Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 20
Page 16 of 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Europa League 20/21
prekini više sektašu bolesniAndreas Goldberger wrote:Znaci, ima jos puno sektaških kuraca. Umisto da pitam doktora za savjet, nastavit ću lizati supak ostalim sektašima i sve ce biti ok.End wrote:to što vi sektaši radite ližete i pušite jedan drugome zadržite unutar svoja 4 zidaAndreas Goldberger wrote:Jeli izasao jos koji cir od lizanja supka bjeguncu?End wrote:lakat u glavu u prijevodu skužili da su bacili 30 milijuna na sektašku prevaru
End- Posts : 21177
2015-08-25
Endic digao uzbunu, trazi doktora savjet, vjerojatno ce potrošiti brdo love na razno-razne lijekovi umisto da samo prestane lizati supak bjeguncu...
Glup ko stup...
Glup ko stup...
Guest- Guest
dobro je sektiću glupavi, svima je poznato da si lažljivi klaun bez obraza i idiot ekstra klase, a očito bi dao sve da maminju popušiš kad ga spominješ non stop bez razloga
sektaš koji se pali na maminja ovo još nije viđeno
sektaš koji se pali na maminja ovo još nije viđeno
2015-08-25
vjerojatno bi sektić dao sve da se nađe u ljubavnom klinču s mamićem i sanaderom, to bi bilo ispunjenje svih njegovih fantazija
2015-08-25
Nakon sto je razotkriven, endic-mesic, mamicev spermic izgubio zivce....
Guest- Guest
baš je vrijedno živcirati se zbog jednog propalog sektaša ne laskaj si nitkove
2015-08-25
kojim to, nestalo je, sve pet, a ti ćeš uvijek biti sektaška gluperda tu nema pomoći
2015-08-25
Ja mislim da smo mi užasnije igrali samo kod onog bugarina Peteva ... Pa mi u cijeloj utakmici, ne da nismo šansu za gol napravili, nego nismo suvislu akciju napravili ... I gol koji smo zabili bio je iz napucane lopte iz zadnje linije do koje je Menalo prvi stigao, a ne iz neke akcije ... A lijepo se danas vidjelo da mu je ekipa totalno fizički nespremna jer zadnjih 20-ak minuta svi su disali na škrge i uopće više nisu mogli pratiti tempo utakmice koji ionako nije bio baš visok ... Livaković nas je, po tko zna koji put, spasio da ne dobijemo po tamburi od ove samo prosječne belgijske ekipe ... To je negledljivo kaj Dinamo igra i sad još onaj bedak Krznar nakon utakmice trabunja kak' se ide potući za taj bod protiv West Hama koji im treba za nastavak u Euroligi ... Bit' će sretan ako 5 komada tamo ne dobije ... Sve je očiglednije da se Dinamo vraća na postavke na kojima je bio u Europi do prije 3 i pol godine ... Bolje bi im sad bilo da ostave tu Europu u kurac i okrenu se domaćem prvenstvu jer inače ni to neće osvojiti ...
Zeko-
2015-08-26
Kako je cmartizan igrao u Estoniji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Trebalo bi ti biti jasno kako su igrali čim one srbendare nema na forumu ...
Zeko-
2015-08-26
Tko ce znati. Ofr iz Nisa nije gledao kako igraju, nego ima li koji lepi...FRANK wrote:Kako je cmartizan igrao u Estoniji
Guest- Guest
Ne možeš propustiti tući Genka, kojeg si dobio 3:0 u Belgiji, na svojem terenu, i onda se vaditi na West Hamu. Genk ima šetnju protiv Rapida. Često sam gledao ovakve Dinamove europske sezone.
Krznar mora dobiti otkaz, ako već nije.
Ne vjerujem da možemo izgubiti prvenstvo - i ne vidim od koga, ekipe dok smo se mi borili po Europi, su pogubile hrpe i hrpe bodova, što međusobno, što protiv nas, što protiv ostalih.
Novom Dinamovom treneru treba mir, garancija da će ostati na klupi u sezonama koje dolaze. Mora naravno biti autoritet i odličan trener.
A uz trenera, i neki igrači su predugo ostali i uzimaju drugima mjesto, niti se razvijaju za klub niti za reprezentaciju.
Krznar mora dobiti otkaz, ako već nije.
Ne vjerujem da možemo izgubiti prvenstvo - i ne vidim od koga, ekipe dok smo se mi borili po Europi, su pogubile hrpe i hrpe bodova, što međusobno, što protiv nas, što protiv ostalih.
Novom Dinamovom treneru treba mir, garancija da će ostati na klupi u sezonama koje dolaze. Mora naravno biti autoritet i odličan trener.
A uz trenera, i neki igrači su predugo ostali i uzimaju drugima mjesto, niti se razvijaju za klub niti za reprezentaciju.
niels-
2021-04-26
Andreas Goldberger wrote:Tko ce znati. Ofr iz Nisa nije gledao kako igraju, nego ima li koji lepi...FRANK wrote:Kako je cmartizan igrao u Estoniji
To ti je kod njih posve normalno, kao i boleštine koje rade s ženama. Ne znam kad je tamo zadnji puta pao normalan seks muškarac-žena.
niels-
2021-04-26
Ja mislim da treba smijeniti Krznara i dovesti stranig trenera. Npr. Ted Lasso bi bio odličan izbor pod uvjetom da cijeli stožer dovede.Zeko wrote:Ja mislim da smo mi užasnije igrali samo kod onog bugarina Peteva ... Pa mi u cijeloj utakmici, ne da nismo šansu za gol napravili, nego nismo suvislu akciju napravili ... I gol koji smo zabili bio je iz napucane lopte iz zadnje linije do koje je Menalo prvi stigao, a ne iz neke akcije ... A lijepo se danas vidjelo da mu je ekipa totalno fizički nespremna jer zadnjih 20-ak minuta svi su disali na škrge i uopće više nisu mogli pratiti tempo utakmice koji ionako nije bio baš visok ... Livaković nas je, po tko zna koji put, spasio da ne dobijemo po tamburi od ove samo prosječne belgijske ekipe ... To je negledljivo kaj Dinamo igra i sad još onaj bedak Krznar nakon utakmice trabunja kak' se ide potući za taj bod protiv West Hama koji im treba za nastavak u Euroligi ... Bit' će sretan ako 5 komada tamo ne dobije ... Sve je očiglednije da se Dinamo vraća na postavke na kojima je bio u Europi do prije 3 i pol godine ... Bolje bi im sad bilo da ostave tu Europu u kurac i okrenu se domaćem prvenstvu jer inače ni to neće osvojiti ...
niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Tko ce znati. Ofr iz Nisa nije gledao kako igraju, nego ima li koji lepi...FRANK wrote:Kako je cmartizan igrao u Estoniji
To ti je kod njih posve normalno, kao i boleštine koje rade s ženama. Ne znam kad je tamo zadnji puta pao normalan seks muškarac-žena.
šta pričaš ti, drtino matora?
Guest- Guest
FRANK wrote:Kako je cmartizan igrao u Estoniji
odvratno. doduše, proleće u evropi se ne dovodi u pitanje. nešto što je misaona imenica za tvoje sektaše iz splita...
Guest- Guest
Ti si stvarno glup ka kurac...Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Kako je cmartizan igrao u Estoniji
odvratno. doduše, proleće u evropi se ne dovodi u pitanje. nešto što je misaona imenica za tvoje sektaše iz splita...
:D
Guest- Guest
Page 16 of 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21