lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 10 of 34
Page 10 of 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
epikur37 wrote:Enio je samostalna jedinka, poznavajući obitelj, katolici su i savjesni Hrvati, znači neće on držati štangu ovom psihopatu Vučetiću iz SDP-a.
Evo Vučetić traži njegovu podršku
ma jašta...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A gle, u zagrebu ne može proći ekipa talibana, bog, domovina, čopor djece na grbači građana, aleluja.
Ta ekipa nije imala šanse nikada.
Tu je prolazio bandić koji je bio malo lijevo, malo desno, po potrebi.
Poslje njega mogu skrenuti samo lijevo...totalno promašena priča škore, one bosanske budale iz hdz a i takvih.
Rezultat..očekivan.
Poslje njega mogu skrenuti samo lijevo...totalno promašena priča škore, one bosanske budale iz hdz a i takvih.
Rezultat..očekivan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Enio je samostalna jedinka, poznavajući obitelj, katolici su i savjesni Hrvati, znači neće on držati štangu ovom psihopatu Vučetiću iz SDP-a.
Evo Vučetić traži njegovu podršku
ma jašta...
Vidio sam
al ništa od toga
Meštrovići su pristojan svijet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da će režije poskupiti ne znam, prvi put to čujem, i parking.
Prvo će ukinuti mjeru roditelj odgojitelj i tu će dobiti 15 miljardi.
Tako da za nekim poskupljenjem parkinga ne vidim potrebu..
2015-08-15
nemam pojma, bio sam u okolici sesveta cijeli dan na vrcanju meda i pravljenju dobre klope ispod peke i kad sam večeras upalio tv vidim radu borić kako likuje, malo je žal ujitila što nije sve riješeno u prvom krugu i što će kasniti s reformama 2 tjedna ali ostalo je sve ok :))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:čestitke svima a najviše zagrebčancima i radi borić, baš su se usrećili
:D sad ćemo im se rugati 4 godine
jel kod vas još onaj Klarić?
Vidi se na prvu da se radi o ekstra klasi lumena na lijevoj političkoj sceni
Šandor Winnetou wrote:nemam pojma, bio sam u okolici sesveta cijeli dan na vrcanju meda i pravljenju dobre klope ispod peke i kad sam večeras upalio tv vidim radu borić kako likuje, malo je žal ujitila što nije sve riješeno u prvom krugu i što će kasniti s reformama 2 tjedna ali ostalo je sve ok :))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:čestitke svima a najviše zagrebčancima i radi borić, baš su se usrećili
Novi glavni ideolog Zagreba, od sad ima svi da korite pravilne rodne zamjenice :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vidjela sam. Veli šteta da ne može odmah krenuti upravljati..Šandor Winnetou wrote:nemam pojma, bio sam u okolici sesveta cijeli dan na vrcanju meda i pravljenju dobre klope ispod peke i kad sam večeras upalio tv vidim radu borić kako likuje, malo je žal ujitila što nije sve riješeno u prvom krugu i što će kasniti s reformama 2 tjedna ali ostalo je sve ok :))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:čestitke svima a najviše zagrebčancima i radi borić, baš su se usrećili
A gle, bandić je tu dobio vlast kao kandidat sdp-a.
Što imaš pčele?
2015-08-15
To mi je jako bitno inačeHektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:nemam pojma, bio sam u okolici sesveta cijeli dan na vrcanju meda i pravljenju dobre klope ispod peke i kad sam večeras upalio tv vidim radu borić kako likuje, malo je žal ujitila što nije sve riješeno u prvom krugu i što će kasniti s reformama 2 tjedna ali ostalo je sve ok :))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:čestitke svima a najviše zagrebčancima i radi borić, baš su se usrećili
Novi glavni ideolog Zagreba, od sad ima svi da korite pravilne rodne zamjenice :D
2015-08-15
Ta priča škoro, filipović, most..to je jedna seljačka priča koja nema prolaz tu.
2015-08-15
kaya wrote:Ta priča škoro, filipović, most..to je jedna seljačka priča koja nema prolaz tu.
To je sve ok, zato je demokracija.
Evo Tomašević, evo Rhodos...nek skoči :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nek..da vidimo. Rada je nestrpljivaepikur37 wrote:kaya wrote:Ta priča škoro, filipović, most..to je jedna seljačka priča koja nema prolaz tu.
To je sve ok, zato je demokracija.
Evo Tomašević, evo Rhodos...nek skoči :)
2015-08-15
baš tako, očekivano. Jednostavno su promašili kampanju i bazirali je na glupostima za koje obične ljude boli kiki. E sad što dolaze šarlatani koji su ljudima najbolje upakirali govno u celofan je drugi par opanaka no žalosno je da i takvi prolaze pored ostatka oporbene ekipe. Nekad davno bi takvu ekipu uvaljali u katran i perije no vremena se mjenjaju pa i takvi imaju prolaz kao nož kroz sir :))kaya wrote:A gle, u zagrebu ne može proći ekipa talibana, bog, domovina, čopor djece na grbači građana, aleluja.
Rezultat..očekivan.
kaya wrote:Da će režije poskupiti ne znam, prvi put to čujem, i parking.
naravno, u programu imaju da će u mom kvartu naplaćivati parkirna mjesta stanarima. I zabranu prometa centrom grada, zabranu gradnje javnih garaža u centru, i ograničenje 30 kmh u gradu.
dobit će 15 milijardi na roditelju odgojitelju? Neće ni 15 milijuna. Roditelja odgojitelja ima 5000 u zagrebu i dobiju mjesečno 4000 kuna. Pa računaj...
parking će naravno poskupit jer tomašević želi da idemo javnim prijevozom i biciklom.
kako god, ionako tražim kuću izvan grada... od centra me zanima jedino Dolac a tamo ionak odavno nemam gdje parkirat. I ne da mi se vuć 20 kila cekera i 2 curice javnim prijevozom usput tramvaj mi je 20 minuta pješke od stana. Ni kad je lepo vreme. Kamoli kad nije.
za parkirna mjesta doduše jedno imam svoje kupljeno, ali imam još jedan auto i to će bit problem
Htio bih napisati nešto što će biti toliko super, da će ostati upamćeno za sva vremena.
Ali ništa mi ne pada na pamet. Samo nešto bezveze.
Ali ništa mi ne pada na pamet. Samo nešto bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da. Oni su prošli samo zato što su sve drugo kontra od ove ekipe sa fra jozom na slici.Šandor Winnetou wrote:baš tako, očekivano. Jednostavno su promašili kampanju i bazirali je na glupostima za koje obične ljude boli kiki. E sad što dolaze šarlatani koji su ljudima najbolje upakirali govno u celofan je drugi par opanaka no žalosno je da i takvi prolaze pored ostatka oporbene ekipe. Nekad davno bi takvu ekipu uvaljali u katran i perije no vremena se mjenjaju pa i takvi imaju prolaz kao nož kroz sir :))kaya wrote:A gle, u zagrebu ne može proći ekipa talibana, bog, domovina, čopor djece na grbači građana, aleluja.
Rezultat..očekivan.
Totalna nepoznanica ali zna se da ovi prvi ne mogu.
Rada jedva čeka ...bumo vidjeli show..
2015-08-15
nemam ja, moj bratić a ja sam bio više zadužen za kulinarske poslove a to mi više i leži :))))kaya wrote:Vidjela sam. Veli šteta da ne može odmah krenuti upravljati..Šandor Winnetou wrote:nemam pojma, bio sam u okolici sesveta cijeli dan na vrcanju meda i pravljenju dobre klope ispod peke i kad sam večeras upalio tv vidim radu borić kako likuje, malo je žal ujitila što nije sve riješeno u prvom krugu i što će kasniti s reformama 2 tjedna ali ostalo je sve ok :))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:čestitke svima a najviše zagrebčancima i radi borić, baš su se usrećili
A gle, bandić je tu dobio vlast kao kandidat sdp-a.
Što imaš pčele?
kaya wrote:A gle, bandić je tu dobio vlast kao kandidat sdp-a.
pa jasno, to ja oduvijek tvrdim, nije Bandić došao na vlast jer je bio sposoban ni pošten nego jer je bio crven. Ko i ovaj. Samo što bandić nije bio nesposoban, a ovaj je.
Penava u vukovaru uvjerljivo hdz tamo pusiona...uglavnom generalno sdp najveca pusiona...grbi se ljulja fotelja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A i bandić ti je napravio od cijelog grada parking zonumarcellus wrote:za parkirna mjesta doduše jedno imam svoje kupljeno, ali imam još jedan auto i to će bit problem
2015-08-15
Page 10 of 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji