Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
SDP je taoc mass medija, antifašističkih tajkuna i jednog egotriperajastreb wrote:I SDP vodi odličnu politiku po tom pitanju.
Recimo SDP nudi suradnju svima (udrugama,nac.manjinama i sl.)ali vis a vis toga ne postaje njihov taoc,dočim je HDZ još u danima prije dolaska na vlast sklopio pakt sa klerom i dijasporom i sada mora plesati kako oni sviraju.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
debotoijusto wrote:znaci daska mu nasapunana...za prvu ruku moze bit pocasni clanmarcellus wrote:jastreb wrote:Možda i hoće,ali time neće prestati biti taoc određenih struktura.epikur37 wrote:Karamarko je trula kobila, inzistiranje na njemu je suludo. HDZ će to riješiti po uobičajenom receptu.
koliko vidim, HDZ je gotovo 100% na strani Karamarka i ne vidim da mu je položaj u stranci imalo ugrožen
samo se vi nadajte stieru ili plenkoviću :D
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Više je zla hrvatskoj učinila uhljebničko,stranačko,mirovinska politika nego svi srbi kroz sve ratove.....jesu li državu na rub bankrota i neradništva doveli srbi?....jesu li hrvatsku neslogu i mržnju stvorili srbi.....aj odrastite više i ne nasjedajte veteranskoj populaciji,ta oni ionako imaju ptsp,a ako nemaju??.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
a znam...doci ce lik kao vaso...mojoj sreci nikad krajamarcellus wrote:debotoijusto wrote:znaci daska mu nasapunana...za prvu ruku moze bit pocasni clanmarcellus wrote:jastreb wrote:Možda i hoće,ali time neće prestati biti taoc određenih struktura.epikur37 wrote:Karamarko je trula kobila, inzistiranje na njemu je suludo. HDZ će to riješiti po uobičajenom receptu.
koliko vidim, HDZ je gotovo 100% na strani Karamarka i ne vidim da mu je položaj u stranci imalo ugrožen
samo se vi nadajte stieru ili plenkoviću :D
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
v_vlado opet u ništa, drž se graha čovječe
2014-04-15
I na kraju tko će formirati jebenu kvazi vladu???
Kermit-
2014-04-17
Ha???n_razbojnik wrote:v_vlado opet u ništa, drž se graha čovječe
2015-07-28
Ebem ti sad vidim naslov,fulo temu...
2015-07-28
BIVŠA premijerka i šefica HDZ-a Jadranka kosor na Twitteru je ironično komentirala Karamarkovu tvrdnju da ga je Milanović izigrao.
Podsjetimo, Karamarko tvrdi da mu je Milanović rekao da neće potpisati dokument MOST-a, ali je onda na jučerašnjem sastanku to ipak napravio.
"E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja", napisala je Kosor.
Podsjetimo, Karamarko tvrdi da mu je Milanović rekao da neće potpisati dokument MOST-a, ali je onda na jučerašnjem sastanku to ipak napravio.
"E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja", napisala je Kosor.
2014-04-12
uveli su euro... odavno....v_vlado wrote:Ha???n_razbojnik wrote:v_vlado opet u ništa, drž se graha čovječe
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Šta mu znači naslav. ISTRAČAO. jebem ti lektore....čitaj naslov
2015-07-28
to mi nije jasno,ono Karamarko vjerovao Milanoviću pa ga ovaj zajebodebotoijusto wrote:BIVŠA premijerka i šefica HDZ-a Jadranka kosor na Twitteru je ironično komentirala Karamarkovu tvrdnju da ga je Milanović izigrao.
vili40-
2015-08-02
Dobro danas sam dugo spavo ali lažeš,nisu....michaellcmacha wrote:uveli su euro... odavno....v_vlado wrote:Ha???n_razbojnik wrote:v_vlado opet u ništa, drž se graha čovječe
2015-07-28
to zbori "kud ivo tu i ja"...ironijo ime ti je HR politikavili40 wrote:to mi nije jasno,ono Karamarko vjerovao Milanoviću pa ga ovaj zajebodebotoijusto wrote:BIVŠA premijerka i šefica HDZ-a Jadranka kosor na Twitteru je ironično komentirala Karamarkovu tvrdnju da ga je Milanović izigrao.
2014-04-12
tajnica ambasadeasilovski wrote:I na kraju tko će formirati jebenu kvazi vladu???
n_razbojnik-
2014-04-15
tre911 wrote:Jok, kako reče milanović srbi su njegovi najvjerniji glasači ali nije ni njihov taoc, ni taoc HNSa...ma otkud bi bili oni taoci, spremni su se bili i jesu se posvađali sa pola EU zbog dva udbaška zločinca ali nisu ni tu taoci...
to svađanje je bilo kako bi se spriječilo da hrvatska bude prva u svijetu koja svoje bivše agente tajnih službi izručuje drugoj državi.
teško je banana podanicima objasniti atribute koja država mora imati da i sama ne bude banana.
pri tome nije bitno o kojoj vlasti u državi je riječ kao niti o vremenu kad su građani te zemlje radili u obavještajnoj službi.
najtužnije od svega jeste što je u tuđmanovo vrijeme perković neko vrijeme bio karamarkov šef.
uostalom, da je sve tako jasno švabe bi već okončale proces...
sitting_bull-
2015-09-28
bogomdani wrote:ajoj Marc...ovo opisano lici ukupno na traljava kola koja se vuku sa puknutom poluosovinom..nema tu koraka naprijed,tkogod bio za volanommarcellus wrote:epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Tko je na aparatima?
Vaso i Garavi :)
ne bih rekao, ovo je karamarku pomoglo da povrati ugled unutar HDZ-a, narušen nakon nerješenog na izborima... dakle, moglo bi mu pomoći da se održi u sedlu do idućih izbora. s druge strane, ovu koaliciju ne čeka ništa dobrog u iduće dvije godine...
mora se prvo lustracija provesti, jedino to sam očekivao od karamarka, dok se to ne provede ova zemlja će propadati
ee, to se tako radi, osudi se na rekla baba, hiljade svjedoka pokajnika a ukraden novac kod X osobe i onda glavnoosumnjičeni izlazi iz zatvora zbog procedure haha strašan sisitting_bull wrote:tre911 wrote:Jok, kako reče milanović srbi su njegovi najvjerniji glasači ali nije ni njihov taoc, ni taoc HNSa...ma otkud bi bili oni taoci, spremni su se bili i jesu se posvađali sa pola EU zbog dva udbaška zločinca ali nisu ni tu taoci...
uostalom, da je sve tako jasno švabe bi već okončale proces...
šta zna Švabo o procesu, oni križeve furaju po sudnici, klerofašisti
n_razbojnik-
2014-04-15
hahaha ma no to je jasno, ali tko će formalno biti nositelj funkcijen_razbojnik wrote:tajnica ambasadeasilovski wrote:I na kraju tko će formirati jebenu kvazi vladu???
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:mora se prvo lustracija provesti, jedino to sam očekivao od karamarka, dok se to ne provede ova zemlja će propadati
neće.
treba povijest ostaviti povjesničarima i maknuti je iz politike, a okrenuti se ekonomiji, gospodarstvu, poljoprivredi, turizmu i standardu građana.
s porastom standarda i čežnja za lustracijom će splasnuti, osim kod budala i ekstrema...
sitting_bull-
2015-09-28
Marcele baš će Karamarko provesti lustraciju a njega su doveli Joza i Meske u obavještajne krugovemarcellus wrote:bogomdani wrote:ajoj Marc...ovo opisano lici ukupno na traljava kola koja se vuku sa puknutom poluosovinom..nema tu koraka naprijed,tkogod bio za volanommarcellus wrote:epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Tko je na aparatima?
Vaso i Garavi :)
ne bih rekao, ovo je karamarku pomoglo da povrati ugled unutar HDZ-a, narušen nakon nerješenog na izborima... dakle, moglo bi mu pomoći da se održi u sedlu do idućih izbora. s druge strane, ovu koaliciju ne čeka ništa dobrog u iduće dvije godine...
mora se prvo lustracija provesti, jedino to sam očekivao od karamarka, dok se to ne provede ova zemlja će propadati
Kermit-
2014-04-17
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 18 of 21