Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
Ja ne bih otpisovao tako brzo SDP jer bez obzira na pad podrške ipak se bez njih nigdje ne može sastavit lijeva koalicija.
Zagreb je recimo najočitiji primjer. Dakle njihovi ljudi i dalje vladaju i nedodirljivi su.
Tko bude otpisivao SDP grdno će se zeznuti.
Zagreb je recimo najočitiji primjer. Dakle njihovi ljudi i dalje vladaju i nedodirljivi su.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije bitno kolika ti je podrška nego jesi li prešao izborni prag od 5% i jel imaš vijećnika/ zastupnika u gradskom vijeću ili Saboru a oni to u pravilu imaju.
Bez njih nije moguće oformiti vlast lijeve koalicije a to znači da su njihovi ljudi u državnim strukturama , općinskim strukturama i poslovima državno privatnog tipa nedodirljivi.
Previše.rano ste ih otpisali. Griješite jako.
Bez njih nije moguće oformiti vlast lijeve koalicije a to znači da su njihovi ljudi u državnim strukturama , općinskim strukturama i poslovima državno privatnog tipa nedodirljivi.
Previše.rano ste ih otpisali. Griješite jako.
2014-04-11
Zato se oni ovako i ponašaju tj totalno nezainteresirani za rast Možemo jer se nikad lijeva vlast neće moći sastaviti bez SDP a to znači da je crveni kadar nedodriljiv na svojim državnim , općinskim i poslovima privatno državnog vlasništva.
Radite grešku kad pričate o tome kako SDP nestaje. Njima pada podrška al SDPovci su nedodriljiva kasta.
Radite grešku kad pričate o tome kako SDP nestaje. Njima pada podrška al SDPovci su nedodriljiva kasta.
2014-04-11
Zato je Most neutralan oko izbora za gradonačelnika Splita. Šta bude bude al vlast sa Sdp koji su neradnici i paraziti i samo gledaju di će se uvalit na funkcije nije nešto priko čega će Most preći.
Sdp želi samo funkcije i da se tu uvale i ne rade ništa. To je smisao njihova postojanja.
Sdp želi samo funkcije i da se tu uvale i ne rade ništa. To je smisao njihova postojanja.
2014-04-11
Ne,ne otpisujem.U SDP su oni starog kova još uvijek imaju jaku logustiku,mrežu koja se vuče još iz vremena bivše države,međutim,oni ne idu u korak s vremenom,te su se malo pogubili.RayMabus wrote:Ja ne bih otpisovao tako brzo SDP jer bez obzira na pad podrške ipak se bez njih nigdje ne može sastavit lijeva koalicija.
Međutim,možemo je profil urbane ljevice modernog doba,te njihvo vrijeme tek dolazi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Reka san već šta je Možemo.
Na ljevici imaš :
Radikalnu ljevicu
Socijaldemokrate
Zeleni
Sad su poltički izgurali radničku frontu te idu sad na Sdp u urbanim centrima
Također čupaju iz ovih stranak tipa Centar i Fokus koje su liberalno lijeva opcija one koji su više naklonjeni ljevici
To je buldožer koji melje na ljevom spektru sve šta je slabo i usisava sebi
Na ljevici imaš :
Radikalnu ljevicu
Socijaldemokrate
Zeleni
Sad su poltički izgurali radničku frontu te idu sad na Sdp u urbanim centrima
Također čupaju iz ovih stranak tipa Centar i Fokus koje su liberalno lijeva opcija one koji su više naklonjeni ljevici
To je buldožer koji melje na ljevom spektru sve šta je slabo i usisava sebi
2014-04-11
IL Risorto likes this post
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Može li DP i MOST ugroziti Plenkovica na desnici ?
» Alarm u Kijevu: Prijeti im scenarij koji može dokrajčiti sve ratne planove! ‘Sat otkucava...‘
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
» Vucic se samohvali:'Bas sam stalozen.Mi mozemo govoroti o BiH ali BiH ne moze o nama'
» Može li DP i MOST ugroziti Plenkovica na desnici ?
» Alarm u Kijevu: Prijeti im scenarij koji može dokrajčiti sve ratne planove! ‘Sat otkucava...‘
» OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
» Vucic se samohvali:'Bas sam stalozen.Mi mozemo govoroti o BiH ali BiH ne moze o nama'
Page 2 of 2