Luda priča nigerijskog princa
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Luda priča nigerijskog princa
Danas je poželjno da ženska ima lovu bilo kroz visoku školu tj sigurn posao koji joj ta škola omogucava ili da je jednostavno dobrostoljeca ( iz bogatije obitelji itd itd itd ).
Moraju to današnji muški gledat jer žene kad su ušle na tržište rada preotele su im poslove i smanjile cijenu rada tako da ovi više nisu u mogućnosti sami finacirat potomstvo.
Moraju to današnji muški gledat jer žene kad su ušle na tržište rada preotele su im poslove i smanjile cijenu rada tako da ovi više nisu u mogućnosti sami finacirat potomstvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako pricamo samo o seksu onda nece naravno ovo gledat al ako je stvar ozbiljnija tj ide se na kreiranje obitelji onda proracunavaju i oni jer moraju ako su iti malo inteligentni. To je tako. Mora proracunati finacijski šta gdje i kako ako će na dijete sa nekom.
2014-04-11
Hoćeš ljubav? E pa nitko ne želi dati život niti poginuti za kuju ili kramp.melkior wrote:Žena prije svega mora biti PRINCEZA DUHA, LIJEPA IZNUTRA. Inače, uzalud sve, tko bi s drugom htio provesti ostatak života?RayMabus wrote:POželjno je da ima kakve takve sise , vece su prednost pa ti je onda to u osnovi : da ima nekakve sise , da je normalna i da cijeni ( sluša ) muškoga.kaja_333 wrote:znamo, velike sise, velika guzica, i da ima love.RayMabus wrote: a muškarac ima dvije tri stvari na popisu kako mu izgleda idealna žena
Ako te ne poštuje nego gleda sebe prvo ......nema tu kruva .........alimentacija ti ne gine.
Dva jaka JA ne mogu skupa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma jebe mi se jel ima love, potpuno se okrećem umjetnicama i nekim kreativkama.RayMabus wrote:Ako pricamo samo o seksu onda nece naravno ovo gledat al ako je stvar ozbiljnija tj ide se na kreiranje obitelji onda proracunavaju i oni jer moraju ako su iti malo inteligentni. To je tako. Mora proracunati finacijski šta gdje i kako ako će na dijete sa nekom.
2015-08-09
Dobro, u kasnijoj fazi veze, dobro dodje i dobar rad nogu oko stednjaka. Nije da nije. Zato se velika vecina muskih udeblja nakon nekoliko godina braka-veze.
2014-04-14
Al doduše ovdje se opet moramo vratit na onih 50% muških koji imaju jak JA i u suštini onda ovdje moraju ulazit u kompromis a to nece al ne zato jer oni se trude da imaju taj svoj stav nego su takvi i to je to i takvi će uvijek bit bar 50% muške populacije i onda kako to ne funkcionira kad i žena donosi pola love u kucu tj sad i ona smatra da ima pravo na svoje JA ....onda kuaz ....piši propalo.RayMabus wrote:Danas je poželjno da ženska ima lovu bilo kroz visoku školu tj sigurn posao koji joj ta škola omogucava ili da je jednostavno dobrostoljeca ( iz bogatije obitelji itd itd itd ).
2014-04-11
melkior wrote:Ma jebe mi se jel ima love, potpuno se okrećem umjetnicama i nekim kreativkama.RayMabus wrote:Ako pricamo samo o seksu onda nece naravno ovo gledat al ako je stvar ozbiljnija tj ide se na kreiranje obitelji onda proracunavaju i oni jer moraju ako su iti malo inteligentni. To je tako. Mora proracunati finacijski šta gdje i kako ako će na dijete sa nekom.
2015-08-09
Nemoš imati ovce i novce. Ja kužim šta se dešava al spadam u onaj tip ljudi koji bi radije živija na kruhu i vodi al da ga žena doma sluša i poštuje i da je njegova rijec zakon.
Treba uvozit žene za udaju. Opet smo se vratili na pocetak. Fali žena za udaju a emanicpirane to nisu.
Treba uvozit žene za udaju. Opet smo se vratili na pocetak. Fali žena za udaju a emanicpirane to nisu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemoš imati ovce i novce. Ja kužim šta se dešava al spadam u onaj tip ljudi koji bi radije živija na kruhu i vodi al da ga žena doma sluša i poštuje i da je njegova rijec zakon.
2015-08-09
Ništa više ne može spasiti Europu: ni politika, ni ekonomija, ni filozofija, ni znanost. Samo kultura, umjetnost i osobne kvalitete svakog pojedinca.melkior wrote:Ma jebe mi se jel ima love, potpuno se okrećem umjetnicama i nekim kreativkama.RayMabus wrote:Ako pricamo samo o seksu onda nece naravno ovo gledat al ako je stvar ozbiljnija tj ide se na kreiranje obitelji onda proracunavaju i oni jer moraju ako su iti malo inteligentni. To je tako. Mora proracunati finacijski šta gdje i kako ako će na dijete sa nekom.
2015-08-09
Talentiranost, profesionalnost, kreativnost i nevezanost za materijalno. SLOBODA BITI ČOVJEK. Sve ostalo je nebitno.melkior wrote:Ništa više ne može spasiti Europu: ni politika, ni ekonomija, ni filozofija, ni znanost. Samo kultura, umjetnost i osobne kvalitete svakog pojedinca.melkior wrote:Ma jebe mi se jel ima love, potpuno se okrećem umjetnicama i nekim kreativkama.RayMabus wrote:Ako pricamo samo o seksu onda nece naravno ovo gledat al ako je stvar ozbiljnija tj ide se na kreiranje obitelji onda proracunavaju i oni jer moraju ako su iti malo inteligentni. To je tako. Mora proracunati finacijski šta gdje i kako ako će na dijete sa nekom.
2015-08-09
Evropa nije sveta krava. Nije to ni Hrvatska. Nije to ni bijela rasa.
2014-04-11
Pa, nije. Kad joj padne kruna s glave, možda dođe k sebi. Ako išta ostane od nje što bi vrijedilo spasiti.RayMabus wrote:Evropa nije sveta krava. Nije to ni Hrvatska. Nije to ni bijela rasa.
2015-08-09
JA sam jedina sveta krava.
A ta sveta krava kaže: Zašto bi ja ulazio s ikim u kompromise oko stvari koje se ticu mog života ?
Kreiranje obitelji je stvar koja se tice mog života.
NEMA KOMPROMISA OKO TOGA.
MOŽE BIT SAMO KAKO JA OCU.
A ta sveta krava kaže: Zašto bi ja ulazio s ikim u kompromise oko stvari koje se ticu mog života ?
Kreiranje obitelji je stvar koja se tice mog života.
NEMA KOMPROMISA OKO TOGA.
MOŽE BIT SAMO KAKO JA OCU.
2014-04-11
Dal će se Evropa , Hrvatska , bijela rasa raspasti to je u biti poprilicno nebino pitanje za jakog pojedinca koji se kad umre mora dovesti da pita sam sebe : Jesi li živio po svojim nacelima ?
NE POSTOJI NACIN DA JA RADIM KOMPROMISE POVODOM SVOG ŽIVOTA.
SJECI KURAZ RADIJE.
SJECI KURAZ RADIJE.
2014-04-11
Ma od tebe će se samo očekivati da odsjećeš kožicu s kurca Allahu ekberRayMabus wrote:Dal će se Evropa , Hrvatska , bijela rasa raspasti to je u biti poprilicno nebino pitanje za jakog pojedinca koji se kad umre mora dovesti da pita sam sebe : Jesi li živio po svojim nacelima ?
SJECI KURAZ RADIJE.
2015-08-09
Postavite me za vlast i izvršit ću nuklearnu eksterminaciju islama.melkior wrote:Ma od tebe će se samo očekivati da odsjećeš kožicu s kurca Allahu ekberRayMabus wrote:Dal će se Evropa , Hrvatska , bijela rasa raspasti to je u biti poprilicno nebino pitanje za jakog pojedinca koji se kad umre mora dovesti da pita sam sebe : Jesi li živio po svojim nacelima ?
SJECI KURAZ RADIJE.
2015-08-09
Bmk za islam. Ne bitan je kao i EUropa.
Samo sam ja bitan.
Samo sam ja bitan.
2014-04-11
Sorry, ne mogu dopustiti propast zapadne kulture, pa i pod cijenu totalnog uništenja Planeta.RayMabus wrote:Bmk za islam. Ne bitan je kao i EUropa.
Samo sam ja bitan.
2015-08-09
Melkoir ti si ogranicen. Islam je nastao prije 14 stoljeca , evropska civilizacija prije nekih 2000 i koju godinu više , bijela rasa je ovdje možda niti 40 - 70 tisuca godina možda i više .....ja sam puno starije.
ZABIT ĆU SE KAO METEOR U OVU USRANU PLANETU.
ZABIT ĆU SE KAO METEOR U OVU USRANU PLANETU.
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SKROZ LUDA PRIČA: Bio je najveći talenat PSŽ, igrao sa Kavanijem i Di Marijom, a sada dolazi u Srbiju, igraće za Javor!
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Luda Anđa; KGB i Putin ruše EU i multikulturalizam
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Luda Anđa; KGB i Putin ruše EU i multikulturalizam
Page 5 of 6