Dolazi Bradly...
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Dolazi Bradly...
bradly je najvecim djelom donacija...isto sa apachima helicima..dva su ti donirana dva si morao onda kupitiHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ima privatnih firmi koje bi mogle sklapati.. a ako nemaš onda platiš u cashu turcima da ih sklope, da ti obuče ekipu i vozi.. ja bih da nabavimo par desetaka napadačkih dronova.. jeftinija investicija od ove a pun kurac jača i opasnija pogotovo kako ti kažeš za naše stanje u regionu..
rafale su super akvizicija, to je vjerojatno prošlo iz razloga što je Plenkovic više čovjek Brisela nego da liže šupak Amerima.. da je na vlasti bio neki drugi domoljub tiša Škoro ili oni koji su bili kontra Plenkija tipa onaj glupi Kovač i takvi likovi sa telećom facom, ili da se pitalo glupog krstičevića vjerojatno bi uzeli USA ponudu
Jedan Rimac sa svojim timom bi bez problema to za godinu-dvije napravio, dakle od nama dostupnih tehnologija iz Francuske, Njemačke, Austrije, Amerike i Kanade. Vjerojatno bi bilo i bolje od Turskih. A investicija bi bila puno manja od 1.5 milijardi dolara koliko će nas koštati ovi Bradleyi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uglavnom da se utisaju crvenkove i 'crvenkastih' fantazije
2015-09-08
I četnika iz Crne Gore.vuksadinare wrote:uglavnom da se utisaju crvenkove i 'crvenkastih' fantazije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zdravko-krivokapic-stigao-u-sarajevo-tegeltija-ga-docekao-na-trgu-bih/210524026
Vidit ćemo oće li ova vlada Crne Gore poslat vojnog predstavnika na dan obilježavanja proslave Oluje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
normalno. a nije rimac jedini, imamo mi dosta solidan taj IT sektor ili sektor firmi koji rade takve male stvari.. zapravo to je možda jedini vid industrije što nam valja i dobro posluje.. a kako rekoh , dosta smo i bogata država.. turizam godišnje 80milijardi kn, 40-50milijardi kn od raznih poreza završi u državnom proračunu.. da odvojiš 3% love godišnje od turističkog prihoda, to je 2,5milijarde kn godišnje.. pa sa tim parama možeš šta hoćešHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ima privatnih firmi koje bi mogle sklapati.. a ako nemaš onda platiš u cashu turcima da ih sklope, da ti obuče ekipu i vozi.. ja bih da nabavimo par desetaka napadačkih dronova.. jeftinija investicija od ove a pun kurac jača i opasnija pogotovo kako ti kažeš za naše stanje u regionu..
rafale su super akvizicija, to je vjerojatno prošlo iz razloga što je Plenkovic više čovjek Brisela nego da liže šupak Amerima.. da je na vlasti bio neki drugi domoljub tiša Škoro ili oni koji su bili kontra Plenkija tipa onaj glupi Kovač i takvi likovi sa telećom facom, ili da se pitalo glupog krstičevića vjerojatno bi uzeli USA ponudu
Jedan Rimac sa svojim timom bi bez problema to za godinu-dvije napravio, dakle od nama dostupnih tehnologija iz Francuske, Njemačke, Austrije, Amerike i Kanade. Vjerojatno bi bilo i bolje od Turskih. A investicija bi bila puno manja od 1.5 milijardi dolara koliko će nas koštati ovi Bradleyi.
....imas ti dost firmi sto radi za vojsku...nama treba vojska za nase potrebe...e sad sto se tice izvoza druga prica...ali najajci su oni koji kazu sto ce nama oruzje,vojska...takvi kod mene odmah idu na neprijateljsku listu...ne pušim ja te hippy fore...AssadNaPodmornici wrote:normalno. a nije rimac jedini, imamo mi dosta solidan taj IT sektor ili sektor firmi koji rade takve male stvari.. zapravo to je možda jedini vid industrije što nam valja i dobro posluje.. a kako rekoh , dosta smo i bogata država.. turizam godišnje 80milijardi kn, 40-50milijardi kn od raznih poreza završi u državnom proračunu.. da odvojiš 3% love godišnje od turističkog prihoda, to je 2,5milijarde kn godišnje.. pa sa tim parama možeš šta hoćešHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ima privatnih firmi koje bi mogle sklapati.. a ako nemaš onda platiš u cashu turcima da ih sklope, da ti obuče ekipu i vozi.. ja bih da nabavimo par desetaka napadačkih dronova.. jeftinija investicija od ove a pun kurac jača i opasnija pogotovo kako ti kažeš za naše stanje u regionu..
2015-09-08
CG je članica NATO i jedna od obaveza Hrvatske je da je brani u slučaju napada.
Ja iden na Trebinje odma.
Trebinje Trebinje kad me vidiš jebi me.
Zauzet ću četničko leglo koje je stalna opasnost Dubrovniku i logistika četnicima u Herceg Novom.
Zauzet ću četničko leglo koje je stalna opasnost Dubrovniku i logistika četnicima u Herceg Novom.
2014-04-11
Eroo wrote:Ne treba biti 100% siguran da je Rafale izabran. Što god se odlučili moje će mišljenje i dalje bitiepikur37 wrote:Izboroma rafala odlučili smo se za europsku obrambeni politiku i izmaknuli iz američkog stiska.
Što je dobro.
da je Rafale F3R najbolji u svojoj klasi. Nevjerojatna tehnologija i preformanse.
Pomete i F16 block 70, Eurofighter Tyfoon i slične, a da one ruske migove i ne spominjem.
Ero,to se ovako radi..Nema tu sta da se pomete,izmete,omete.Fakti su fakti,Raphale malo bolji u sofisticiranosti,Sukhoi u mehanici i snazi,oruzje so-so,u dog fightu,Sukhoi skine sa nebesa Raphalea u tren,ostalo je za zrelu diskusiju,ne navijanje.
https://www.defenseworld.net/feature/44/New_Su_30SM2__Will_it_be_better_than_the_Rafale_
ufff,zaboravio sam...u pitanju je Su-30mki,ne Su-35...
Nounar...ako ti kreiras javno mnjenje,svojim upisima,i eventualno na kupnju vojne tehnike,tebe treba optuziti za veleizdaju.Drzi se ti Maje Suput,i njenih reakcija kad je vidjela crnacku megakitu..marcellus wrote:Eroo wrote:Ne treba biti 100% siguran da je Rafale izabran. Što god se odlučili moje će mišljenje i dalje bitiepikur37 wrote:Izboroma rafala odlučili smo se za europsku obrambeni politiku i izmaknuli iz američkog stiska.
Što je dobro.
da je Rafale F3R najbolji u svojoj klasi. Nevjerojatna tehnologija i preformanse.
Pomete i F16 block 70, Eurofighter Tyfoon i slične, a da one ruske migove i ne spominjem.
najbitnije je da je bolji od svega što rusi imaju, osim možda, ali veliko možda, SU 57, kojeg ni ruska vojska još nema u operativnoj upotrebi, a Srbi će ga imat na sveto nigdarje jer ga rusi ne kane izvozit.
U biti je jači od svega što leti osim F-22 koji se više ne proizvodi i imaju ga samo ameri i f-35 koji je nama ipak preskup
Gospodo draga shvatite već jednom da će mornarica jako žestoko branit obalni pojas.RayMabus wrote:CG je članica NATO i jedna od obaveza Hrvatske je da je brani u slučaju napada.
Napad je najbolja obrana.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:normalno. a nije rimac jedini, imamo mi dosta solidan taj IT sektor ili sektor firmi koji rade takve male stvari.. zapravo to je možda jedini vid industrije što nam valja i dobro posluje.. a kako rekoh , dosta smo i bogata država.. turizam godišnje 80milijardi kn, 40-50milijardi kn od raznih poreza završi u državnom proračunu.. da odvojiš 3% love godišnje od turističkog prihoda, to je 2,5milijarde kn godišnje.. pa sa tim parama možeš šta hoćeš
Upravo to, u biti u tom sastavljanju komponenti ti je najvažniji software, a tu smo sasvim solidni, imamo dobre programere. Isto tako izrada airframea od kompozita nije nam strana tehnologija, i tu imamo dobe stručnjake.
Štoviše imamo odlične kopnene dronove koji su među najboljima na svijetu, tako da nam ne trebaju niti Turci niti Izraelci kao nekima...
https://dok-ing.hr
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
[size=87]'Bili smo regionalni lider u izradi letjelica, ali Hrvatska ne prepoznaje taj potencijal'[/size]
Moja letjelica Fenix 4, koju je na kraju uzelo Belje, prvo je išla MUP-u za kontrolu granice. Ali, godinu dana samo je stajala u ladici. Danas najviše surađujem s DUZS-om, Ministarstvom zaštite okoliša, Poljoprivrednim fakultetom Osijek te Geodetskim i Šumarskim fakultetom u Zagrebu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bili-smo-regionalni-lider-u-izradi-letjelica-ali-hrvatska-ne-prepoznaje-taj-potencijal-4611245
Moja letjelica Fenix 4, koju je na kraju uzelo Belje, prvo je išla MUP-u za kontrolu granice. Ali, godinu dana samo je stajala u ladici. Danas najviše surađujem s DUZS-om, Ministarstvom zaštite okoliša, Poljoprivrednim fakultetom Osijek te Geodetskim i Šumarskim fakultetom u Zagrebu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bili-smo-regionalni-lider-u-izradi-letjelica-ali-hrvatska-ne-prepoznaje-taj-potencijal-4611245
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:normalno. a nije rimac jedini, imamo mi dosta solidan taj IT sektor ili sektor firmi koji rade takve male stvari.. zapravo to je možda jedini vid industrije što nam valja i dobro posluje.. a kako rekoh , dosta smo i bogata država.. turizam godišnje 80milijardi kn, 40-50milijardi kn od raznih poreza završi u državnom proračunu.. da odvojiš 3% love godišnje od turističkog prihoda, to je 2,5milijarde kn godišnje.. pa sa tim parama možeš šta hoćeš
Upravo to, u biti u tom sastavljanju komponenti ti je najvažniji software, a tu smo sasvim solidni, imamo dobre programere. Isto tako izrada airframea od kompozita nije nam strana tehnologija, i tu imamo dobe stručnjake.
Štoviše imamo odlične kopnene dronove koji su među najboljima na svijetu, tako da nam ne trebaju niti Turci niti Izraelci kao nekima...
Jos samo da nadjete postenu i cestitu drzavu,gdje ce pravosudje biti posteno,a radna navika difoltna,naravno lopovluk i kriminala se nece tolerirati...
jebože, rvati opet uništa. kupuju vintage tenkove skupljaju staro željezo ko cigani. s tim novcem mogli su doma sami napraviti 100 dronova. još ako umjesto rafale aviona stigne vintage Messerschmitt iz 2. svj. rata pa da nastave tamo gdje su stali '45,
Guest- Guest
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Ja sam zadovoljan poslom s Bradleyima i dao sam zeleno svjetlo.
Šta se mene tiče rasprava je završena a vi možete lajat koliko god očete a ja ću vas stručno tehnički argumentirano potopiti u raspravi.
https://www.google.com/amp/s/m-vojnapovijest.vecernji.hr/amp/vojna-povijest/pojacanje-naoruzanja-oklopnih-snaga-ndh-1273089
Šta se mene tiče rasprava je završena a vi možete lajat koliko god očete a ja ću vas stručno tehnički argumentirano potopiti u raspravi.
https://www.google.com/amp/s/m-vojnapovijest.vecernji.hr/amp/vojna-povijest/pojacanje-naoruzanja-oklopnih-snaga-ndh-1273089
2014-04-11
Sa 84 Bradleya moš prigazit cijelu istočnu Hercegovinu sve do Goražda di nas čekaju naši.
Il tamo ono Šipovo i Mrkonjić grad.
Neka njih. Ima još budala koji sanjaju veliku Srbiju.
Il tamo ono Šipovo i Mrkonjić grad.
Neka njih. Ima još budala koji sanjaju veliku Srbiju.
Last edited by RayMabus on Mon 24 May - 12:10; edited 1 time in total
2014-04-11
Hartmann wrote:Sto se cuditi?Sami su sebe pokrali,izdali,unistili,prodali...
jebiga, ne možeš ubrzati evoluciju. 445 godina pod turskim jarmom sve do 1900. i onda ih je drug Tito teleportirao 200 godina u budućnost ali zakurac evo ta su se balkanska plemena ponovo vratila 200 godina unazad ko talibani u Afganistanu. nema tu sreće.
Guest- Guest
ssovacHartmann wrote:Sto se cuditi?Sami su sebe pokrali,izdali,unistili,prodali...
2015-09-08
znas kako se kaze...ide se korak po korak ne preskakati..Gnječ wrote:Hartmann wrote:Sto se cuditi?Sami su sebe pokrali,izdali,unistili,prodali...
jebiga, ne možeš ubrzati evoluciju. 445 godina pod turskim jarmom sve do 1900. i onda ih je drug Tito teleportirao 200 godina u budućnost ali zakurac evo ta su se balkanska plemena ponovo vratila 200 godina unazad ko talibani u Afganistanu. nema tu sreće.
2015-09-08
tu su negdje svi oni.. rafale je dobar avion, kao f16 block 70, novi suhojevi, eurofighter.. tu ti dalje dosta toga ovisi o treningu pilota, obuci, opremi, i sitnim detaljima..Hartmann wrote:Eroo wrote:Ne treba biti 100% siguran da je Rafale izabran. Što god se odlučili moje će mišljenje i dalje bitiepikur37 wrote:Izboroma rafala odlučili smo se za europsku obrambeni politiku i izmaknuli iz američkog stiska.
Što je dobro.
Ero,to se ovako radi..Nema tu sta da se pomete,izmete,omete.Fakti su fakti,Raphale malo bolji u sofisticiranosti,Sukhoi u mehanici i snazi,oruzje so-so,u dog fightu,Sukhoi skine sa nebesa Raphalea u tren,ostalo je za zrelu diskusiju,ne navijanje.
https://www.defenseworld.net/feature/44/New_Su_30SM2__Will_it_be_better_than_the_Rafale_
ufff,zaboravio sam...u pitanju je Su-30mki,ne Su-35...
naravno bitno je da nismo uzeli polovno 30-40godina staro američko govno f16 block20/30 tako nešto-- što bi izašlo milijardu ipo kuna samo da ih ameri izvuku sa otpada i omoguće da lete..
tako su nam uvalili bradleye.. amerikanci nam oružje staro 30godina koje su koristili na svim mogućim ratovima, istrošili, pohabano, uvaljuju.. kao nekoj banana državi kada im rusi ili netko drugi uvaljuje potrošeno smeće... a ovi svršavaju na to.
da je amerima u interesu naše jačanje, uvalili bi nam 20-30dronova.. zato nismo trebali ovo niti uzimati.. imamo domaće patrije koje mogu skoro sve što i ovo američko govno, a za te pare bi ojača malo patrije i opremio se dronovima.. izraelskim, turskim, američkim, ..
pa normalno, sve se to može povezati u claster, malo domaće pameti, malo strane suradnje .. tako rade suverene države poput švicarske ili izraela to su nama neke uzor države.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:normalno. a nije rimac jedini, imamo mi dosta solidan taj IT sektor ili sektor firmi koji rade takve male stvari.. zapravo to je možda jedini vid industrije što nam valja i dobro posluje.. a kako rekoh , dosta smo i bogata država.. turizam godišnje 80milijardi kn, 40-50milijardi kn od raznih poreza završi u državnom proračunu.. da odvojiš 3% love godišnje od turističkog prihoda, to je 2,5milijarde kn godišnje.. pa sa tim parama možeš šta hoćeš
a banana države plaćaju staro željezo kao suho zlato, da se političari bogate a glupoj populaciji prodaju to staro oružje pod opasno oružje i pune im mozak na paradama.. gluposti
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Najgore tek dolazi
» Novo zlo dolazi
» General dolazi
» Svibanj dolazi...
» Hyundai dolazi u Hrvatsku?!
» Novo zlo dolazi
» General dolazi
» Svibanj dolazi...