8.svibanj dan oslobođenja zagreba
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 8.svibanj dan oslobođenja zagreba
soru su 43će ustaše protjerale u Zagreb!Sovak wrote:Sora wrote:Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Ja sumnjam da ti sebi znas guzich obrisati
Da si u skoli bil jebeno prosjdcan dak, da je neka normalna ti bi jos bio u 1.razredu
Od oka cijenim da tj je IQ ispodprosjecan
Tup si jednostavno receno
I gle m nemoj imat djecu , geni su ti za kurac
Tko mu veli to? Ti?
Odi ti u Anadoliju svojim Turcima na dursing.
paveliću majku ti glupu jebem kakvo si nam sve smeće u RH dotjerao a tito nastavio istim stopama i još glupači dao da predaje djeci u OŠ
Šandor Winnetou- Posts : 19782
2017-12-31
Šandor Winnetou wrote:baba sigurno boli biti toliko glup kao tiSora wrote:ne lazi majmuneŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
njemci su se zgrazali nad okrutnostima ustasa
Neces ti xvoje zlocince pripisati partizanima
To mozes ovdje srati gdje se mozes izdrkavati dk mile volje
Nema nju kaj boliti.
Da bi ona osjetila bol morala bi imati kakav takav mozak.
Ona je još na ganglijama.
Guest- Guest
nisam kenjal kvake.Sovak wrote:veber wrote:jel boli?Sovak wrote:veber wrote:s tehničke strane
kako sereš kvake?
Lepo.
Kvakasto.
ipak je pod 90 stupnjeva.
nego, kaj veliš za jedan lov?
alo se naločemo
malo kurve
šusnemo metak da žene ne zajebavaju
kasnije se napijemo
imam srtenie u škrinji.
možeš se uvijek pozvat na vebera.
Kaj ja znam je l boli ... valjda boli?
Kaj ti veliš?
tehnički me zanima. svako jutro kvaka.
ili idu u paru?
2014-12-30
opet lazesŠandor Winnetou wrote:soru su 43će ustaše protjerale u Zagreb!Sovak wrote:Sora wrote:Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Da si u skoli bil jebeno prosjdcan dak, da je neka normalna ti bi jos bio u 1.razredu
Tko mu veli to? Ti?
paveliću majku ti glupu jebem kakvo si nam sve smeće u RH dotjerao a tito nastavio istim stopama i još glupači dao da predaje djeci u OŠ
A ne kuzim koji ti je
NNije tocno nista , ni 43. Ni da sam predavala djeci
Jer sam bila pedagog a ne ucitrlj
ZasZasto ti lažeš klipane
To givori o tebi a ne meni
Odi dezinficirdezinficiraj si glavu
glupačo mi ne priznajemo ničije koljače za razliku od debilčina poput tebe kojima je prihvatljivo ubijanje ranjenika, civila, djece, trudnica... ako su to uradili drugovi tvojih ideoloških boja. Ma tjeraj se u pizdu materinu glupu licemjernu.Sora wrote:Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Partizani su poterali ustasku gamad I izdajnike prekk polja
A njenacka je klekla pred Titom i njegivim partizanima
I cijeli svijet to orizna
Osim hrvata debila
Vebera , sandorka i ovog tu treceg majmuna
ajde se dogivoriteSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:baba sigurno boli biti toliko glup kao tiSora wrote:ne lazi majmuneŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
njemci su se zgrazali nad okrutnostima ustasa
Neces ti xvoje zlocince pripisati partizanima
To mozes ovdje srati gdje se mozes izdrkavati dk mile volje
Nema nju kaj boliti.
Da bi ona osjetila bol morala bi imati kakav takav mozak.
Ona je još na ganglijama.
Ovak skacete si u usta
Bit ce vam zlo
Sora wrote:Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
A Njemacka je klekla pred Titom i njegovim partizanima
Osim hrvata debila
Kleknula je pred Rusima i Amerima.
Ostali su se šlepali ispod njihovih repova kak podguzne muhe.
Nego ... kaj se čeka? Idemo ... Anadolija!
Guest- Guest
koljaci su ustašeŠandor Winnetou wrote:glupačo mi ne priznajemo ničije koljače za razliku od debilčina poput tebe kojima je prihvatljivo ubijanje ranjenika, civila, djece, trudnica... ako su to uradili drugovi tvojih ideoloških boja. Ma tjeraj se u pizdu materinu glupu licemjernu.Sora wrote:Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Osim hrvata debila
To je prvo
Q drdrugo teraj se ti kud te volja ali neces tu srati
I lagati bez konca
Neces I tocka
veber wrote:nisam kenjal kvake.Sovak wrote:veber wrote:jel boli?Sovak wrote:veber wrote:s tehničke strane
kako sereš kvake?
Lepo.
Kvakasto.
alo se naločemo
malo kurve
kasnije se napijemo
imam srtenie u škrinji.
Kaj ti veliš?
ili idu u paru?
A da pitamo Marca ... za kvake?
Guest- Guest
anadolijaSovak wrote:Sora wrote:Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Osim hrvata debila
Eto , da ti ispunim zelju
Sora wrote:anadolijaSovak wrote:Sora wrote:Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Osim hrvata debila
E tak, tak.
Ali održi riječ.
Mojne biti pizda pa odustati.
Guest- Guest
baba nemoj njesra, ovdje na forumu pitaj koga hoćeš o tome što ja pišem a da si sama napisala da su vas ustaše protjerale u zg. Druga je stvar što si đubre lažljivo pa to sad poričeš ili si bila pijana ko čep pa se ni ne sjećaš kakve si gluposti pisala.Sora wrote:opet lazesŠandor Winnetou wrote:soru su 43će ustaše protjerale u Zagreb!Sovak wrote:Sora wrote:Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Tko mu veli to? Ti?
A ne kuzim koji ti je
Apropo djece ti si bila pedagog? Jadna djeca u toj školi gfje si ti bila pedagog po političkoj liniji jer evidentno je da to nisi mogla raditi po stručnosti i znanju.
uz jedan roštilj možemo o kvakama.Sovak wrote:veber wrote:nisam kenjal kvake.Sovak wrote:veber wrote:jel boli?Sovak wrote:veber wrote:s tehničke strane
kako sereš kvake?
Lepo.
Kvakasto.
alo se naločemo
malo kurve
kasnije se napijemo
imam srtenie u škrinji.
Kaj ti veliš?
ili idu u paru?
A da pitamo Marca ... za kvake?
2014-12-30
kravo pijana.Sora wrote:Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Osim hrvata debila
prvo, vjerat ti brani lokat alkohohl
ali ti mrkaš bezvjerno.
tvoji su mojima uzeli.
sreća po biblioteku da ste nepismeni.
jebo te tito.
ali neka korist od EU pa vas čmarove iz bih, tretiraju baš tako.
2014-12-30
evidentno ti ninisi vidio odgojaŠandor Winnetou wrote:baba nemoj njesra, ovdje na forumu pitaj koga hoćeš o tome što ja pišem a da si sama napisala da su vas ustaše protjerale u zg. Druga je stvar što si đubre lažljivo pa to sad poričeš ili si bila pijana ko čep pa se ni ne sjećaš kakve si gluposti pisala.Sora wrote:opet lazesŠandor Winnetou wrote:soru su 43će ustaše protjerale u Zagreb!Sovak wrote:Sora wrote:Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Tko mu veli to? Ti?
A ne kuzim koji ti je
Apropo djece ti si bila pedagog? Jadna djeca u toj školi gfje si ti bila pedagog po političkoj liniji jer evidentno je da to nisi mogla raditi po stručnosti i znanju.
Kretenu majmunski
Sta tdbe uostalom se ticu mmoje privatne sstvari
KKajve to veze ima s danom ooslobodrnja
Ja ti sasamk kazem neces lajati
Tocka
ma obveznoSovak wrote:Sora wrote:anadolijaSovak wrote:Sora wrote:Niti jedan narod u evropi ne potcjenjuje svoje antifasiste , partizane i ososloboditelje od nacista i fasusta
Samo hrvati
Ovi tu na ovoj stranici
Osim hrvata debila
E tak, tak.
Ali održi riječ.
Mojne biti pizda pa odustati.
a nitko te za jezik nije vukao da iznosiš privatne stvari zato predtani kmečati.Sora wrote:evidentno ti ninisi vidio odgojaŠandor Winnetou wrote:baba nemoj njesra, ovdje na forumu pitaj koga hoćeš o tome što ja pišem a da si sama napisala da su vas ustaše protjerale u zg. Druga je stvar što si đubre lažljivo pa to sad poričeš ili si bila pijana ko čep pa se ni ne sjećaš kakve si gluposti pisala.Sora wrote:opet lazesŠandor Winnetou wrote:soru su 43će ustaše protjerale u Zagreb!Sovak wrote:Sora wrote:Tebi bi trebalo uzeti drzavljanstvoŠandor Winnetou wrote:jesu samo bi partizanija da mi njih volimo iako su realno napravili neusporedivo više sranja nego pavelićeva ekipa s pogotovo prema Hrvatima. Grob ih hebo pa samo u zagrebu ima na desetine masovnih grobnica, povadili su ranjenike iz bolnice i pobili ih ko pse i pobacali po grabama. Da nisu ta sranja pravili danas bi vjerojatno bila druga priča no očekivati da im to Hrvati oproste i zaborave je jednostavno idiotluk.epikur37 wrote:NašI su i partizani i ustaše....
Ti ga ne zavredujes
Od tebe nikakve koristi
Tko mu veli to? Ti?
A ne kuzim koji ti je
Kretenu majmunski
Sta tdbe uostalom se ticu mmoje privatne sstvari
KKajve to veze ima s danom ooslobodrnja
Ja ti sasamk kazem neces lajati
Tocka
I nemoj ti o odgoju svega ti, kad budeš u stanju realno sagledati stvari i kad budeš u stanju ne etiketirati one suprotnog mišljenja budalama, izdajnicima, kretenima, ustašama... onda i očekuj da te se tretira na lijep način a do tada si bila i ostala predmetom sprdnje.
Kad ti pcnes RAZLIKOVATI MISLJENJA OD CINJENICA
ONDA SE JAVI
OVAK NISJ ZA DRUGO NEGO DA SE NA TEBE NALJEPI ETIKETA
KAK NA FLASU
ONDA SE JAVI
KAK NA FLASU
Baba tebi činjenice ništa ne znače, tone činjenica je ovdje iznešeno no nijednu nisi prihvatila.Sora wrote:Kad ti pcnes RAZLIKOVATI MISLJENJA OD CINJENICA
ONDA SE JAVI
KAK NA FLASU
...zagrebačkim logorima su komunističke vlasti mučile i likvidirale hrvatske i njemačke vojnike, civile, žene i djecu, a najzloglasniji su logor Prečko i logor Kanal.
U samom gradu Zagrebu registrirano je i poznato preko 70 masovnih grobnica, a u okolici još više od 60. Najveća stratišta u kojima su ubijene i bačene desetine tisuća ljudi u Zagrebu su: Gračani sa niz velikih grobnica od kojih najveća sa preko 700 ubijenih ljudi, Vrapče, Prečko, Tuškanac (Dubravkin put) i brojne druge.
Šandor Winnetou wrote:Baba tebi činjenice ništa ne znače, tone činjenica je ovdje iznešeno no nijednu nisi prihvatila.Sora wrote:Kad ti pcnes RAZLIKOVATI MISLJENJA OD CINJENICA
ONDA SE JAVI
KAK NA FLASU
...zagrebačkim logorima su komunističke vlasti mučile i likvidirale hrvatske i njemačke vojnike, civile, žene i djecu, a najzloglasniji su logor Prečko i logor Kanal.
U samom gradu Zagrebu registrirano je i poznato preko 70 masovnih grobnica, a u okolici još više od 60. Najveća stratišta u kojima su ubijene i bačene desetine tisuća ljudi u Zagrebu su: Gračani sa niz velikih grobnica od kojih najveća sa preko 700 ubijenih ljudi, Vrapče, Prečko, Tuškanac (Dubravkin put) i brojne druge.
A ti si preživio Vrapče?
crvenkasti-
2014-04-17
Komunisti su zvjerski poubijali 4 milijuna Hrvata.
Hrvati vise ne postoje...od 1945 godine
Pitajte Sandora on ce vam sve objasnit.
Srpska mitomanija je cista zajebancija prema ustaskoj mitomaniji.
Hrvati vise ne postoje...od 1945 godine
Pitajte Sandora on ce vam sve objasnit.
Srpska mitomanija je cista zajebancija prema ustaskoj mitomaniji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dan oslobođenja Zagreba
» PRISJEĆANJE NA ŽRTVE ZAGREBA NA DAN "OSLOBOĐENJA"OD HRVATA
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Svibanj dolazi...
» Prosječne plaće u HR, svibanj 2019
» PRISJEĆANJE NA ŽRTVE ZAGREBA NA DAN "OSLOBOĐENJA"OD HRVATA
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Svibanj dolazi...
» Prosječne plaće u HR, svibanj 2019
Page 6 of 9