OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
Page 1 of 1
OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2309502&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: OGOLJENI !Mozemo,za sada ne moze
Kada je imbex,jutarnji spustili prst to je to...prijevara bili i ostali..prodali pricu obilno financirani od strane agende i podrzani od medija agenturskog profila a naivcine glasale za njih...pa kud ces za skvotere i anarhiste glasati koji u zivotu sami novcica zaradili nisu i ne znaju kako ga zaraditi..koji ni kucnim savjetom nisu upravljali..sve sto su radili sarali su grafite,transpatente i hodali od ilice do draskoviceve i bubnjali i zvizdali
2015-09-08
...i ne samo to...nego nesposobni su bili prikriti ociti sukob interesa oko holdinga...agresivom krenuli a ne pamecu..i sad se ne mogu cupati...sto ce dalje biti...pratimo...ali da sam na njihovu mjestu razmisljao bi da ostavim sve i zahvalim se..'nije to za nas vracamo se livadarstvu'
2015-09-08
....i spijanju i drukanju u korist 'migranata' i strane agende protiv vlastite drzave...
2015-09-08
Jurican kadrovira...majkutiisusovudotledoslo....
https://m.vecernji.hr/zagreb/detalji-afere-vukovica-na-celo-holdinga-predlozio-dario-jurican-jedno-pitanje-jos-nema-odgovor-1529439
https://m.vecernji.hr/zagreb/detalji-afere-vukovica-na-celo-holdinga-predlozio-dario-jurican-jedno-pitanje-jos-nema-odgovor-1529439
2015-09-08
gasi svjetlo kupi kablove
2014-04-19
ne može tomašević kupiti inu od mađara kao što je napravio anemični andreas kardeljević pa da postane manga među domoljubima.
umjesto toga, tomašević zavrnuo pipu na gradskoj kasi pa gradska lova više ne curi u čaše, flaše, bokale, burad i cisterne bandićeve ekipe i hdz koalicijskih jarana.
don andreas corleone se i sam uznemirio i suprotno dosadašnjim običajima osobno preko režimskih medija poručio tomaševiću: strelica je odapeta!
umjesto toga, tomašević zavrnuo pipu na gradskoj kasi pa gradska lova više ne curi u čaše, flaše, bokale, burad i cisterne bandićeve ekipe i hdz koalicijskih jarana.
don andreas corleone se i sam uznemirio i suprotno dosadašnjim običajima osobno preko režimskih medija poručio tomaševiću: strelica je odapeta!
sitting_bull-
2015-09-28
kak si mogel za te nesposobnjakovice i skvotere glasati..razmem..nisi imal puno izbora na toj stranisitting_bull wrote:ne može tomašević kupiti inu od mađara kao što je napravio anemični andreas kardeljević pa da postane manga među domoljubima.
2015-09-08
Similar topics
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
» Vucic se samohvali:'Bas sam stalozen.Mi mozemo govoroti o BiH ali BiH ne moze o nama'
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Izglasano ukidanje imuniteta Ivanu Pernaru, DORH ga sada može kazneno
» Može li se scenarij SDPa i Možemo ponoviti na desnici
» Vucic se samohvali:'Bas sam stalozen.Mi mozemo govoroti o BiH ali BiH ne moze o nama'
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Izglasano ukidanje imuniteta Ivanu Pernaru, DORH ga sada može kazneno
Page 1 of 1