UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
tko je pobjedio u debati?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/plenkovic-i-milanovic-ce-u-20-sati-odmjeriti-snage-na-debati-1105931
http://www.jutarnji.hr/izbori2016/izborne-vijesti-2016/uzivo-milanovic-vs.-plenkovic-nakon-13-godina-prvi-susret-celnika-najutjecajnijih-stranaka/4609895/
http://www.index.hr/vijesti/clanak/debata-plenkovic-brak-je-zajednica-muskarca-i-zene-milanovic-moramo-zastititi-istospolne-parove/912455.aspx
http://www.24sata.hr/news/veliko-predizborno-suceljavanje-izme-u-milanovica-i-plenkovica-486913
Guest- Guest
Re: UŽIVO - debata Plenković vs. Milanović
o čemu će se pričati, belgijskim čokoladicama? Ja preferiram marconi...
Bilo bi pošteno od njih da se zamjene za stranke...
darth_vader-
2014-04-17
Necu jos glasati, imaju 20-ak minuta.
Ali nevjerojatno mi je da nitko nije otvorio temu, a gore se pise sve u 16 o zenama i muzevima. Vi ste fakat se zajebali sa naslovom podforuma, ovo nije ViP.
Ali nevjerojatno mi je da nitko nije otvorio temu, a gore se pise sve u 16 o zenama i muzevima. Vi ste fakat se zajebali sa naslovom podforuma, ovo nije ViP.
Guest- Guest
Reci cu kad pogledam snimku ;)
2014-04-12
da..mogli bi pomalo i promijenit naziv podforuma u žene su s venere, a muškarci s marsa.kolerik wrote:Necu jos glasati, imaju 20-ak minuta.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Zapravo, pardon, pise se o tome je li Marija djevica, i da li je Isus bio Ilija, ili je to ipak bio Ivan Krstitelj. Kao da nitko vjeronauka nije vidio, a ni Bibliju. I jos jednom, ViP ne znaci da oni koji ovdje forumase su nesto vazni, nego - Vijesti i politika. Vijesti nemamo ni na TV-u, ali vas ni politika ne zanima, inace bi se usijalo od dojmova i komentara. :)
Guest- Guest
ne zanima..poidiotili smo.kolerik wrote:Zapravo, pardon, pise se o tome je li Marija djevica, i da li je Isus bio Ilija, ili je to ipak bio Ivan Krstitelj. Kao da nitko vjeronauka nije vidio, a ni Bibliju. I jos jednom, ViP ne znaci da oni koji ovdje forumase su nesto vazni, nego - Vijesti i politika. Vijesti nemamo ni na TV-u, ali vas ni politika ne zanima, inace bi se usijalo od dojmova i komentara. :)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kolerik wrote:Zapravo, pardon, pise se o tome je li Marija djevica, i da li je Isus bio Ilija, ili je to ipak bio Ivan Krstitelj. Kao da nitko vjeronauka nije vidio, a ni Bibliju. I jos jednom, ViP ne znaci da oni koji ovdje forumase su nesto vazni, nego - Vijesti i politika. Vijesti nemamo ni na TV-u, ali vas ni politika ne zanima, inace bi se usijalo od dojmova i komentara. :)
misliš da religija nema političku dimenziju, i da ne pokušava postaviti svoj svjetonazor kao jedini relevantan, pa se eto o tome ne sreba razgovarati?
Guest- Guest
:Dfrakcija wrote:ne zanima..poidiotili smo.kolerik wrote:Zapravo, pardon, pise se o tome je li Marija djevica, i da li je Isus bio Ilija, ili je to ipak bio Ivan Krstitelj. Kao da nitko vjeronauka nije vidio, a ni Bibliju. I jos jednom, ViP ne znaci da oni koji ovdje forumase su nesto vazni, nego - Vijesti i politika. Vijesti nemamo ni na TV-u, ali vas ni politika ne zanima, inace bi se usijalo od dojmova i komentara. :)
2014-04-12
uff, teško se odlučiti koji je pobjednik, obojica su dobri
Guest- Guest
deda gulenist wrote:kolerik wrote:Zapravo, pardon, pise se o tome je li Marija djevica, i da li je Isus bio Ilija, ili je to ipak bio Ivan Krstitelj. Kao da nitko vjeronauka nije vidio, a ni Bibliju. I jos jednom, ViP ne znaci da oni koji ovdje forumase su nesto vazni, nego - Vijesti i politika. Vijesti nemamo ni na TV-u, ali vas ni politika ne zanima, inace bi se usijalo od dojmova i komentara. :)
misliš da religija nema političku dimenziju, i da ne pokušava postaviti svoj svjetonazor kao jedini relevantan, pa se eto o tome ne sreba razgovarati?
Vjerojatno nekima ima, a nekima nema (istina, ovih drugih je manje). Ono sto znam jest da religija ima i svoj podforum, a mi u noci debate raspravljamo tko je Ilija i tvrdimo da nas politika kao zanima...
Guest- Guest
neeee, mi ovdje smo više manje profi analitičari i znamo već unaprijed šta će ovi reć' isto tako smo svjesni da ta njihova laprdanja nemaju nikakvu težinu jer ionako će doći Petrov i pojebat sve to,kolerik wrote:Zapravo, pardon, pise se o tome je li Marija djevica, i da li je Isus bio Ilija, ili je to ipak bio Ivan Krstitelj. Kao da nitko vjeronauka nije vidio, a ni Bibliju. I jos jednom, ViP ne znaci da oni koji ovdje forumase su nesto vazni, nego - Vijesti i politika. Vijesti nemamo ni na TV-u, ali vas ni politika ne zanima, inace bi se usijalo od dojmova i komentara. :)
a nakon toga će Buzin dat amen ili ostav.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
gledao par minuta i maknuo ih
negledljivo
negledljivo
dijagram-
2015-08-09
ne, nego na RTL-u prošle reklame pa žena rekla "vraćaj"!dijagram wrote:gledao par minuta i maknuo ih
negledljivo
2015-11-10
Mi ti pratimo svjecku politiku, i subjektivno otvaramo teme o domaćoj, koja je ipak niželigaška i nezanimljiva...kao i nogomet namkolerik wrote:Necu jos glasati, imaju 20-ak minuta.
Prati se turska liga, njemačka liga, ruska, EU liga i arapska liga, te svakodnevno USA liga, gdje glavne vijesti prenosi asila...za tursku je recimo zadužen epi, naša Tuzlansko-zadarsko-ankara-moskva veza
Ova debata je meh, bezveze
2014-04-15
Gledam ;)))
2014-04-12
OMG ;Dudba wrote:ne, nego na RTL-u prošle reklame pa žena rekla "vraćaj"!dijagram wrote:gledao par minuta i maknuo ih
negledljivo
2014-04-12
Ja sam gledo malo, načelno nema razlike osim usiljenih konflikata, kazalište za birače.maggie13 wrote:Gledam ;)))
2015-11-10
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Milanović ili Plenkovic: Za koga navijaju u Berlinu?
» PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ ZAJEDNO STIŽU U JASENOVAC:
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Jaca:'Kad god Plenkovic ima problem,javi se Milanovic i govori o necem desetom'
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
» PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ ZAJEDNO STIŽU U JASENOVAC:
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Jaca:'Kad god Plenkovic ima problem,javi se Milanovic i govori o necem desetom'
» Anketa: Potpora HDZ-u prešla 30%. Plenkovič najpozitivniji, Milanović ispred Beroša
Page 1 of 7