Na danasnji dan 7.svibnja.1991-Hrvati iz Hercegovine zaustavili goloruki oklopnu kolonu JNA
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na danasnji dan 7.svibnja.1991-Hrvati iz Hercegovine zaustavili goloruki oklopnu kolonu JNA
Zasto ne navodis provokycije na slavonskom podrucju, ubijstvo Reichl Kira, obitelji Zec , sindikyluste Torbice itdvuksadinare wrote:...taj pocetak 5 mjeseca 1991 zapravo je bio jeben i mozda stvaran pocetak domovinskog rata..birovo selo,selo kijevo stavljeno u potpunu blokadu,policajac franko lisica ubijen kod kakme,pucnjava na policijsku ophodnju kod sela vrebac kod gospica...napadnuta policijska ophodnja sa dva ranjena redarstvenika kod velesnje blizu hrvatske kostajnice..pa ovo zaustavljanje tenkova tri dana
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Na danasnji dan 7.svibnja.1991-Hrvati iz Hercegovine zaustavili goloruki oklopnu kolonu JNA
O cemu ssad Je rijriječ.?Šandor Winnetou wrote:nisam, izdržljiv sam momak! A ti?Sora wrote:Je .Šandor Winnetou wrote:jel to kod vas šejtan?Sora wrote:znam ja tko je krivŠandor Winnetou wrote:ma je ali su srbi pozvali svoje sotonske vračeve a hodža nije stiga napraviti neki zapis pa je sve ošlo u pičku materinu. Zaključak-hodža je kriv!Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Je to efikasno protiv tenkova
Čula sam
Rekel pop kad vidis tenk samo skropi po cesti svetu vodu i s krizom masi i vici APAGE SATANAS
Đavo
Aj jesi sad svršio?
E kad bi ti sad podatke o nabrojanima..sama bi ih pitala o's da pucam u lijevo ili desno koljeno..evo ti jedan mali podatak..otac od aleksandre zec bio je financijer karadzicevog i raskovicevog sds-a..to je samo jedan podatakSora wrote:Zbog toga ne navodimo provokacije na slavonskom području, ubijstvo Reichl Kira, obitelji Zec, sindikyluste Torbice itd.vuksadinare wrote:... taj početak 5. mjeseca 1991. zapravo je bio jeben i možda stvarao početak domovinskog rata..birovo selo, selo kijevo stavljeno u potpunu blokadu, policajac Franko lisica ubijen kod kakme, pucnjava na policijsku ophodnju kod sela vrebac kod gospice ... napadnuta policijska ophodnja sa dva ranjena redarstvenika kod velenja blizu hrvatske kostajnice..pa ovo zaustavljanje tenkova tri dana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pitala si me jel sam svršio, rrkao sam da nisam a onda ssm pitao tebe jesi li ti svršila. E sad je ne znam što ti je sve na pamet palo, nije valjda da si nešto zločesto pomislila?Sora wrote:O cemu ssad Je rijriječ.?Šandor Winnetou wrote:nisam, izdržljiv sam momak! A ti?Sora wrote:Je .Šandor Winnetou wrote:jel to kod vas šejtan?Sora wrote:znam ja tko je krivŠandor Winnetou wrote:ma je ali su srbi pozvali svoje sotonske vračeve a hodža nije stiga napraviti neki zapis pa je sve ošlo u pičku materinu. Zaključak-hodža je kriv!Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Je to efikasno protiv tenkova
Čula sam
Rekel pop kad vidis tenk samo skropi po cesti svetu vodu i s krizom masi i vici APAGE SATANAS
Đavo
Aj jesi sad svršio?
Ne znam jel to tocnovuksadinare wrote:E kad bi ti sad podatke o nabrojanima..sama bi ih pitala o's da pucam u lijevo ili desno koljeno..evo ti jedan mali podatak..otac od aleksandre zec bio je financijer karadzicevog i raskovicevog sds-a..to je samo jedan podatakSora wrote:Zbog toga ne navodimo provokacije na slavonskom području, ubijstvo Reichl Kira, obitelji Zec, sindikyluste Torbice itd.vuksadinare wrote:... taj početak 5. mjeseca 1991. zapravo je bio jeben i možda stvarao početak domovinskog rata..birovo selo, selo kijevo stavljeno u potpunu blokadu, policajac Franko lisica ubijen kod kakme, pucnjava na policijsku ophodnju kod sela vrebac kod gospice ... napadnuta policijska ophodnja sa dva ranjena redarstvenika kod velenja blizu hrvatske kostajnice..pa ovo zaustavljanje tenkova tri dana
Javnost je bila izbezumljena
Po zagrebu snajperisti ha ?
Nekog sofera Slavijatrahsa upucalo ko psa kao vozi u bunkeru oruzje
Moj xusjed Rajko iz ulice je jos 90. Kidnuo u vojvodinu
Nacionalisti su vodili iigru
Ka ratu
Sora wrote:Ne znam jel to tocnovuksadinare wrote:E kad bi ti sad podatke o nabrojanima..sama bi ih pitala o's da pucam u lijevo ili desno koljeno..evo ti jedan mali podatak..otac od aleksandre zec bio je financijer karadzicevog i raskovicevog sds-a..to je samo jedan podatakSora wrote:Zbog toga ne navodimo provokacije na slavonskom području, ubijstvo Reichl Kira, obitelji Zec, sindikyluste Torbice itd.vuksadinare wrote:... taj početak 5. mjeseca 1991. zapravo je bio jeben i možda stvarao početak domovinskog rata..birovo selo, selo kijevo stavljeno u potpunu blokadu, policajac Franko lisica ubijen kod kakme, pucnjava na policijsku ophodnju kod sela vrebac kod gospice ... napadnuta policijska ophodnja sa dva ranjena redarstvenika kod velenja blizu hrvatske kostajnice..pa ovo zaustavljanje tenkova tri dana
Javnost je bila izbezumljena
Po zagrebu snajperisti ha ?
Nekog sofera Slavijatrahsa upucalo ko psa kao vozi u bunkeru oruzje
Ka ratu
To je bilo vrijeme. Treba ti stan, upadneš s dečkima kod nekog Srbina, kao tražiš snajperiste.
Za par dana samo useliš.
crvenkasti-
2014-04-17
Sto bi plenki rekao, ne znam nista o tome :)
Dobro, znam samo da je parsto srbaljske nejaci nastradalo od krvozednih kamenjaraca
Dobro, znam samo da je parsto srbaljske nejaci nastradalo od krvozednih kamenjaraca
dijagram-
2015-08-09
...pa vec do jeseni je bilo 70% stanova praznih...crvenkasti wrote:Sora wrote:Ne znam jel točno Javnostvuksadinare wrote:E kad bi ti sad podaci o nabrojanima..sama bi ih pitala o's da pucam u lijevo ili desno koljeno..evo ti jedan mali podatak..otac od aleksandre zec bio je financijer karadzicevog i raskovicevog sds-a..to je samo jedan podatakSora wrote:Zbog toga ne navodimo provokacije na slavonskom području, ubijstvo Reichl Kira, obitelji Zec, sindikyluste Torbice itd.vuksadinare wrote:... taj početak 5. mjeseca 1991. zapravo je bio jeben i možda stvarao početak domovinskog rata..birovo selo, selo kijevo stavljeno u potpunu blokadu, policajac Franko lisica ubijen kod kakme, pucnjava na policijsku ophodnju kod sela vrebac kod gospice .. napadnuta policijska ophodnja sa dva ranjena redarstvenika kod velenja blizu hrvatske kostajnice..pa ovo zaustavljanje tenkova tri dana
je bila izbjezumljena
Po zagrebu snajperisti ha?
Nekog sofera Slavijatrahsa upućeno ko psa kao vozi u bunkeru oružje
Ka ratu
To je bilo vrijeme. Treba ti stan, upadneš s dečkima kod nekog Srbina, kao tražiš snajperište.
Za par dana samo useliš.
2015-09-08
To je zato da bi vas bilo više.Sora wrote:vratite nam srbe evo vam hercegovci
Pisalo na zidu jednom
Tako je SDP funkcionirao cijelo vrijeme...plus manjine, naravno.
Sad im se nešto prosulo i nikako se sastavit.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:To je zato da bi vas bilo više.Sora wrote:vratite nam srbe evo vam hercegovci
Pisalo na zidu jednom
Tako je SDP funkcionirao cijelo vrijeme...plus manjine, naravno.
Sad im se nešto prosulo i nikako se sastavit.
Tako se trudis a nesto ti ne ide, ostajes samo Bosancina
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Nisu, imali su duge rukave i jakne, da
Noor wrote:jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
2015-09-08
Plavusa ne zna da je goloruk onaj tko nista ne nosi u ruciNoor wrote:jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Sora idu ere...bu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Sora idu ere...bu...
Ali i ti seres
Nemam nista protiv Ljudi
Nego politike
I hocu vas rvatice dici na noge
Ustajte prezreni na balkanu
To su svi nevini I naivni , kojima srca rade a ne mozgovi
NACIONALIZmi su utočište hulja
Eto
dakle, ni sanjala nisam sa si toliko tupaSora wrote:Plavusa ne zna da je goloruk onaj tko nista ne nosi u ruciNoor wrote:jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Lose si volje haNoor wrote:dakle, ni sanjala nisam sa si toliko tupaSora wrote:Plavusa ne zna da je goloruk onaj tko nista ne nosi u ruciNoor wrote:jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Kaj nocas nnista Ni bilo ?
bilo je ludo...a kod tebe?Sora wrote:Lose si volje haNoor wrote:dakle, ni sanjala nisam sa si toliko tupaSora wrote:Plavusa ne zna da je goloruk onaj tko nista ne nosi u ruciNoor wrote:jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
...nacionalizam je nesto uzviseno...ideal...obitelj,dom,domovinaSora wrote:vuksadinare wrote:Sora idu ere ... bu ...
Ali i ti seres
Nemam ništa protiv Ljudi
Nego politike
I hocu vas rvatice dici na noge
Ustajte prezreni na balkanu
To su svi nevini I naivni, kojima srca rade a ne mozgovi
NACIONALIZmi su utočište hulja
Eto
2015-09-08
Kod nje je bilo nezaboravno...Noor wrote:bilo je ludo...a kod tebe?Sora wrote:Lose si volje haNoor wrote:dakle, ni sanjala nisam sa si toliko tupaSora wrote:Plavusa ne zna da je goloruk onaj tko nista ne nosi u ruciNoor wrote:jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
2015-09-08
mavuksadinare wrote:Kod nje je bilo nezaboravno...Noor wrote:bilo je ludo...a kod tebe?Sora wrote:Lose si volje haNoor wrote:dakle, ni sanjala nisam sa si toliko tupaSora wrote:Plavusa ne zna da je goloruk onaj tko nista ne nosi u ruciNoor wrote:jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
SpavaSpavala ko tukac
Provela vecer u ambulantambulanti
Na čekanju za lijek za helicobacter pilory
Dosla doma s vrecom anantibiotikA
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Vukovaru zaustavili Srbe s vojnim oznakama:'Nismo dosli kontrolirati kolonu'
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
» 2.svibnja.1991. - U Borovu selu ubijena dvanaestorica redarstvenika
» Na današnji dan 1871. godine rodio se najveći sin Hercegovine fra Didak Buntić
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
» 2.svibnja.1991. - U Borovu selu ubijena dvanaestorica redarstvenika
» Na današnji dan 1871. godine rodio se najveći sin Hercegovine fra Didak Buntić
Page 2 of 3