Na danasnji dan 7.svibnja.1991-Hrvati iz Hercegovine zaustavili goloruki oklopnu kolonu JNA
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Na danasnji dan 7.svibnja.1991-Hrvati iz Hercegovine zaustavili goloruki oklopnu kolonu JNA
https://narod.hr/kultura/7-svibnja-1991-polog-hrvati-iz-hercegovine-goloruki-zaustavili-kolonu-tenkova-jna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Na danasnji dan 7.svibnja.1991-Hrvati iz Hercegovine zaustavili goloruki oklopnu kolonu JNA
Uopće nisu bili goloruki.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Na danasnji dan 7.svibnja.1991-Hrvati iz Hercegovine zaustavili goloruki oklopnu kolonu JNA
je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Budale. Mogli smo još biti Jugoslavija.
Ovo je užas.
Ovo je užas.
crvenkasti-
2014-04-17
T. wrote:je, imali smo protuoklopno oružje i oružje ...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
2015-09-08
Prestanite pricat bajke.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Znam par Imocana koji su cekali dalje. Da su ovi produzili dalje bila bi to Dobrovoljacka ulica br.2.
Malo bi se ko izvukao.
Izgleda da su ovi iz komande Armije to skontali pa su se vratili nalevo krug.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zacepiti usta ovima golorukima nije problem
Znaci u 3 dana se pripremila obranu hrvatske pred tom silnom JNA
INACE CLANAK VRVI BESMISLICAMA
TO JE TAK KAD SE PUUUUUNO LAZE
Znaci u 3 dana se pripremila obranu hrvatske pred tom silnom JNA
INACE CLANAK VRVI BESMISLICAMA
TO JE TAK KAD SE PUUUUUNO LAZE
Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
haha i još jednom ha.jastreb wrote:Prestanite pricat bajke.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Znam par Imocana koji su cekali dalje. Da su ovi produzili dalje bila bi to Dobrovoljacka ulica br.2.
Malo bi se ko izvukao.
Izgleda da su ovi iz komande Armije to skontali pa su se vratili nalevo krug.
Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Je to efikasno protiv tenkova
Čula sam
Rekel pop kad vidis tenk samo skropi po cesti svetu vodu i s krizom masi i vici APAGE SATANAS
Evo oglasio se i Čović koji Hrvate u BiH želi svesti na naciinalnu manjinu s pravom glasa u tri ercegovačka sela
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-bosnjaci-unitaristi-srbi-separatisti-samo-hrvati-danas-zele-bosnu-i-hercegovinu/210507074
E moji Šuškovci lajte vi i dalje dok ne shvatite šta je vanjska politika Hrvatske u BiH a ona nije Šušak i njegova politika.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-bosnjaci-unitaristi-srbi-separatisti-samo-hrvati-danas-zele-bosnu-i-hercegovinu/210507074
E moji Šuškovci lajte vi i dalje dok ne shvatite šta je vanjska politika Hrvatske u BiH a ona nije Šušak i njegova politika.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ma je ali su srbi pozvali svoje sotonske vračeve a hodža nije stiga napraviti neki zapis pa je sve ošlo u pičku materinu. Zaključak-hodža je kriv!Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Čula sam
Rekel pop kad vidis tenk samo skropi po cesti svetu vodu i s krizom masi i vici APAGE SATANAS
Naravno da jecrvenkasti wrote:Budale. Mogli smo još biti Jugoslavija.
Ovo je užas.
Ovo zovu demokrycija da bi rekli kako nam je bolje nego u jujugoskaviji
Nije ni po čemu
Ovi sad toliko lazu i kradu da to nije nalik na klub šarenih papiga a kamolkamoli drzavu
Nistq ne funkcioniše : pravosuđe, skole , bankarsko finacijdki sektor ..
E
Da, za bogate je u redu
I za njih sve radi
A pizdekima u dijaspori sve egal
znam ja tko je krivŠandor Winnetou wrote:ma je ali su srbi pozvali svoje sotonske vračeve a hodža nije stiga napraviti neki zapis pa je sve ošlo u pičku materinu. Zaključak-hodža je kriv!Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Čula sam
Đavo
vratite nam srbe evo vam hercegovci
Pisalo na zidu jednom
Pisalo na zidu jednom
...taj pocetak 5 mjeseca 1991 zapravo je bio jeben i mozda stvaran pocetak domovinskog rata..birovo selo,selo kijevo stavljeno u potpunu blokadu,policajac franko lisica ubijen kod kakme,pucnjava na policijsku ophodnju kod sela vrebac kod gospica...napadnuta policijska ophodnja sa dva ranjena redarstvenika kod velesnje blizu hrvatske kostajnice..pa ovo zaustavljanje tenkova tri dana
2015-09-08
jel to kod vas šejtan?Sora wrote:znam ja tko je krivŠandor Winnetou wrote:ma je ali su srbi pozvali svoje sotonske vračeve a hodža nije stiga napraviti neki zapis pa je sve ošlo u pičku materinu. Zaključak-hodža je kriv!Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Čula sam
Đavo
Je .Šandor Winnetou wrote:jel to kod vas šejtan?Sora wrote:znam ja tko je krivŠandor Winnetou wrote:ma je ali su srbi pozvali svoje sotonske vračeve a hodža nije stiga napraviti neki zapis pa je sve ošlo u pičku materinu. Zaključak-hodža je kriv!Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Čula sam
Đavo
Aj jesi sad svršio?
nisam, izdržljiv sam momak! A ti?Sora wrote:Je .Šandor Winnetou wrote:jel to kod vas šejtan?Sora wrote:znam ja tko je krivŠandor Winnetou wrote:ma je ali su srbi pozvali svoje sotonske vračeve a hodža nije stiga napraviti neki zapis pa je sve ošlo u pičku materinu. Zaključak-hodža je kriv!Sora wrote:Šandor Winnetou wrote:Fratar je bio naoružan s križem i svetom vodicom.T. wrote:je, imali su protuoklopno oružje i oruđe...jastreb wrote:Uopće nisu bili goloruki.
Čula sam
Đavo
Aj jesi sad svršio?
Zasto ne navodis provokycije na slavonskom podrucju, ubijstvo Reichl Kira, obitelji Zec , sindikyluste Torbice itdvuksadinare wrote:...taj pocetak 5 mjeseca 1991 zapravo je bio jeben i mozda stvaran pocetak domovinskog rata..birovo selo,selo kijevo stavljeno u potpunu blokadu,policajac franko lisica ubijen kod kakme,pucnjava na policijsku ophodnju kod sela vrebac kod gospica...napadnuta policijska ophodnja sa dva ranjena redarstvenika kod velesnje blizu hrvatske kostajnice..pa ovo zaustavljanje tenkova tri dana
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Vukovaru zaustavili Srbe s vojnim oznakama:'Nismo dosli kontrolirati kolonu'
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
» 2.svibnja.1991. - U Borovu selu ubijena dvanaestorica redarstvenika
» Na današnji dan 1871. godine rodio se najveći sin Hercegovine fra Didak Buntić
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
» 2.svibnja.1991. - U Borovu selu ubijena dvanaestorica redarstvenika
» Na današnji dan 1871. godine rodio se najveći sin Hercegovine fra Didak Buntić
Page 1 of 3