lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 19 of 34
Page 19 of 34 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/mozemo-ce-se-izjedati-iznutra-tako-zavrse-sve-trece-opcije-u-hrvatskoj-hdz-nije-pobjednik-osim-osijeka-nisu-dobili-nista-1741338/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uništilo je kada je skinila masku...vuksadinare wrote:dobro pocela lose zavrsilaRayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
Ti si tvrdio da će biti gradonačelnik, tome se smijemo još uvijek.
Nađite drugog konja, u konačnici fora je vidjeti lijeve i desne radikalne u srazu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jučer je nudio sulji zagreb,sad već lakše diše...RayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
vili40-
2015-08-02
Nemoj. Pa da još i pobjedi. Ovi im je taman. Vječno drugi. Ima i sutra dan.epikur37 wrote:
Nađite drugog konja, u konačnici fora je vidjeti lijeve i desne radikalne u srazu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...pobjedom lenjinista nek si ga uzme slobodno..mogu i janezi...a radije bi ga dao madjarima..orban bi najbolje ove sredio i smjestio ih di spadajuvili40 wrote:jučer je nudio sulji zagreb,sad već lakše diše...RayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
2015-09-08
marcellus wrote:Hektorović wrote:
Bandić je bio neideološki, common sense populist.
da, ali je izabran jer su izbori 2000 bili referendum protiv Tuđmana. Ko što su se ovi pretvorili u referendum protiv Bandića. A Bandić je bio SDP.
Ta pobjeda SDP-a 2000te je dobrim dijelom došla zbog Bandićevog rada na terenu. Bilo je tada puno "anti-HDZ" konja u trci...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
opet ti sa svojim bedastoćama,kao da je orban kriv što je više od polovice zagreba popizdilo na dosadašnje klijentelističko upravljanje zagrebom.On bi dvije trećine zagreba smjestio tamo gdje spadaju,nek radije pazi na sebe jer mu nije lako.vuksadinare wrote:...pobjedom lenjinista nek si ga uzme slobodno..mogu i janezi...a radije bi ga dao madjarima..orban bi najbolje ove sredio i smjestio ih di spadajuvili40 wrote:jučer je nudio sulji zagreb,sad već lakše diše...RayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
vili40-
2015-08-02
ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-avili40 wrote:opet ti sa svojim bedastoćama,kao da je orban kriv što je više od polovice zagreba popizdilo na dosadašnje klijentelističko upravljanje zagrebom.On bi dvije trećine zagreba smjestio tamo gdje spadaju,nek radije pazi na sebe jer mu nije lako.vuksadinare wrote:...pobjedom lenjinista nek si ga uzme slobodno..mogu i janezi...a radije bi ga dao madjarima..orban bi najbolje ove sredio i smjestio ih di spadajuvili40 wrote:jučer je nudio sulji zagreb,sad već lakše diše...RayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
2015-09-08
Luzerstvo je konstanta HR desnice.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
Ti si tvrdio da će biti gradonačelnik, tome se smijemo još uvijek.
2018-04-10
vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Uspoređuješ žabe i babe, Tomašević će biti legitimno izabram večinskom voljom građana. Neće ga izglasati šumadija.
Radi se o legitimnoj političkoj opciji u Hrvatskoj.
2018-04-10
vili40 wrote:jučer je nudio sulji zagreb,sad već lakše diše...RayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
Polako se prilagođava :D
2018-04-10
eto sad najednom kroz noć zagrepčani postali staljinisti,komunisti,pederi,biciklisti,marksisti itd.itd.Kao i čitav sjever hrvatske kojega su obojili u crveno,sve teški komunisti jebo vas bog blentavi,u mojoj i međimurskoj županiji svaka treća kuća ima obrt ili opg i opet sve komunisti.Bit će ipak ta crvena boja otpor prema zaostalom,plemenskom,balkanskom i primitivnom.
vili40-
2015-08-02
...ma njima do hrvatske...rada boric und bradenHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Uspoređuješ žabe i babe, Tomašević će biti legitimno izabram večinskom voljom građana. Neće ga izglasati šumadija.
2015-09-08
tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
2015-09-08
Zadovoljan sam rezultatima izbora. Imam realna očekivanja pa s obzirom na pasivnost kod ovih lokalnih izbora ipak je biračko tijelo uputilo poruku da želi promjene.
To je dobro.
To je dobro.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...sto ces..vili40 wrote:eto sad najednom kroz noć zagrepčani postali staljinisti,komunisti,pederi,biciklisti,marksisti itd.itd.Kao i čitav sjever hrvatske kojega su obojili u crveno,sve teški komunisti jebo vas bog blentavi,u mojoj i međimurskoj županiji svaka treća kuća ima obrt ili opg i opet sve komunisti.Bit će ipak ta crvena boja otpor prema zaostalom,plemenskom,balkanskom i primitivnom.
2015-09-08
:D:a baš će nekoga iz zagreba dirati mišljenje zaguljenih primitivaca iz pripizdine donje kod kojih će hdz vladati još 500 godina pa makar neće više ni hrvatska postojati.vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-avili40 wrote:opet ti sa svojim bedastoćama,kao da je orban kriv što je više od polovice zagreba popizdilo na dosadašnje klijentelističko upravljanje zagrebom.On bi dvije trećine zagreba smjestio tamo gdje spadaju,nek radije pazi na sebe jer mu nije lako.vuksadinare wrote:...pobjedom lenjinista nek si ga uzme slobodno..mogu i janezi...a radije bi ga dao madjarima..orban bi najbolje ove sredio i smjestio ih di spadajuvili40 wrote:jučer je nudio sulji zagreb,sad već lakše diše...RayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
vili40-
2015-08-02
....tocno....uglavnom mix svega i svacega...RayMabus wrote:Zadovoljan sam rezultatima izbora. Imam realna očekivanja pa s obzirom na pasivnost kod ovih lokalnih izbora ipak je biračko tijelo uputilo poruku da želi promjene.
To je dobro.
2015-09-08
...vidjet cemovili40 wrote::D:a baš će nekoga iz zagreba dirati mišljenje zaguljenih primitivaca iz pripizdine donje kod kojih će hdz vladati još 500 godina pa makar neće više ni hrvatska postojati.vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-avili40 wrote:opet ti sa svojim bedastoćama,kao da je orban kriv što je više od polovice zagreba popizdilo na dosadašnje klijentelističko upravljanje zagrebom.On bi dvije trećine zagreba smjestio tamo gdje spadaju,nek radije pazi na sebe jer mu nije lako.vuksadinare wrote:...pobjedom lenjinista nek si ga uzme slobodno..mogu i janezi...a radije bi ga dao madjarima..orban bi najbolje ove sredio i smjestio ih di spadajuvili40 wrote:jučer je nudio sulji zagreb,sad već lakše diše...RayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Pa zato što su ovi zbilja nadmoćno izbor purgeraja.
2018-04-10
Page 19 of 34 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji