SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: SERIE A .. 20/21
Dobro je 537 milijuna za 4 godineEnd wrote:TRESE SE TORINO: Ronaldo napušta Juventus? Procurili detalji raspada u Staroj dami – ‘Udaljio se od sviju, oni su rastavljeni ali i dalje žive skupa’
Talijanska La Gazzetta dello Sport plasirala je danas pravu bombu o kojoj se već jedno vrijeme piše, ali ovog puta priča je, prema Talijanima, itekako ozbiljna. Naime, Cristiano Ronaldo definitivno želi napustiti Juventu i već je rekao svom agentu Jorgeu Mendesu da mu pronađe novi klub za sljedeću sezonu.
“Oni su rastavljeni, ali i dalje žive skupa”, tim je riječima talijanski list okarakterizirao odnos Juventusa i Ronalda koji je, prema njima, poput kojekakvog bračnog para koji je rastavljen a koji živi zajedno u nervozi i ozbiljnim bračnim trzavicama.
bežanija pederčine
u LP bruka na bruku, postao najgori izvođač slobodnjaka u povijesti serie a, dominacija
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sto ce njima ? Najbolja su momcad portugala trenutno, imaju generaciju kakvu nisu imali 15-20 godina, moze ih samo ugusiti svojom sebicnoscu i prenemaganjem
Guest- Guest
Montero wrote:Sto ce njima ? Najbolja su momcad portugala trenutno, imaju generaciju kakvu nisu imali 15-20 godina, moze ih samo ugusiti svojom sebicnoscu i prenemaganjem
Guest- Guest
Before CR7 joined Juventus:
Juve won the Coppa Italia 4 seasons in a row. They haven’t won one since.
They made it past the RO16 in the Champion’s League in 4/5 seasons, reaching 2 finals. Now just 1/3.
They won every league title since 2010. Now they’re fighting for top 4.
They made it past the RO16 in the Champion’s League in 4/5 seasons, reaching 2 finals. Now just 1/3.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Triba mu je izazov...End wrote:Before CR7 joined Juventus:
Al koji izazov?
Koliko može uništit Juventusa?
Fala ti, Pederko!
<3
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:nije izdržao pritisak. možda bolje da se vrati u real, ili man
Guest- Guest
Ipak nije dorastao da nosi dres Najveceg svjetskog kluba. ISTO BI I SA MESSIJEM bilokarlitovnačin wrote:nije izdržao pritisak. možda bolje da se vrati u real, ili man
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Messi u Juventus je ka da poštenje dođe u Juventus: nezamisliva situacija...
;)
;)
Guest- Guest
čestitke interu na naslovu
pederko pokleknuo, ali ovaj put ne da badr hariju popuši kurac nego da izgubi osvojeno prvenstvo, kakav jadnik
sad mu je bolje da ode u PSG jer jedino tamo može
pederko pokleknuo, ali ovaj put ne da badr hariju popuši kurac nego da izgubi osvojeno prvenstvo, kakav jadnik
sad mu je bolje da ode u PSG jer jedino tamo može
2015-08-25
Ide u Junajtida...
Samo su oni toliko blesavi...
Čak ga je i Perez odjeba...
;)
Samo su oni toliko blesavi...
Čak ga je i Perez odjeba...
;)
Guest- Guest
A tek kad Stara dama iduce nedilje bude sprcila i analno silovala wannabe numero unoMontero wrote:Boze kakav preokret piemontskih vitezova na krilima najvece pedercine
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
2015-09-13
nikad ta gnjusna cigančina nikome nije pomogla barem je to svima jasno, svima osim niškom cigiću
2015-08-25
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 15