Dolazi Bradly...
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Dolazi Bradly...
https://direktno.hr/domovina/hrvatska-vojska-se-pojacava-planu-nabavka-ubojice-tenkova-233601/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dolazi Bradly...
Izboroma rafala odlučili smo se za europsku obrambeni politiku i izmaknuli iz američkog stiska.
Što je dobro.
Što je dobro.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne treba biti 100% siguran da je Rafale izabran. Što god se odlučili moje će mišljenje i dalje bitiepikur37 wrote:Izboroma rafala odlučili smo se za europsku obrambeni politiku i izmaknuli iz američkog stiska.
Što je dobro.
da je Rafale F3R najbolji u svojoj klasi. Nevjerojatna tehnologija i preformanse.
Pomete i F16 block 70, Eurofighter Tyfoon i slične, a da one ruske migove i ne spominjem.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne piše što dolazi u kojoj količini i po kojoj cijeni.
Ako je istina ono što je hektorovic pisao dolazi nam poslovno vozilo, korišteno više nego golf2 u čije sređivanje treba uložiti stotine milijuna kuna /eura i čiji je princip ratovanja tehnološki zaostao 20 do 30 godina.
Ako je istina ono što je hektorovic pisao dolazi nam poslovno vozilo, korišteno više nego golf2 u čije sređivanje treba uložiti stotine milijuna kuna /eura i čiji je princip ratovanja tehnološki zaostao 20 do 30 godina.
servis ce ameri obavljati na njihov trosakAssadNaPodmornici wrote:Ne piše što dolazi u kojoj količini i po kojoj cijeni.
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:Ne piše što dolazi u kojoj količini i po kojoj cijeni.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sad-nam-donira-84-borbena-vozila-opremu-kupujemo-a-bit-ce-posla-i-za-duru-dakovica-15056210
Guest- Guest
meni pravo zao crvenka..a uzdao se vjecno u ono..'dogodine u..'
2015-09-08
servis obavljamo mi na naš trošak.. ameri su dali prvu tranšu love i vozila..
inače ocjena ovoga posla je +2 .. nećemo toliko skupo proći, ali realno uzimamo vozila koji su prošli kilometara i kilometara i koji su ispucali pitaj boga koliko streljiva, i većinom mi ćemo plaćati renovaciju..
RH vojska će na račun ovoga biti malo jača, ali realno dobijamo oružje i doktrinu ratovanja koja je zastarijela 20-30godina..
Srbi nabavljaju ove turske dronove, flota dronova ovo pomete u pola sata..
inače ocjena ovoga posla je +2 .. nećemo toliko skupo proći, ali realno uzimamo vozila koji su prošli kilometara i kilometara i koji su ispucali pitaj boga koliko streljiva, i većinom mi ćemo plaćati renovaciju..
RH vojska će na račun ovoga biti malo jača, ali realno dobijamo oružje i doktrinu ratovanja koja je zastarijela 20-30godina..
AssadNaPodmornici wrote:
Iole solidna lovačka avijacija pomete dronove za pola sata.
Pretjerujem, ali to je izgleda najbolji način ukazivanja na srž problema.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Problem Armenije u ratu s Azerbejdžanom nisu bili turski dronovi nego činjenica da nisu imali niti makar pristojnu lovačku avijaciju.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:meni pravo zao crvenka..a uzdao se vjecno u ono..'dogodine u..'
Trebalo se uzeuzeti na lizing
Jer ovo je generalni PUSING
ti avioni budu koštali duplo ...
Bio onaj majstor koji se razme u avione i izračunao sve troškove
Da se smrznes
AssadNaPodmornici wrote:Ne piše što dolazi u kojoj količini i po kojoj cijeni.
A ono, tako se kupuje dobra volja Uncle Sama.
U biti avioni su bili odličan deal, ovo je očajan deal.
Sami Ameri ne žele više Bradleye pošto je koncept zastario i upitna je njihova efektivnost u suvremenom ratovanju, a posebno i pokretnost van ravnica.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:
Sami Ameri ne žele više Bradleye pošto je koncept zastario i upitna je njihova efektivnost u suvremenom ratovanju, a posebno i pokretnost van ravnica.
Zato je zagarantirana visoka efikasnost protiv bilo kojeg od mogućih protivnika u "regionu". Što je uostalom i najvažnije za nas.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ne treba biti 100% siguran da je Rafale izabran. Što god se odlučili moje će mišljenje i dalje bitiepikur37 wrote:Izboroma rafala odlučili smo se za europsku obrambeni politiku i izmaknuli iz američkog stiska.
Što je dobro.
da je Rafale F3R najbolji u svojoj klasi. Nevjerojatna tehnologija i preformanse.
Pomete i F16 block 70, Eurofighter Tyfoon i slične, a da one ruske migove i ne spominjem.
najbitnije je da je bolji od svega što rusi imaju, osim možda, ali veliko možda, SU 57, kojeg ni ruska vojska još nema u operativnoj upotrebi, a Srbi će ga imat na sveto nigdarje jer ga rusi ne kane izvozit.
U biti je jači od svega što leti osim F-22 koji se više ne proizvodi i imaju ga samo ameri i f-35 koji je nama ipak preskup
imali su pola eskadrile najnovijih suhojeva.. 30 mislimSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Problem Armenije u ratu s Azerbejdžanom nisu bili turski dronovi nego činjenica da nisu imali niti makar pristojnu lovačku avijaciju.
i na papiru solidan PZO.. a količina tehnike na terenu.. teške artiljerije, oklopnih vozila, tenkova. .svega 10 puta više nego RH..
oborili su oni dosta dronova.. ali dronovi su bolesno jeftini i bolesno ubitačni. .ne mogu avioni sve pokrivati....teritorij RH ne mogu pokrivati niti 2-3 eskadrile lovaca, jer je ogroman teritorij a dronovi operiraju 0-24 u velikim količinama.. Azeri su imali hrpu Turskih dronova, i kada bi ovi skinuli jednog došao bi drugi.. a ovaj nađe armenski tenk, oklopno vozilo, artiljerijsku bateriju, hrpu momaka, i sve to raznese u komadiće.. ili navode svoju artiljeriju precizno..
kako rekoh ne sviđa mi se razvoj u kojem idemo.. to je hektorović opisao.. radi se o uhljebima u HVO koji su preko HDZove veze kojima se neda učiti i reformirati vojsku sukladno novim tehnološkim i taktičkim postignoćima..
dronove i mi nabavljamo..samo sto mi nismo hvalisavci kao srbi..koji da nabave govno hvalili bi se na sav glas kako su pitu nabavili...kao ak se hvale nekog ce sa tim prestrasiti...to im jwe ionako oduvijek bio crimen..hvalisanje i mitiziranje a onda uredno po picki isus dragi im ne bi pomogao...oruzje treba znati koristiti maximum iz njega izvuci...dok je andrija matijas pauk izvlacio tenkove na vrh dinare ovi u kninu,grahovu i beogradu su se cesljali i pitali kako to...mi toliko tenkova a ni jednog nismo mogli na obican brijeg uspetiAssadNaPodmornici wrote:servis obavljamo mi na naš trošak.. ameri su dali prvu tranšu love i vozila..
2015-09-08
kakav hvo...ti su svi u mirovini..tebe jebu ti bosancu u glavu..da od njih ne mozes ni spati..svagdje ti se priviđaju..AssadNaPodmornici wrote:imali su pola eskadrile najnovijih suhojeva.. 30 mislimSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
i na papiru solidan PZO.. a količina tehnike na terenu.. teške artiljerije, oklopnih vozila, tenkova. .svega 10 puta više nego RH..
oborili su oni dosta dronova.. ali dronovi su bolesno jeftini i bolesno ubitačni. .ne mogu avioni sve pokrivati....teritorij RH ne mogu pokrivati niti 2-3 eskadrile lovaca, jer je ogroman teritorij a dronovi operiraju 0-24 u velikim količinama.. Azeri su imali hrpu Turskih dronova, i kada bi ovi skinuli jednog došao bi drugi.. a ovaj nađe armenski tenk, oklopno vozilo, artiljerijsku bateriju, hrpu momaka, i sve to raznese u komadiće.. ili navode svoju artiljeriju precizno..
kako rekoh ne sviđa mi se razvoj u kojem idemo.. to je hektorović opisao.. radi se o uhljebima u HVO koji su preko HDZove veze kojima se neda učiti i reformirati vojsku sukladno novim tehnološkim i taktičkim postignoćima..
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:imali su pola eskadrile najnovijih suhojeva.. 30 mislimSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:
i na papiru solidan PZO..
Niti jedno niti drugo na suvremenoj i dovoljno efikasnoj razini. A pogotovo ne po brojnosti.
Guest- Guest
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Najgore tek dolazi
» Novo zlo dolazi
» General dolazi
» Svibanj dolazi...
» Hyundai dolazi u Hrvatsku?!
» Novo zlo dolazi
» General dolazi
» Svibanj dolazi...
» Hyundai dolazi u Hrvatsku?!