SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: SERIE A .. 20/21
Standardna praksa ac gaya...uvijek se skrivaju iza juventusa
A zapravo klub koji je u kurcu kao oni ima najvise koristi od superlige
Isti modus operandi i barcelone trenutno
A zapravo klub koji je u kurcu kao oni ima najvise koristi od superlige
Isti modus operandi i barcelone trenutno
Guest- Guest
Zlatan srušio Instagram: Ovo je moj dom. Želim ostati do kraja života
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ je na društvenim mrežama izazvao oduševljenje objavom o potpisu novog ugovora s Milanom.
Šest mjeseci prije 40. rođendana i dva mjeseca prije kraja ugovora s Milanom Ibra je novim ugovorom potvrdio ostanak među Rossonerima do ljeta 2022.
Odmah po potpisu ugovora na Instagramu je objavio fotografiju samog čina uz status "Saga se nastavlja u Milanu", na što je za pola sata dobio pola milijuna lajkova i pet tisuća oduševljenih komentara.
Za Milanove platforme Zlatan je izjavio: "Presretan sam što ću još godinu dana igrati za Milan. Ovo je moj dom i najradije bih ostao tu do kraja života."
Kada je Ibra prvi put bio u Milanu (2010.-2012.), taj klub je bio nacionalna i kontinentalna sila, a on u, kako se mislilo, najboljim godinama. Prve sezone ondje, na posudbi iz Barcelone, s 14 je golova donio Milanu posljednji Scudetto, a sljedeće je s 28 golova bio najbolji strijelac Serie A.
Osam godina kasnije, kao 38-godišnjak se vratio u Milan koji je potonuo na 11. mjesto. Stigao je u zimskom prijelaznom roku, početkom prošle godine, i za pola sezone s 11 golova i pet asistencija, ali i kao vođa mlade momčadi, podigao klub do šestog mjesta. Ove pak sezone sa 17 golova vodi Milan prema povratku u Ligu prvaka nakon sedam godina.
https://www.index.hr/sport/clanak/zlatan-srusio-instagram-ovo-je-moj-dom-zelim-ostati-do-kraja-zivota/2270914.aspx
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ je na društvenim mrežama izazvao oduševljenje objavom o potpisu novog ugovora s Milanom.
Šest mjeseci prije 40. rođendana i dva mjeseca prije kraja ugovora s Milanom Ibra je novim ugovorom potvrdio ostanak među Rossonerima do ljeta 2022.
Odmah po potpisu ugovora na Instagramu je objavio fotografiju samog čina uz status "Saga se nastavlja u Milanu", na što je za pola sata dobio pola milijuna lajkova i pet tisuća oduševljenih komentara.
Za Milanove platforme Zlatan je izjavio: "Presretan sam što ću još godinu dana igrati za Milan. Ovo je moj dom i najradije bih ostao tu do kraja života."
Kada je Ibra prvi put bio u Milanu (2010.-2012.), taj klub je bio nacionalna i kontinentalna sila, a on u, kako se mislilo, najboljim godinama. Prve sezone ondje, na posudbi iz Barcelone, s 14 je golova donio Milanu posljednji Scudetto, a sljedeće je s 28 golova bio najbolji strijelac Serie A.
Osam godina kasnije, kao 38-godišnjak se vratio u Milan koji je potonuo na 11. mjesto. Stigao je u zimskom prijelaznom roku, početkom prošle godine, i za pola sezone s 11 golova i pet asistencija, ali i kao vođa mlade momčadi, podigao klub do šestog mjesta. Ove pak sezone sa 17 golova vodi Milan prema povratku u Ligu prvaka nakon sedam godina.
https://www.index.hr/sport/clanak/zlatan-srusio-instagram-ovo-je-moj-dom-zelim-ostati-do-kraja-zivota/2270914.aspx
EstebanEnrique-
2014-04-16
Zlatan Ibrahimović produžio ugovor s Milanom, igrat će i u petoj deceniji života
Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je večeras i zvanično produžio ugovor s Milanom.
Ibrahimović će u oktobru proslaviti 40. rođendan, no to ga nije spriječilo da produži saradnju s Rossonerima, te je potpisao produženje ugovora do ljeta 2022. godine.
To znači da ćemo Šveđanina gledati i u njegovoj petoj deceniji života na zelenim terenima širom Evrope.
Nezvanično, on će za dodatnu godinu dana zaraditi 6,5 miliona eura uz dodatnih pola miliona kroz bonuse.
Ove sezone Zlatan je u dresu Milana 15 golova u 17 nastupa u prvenstvu.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zlatan-ibrahimovic-produzio-ugovor-s-milanom-igrat-ce-i-u-petoj-deceniji-zivota/210422161
Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je večeras i zvanično produžio ugovor s Milanom.
Ibrahimović će u oktobru proslaviti 40. rođendan, no to ga nije spriječilo da produži saradnju s Rossonerima, te je potpisao produženje ugovora do ljeta 2022. godine.
To znači da ćemo Šveđanina gledati i u njegovoj petoj deceniji života na zelenim terenima širom Evrope.
Nezvanično, on će za dodatnu godinu dana zaraditi 6,5 miliona eura uz dodatnih pola miliona kroz bonuse.
Ove sezone Zlatan je u dresu Milana 15 golova u 17 nastupa u prvenstvu.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zlatan-ibrahimovic-produzio-ugovor-s-milanom-igrat-ce-i-u-petoj-deceniji-zivota/210422161
EstebanEnrique-
2014-04-16
pa to jeeeeeeee feeennnnoooomenalnoooooooooooo
...pratit cu i dalje nogomet dok igra zlaja.
...pratit cu i dalje nogomet dok igra zlaja.
EstebanEnrique-
2014-04-16
zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
End- Posts : 21177
2015-08-25
Hansi kad priuzme doci ce to u red
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neće vidit Lige prvaka sa torinskim lopovima pa želi ic u Junajtida...End wrote:zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
:D
Guest- Guest
Pripremi se ti za kmecanjefridrih-niche wrote:Neće vidit Lige prvaka sa torinskim lopovima pa želi ic u Junajtida...End wrote:zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
zar nije došao u to lopovsko smeće od kluba da osvoji LP?fridrih-niche wrote:Neće vidit Lige prvaka sa torinskim lopovima pa želi ic u Junajtida...End wrote:zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
oh wait, pa on ne može osvojiti niti prvenstvo, ma ne može se niti kvalificirati za LP...
uz sve krađe i pogodnosti koje lopovi uživaju u toj raspaloj ligi, nadroksana pederčina ne može kurca... :(
2015-08-25
End wrote:zar nije došao u to lopovsko smeće od kluba da osvoji LP?fridrih-niche wrote:Neće vidit Lige prvaka sa torinskim lopovima pa želi ic u Junajtida...End wrote:zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
oh wait, pa on ne može osvojiti niti prvenstvo, ma ne može se niti kvalificirati za LP...
uz sve krađe i pogodnosti koje lopovi uživaju u toj raspaloj ligi, nadroksana pederčina ne može kurca... :(
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:End wrote:zar nije došao u to lopovsko smeće od kluba da osvoji LP?fridrih-niche wrote:Neće vidit Lige prvaka sa torinskim lopovima pa želi ic u Junajtida...End wrote:zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
2015-08-25
End wrote:fridrih-niche wrote:End wrote:zar nije došao u to lopovsko smeće od kluba da osvoji LP?fridrih-niche wrote:Neće vidit Lige prvaka sa torinskim lopovima pa želi ic u Junajtida...End wrote:zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:End wrote:fridrih-niche wrote:End wrote:zar nije došao u to lopovsko smeće od kluba da osvoji LP?fridrih-niche wrote:Neće vidit Lige prvaka sa torinskim lopovima pa želi ic u Junajtida...End wrote:zaustavi više netko brukanje male madeirske pederčine
2015-08-25
Milan se vratio tamo gdje i pripada ...u europa ligu
Vidim da su gay pristase ac gaya nesto tihe
Vidim da su gay pristase ac gaya nesto tihe
Guest- Guest
Ima još jahanja do kraja...
Al Milan će igrat LP, a torinska smeća neće...
<3
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ima još jahanja do kraja...
<3
Ba pocetku sezone si najavljivao naslov ,a ja da nece igrati ni lp
Jos jedna tragedija se sprema ..milan se moze ugasiti bez superlige
Guest- Guest
TRESE SE TORINO: Ronaldo napušta Juventus? Procurili detalji raspada u Staroj dami – ‘Udaljio se od sviju, oni su rastavljeni ali i dalje žive skupa’
Talijanska La Gazzetta dello Sport plasirala je danas pravu bombu o kojoj se već jedno vrijeme piše, ali ovog puta priča je, prema Talijanima, itekako ozbiljna. Naime, Cristiano Ronaldo definitivno želi napustiti Juventu i već je rekao svom agentu Jorgeu Mendesu da mu pronađe novi klub za sljedeću sezonu.
“Oni su rastavljeni, ali i dalje žive skupa”, tim je riječima talijanski list okarakterizirao odnos Juventusa i Ronalda koji je, prema njima, poput kojekakvog bračnog para koji je rastavljen a koji živi zajedno u nervozi i ozbiljnim bračnim trzavicama.
bežanija pederčine
u LP bruka na bruku, postao najgori izvođač slobodnjaka u povijesti serie a, dominacija
Talijanska La Gazzetta dello Sport plasirala je danas pravu bombu o kojoj se već jedno vrijeme piše, ali ovog puta priča je, prema Talijanima, itekako ozbiljna. Naime, Cristiano Ronaldo definitivno želi napustiti Juventu i već je rekao svom agentu Jorgeu Mendesu da mu pronađe novi klub za sljedeću sezonu.
“Oni su rastavljeni, ali i dalje žive skupa”, tim je riječima talijanski list okarakterizirao odnos Juventusa i Ronalda koji je, prema njima, poput kojekakvog bračnog para koji je rastavljen a koji živi zajedno u nervozi i ozbiljnim bračnim trzavicama.
bežanija pederčine
u LP bruka na bruku, postao najgori izvođač slobodnjaka u povijesti serie a, dominacija
2015-08-25
Dobro je 537 milijuna za 4 godineEnd wrote:TRESE SE TORINO: Ronaldo napušta Juventus? Procurili detalji raspada u Staroj dami – ‘Udaljio se od sviju, oni su rastavljeni ali i dalje žive skupa’
bežanija pederčine
2015-09-13
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 15