lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 18 of 34
Page 18 of 34 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
moguce..penava je napravio neke dobre stvari za vukovar...debo,epi,vili ptice rugalice predvidjali su mu krah a on uvjerljivo dobio prvi krug i dp i partneri u vukovaru...mada ne vjerujrm..bice vise titoizma guy staza i parkova...maltretiranja javnostimutava baštarda wrote:U biti najgora stvar bi bila da ovi nešto naprave u Zagebu pa da ih se prepozna na parlamentarnim izborima.RayMabus wrote:Čuvajmo Jugoslaviju ko zjenicu svoga oka. Odma dođu ovi padobranci sa zapada.mutava baštarda wrote:Kad se čovjek ide rano veseliti nakon raspada SDPa, ljevice Tito,partija, bratstvo i jedinstvo, tvornice radnicimaRayMabus wrote:Vuk će ispalit na živce s njima. Ja i ti smo mirni. Živimo u desničarskoj utvrdi Rvatcke.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Gotovi su izbori. Sad ti je 2021 a parlamentarni su tek tamo 2024.
Nema izbora idući tri godine. Sad je pauza. Sad će se oni tovit u Zagrebu.
Točno.
Pa dobije
Ljevicu CheGuevara, imigracija, udrugu zašiveni šupak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kic wrote:
možemo uživa puno šire simpatije u državi rekao bih-
Je, na nacionalnoj razinu većim dijelom uživa povjerenje kao krvnik Grbinovih tromih volova iz neradničkog i neradnog SDP-a (vidi se i po rezultatu političkog manekena Joška Klisovića u Zagrebu).
I jedino takav uspjeh može i doživjeti na parlamentarnim izborima.
Guest- Guest
epi stalno trubi o nekoj dominaciji,nedodirljivosti i nepobjedivosti HDZ-a,kao ne trebaju ništa drugo raditi nego i dalje obmanjivati javnost pa makar nas vremenom i albanija prestigne.Vlast im je zagarantirana.
Plenkovicu je ovo drugi mandat,jedva je držao većinu u prvom mandatu i to zahvaljujući žetončićima i prodanim dušama,sad u drugom mandatu mu je isto dosta tijesno a ima i pupavca i još neke od kojih mu netko već sutra može pakazati figu.Uglavnom iako se sdp srozao dolaze na ta mjesta drugi a HDZ o komociji može samo sanjati.I onda će opet biti mediji krivi a ne to što ne rade ništa pametno i još bahatlukom iritiraju ljude.Samo naprijed.
Plenkovicu je ovo drugi mandat,jedva je držao većinu u prvom mandatu i to zahvaljujući žetončićima i prodanim dušama,sad u drugom mandatu mu je isto dosta tijesno a ima i pupavca i još neke od kojih mu netko već sutra može pakazati figu.Uglavnom iako se sdp srozao dolaze na ta mjesta drugi a HDZ o komociji može samo sanjati.I onda će opet biti mediji krivi a ne to što ne rade ništa pametno i još bahatlukom iritiraju ljude.Samo naprijed.
vili40-
2015-08-02
DP jedini uz HDZ ima dva kandidata u drugom krugu od cetri velika grada..za stranku koja postoji tek godinu dana velik uspjeh..
2015-09-08
Hektorović wrote:marcellus wrote:kaya wrote:A gle, bandić je tu dobio vlast kao kandidat sdp-a.
pa jasno, to ja oduvijek tvrdim, nije Bandić došao na vlast jer je bio sposoban ni pošten nego jer je bio crven. Ko i ovaj. Samo što bandić nije bio nesposoban, a ovaj je.
Bandić je bio neideološki, common sense populist.
da, ali je izabran jer su izbori 2000 bili referendum protiv Tuđmana. Ko što su se ovi pretvorili u referendum protiv Bandića. A Bandić je bio SDP.
....plenki osobno nema razloga za veluko slavlje..zbog najveceg oponenta u stranci koji je uvjerljiv u osijeku i osjecko baranjskoj zupaniji..plenki mu sad moze soli na rep staviti..dirne li ga ima kaos i vjerojatno bjezanje preko plota iz szranke..a indikativno je sto anusic u izbornoj noci nije izbjegao da ga bocne ponovivsi da nije sretan da hdz koalira sa sdssom i da to nece biti moguce u osjecko baranjskoj zupaniji
2015-09-08
Sora wrote:bravoSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Tita natrag
I bistu
I ulicu 8.maja
aha i aveniju josifa visarioniviča staljina ipak je on bio najveći antifašist
i obavezno bratimljenje zagreba i karakasa
Točno. Tako su i ostvarili ovo u urbanim centrimaSpeare Shaker wrote:kic wrote:
Je, na nacionalnoj razinu većim dijelom uživa povjerenje kao krvnik Grbinovih tromih volova iz neradničkog i neradnog SDP-a (vidi se i po rezultatu političkog manekena Joška Klisovića u Zagrebu).
https://m.vecernji.hr/vijesti/bitka-za-velike-gradove-odluka-u-drugom-krugu-1492999
Ušli u gradska vijeća sva četiri velika grada. Birači ljevice su jako nezadovoljni SDPom i onda se ovima na konto SDP otvara put u urbanim sredinama.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Torcida vec podjebava zagrepcane...'dobro jutro lenjingrade'
2015-09-08
Točno tako. to sam i ja primijetio.vili40 wrote:epi stalno trubi o nekoj dominaciji,nedodirljivosti i nepobjedivosti HDZ-a,kao ne trebaju ništa drugo raditi nego i dalje obmanjivati javnost pa makar nas vremenom i albanija prestigne.Vlast im je zagarantirana.
Možda je još rano govoriti o tome,ali mislim da se na horizontu nadzire dolazak promjena i da će HDZ otići u ropotarnicu. Kad kažem HDZ,mislim i na SDP,jer obadvije stranke proizlaze iz istog mentalnog sklopa shvaćanja i poimanja hrvatske politike.
Raduje i odsutnost CUH-a koji nikada još nije bio toliko nevidljiv kao na ovim izborima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Torcida je vrlo važan faktor političkog života u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:Torcida vec podjebava zagrepcane...'dobro jutro lenjingrade'
Skupina koje se polako odriču i stariji Hajdukovci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
evo sve ih se odrekli a ovi padaju a afanjastreb wrote:Torcida je vrlo važan faktor političkog života u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:Torcida vec podjebava zagrepcane...'dobro jutro lenjingrade'
Skupina koje se polako odriču i stariji Hajdukovci.
2015-09-08
Speare Shaker wrote:kic wrote:
dobro za SDP sam ja prije pet šest godina napisao da iza Milanovića neće ostat ništa jer je počistio stranku od svih sposobnih ljudi i samoniklih političara s potporom i imenom u svojoj sredini i ostavio svoje namjesnike i klimoglavce
isto čeka hadeze kad anemični uhljebi debelo dupe u europskoj komisiji, što ostaje nakon njega u HDZ-u? Onaj hektor u kupaćima, vitez reiner, i pijani đakić?
Kruži nevjerodostojna anketa prema kojoj Škoro ulazi u drugi krug izbora u Zagrebu
Anketu, za koju se lažno tvrdi da je reprezentativna, provela je agencija McElit braće Macan s portala Priznajem.hr, poznatog po objavljivanju dezinformacija.
HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd
- Autor/ica: Ana Benačić
- 1 travnja, 2021
Anketu, za koju se lažno tvrdi da je reprezentativna, provela je agencija McElit braće Macan s portala Priznajem.hr, poznatog po objavljivanju dezinformacija.
...kad se sjetim debinih 'prognoza'T. wrote:Kruži nevjerodostojna anketa prema kojoj Škoro ulazi u drugi krug izbora u Zagrebu
- Autor/ica: Ana Benačić
- 1 travnja, 2021
2015-09-08
Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
2015-09-08
...i kad sam tvrdio da penava ce biti ponovo gradonacelnik vukovara..
2015-09-08
A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Dva jandidata u finalu cetri najveca grada
2015-09-08
dobro pocela lose zavrsilaRayMabus wrote:A Mrak Taritaš ?vuksadinare wrote:Jos jucer ujutro me ista ekipa ismijavala kad sam tvrdio da skoro je u drugom krugu...
2015-09-08
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/mozemo-ce-se-izjedati-iznutra-tako-zavrse-sve-trece-opcije-u-hrvatskoj-hdz-nije-pobjednik-osim-osijeka-nisu-dobili-nista-1741338/
2015-09-08
Page 18 of 34 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji