DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
debo oces dobiti funkciju od tomice?
ne bi me cudilo, sve se kad tad uhljebi, samo yoda i ja po baustelama :)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
dijagram wrote:debo oces dobiti funkciju od tomice?
nisam u igri s zelenim socijalistima i nemam kapacitet za bilo kakvu drustvenu funkciju , odlicno poznajem sebe
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
» Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
» Državno odvjetništvo odbacilo Bujančevu kaznenu prijavu protiv Stipe Milanovića
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
» Zoki u nevolji?!Tuziteljstvo BiH podnosi kaznenu prijavu protiv njega zbog negiranja genocida u Srebrenici
» Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
» Državno odvjetništvo odbacilo Bujančevu kaznenu prijavu protiv Stipe Milanovića
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
» Zoki u nevolji?!Tuziteljstvo BiH podnosi kaznenu prijavu protiv njega zbog negiranja genocida u Srebrenici
Page 4 of 4