Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
Page 1 of 1
Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jurica-pavicic-kerumova-afera-ojacala-mu-je-poziciju-kod-njegove-publike-ne-bih-ga-podcijenio-15049015
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
zašto ovu lopovsku seljačinu uspoređuju sa Trumpom, jebo ih
Re: Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
Za Keruma se svasta moze reci ali definitivno jedanmod najiskrenijih politicara...ne libi se druzit i festat sa malim ljudima..ne skriva da nije gospodskih manira i ne bjezi od svog porijekla..cak j nije toliko mrzak medijima koji reda radi moraju ga kritizirat ali nije to razina kad deru npr.bandica,plenkija,zokija i druge...
2015-09-08
Kerum kakav je..ne skriva se i ne glumi i ne bjezi od porijekla kao ti..na zalostAssadNaPodmornici wrote:zašto ovu lopovsku seljačinu uspoređuju sa Trumpom, jebo ih
2015-09-08
lol koji si ti luđak. ja ne bježim od porijekla za razliku od tebe, uteka u ZG ližeš dupe HDZu i napadaš dalmaciju kada stigneš
AssadNaPodmornici wrote:zašto ovu lopovsku seljačinu uspoređuju sa Trumpom, jebo ih
meni su isti samo onaj narancast
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Lizem dupe hdz-u iz inata ne iz ljubavi..jer sad vi napadate plenkija a do jucer ste ga branili nogama i rukama i napadali desnicu...ne napadam ja dalmaciju nego neke ljude...koji se prave pametni a bolje da sute.i poklope se usima.jer nemaju pokrice da govoreAssadNaPodmornici wrote:lol koji si ti luđak. ja ne bježim od porijekla za razliku od tebe, uteka u ZG ližeš dupe HDZu i napadaš dalmaciju kada stigneš
2015-09-08
Similar topics
» PIŠE JURICA PAVIČIĆ
» Jurica Pavičić: 90-te su doba kontrarevolucije
» Jurica Pavicic:Puljak ustasho
» Jurica Pavičić : Čedo jedne ucvrale političke oligarhije
» Jurica Pavicic Jurela:'Od zlih desnicara pazit ce me - Mima Simic'
» Jurica Pavičić: 90-te su doba kontrarevolucije
» Jurica Pavicic:Puljak ustasho
» Jurica Pavičić : Čedo jedne ucvrale političke oligarhije
» Jurica Pavicic Jurela:'Od zlih desnicara pazit ce me - Mima Simic'