lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 20 of 34
Page 20 of 34 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Uspoređuješ žabe i babe, Tomašević će biti legitimno izabram večinskom voljom građana. Neće ga izglasati šumadija.
Radi se o legitimnoj političkoj opciji u Hrvatskoj.
Pa zato što su ovi zbilja nadmoćno izbor purgeraja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Osobno sumljam kako će Tomašević nešto napraviti, naime Bandićevi repovi će ga pojesti.
4 godine će se baviti pravnim zavrzlamama i rvackim pravosuđem.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...nek biraju kako hoce..samo znam da ce sad biti jebeno...mislim na podjele..nekoliko opcija koje se ne podnose..ne ne vole nego ne podnose...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Uspoređuješ žabe i babe, Tomašević će biti legitimno izabram večinskom voljom građana. Neće ga izglasati šumadija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dok se izvuće iz toga prođu četiri godine. On je sad uvatija maksimum a na idućim izborima može se tuč nogon u guzicu ako uvati 25-30%Hektorović wrote:Osobno sumljam kako će Tomašević nešto napraviti, naime Bandićevi repovi će ga pojesti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ak ne zavrsi u gepeku prijeRayMabus wrote:Dok se izvuće iz toga prođu četiri godine. On je sad uvatija maksimum a na idućim izborima može se tuč nogon u guzicu ako uvati 25-30%Hektorović wrote:Osobno sumljam kako će Tomašević nešto napraviti, naime Bandićevi repovi će ga pojesti.
2015-09-08
A zar se oni u Crnoj Gori podnose?vuksadinare wrote:...nek biraju kako hoce..samo znam da ce sad biti jebeno...mislim na podjele..nekoliko opcija koje se ne podnose..ne ne vole nego ne podnose...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Pa rata nema.
neće ga biti ni ovdje.
A Torcida će sama od sebe biti urušena.
Na kraju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
No sve ovisi o hdzu...ako anusic skine plenkija raskrsti sa pupovcem..bude jedna verzija suverenisticke opcije nasuprot globalisticke anacionalno libertardsko lijeve opcije...pod plenkijem ovi ce se razbahatit i eto nevolje koja nece bezbolno proci
2015-09-08
Tko je spominjao rat..ali drzava ce tim borbama i sukobima i podjelama biti drasticno oslabljena..ako vec nije...nisu iskljuceni ni prosvjedi...sve je moguce..nedugo je jedan slovenski prohrvatsko orjentiran politicar rekao bojim se za hrvatskujastreb wrote:A zar se oni u Crnoj Gori podnose?vuksadinare wrote:...nek biraju kako hoce..samo znam da ce sad biti jebeno...mislim na podjele..nekoliko opcija koje se ne podnose..ne ne vole nego ne podnose...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Pa rata nema.
neće ga biti ni ovdje.
Na kraju
2015-09-08
Mislim da ce u hrvatskoj ovaj put nastat sukob ne ideoloski vec globalisticko suverenisticki sa nesto ideologije...nesto sto su prosli poljaci,madjari,slovaci...
2015-09-08
...i bit ce zestok..zesci nego ovi dosadasnji..
2015-09-08
Zbog koga ? Zbog Možemo ? Jedino u Zagrebu jer oni su nitko u ostatku države.vuksadinare wrote:Mislim da ce u hrvatskoj ovaj put nastat sukob ne ideoloski vec globalisticko suverenisticki sa nesto ideologije...nesto sto su prosli poljaci,madjari,slovaci...
2014-04-11
ajmo završiti sa tim,Tomašević je dobio povjerenje i šansu.Neće mu biti lako u tom koruptivnom leglu krokodila i institucijama koje baš i ne rade protiv njih.Postavljat će mu nogu na svakom koraku a do jučer vladajući BM HDZ365 blatiti po svim medijima,još uvijek imaju veliku moć i novac.Vi koji branite dosadašnje stanje strpite se do sljedećih izbora pa onda sve vratite na staro,močvara je opak močvara.vuksadinare wrote:No sve ovisi o hdzu...ako anusic skine plenkija raskrsti sa pupovcem..bude jedna verzija suverenisticke opcije nasuprot globalisticke anacionalno libertardsko lijeve opcije...pod plenkijem ovi ce se razbahatit i eto nevolje koja nece bezbolno proci
vili40-
2015-08-02
Mozda onaj fasist Janez?vuksadinare wrote:Tko je spominjao rat..ali drzava ce tim borbama i sukobima i podjelama biti drasticno oslabljena..ako vec nije...nisu iskljuceni ni prosvjedi...sve je moguce..nedugo je jedan slovenski prohrvatsko orjentiran politicar rekao bojim se za hrvatskujastreb wrote:A zar se oni u Crnoj Gori podnose?vuksadinare wrote:...nek biraju kako hoce..samo znam da ce sad biti jebeno...mislim na podjele..nekoliko opcija koje se ne podnose..ne ne vole nego ne podnose...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Pa rata nema.
neće ga biti ni ovdje.
Na kraju
Taj bi se trebao bojati vlastitog naroda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa zagreb ti je trecina drzave..drzava u drzavi...no ako ih se ne sprijeci mogu metastazirat...znas kak se kaze bolje sprijecit nego lijecitRayMabus wrote:Zbog koga ? Zbog Možemo ? Jedino u Zagrebu jer oni su nitko u ostatku države.vuksadinare wrote:Mislim da ce u hrvatskoj ovaj put nastat sukob ne ideoloski vec globalisticko suverenisticki sa nesto ideologije...nesto sto su prosli poljaci,madjari,slovaci...
2015-09-08
Lupetaš gluposti.vuksadinare wrote:pa zagreb ti je trecina drzave..drzava u drzavi...no ako ih se ne sprijeci mogu metastazirat...znas kak se kaze bolje sprijecit nego lijecitRayMabus wrote:Zbog koga ? Zbog Možemo ? Jedino u Zagrebu jer oni su nitko u ostatku države.vuksadinare wrote:Mislim da ce u hrvatskoj ovaj put nastat sukob ne ideoloski vec globalisticko suverenisticki sa nesto ideologije...nesto sto su prosli poljaci,madjari,slovaci...
2014-04-11
jastreb wrote:A zar se oni u Crnoj Gori podnose?vuksadinare wrote:...nek biraju kako hoce..samo znam da ce sad biti jebeno...mislim na podjele..nekoliko opcija koje se ne podnose..ne ne vole nego ne podnose...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Pa rata nema.
neće ga biti ni ovdje.
Na kraju
Torcida se nije urušila od postanka pa neće ni kad si ti to zamislio, a ni prije, ni poslije tog vvremena.
2014-04-16
ne...jedan sklin hrvatskoj...kaze iskreno i u sloveniji su podjele ali slovenci su vise nacionalno homogezirani...dio hrvata je vise anacionalan bez do kraja izgradjene naciinalne svijesti za razliku od janeza..pa je naveo primjer da su u slovensko hrvatskom sukobu oko granice sve slovenske politicke opcije bile jedinstvene sto nije bio slucaj sa hrvatskom gdje nije doslo do potpune homogeziniranosti politikejastreb wrote:Mozda onaj fasist Janez?vuksadinare wrote:Tko je spominjao rat..ali drzava ce tim borbama i sukobima i podjelama biti drasticno oslabljena..ako vec nije...nisu iskljuceni ni prosvjedi...sve je moguce..nedugo je jedan slovenski prohrvatsko orjentiran politicar rekao bojim se za hrvatskujastreb wrote:A zar se oni u Crnoj Gori podnose?vuksadinare wrote:...nek biraju kako hoce..samo znam da ce sad biti jebeno...mislim na podjele..nekoliko opcija koje se ne podnose..ne ne vole nego ne podnose...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Pa rata nema.
neće ga biti ni ovdje.
Na kraju
Taj bi se trebao bojati vlastitog naroda.
2015-09-08
mortal wrote:jastreb wrote:A zar se oni u Crnoj Gori podnose?vuksadinare wrote:...nek biraju kako hoce..samo znam da ce sad biti jebeno...mislim na podjele..nekoliko opcija koje se ne podnose..ne ne vole nego ne podnose...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:tak o komsicu ne zborisHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako tomasevic pobjedi odjebaus je on i zagreb u vecini hrvatske...bice nepozeljan i on j njegova ekipa..nesto kao komsic u bh-a
Pa rata nema.
neće ga biti ni ovdje.
Na kraju
Torcida se nije urušila od postanka pa neće ni kad si ti to zamislio, a ni prije, ni poslije tog vvremena.
2015-09-08
epikur37 wrote:
To nas raduje :)
Tog lijevo radikalnog žlipavca, lako ćemo dobiti.
Uživajte u ovom trenutku naivčine:)
"Lako ćemo s njim kad odradi ono što se mi ne usudimo"
Mislim da je veći problem u tome šta su oni nanjušili da više nikad neće doć na vlast u Zagrebu nakon ovoga.vili40 wrote:ajmo završiti sa tim,Tomašević je dobio povjerenje i šansu.Neće mu biti lako u tom koruptivnom leglu krokodila i institucijama koje baš i ne rade protiv njih.Postavljat će mu nogu na svakom koraku a do jučer vladajući BM HDZ365 blatiti po svim medijima,još uvijek imaju veliku moć i novac.Vi koji branite dosadašnje stanje strpite se do sljedećih izbora pa onda sve vratite na staro,močvara je opak močvara.vuksadinare wrote:No sve ovisi o hdzu...ako anusic skine plenkija raskrsti sa pupovcem..bude jedna verzija suverenisticke opcije nasuprot globalisticke anacionalno libertardsko lijeve opcije...pod plenkijem ovi ce se razbahatit i eto nevolje koja nece bezbolno proci
2014-04-11
Desnica više nikad neće ni prismrdit Zagrebu nakon ovoga. Može jedino Most jer je ipak stranka za reforme pa da imaju većinu ako treba al to je to. Ostali sa spektra desnice i klijentelisma vrata su zauvijek zatvorena.
Sa Škorom za dva tjedna desnica se za sva vremena opraša od Zagreba. To je oproštajka.
Sa Škorom za dva tjedna desnica se za sva vremena opraša od Zagreba. To je oproštajka.
Last edited by RayMabus on 17/5/2021, 10:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 20 of 34 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj