Debata Puljak-Mihanović
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Debata Puljak-Mihanović
HDZ-ovi kandidati u Splitu i Zagrebz su slabi ali je HDZ jak.
S druge strane imaš Možemo u ZG i ovog Zaratustru u Splitu.
Kako god narod se zasiti svake vlasti, pa u ludensu izabere promjenu makar i na gore.
I Izraelci su pravili zlatno tele, ne čudi da Hrvati zastrane u političko krivovjerje.
S druge strane imaš Možemo u ZG i ovog Zaratustru u Splitu.
Kako god narod se zasiti svake vlasti, pa u ludensu izabere promjenu makar i na gore.
I Izraelci su pravili zlatno tele, ne čudi da Hrvati zastrane u političko krivovjerje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne uspoređuj Puljka koji je koliko toliko normalan i pošten je i najbitnije pro tržišno orijentiran, sa ovim boljševicima iz Možemo.
U ostalom da tvoja partija ne gura konstantno najgore lopine i ekipu sa ograničenim kvocijentom inteligencije možda bi i osvojili koji veći grad u RH... "ne daju vam da kradete" i odmah zlatno tele... Iako Tomašević i njegovi su sranje za RH drugi put manje kradite i ubacite nekoga normalnog a ne debile sa telećom facom koji doktorat pišu uz pomoć google translatora jer najebat ćemo svi skupa.
E da ostatak RH desnice još veći debili. Bog te mazo onaj Škoro je još veći ljevicar što se tiče ekonomije nego Tomašević.
Bogami da sam u ZGu ostao bi lagano doma.
A što se tiče našeg Doktora znanosti
U ostalom da tvoja partija ne gura konstantno najgore lopine i ekipu sa ograničenim kvocijentom inteligencije možda bi i osvojili koji veći grad u RH... "ne daju vam da kradete" i odmah zlatno tele... Iako Tomašević i njegovi su sranje za RH drugi put manje kradite i ubacite nekoga normalnog a ne debile sa telećom facom koji doktorat pišu uz pomoć google translatora jer najebat ćemo svi skupa.
E da ostatak RH desnice još veći debili. Bog te mazo onaj Škoro je još veći ljevicar što se tiče ekonomije nego Tomašević.
Bogami da sam u ZGu ostao bi lagano doma.
A što se tiče našeg Doktora znanosti
evo ispalo da ovaj debil od HDZovca
NE ZNA ENGLESKI JEZIK HAHA.
prvo nije se smio uhljebiti za ravnatelja lučke uprave bez znanja engleskog jezika
DRUGO KAKO ĆEŠ NAPISATI JEBENI DOKTORAT bez znanja engleskog jezika, pa lik je citirao hrpu stranih autora, dakle morao si ući u njihovu literaturu a kako ćeš.. kao da ja idem pisati doktorat citirajući kineske znanstvenike
jebeo ih HDZ šta nam napravi od države. Uopće je sramota da ovaj ima još i dobre šanse za pobjedu. a i taj HDZ je debilna stranka za drugi najveći grad u RH oni guraju debila
prvo nije se smio uhljebiti za ravnatelja lučke uprave bez znanja engleskog jezika
DRUGO KAKO ĆEŠ NAPISATI JEBENI DOKTORAT bez znanja engleskog jezika, pa lik je citirao hrpu stranih autora, dakle morao si ući u njihovu literaturu a kako ćeš.. kao da ja idem pisati doktorat citirajući kineske znanstvenike
jebeo ih HDZ šta nam napravi od države. Uopće je sramota da ovaj ima još i dobre šanse za pobjedu. a i taj HDZ je debilna stranka za drugi najveći grad u RH oni guraju debila
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:evo ispalo da ovaj debil od HDZovca
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
U nastavku debate pitanje o korištenju engleskog jezika Mihanoviću je postavio i Ivica Puljak.
"U vašem životopisu piše da aktivno govorite engleski jezik. U natječaju za posao voditelja Lučke uprave piše da morate aktivno znati jedan strani jezik. Can you demonstrate now, here in front of everyone, that you actively speak English?" pitao je Puljak Mihanovića.
Mihanović je dao odgovor na - hrvatskom jeziku.
Osobi koja zna neki strani jezik, naravno, ne bi bio problem odgovoriti na gornja pitanja na sljedeći način: "Znam strani jezik, aktivno govorim i pišem engleski (ili bilo koji drugi jezik), što mogu i dokazati." Takva osoba mogla bi, u konačnici, odgovoriti na pitanje na stranom jeziku koji poznaje.
Mihanović nije rekao ništa ni nalik tome, nego je govorio o "okolnostima sučeljavanja" i "neprijateljskom terenu" te se ljutio što mu se uopće postavljaju pitanja o stranim jezicima.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Puljak je Mihanovića u jednom trenutku postavio pitanje na engleskom, a taj trenutak možete pogledati na 51. minuti snimke.
vili40-
2015-08-02
u tom se HDZ-u služe sa sve kvalitetnijim materijalima
vili40-
2015-08-02
mogo mu je barinku reći u mast trast us, to siguro zno
2014-04-16
dva kvalitetna kandidata, tesko se odluciti
slatke brige za yodu , seku i slicne
slatke brige za yodu , seku i slicne
dijagram-
2015-08-09
vili40 wrote:u tom se HDZ-u služe sa sve kvalitetnijim materijalima
sto je sljedece ? direktor kontrole leta franje tudjmana ne zna ni hrvatski ?
2014-04-12
Pa ja sam magistrirao zahvaljujući engleskom jeziku, ne možeš čitati strane autore i literaturu, znanstvene članke bez znanja stranog jezika, a za upis na doktorski studij moraš znati najmanje dva strana jezika. Ako je ovakav bilmez pri pisanju doktorata, onda bi trebalo provjeriti i njegov magisterij.AssadNaPodmornici wrote:evo ispalo da ovaj debil od HDZovca
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pa ne možeš niti jedan ozbiljan fakultet završiti bez znanja engleskog jezika. nama na višim godinama ekonomije, mi smo dobijali doslovno literaturu i izvore isključivo na engleskom jeziku. diplomski rad, 100000% izvori na engleskom jeziku. . A OVAJ DEBIL JE PAZI DOKTOR ZNANOSTI IZ EKONOMIJE dakle taj debil bi trebao biti meni profesor a on kurac ne zna , a uhljebio se preko partije, roditelji u komunističkoj partiji ga gurali, doktorat platio, PROFESOR NA FAKSU, a ja kurac od ovce. jebo bog mater i tu državu gdje ovakve budale bogate se i imaju karijere i budale koje budu glasovale za ovoga debila. upozorio sam par ljudi tko bude glasova za ovoga debila ne mora mi se više obratiti u životu. možeš ne izać ali ne možeš glasovati za ovoga redikulamelkior wrote:Pa ja sam magistrirao zahvaljujući engleskom jeziku, ne možeš čitati strane autore i literaturu, znanstvene članke bez znanja stranog jezika, a za upis na doktorski studij moraš znati najmanje dva strana jezika. Ako je ovakav bilmez pri pisanju doktorata, onda bi trebalo provjeriti i njegov magisterij.AssadNaPodmornici wrote:evo ispalo da ovaj debil od HDZovca
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:
upozorio sam par ljudi tko bude glasova za ovoga debila ne mora mi se više obratiti u životu. možeš ne izać ali ne možeš glasovati za ovoga redikula
Dva se pitanja na zapadu drugima ne postavljaju, jer se to smatra nepristojnim.
Prvo je kolika ti je plaća, a drugo za koga si glasovao na izborima.
Guest- Guest
Inače je potpuno jasno da će Puljak dobiti ove izbore, ali bit će zanimljivo gledati kako će se snalaziti na mjestu gradonačelnika sa ovakvim sastavom gradske skupštine.
A vjerojatno će imati muke dokazati svoju realnu sposobnost za obavljanje tog posla, jer je ipak fizičar, a oni se, uz rijetke iznimke (Tonči Tadić) uobičajeno prilično loše snalaze u politici.
A vjerojatno će imati muke dokazati svoju realnu sposobnost za obavljanje tog posla, jer je ipak fizičar, a oni se, uz rijetke iznimke (Tonči Tadić) uobičajeno prilično loše snalaze u politici.
Guest- Guest
a moga je cinit kuco i ne kurcit se , lova kapi ruka ruku mije i ovo troje nejaci uhljebit s vremenom , prokleta yugoboljsevickasrbocetnickopederska agenda sorosa i njegovih domacih placenika
2014-04-12
debotoijusto wrote:
a moga je cinit kuco i ne kurcit se , lova kapi ruka ruku mije i ovo troje nejaci uhljebit s vremenom , prokleta yugoboljsevickasrbocetnickopederska agenda sorosa i njegovih domacih placenika
Sve je moguće u gradu u kojem je Kerum uspio postati gradonačelnikom.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:
Lijepa obitelj, u slast, pršut i soparnik.
2015-08-06
Beživotna spineless mimozna biomasa, oti evropljani.Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
upozorio sam par ljudi tko bude glasova za ovoga debila ne mora mi se više obratiti u životu. možeš ne izać ali ne možeš glasovati za ovoga redikula
Dva se pitanja na zapadu drugima ne postavljaju, jer se to smatra nepristojnim.
Prvo je kolika ti je plaća, a drugo za koga si glasovao na izborima.
Jo pitun za primanja, etnicitet, religiju i političku orijentaciju prije imena. Un ki se ofendi ni vridan kisika
2014-04-16
Ja samo pitam kako je?
Ako počnu kmečati onda su ljevičari, ako nemaju vremena ili kažu da je dobro onda su desničari.
Ako počnu kmečati onda su ljevičari, ako nemaju vremena ili kažu da je dobro onda su desničari.
2015-08-06
Ni loše, iako malo neizravno, kukavički.epikur37 wrote:Ja samo pitam kako je?
I ne skroz precizno, jer će ti svi iz realnog sektora nalikovati na ljevičare, a iz nerealnog na desničare.
2014-04-16
Pristojno, kroz slobodnu komunikaciju se lako može procijeniti.aben wrote:Ni loše, iako malo neizravno, kukavički.epikur37 wrote:Ja samo pitam kako je?
2015-08-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Umro je Nedjeljko Mihanovic
» Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
» UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
» Kijiv: Debata pred 70.000 na olimpijskom stadionu
» Sarajevo: Žestoka debata na međunarodoj znastvenoj konferenciji
» Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
» UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
» Kijiv: Debata pred 70.000 na olimpijskom stadionu
» Sarajevo: Žestoka debata na međunarodoj znastvenoj konferenciji
Page 3 of 5