Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
Page 1 of 1
Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/nova-anketa-hdz-i-dalje-najpopularniji/2406394.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
...nacionalna oporba raste..
2015-09-08
Re: Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
:)
Ama pa tko će ti reći preko telefona da glasuje za megazločinačku i dati joj pozitivnu ocjenu?
To bi bil škandal za naslovnicu “Užas: Pero Perić podržava HDZ!”
Ak izlaznost ne bi bila 70%, posebno u urbanim sredinama, i ak oporba, uključujući od (Ne)Možemo do DP ne nastupi zajedno, HDZ će opet sastavljati vladu.
Jedino što može spasiti Hrvatsku od nove 4 godine zuluma jest da Zoki bude pa...Zoki i da naprosto odbije dati mandat HDZ-u.
To je najveća i jedina šansa kako poraziti mafiju.
Ama pa tko će ti reći preko telefona da glasuje za megazločinačku i dati joj pozitivnu ocjenu?
Ak izlaznost ne bi bila 70%, posebno u urbanim sredinama, i ak oporba, uključujući od (Ne)Možemo do DP ne nastupi zajedno, HDZ će opet sastavljati vladu.
Jedino što može spasiti Hrvatsku od nove 4 godine zuluma jest da Zoki bude pa...Zoki i da naprosto odbije dati mandat HDZ-u.
niels-
2021-04-26
...dp nikad nece koalirati sa nemozemo to je jasno receno..nije dp mosta pa malo sa ovim pa malo sa onim..jer se ne smije pasti sa place od 18 000 kuna na 6..sdp nema pomoci dok je grbin na celu..dp ce rasti ali ne dovoljno da se ugrozi hdz..ali moze drzati hdz za jaja ako zele koaliciju sa dp-om sa mnogo ustupaka..zato kako se suska prije ce biti koalicija hdza i nemozemo..jer i plenkiju a sve vise i senfu je do ocuvanja fotelja pod svaku cijenu...no ja osobno u to sumnjam..jer bi tek onda hdz kaznili njegovi biraci..po meni koalicija hdz i dp..uz vece ustupke hdza i plenkija penavi i dp-u..niels wrote::)
2015-09-08
...sa tim bi plenki umirio desno tijelo hdz-a a sebi priskrbio kakav takav mir unutar stranke..no vidjet cemo..vazno je da dp raste i gricka ponajvise most-ove glasace..ovaj put penava igra mudro..bockaj hdz a i drzi odredjenu distancu i prema zokiju dajuci mu tu i tamo podrsku za neke poteze ali diskretnije...za razliku od mosta koji su na zokijevu cucu sletjeli..a malo bi cucali i kod senfa i grbina..i zato im pada potpora..prije nekoliko mjeseci blizu 11% a sada oko 7%..za mhesec dva ce ih preskociti dp..
2015-09-08
Problem s HDZ-om je što u njemu ima puno hadezeovaca. To krade.
Problem s SDP-om je što se njihovo biračko tijelo smanjuje, jer se uglavnom radi o gerijatriji 60+
Problem s Mostom je što su prevrtljivi, nevjerodostojni i nepouzdani.
Problem s DP je što ima dosta krkana.
Problem s Možemo je što mogu kurac.
A problem s Hrvatima je što su izrodili takve stranke pa ih sad imaju
Problem s SDP-om je što se njihovo biračko tijelo smanjuje, jer se uglavnom radi o gerijatriji 60+
Ugl. DP ipak raste, Možemo za isti iznos birača, oko pet posto svog biračkog tijela, pada iz mjeseca u mjesec, HDZ svoj na svome i lopov do lopova, SDP jebe lud zbunjenog.
HDZ ce izgleda pobjedjivati vjecno
Sve ove stranke u Hrvatskoj su cirkus
Jos ispada da je jedina ozbiljna stranka bio SKH
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nisam vidio u anketi Centar, oni ipak stabilno drže jedan Split.
Ali sam vidio Krešu Pajsera, HSU itd. Za te stranke ne glasuju više ni njihovi članovi.
I statistička odstupanja su golema 3,3-3,6%.
Bilo kako bilo, postotni poen gore ili dolje, velezločinačka bagra opet pobjeđuje. Pisao sam već: ostali kreću od nule, HDZ kreće s 11 mandata (3 dijaspore i 8 manjinaca).
Ako odaziv bude 60%, a teško da će biti 70% jer je milijun od 4,2 milijuna birača vani i ne želi se vraćati doma da glasuju, po ovome blizu 50% birača sada, uza sve afere i propalu obnovu, će glasati za ološ.
Njima uopće ne treba kampanja ni da pobijede ni da sastave većinu.
HDZ je dva puta izgubio: 2000. su prepustili vlast da ne fasujemo i formalno sankcije, a 2011. je narod još i bio zaprepašten Sanaderom, a Zoki je bio dečec koji je obećavao.
U ovoj apatiji ne vidim kako mogu izgubiti:
I. 6 mandata
II. 7 mandata
III. 4 mandata
IV. 9 mandata
V. 8 mandata
VI. 6 mandata
VII. 7 mandata
VIII. 4 mandata
IX. 9 mandata
X. 7 mandata
To je 67 mandata od 143, otprilike tako i stoje po anketama uz odaziv od nekih 65-70%.
Eh sad, 67+11 iz preostale jedinice je 78 mandata od 151.
Ne treba im DP, ako i prijeđe prag. Kad bi to napravio, manjinci ne bi išli s njima, a manjinaca će biti više.
Ovo za (Ne)Možemo skroz vjerujem, s time da će ih HDZ dobiti na iskustvo, uništiti im kredibilitet u koaliciji, privući Bandićeve birače, i nakon što uzmu Zagreb na lokalnim izborima, šutnuti ih niz stepenice.
O tome Most sve zna penjali su se krvavi dva puta uza iste stepenice…
Ali sam vidio Krešu Pajsera, HSU itd. Za te stranke ne glasuju više ni njihovi članovi.
I statistička odstupanja su golema 3,3-3,6%.
Bilo kako bilo, postotni poen gore ili dolje, velezločinačka bagra opet pobjeđuje. Pisao sam već: ostali kreću od nule, HDZ kreće s 11 mandata (3 dijaspore i 8 manjinaca).
Ako odaziv bude 60%, a teško da će biti 70% jer je milijun od 4,2 milijuna birača vani i ne želi se vraćati doma da glasuju, po ovome blizu 50% birača sada, uza sve afere i propalu obnovu, će glasati za ološ.
Njima uopće ne treba kampanja ni da pobijede ni da sastave većinu.
HDZ je dva puta izgubio: 2000. su prepustili vlast da ne fasujemo i formalno sankcije, a 2011. je narod još i bio zaprepašten Sanaderom, a Zoki je bio dečec koji je obećavao.
U ovoj apatiji ne vidim kako mogu izgubiti:
I. 6 mandata
II. 7 mandata
III. 4 mandata
IV. 9 mandata
V. 8 mandata
VI. 6 mandata
VII. 7 mandata
VIII. 4 mandata
IX. 9 mandata
X. 7 mandata
To je 67 mandata od 143, otprilike tako i stoje po anketama uz odaziv od nekih 65-70%.
Eh sad, 67+11 iz preostale jedinice je 78 mandata od 151.
Ne treba im DP, ako i prijeđe prag. Kad bi to napravio, manjinci ne bi išli s njima, a manjinaca će biti više.
Ovo za (Ne)Možemo skroz vjerujem, s time da će ih HDZ dobiti na iskustvo, uništiti im kredibilitet u koaliciji, privući Bandićeve birače, i nakon što uzmu Zagreb na lokalnim izborima, šutnuti ih niz stepenice.
O tome Most sve zna penjali su se krvavi dva puta uza iste stepenice…
niels-
2021-04-26
Uglavnom, još 4 godine krađe, njemačkih metalik vozila s zatamnjenim staklima, kurva, kokaina i špičoka, dok i OLAF ne digne ruke, kao i DORH…
Last edited by niels on 26/10/2022, 03:14; edited 1 time in total
niels-
2021-04-26
Ringo10 wrote:HDZ ce izgleda pobjedjivati vjecno
pa to je stari naziv za HDZ, to je ista stranka
samo su 91 promijenili logo, zastavu i neke detalje
nije stvar u biracima stvar je u ponudi...pocnimo od sdp-a i grbina...grbin kaze..'dat cemo potporu zokiju makar dajemo potporu komsicu i gradZanima...halo busovaca..prokleti hercegovci..ali...jbg za hdzovog kandidata necemo..boljeg nemamo u stvari ubog toga smo u kurcu i izdajemo ideale ali fotelja je fotelja makar i od mjesne zajednice..trazimo ali ne nudimo nista jer ne znamo'...most...'mi smo desnica..desni centar...lijevi centar..ljevica..zivio covic ali i puljak...mi bi na ulice..ali onda cemo sa 18 000 kuna pasti na 6..jbg..ne zelimo riskirat..imamo provjerenu informaciju..da hrvatska na sudu dobija madjare i mol'..kuljis ih je najbolje opisao..oni su tu fa metkoviciziraju hrvatsku...NE-mozemo...'smece...smece i smece..ne znamo nista drugo jer nas ne zanima..osim ideologija zeleno crveno..volimo fotelje pa mozda je i plenki dobar'...puljak i centar..'nisam politicar vec fizicar..moj izor je komsic i sarajevo..policija pendreci moje huligane iz splita to nije posteno..neka tuku samo bbb i zagrepcane..zar je rat u ukrajini..kome da dam podrsku pitam se'...
2015-09-08
ha hamarcellus wrote:Problem s HDZ-om je što u njemu ima puno hadezeovaca. To krade.
ajd za ovo skidam ti kapu
koda sam ja pisala samo manje duhovito
hercegovci su pridonjeli balkanizaciji Hrvatskevuksadinare wrote:nije stvar u biracima stvar je u ponudi...pocnimo od sdp-a i grbina...grbin kaze..'dat cemo potporu zokiju makar dajemo potporu komsicu i gradZanima...halo busovaca..prokleti hercegovci..ali...jbg za hdzovog kandidata necemo..boljeg nemamo u stvari ubog toga smo u kurcu i izdajemo ideale ali fotelja je fotelja makar i od mjesne zajednice..trazimo ali ne nudimo nista jer ne znamo'...most...'mi smo desnica..desni centar...lijevi centar..ljevica..zivio covic ali i puljak...mi bi na ulice..ali onda cemo sa 18 000 kuna pasti na 6..jbg..ne zelimo riskirat..imamo provjerenu informaciju..da hrvatska na sudu dobija madjare i mol'..kuljis ih je najbolje opisao..oni su tu fa metkoviciziraju hrvatsku...NE-mozemo...'smece...smece i smece..ne znamo nista drugo jer nas ne zanima..osim ideologija zeleno crveno..volimo fotelje pa mozda je i plenki dobar'...puljak i centar..'nisam politicar vec fizicar..moj izor je komsic i sarajevo..policija pendreci moje huligane iz splita to nije posteno..neka tuku samo bbb i zagrepcane..zar je rat u ukrajini..kome da dam podrsku pitam se'...
i dalje pridonose nažalost
oni su neki kulturni i ekonomski egzekutori one evropske RH kakva bi bila da se onaj krivousti nije na njih naslonio
đava ga nosio lipi, dao je temelj na kojem ništa ne uspijeva osim krađa i lopovluka , i to opet ZNA SE i tko i zašto i kako
hercegovina ti je najrazvijeniji dio bih..no nije tu prica o hercegovcima koji danas i nisu u vrhu danasnjih stranaka...danas omamo salonce koji proviruju jel kisa pada ako pada vracaju se u salon..Sora wrote:hercegovci su pridonjeli balkanizaciji Hrvatskevuksadinare wrote:nije stvar u biracima stvar je u ponudi...pocnimo od sdp-a i grbina...grbin kaze..'dat cemo potporu zokiju makar dajemo potporu komsicu i gradZanima...halo busovaca..prokleti hercegovci..ali...jbg za hdzovog kandidata necemo..boljeg nemamo u stvari ubog toga smo u kurcu i izdajemo ideale ali fotelja je fotelja makar i od mjesne zajednice..trazimo ali ne nudimo nista jer ne znamo'...most...'mi smo desnica..desni centar...lijevi centar..ljevica..zivio covic ali i puljak...mi bi na ulice..ali onda cemo sa 18 000 kuna pasti na 6..jbg..ne zelimo riskirat..imamo provjerenu informaciju..da hrvatska na sudu dobija madjare i mol'..kuljis ih je najbolje opisao..oni su tu fa metkoviciziraju hrvatsku...NE-mozemo...'smece...smece i smece..ne znamo nista drugo jer nas ne zanima..osim ideologija zeleno crveno..volimo fotelje pa mozda je i plenki dobar'...puljak i centar..'nisam politicar vec fizicar..moj izor je komsic i sarajevo..policija pendreci moje huligane iz splita to nije posteno..neka tuku samo bbb i zagrepcane..zar je rat u ukrajini..kome da dam podrsku pitam se'...
i dalje pridonose nažalost
oni su neki kulturni i ekonomski egzekutori one evropske RH kakva bi bila da se onaj krivousti nije na njih naslonio
đava ga nosio lipi, dao je temelj na kojem ništa ne uspijeva osim krađa i lopovluka , i to opet ZNA SE i tko i zašto i kako
2015-09-08
Similar topics
» DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nije mimo nego vrit
» HDZ stabilan,SDP malo porastao a (NE)Mozemo i Zoki drugi mjesec zaredom gube podrsku
» Novo istraživanje: HDZ uvjerljivo prvi, SDP nikad gori, Možemo! treća snaga
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nije mimo nego vrit
» HDZ stabilan,SDP malo porastao a (NE)Mozemo i Zoki drugi mjesec zaredom gube podrsku
» Novo istraživanje: HDZ uvjerljivo prvi, SDP nikad gori, Možemo! treća snaga
Page 1 of 1