lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 14 of 34
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
veber wrote:kod tebe, ide cuga. ne ide cuga.IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
kada već radiš alter.
iaeou
probaj čenđat.
Čiji je to alter?
Guest- Guest
Sovak wrote:IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
Hladan tuš bude Zagrepčanima kad ovaj počne nove "zelene" pristojbe ili restrikcije upeljavati.
No dobro, živi bili pa vidjeli.
Rekli su slijepci.
Ja sam ionak u Novom Zagrebu, a Savu prelazim samo pod mus.
A to je dosta rijetko.
bumo u utrinama ili travnom na ćevape?
2014-12-30
Sovak wrote:veber wrote:kod tebe, ide cuga. ne ide cuga.IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
kada već radiš alter.
iaeou
probaj čenđat.
Čiji je to alter?
tetrjeb.
mogu pogledat IP
ali to ne bi bilo fer.
2014-12-30
veber wrote:Sovak wrote:IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
Hladan tuš bude Zagrepčanima kad ovaj počne nove "zelene" pristojbe ili restrikcije upeljavati.
Rekli su slijepci.
A to je dosta rijetko.
Sam bi žderal i lokal.
Daj odi nekaj delati.
Guest- Guest
veber wrote:Sovak wrote:veber wrote:kod tebe, ide cuga. ne ide cuga.IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
kada već radiš alter.
iaeou
probaj čenđat.
Čiji je to alter?
tetrjeb.
mogu pogledat IP
ali to ne bi bilo fer.
A četnik? A kaj se on tak veseli zelenim pederima?
Misliš da je prešel na onu "drugu" stranu?
Guest- Guest
Samo daj,zapravo,molim te,ako ti nije problem.veber wrote:Sovak wrote:veber wrote:kod tebe, ide cuga. ne ide cuga.IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
kada već radiš alter.
iaeou
probaj čenđat.
Čiji je to alter?
tetrjeb.
mogu pogledat IP
ali to ne bi bilo fer.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ŽELJKO KERUM burno je reagirao dok je u svom stožeru gledao izjavu Bojana Ivoševića."Gradonačelnik vam je već bio četnik, dr. Jakša Račić, sad ponovo imate to. Imali ste četnika za gradonačelnika, i to je istina. Je l' ja lažem?! Imate povijest, provjerite povijest. Je l' bio on četnički vojvoda. Je. U čemu je problem?! Nek me netko tuži, ali to je istina", govorio je Kerum, nakon čega je napustio Loru.
drogiran janjetinom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa jebote delam.Sovak wrote:veber wrote:Sovak wrote:IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
Rekli su slijepci.
A to je dosta rijetko.
Sam bi žderal i lokal.
Daj odi nekaj delati.
2014-12-30
veber wrote:pa jebote delam.Sovak wrote:veber wrote:Sovak wrote:IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
Rekli su slijepci.
A to je dosta rijetko.
Sam bi žderal i lokal.
Daj odi nekaj delati.
Delaš?
OK ... onda se nemoj pretegnuti.
Guest- Guest
Znači,uskoro se vraća trg Maršala.
2015-07-23
nitko mi ne vjeruje da delam
tvoj upis je ko od moje ex.
di si?
u njemačkoj.
kaj delaš?
delam
(jejeje znam kak ti delaš)
tvoj upis je ko od moje ex.
di si?
u njemačkoj.
kaj delaš?
delam
(jejeje znam kak ti delaš)
2014-12-30
Škoro ulazi u drugi krug a s obzirom da su stranka koja postoji tek godinu dana ovo je njihova i njegova osobna velika pobjeda. Izbacija je klijentelističku bandićevu stranku i Plenkovicev HDZ na marginu i sad će imat veliku reklamu u ovoj borbi za drugi krug na mjestu gradonačelnika glavnog i največeg grada u državi.
Velika pobjeda DP.
Velika pobjeda DP.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
IL Risorto wrote:Znači,uskoro se vraća trg Maršala.
Da, Tito.
Istaknuli i LTBG zastavu.
Tito i pederi.
Guest- Guest
Ali poraz će biti još slađi. Ta desničarska kukavelj nema šanse u Zagrebu.RayMabus wrote:Škoro ulazi u drugi krug a s obzirom da su stranka koja postoji tek godinu dana ovo je njihova i njegova osobna velika pobjeda. Izbacija je klijentelističku bandićevu stranku i Plenkovicev HDZ na marginu i sad će imat veliku reklamu u ovoj borbi za drugi krug na mjestu gradonačelnika glavnog i največeg grada u državi.
Velika pobjeda DP.
2015-07-23
Gledam malo rezultate po Hrvatskoj i mogu reč da sam solidno zadovoljan rezultatima stranaka koje su za promjenu dakle Most ali i svih drugih i ono Sdp je doživio potop , stranka Milana Bandića isto , HDZ onako li la al uglavnom HNS i HSS potopi itd.
Ljudi su ipak glasali za promjene. Vidi se razlika. Ja san zadovoljan.
Ljudi su ipak glasali za promjene. Vidi se razlika. Ja san zadovoljan.
2014-04-11
Da al su ipak ostvarili veliku pobjedu jer su poslali stranku Milana Bandića u ropotarnicu prošlosti i da HDZ/SDP uhljebi nemaju za koga glasat u drugom krugu.IL Risorto wrote:Ali poraz će biti još slađi. Ta desničarska kukavelj nema šanse u Zagrebu.RayMabus wrote:Škoro ulazi u drugi krug a s obzirom da su stranka koja postoji tek godinu dana ovo je njihova i njegova osobna velika pobjeda. Izbacija je klijentelističku bandićevu stranku i Plenkovicev HDZ na marginu i sad će imat veliku reklamu u ovoj borbi za drugi krug na mjestu gradonačelnika glavnog i največeg grada u državi.
Velika pobjeda DP.
Izbili su svaku mogućnost parazitima da imaju svog kandidata u drugom krugu.
Potop klijentelisma.
2014-04-11
Za mene su izbori gotovi. U Kaštelima HDZ gradonačelnik u prvom krugu više od 50% glasova al ok lik pa onda sve ok a ovo za župana između HDZ i Sdp kandidata me ne zanima.
Ovo u Zagrebu se u osnovi zna rezultat tako da realno gledajući lokalni izbori su završili.
Tko je glasova glasova je i to je to. Ja san zadovoljan.
Ovo u Zagrebu se u osnovi zna rezultat tako da realno gledajući lokalni izbori su završili.
Tko je glasova glasova je i to je to. Ja san zadovoljan.
2014-04-11
Plenkovic i klijentelisti su dobili jak udarac na ovim izborima. Desnica i nije toliko sama po sebi nanjela neki ozbiljniji udarac koliko je ova kombinacija Možemo i Škore koji blokira ulazak klijentelističkog kandidata u drugi krug nanijela udarac Plenkistima i onda sad na težini dobiva i jačanje desnice i stranaka za promjene u ostatku države.
Ono ipak sve u svemu fin udarac klijentelismu i Plenkovicevoj lažnoj desnici
Ono ipak sve u svemu fin udarac klijentelismu i Plenkovicevoj lažnoj desnici
2014-04-11
Klijentelisti doživili potpuni poraz
https://www.jutarnji.hr/video/news/kakva-dominacija-mozemo-nedostaje-im-samo-jedan-mandat-za-apsolutnu-vecinu-u-skupstini-15073501
https://www.jutarnji.hr/video/news/kakva-dominacija-mozemo-nedostaje-im-samo-jedan-mandat-za-apsolutnu-vecinu-u-skupstini-15073501
2014-04-11
Krvi do koljenaIL Risorto wrote:Znači,uskoro se vraća trg Maršala.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bice vama hladan tusIL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji