8.svibanj dan oslobođenja zagreba
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 8.svibanj dan oslobođenja zagreba
Dobro je li Zagreb sada konačno slobodan ili još pod okupacijom?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma koji heroji i pobjednici majku vam jebem krvavu! pa napunili ste svaku rupu u zemlji Hrvatima od maribora do niša a vi bi da vas poštujemo i volimo. Ma mrš stoko neljudskaSora wrote:Šandor Winnetou wrote:može biti no ima muda jasno uperiti prst prema svetoj kravi partizanima k njihovim sranjima.Ringo10 wrote:Jurcevic je NDH apologet
Ne optuzujem, samo konstatiram cinjenicu
To samo idioti rade od svojih heroja i pobjednika
I nacionslne izdajice
To rade neljudi, izrodizrodi i totalno neodgojeni srolje
To sto je jurcevicima kao neka zasluga da otkriva sranja , to je temeljeno na lazima
Notko nema protov niv8h conjenica ali jurcevic laze
NašI su i partizani i ustaše....
2015-08-06
jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Šandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ja sam za reviziju prošlosti i osudu zločina partizana u svakom slučaju
ali i za reviziju nastanka ustaškog pokreta i uviđanjem pozitivne želje za nacionalnom državom.
I jedno i drugo je otišlo u kurac ali i iz jednog i drugog moramo poplijeviti korov a ostaviti, ma koliko god ima pozitivnog.
Narod i povijest moraju imati kontinuitet...
Ne treba nikud dalje ići od Tuđmana, ovaj anrod je imao sreću s njim, inači bi završili u pički materinoj.
2015-08-06
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
prvo se riješiti gluposti koje se nabacuju u vezi broja ubijenih, što ustaša što partizana. Sve prekopati i ne žaliti novca, preko međunarodne zajednice natjerati srbiju da vrati dokumente. Nakon toga postaviti sve na nove povijesne temelje i kreniti dalje. Ovako se iscrpljujemo a nema pomaka naprijed.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
ali i za reviziju nastanka ustaškog pokreta i uviđanjem pozitivne želje za nacionalnom državom.
I jedno i drugo je otišlo u kurac ali i iz jednog i drugog moramo poplijeviti korov a ostaviti, ma koliko god ima pozitivnog.
Ne treba nikud dalje ići od Tuđmana, ovaj anrod je imao sreću s njim, inači bi završili u pički materinoj.
Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Ja sumnjam da ti sebi znas guzich obrisati
Da si u skoli bil jebeno prosjdcan dak, da je neka normalna ti bi jos bio u 1.razredu
Od oka cijenim da tj je IQ ispodprosjecan
Tup si jednostavno receno
I gle m nemoj imat djecu , geni su ti za kurac
daj Sljakeru odi kopaj vrtoveŠandor Winnetou wrote:prvo se riješiti gluposti koje se nabacuju u vezi broja ubijenih, što ustaša što partizana. Sve prekopati i ne žaliti novca, preko međunarodne zajednice natjerati srbiju da vrati dokumente. Nakon toga postaviti sve na nove povijesne temelje i kreniti dalje. Ovako se iscrpljujemo a nema pomaka naprijed.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Eto sad je sezona
Neka korist bar.. I da zaradis za kruh , jbt
Tko tebe tak glupa hrani da mi ga je vidit
ajojepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
I tl je neki blagi pogled kakti
E pa ovak
S oTudnanom smo imali nesrecu veliku
Bilo bi bolje da smo odnah zatukli ustaški nakot kpji je došao iz kanade j picke materinu
Da ne trpimo ovk tiho prdenje nnjihovo smrad za uguxiti se
Vec 30 let
Jbt
Trebalo je 90. Se obracunati pa kom 0bojci kom opanci
Nista nam dobra nisu finely donjeli ti ustasoustasoidi ustasofili
To je ludo bilo I ostalo
Last edited by Sora on 9/5/2021, 18:38; edited 1 time in total
ne lazi majmuneŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
njemci su se zgrazali nad okrutnostima ustasa
Neces ti xvoje zlocince pripisati partizanima
To mozes ovdje srati gdje se mozes izdrkavati dk mile volje
veber wrote:ja se ravnam po novim uzusima.
panonac i ja smo mislili, onako druženje uz kurve.
kada nam se digne pojebemo marca.
ako si za neko roštiljanje?
(marc ako previše spika, samo mu ga uvališ-u čvalje, ostalo je pederski)
I usput sereš kvake.
Guest- Guest
Sora wrote:ne lazi majmuneŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Hahahahahahahaha ... krv ti handžarsku jebem ... da ti jebem.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Sora wrote:Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Da si u skoli bil jebeno prosjdcan dak, da je neka normalna ti bi jos bio u 1.razredu
Tko mu veli to? Ti?
Odi ti u Anadoliju svojim Turcima na dursing.
Guest- Guest
veber wrote:s tehničke strane
kako sereš kvake?
Lepo.
Kvakasto.
Guest- Guest
jel boli?Sovak wrote:veber wrote:s tehničke strane
kako sereš kvake?
Lepo.
Kvakasto.
ipak je pod 90 stupnjeva.
nego, kaj veliš za jedan lov?
alo se naločemo
malo kurve
šusnemo metak da žene ne zajebavaju
kasnije se napijemo
imam srtenie u škrinji.
možeš se uvijek pozvat na vebera.
2014-12-30
baba sigurno boli biti toliko glup kao tiSora wrote:ne lazi majmuneŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
veber wrote:jel boli?Sovak wrote:veber wrote:s tehničke strane
kako sereš kvake?
Lepo.
Kvakasto.
ipak je pod 90 stupnjeva.
nego, kaj veliš za jedan lov?
alo se naločemo
malo kurve
šusnemo metak da žene ne zajebavaju
kasnije se napijemo
imam srtenie u škrinji.
možeš se uvijek pozvat na vebera.
Kaj ja znam je l boli ... valjda boli?
Kaj ti veliš?
Guest- Guest
Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Partizani su poterali ustasku gamad I izdajnike prekk polja
A njenacka je klekla pred Titom i njegivim partizanima
I cijeli svijet to orizna
Osim hrvata debila
Vebera , sandorka i ovog tu treceg majmuna
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Partizani su poterali ustasku gamad I izdajnike prekk polja
A njenacka je klekla pred Titom i njegivim partizanima
I cijeli svijet to orizna
Osim hrvata debila
Vebera , sandorka i ovog tu treceg majmuna
soru su 43će ustaše protjerale u Zagreb!Sovak wrote:Sora wrote:Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Tko mu veli to? Ti?
Odi ti u Anadoliju svojim Turcima na dursing.
paveliću majku ti glupu jebem kakvo si nam sve smeće u RH dotjerao a tito nastavio istim stopama i još glupači dao da predaje djeci u OŠ
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dan oslobođenja Zagreba
» PRISJEĆANJE NA ŽRTVE ZAGREBA NA DAN "OSLOBOĐENJA"OD HRVATA
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Svibanj dolazi...
» Prosječne plaće u HR, svibanj 2019
» PRISJEĆANJE NA ŽRTVE ZAGREBA NA DAN "OSLOBOĐENJA"OD HRVATA
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Svibanj dolazi...
» Prosječne plaće u HR, svibanj 2019
Page 5 of 9