nije mu vise Raketa napet sad je modricevac i realovacfridrih-niche wrote:Ideš gledat Raketu, lopove?
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Nije mu vise Raketa napet sad je modricevac i realovacfridrih-niche wrote:Ideš gledat Raketu, lopove?
<3
Guest- Guest
ne boj se sekto nisam cijepljenfridrih-niche wrote:Ideš gledat Raketu, lopove?
<3
2015-08-25
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Nije mu vise Raketa napet sad je modricevac i realovacfridrih-niche wrote:Ideš gledat Raketu, lopove?
<3
2015-08-25
End wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Nije mu vise Raketa napet sad je modricevac i realovacfridrih-niche wrote:Ideš gledat Raketu, lopove?
<3
Guest- Guest
Ne ide forumsko laprdalo nigdi dalje od monitora...fridrih-niche wrote:Ideš gledat Raketu, lopove?
<3
Guest- Guest
ovo govno od seville ciljano ispada u kup uefa već dvadeset godina kakve klošarčine minijaturne
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 20