Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 15 of 21
Page 15 of 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
za vjernu armiju birača/trolova , dobro jutro
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
U svakom slučaju ima što jesti do sljedećih izbora koliko toga je posrao a valja to sad i pokusati jebigamichaellcmacha wrote:pa što da nas pita... kad smo i mi svi odreda srbi... teze su ionako zamijenjene i sad nikakav problem ustvrditi to što taj umobolnik brsla... kad je milanović mogao ustvrditi da je u stvari on zajedno sa marasom, opačićkom, ostojićem baukom i ostatkom ekipe domoljub i da su oni orlovi (neće jezik nego pravo), hrvatski valjda, zašto si onda i ovaj isprdak ne bi dao za pravo da koloteči istim jarkom....tre911 wrote:Ma jesam bre, pitaj forumske četnike i ostale komuniste, nemoj pitati one koji me osobno poznaju kao marc,veber,dijagram,miha....oni su kurac od ofce, valjda tvoje komunjare i četnici bolje znaju što i ko sam ja :)red wolf wrote:Ne, ti si Srbin...Ne mislim ništa loše u pogledu toga...Prošlost je prošlost.tre911 wrote:Ja sam vanzemljak kao i ti, jesi li sad zadovoljan? Nađi još jednoga i idemo osnovati klub? jel ti tako paše a?red wolf wrote:Ti pišeš ovdje srbizme kao nešto normalno...Dakle, ili si Srbin ili si Hrvat koji glumi Srbina...Nešto od toga dvoga jesi...tre911 wrote:
Kada bi ti imao mozga i zeru da prokužiš kada te neko prca bilo bi ti lakše bre ;)
Guest- Guest
necu...ovaj mi odlican za prikaz pravog lica HDZbogomdani wrote:Mjenjaj Preglednik.. ..
evo tebi linka,pa uzivaj..
[url=https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian beauty girl]https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian%20beauty%20girl%20pictures&_=1450602746949[/url]
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ero wrote:Gaće su vam spale do zemlje, gotovi ste...Ako izdržite do Sv. Ante dobri ste, a i to je veliko pitanje.
Konačno raspadate na dva dijela: SKH i SDH .
kaj god.
zašto svi misle kako milanović nije vidio tko mu u vladi šteka i koga bi trebalo zamijeniti, ali to zbog izbora i odnosa u koaliciji nije mogao?
most će mu pomoći da se taj kadar pročisti, a ako bude mudar pa ubaci i čačića u vladu napraviti će posao bitan za prijeko potrebnu operativnost i efikasnost i vlade i ministarstava.
situacija za hdz će postati pogubna budu li se svi ponašali kao vaso i karamarko jer će nastaviti sa sabotažama i opstrukcijama, a milanović kojeg su naveli kao razlog odustajanja od zajedništva uopće neće biti tamo!
tako će se vrlo lako moći prepoznati tko je kočničar...
sitting_bull-
2015-09-28
my niggasitting_bull wrote:Ero wrote:Gaće su vam spale do zemlje, gotovi ste...Ako izdržite do Sv. Ante dobri ste, a i to je veliko pitanje.
a ako bude mudar pa ubaci i čačića u vladu napraviti će posao bitan za prijeko potrebnu operativnost i efikasnost i vlade i ministarstava.
n_razbojnik-
2014-04-15
Waw...baš vas je MOST sredio...Svejedno, ipak ćete nešto i ušićarit od vlasti, ali po sistemu "Miš bijeli sreću dijeli".sitting_bull wrote:Ero wrote:Gaće su vam spale do zemlje, gotovi ste...Ako izdržite do Sv. Ante dobri ste, a i to je veliko pitanje.
kaj god.
zašto svi misle kako milanović nije vidio tko mu u vladi šteka i koga bi trebalo zamijeniti, ali to zbog izbora i odnosa u koaliciji nije mogao?
most će mu pomoći da se taj kadar pročisti, a ako bude mudar pa ubaci i čačića u vladu napraviti će posao bitan za prijeko potrebnu operativnost i efikasnost i vlade i ministarstava.
situacija za hdz će postati pogubna budu li se svi ponašali kao vaso i karamarko jer će nastaviti sa sabotažama i opstrukcijama, a milanović kojeg su naveli kao razlog odustajanja od zajedništva uopće neće biti tamo!
tako će se vrlo lako moći prepoznati tko je kočničar...
Čačić? A-ha, javite pravovremeno da u Hercegovinu idem preko Trsta...Bari-Bar. Sigurno je sigurno.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
bogomdani wrote:KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasnired wolf wrote:pa euro neće još dugooo biti uveden...bogomdani wrote:Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...red wolf wrote:Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...marcellus wrote:red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.
dobro je jedino to što ćemo ovako bankrotirat puno brže, već 2017. ako se ova vlada psihijatar - pacijent do tad održi...
talijani su uveli ojro odavno....
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
debotoijusto wrote: navodno je odmah potpisao prijedlog sporazuma...
navodno...
odmah...
vjerodostojna vijest, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Tako kaže Žarko Kasum, a mi mu vjerujemo. Jedini vjerodostojan za onim šankom.sitting_bull wrote:debotoijusto wrote: navodno je odmah potpisao prijedlog sporazuma...
navodno...
odmah...
vjerodostojna vijest, ne?
2014-04-23
ha????marcellus wrote:bogomdani wrote:KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasnired wolf wrote:pa euro neće još dugooo biti uveden...bogomdani wrote:Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...red wolf wrote:Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...marcellus wrote:red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.
dobro je jedino to što ćemo ovako bankrotirat puno brže, već 2017. ako se ova vlada psihijatar - pacijent do tad održi...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ero wrote:Waw...baš vas je MOST sredio...Svejedno, ipak ćete nešto i ušićarit od vlasti, ali po sistemu "Miš bijeli sreću dijeli".
Čačić? A-ha, javite pravovremeno da u Hercegovinu idem preko Trsta...Bari-Bar. Sigurno je sigurno.
kaj ti nije bliže preko mađarske i srbije do mrkonjića? usput se izljubiš s orbanom i nikolićem i sretan dođeš kući...
nisu ni linić ni čačić bili simpatični, ali njihovi rezultati jesu.
za razliku od šukera i kalmete...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Tako kaže Žarko Kasum, a mi mu vjerujemo. Jedini vjerodostojan za onim šankom.
na tom sastanku žarko kasum nije bio. on je bio na sastanku dan prije.
ti vjeruješ u sve što te može utješiti, makar bilo i izmišljeno...
sitting_bull-
2015-09-28
v_vlado wrote:ha????marcellus wrote:bogomdani wrote:KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasnired wolf wrote:pa euro neće još dugooo biti uveden...bogomdani wrote:Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...red wolf wrote:Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...marcellus wrote:red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.
Ha, šta... italija je uvela euro pred 13 godina, 2002... i od onda ne postoji talijanska lira... niste vas dvojica nikako bili u italiji još otkad se išlo u trst po traperice, a?
sitting_bull wrote:Ero wrote:Waw...baš vas je MOST sredio...Svejedno, ipak ćete nešto i ušićarit od vlasti, ali po sistemu "Miš bijeli sreću dijeli".
kaj ti nije bliže preko mađarske i srbije do mrkonjića? usput se izljubiš s orbanom i nikolićem i sretan dođeš kući...
meni su čačićevi rezultati super, milijardu kuna gubitak coninga, od toga petsto milijuna ostao dužan državi, i svjedno posto ministar... genijalno
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Je to varijanta, ali mi smeta prelazak preko Shengen-žica, rađe ne bih....Ovamo auto dam auto na brod i već sam na odmoru.sitting_bull wrote:Ero wrote:Waw...baš vas je MOST sredio...Svejedno, ipak ćete nešto i ušićarit od vlasti, ali po sistemu "Miš bijeli sreću dijeli".
Preko vode do slobode.
Last edited by Ero on 20/12/2015, 10:48; edited 1 time in total
..zato i idu qrc...sorry nisam mogao izdrzatimarcellus wrote:bogomdani wrote:KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasnired wolf wrote:pa euro neće još dugooo biti uveden...bogomdani wrote:Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...red wolf wrote:Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...marcellus wrote:red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.
Guest- Guest
Sve clanice su uvele u isto vrijeme. S tim da se ojro kotistio 2god prije u bezgorovinskom prometu.
Jedino Britanija nema ojro.
2014-12-30
Ne baš sve.veber wrote:Sve clanice su uvele u isto vrijeme.
2014-04-23
Ojro je qrc..ovih dana spičkao par tajuzenki a nis se ne vidi..kad uzmes 100 ojra da spizdis,ide brzo kao kad kupujes sa 100 kuna..
Guest- Guest
Jaki im rezultati...zbog Linićeve sposobnosti i bahatosti sad Zagreb dobiva pola milijarde kunića iz državne kese.sitting_bull wrote:Ero wrote:Waw...baš vas je MOST sredio...Svejedno, ipak ćete nešto i ušićarit od vlasti, ali po sistemu "Miš bijeli sreću dijeli".
Obojica su nesposobni i bahati.
danni1-
2014-04-16
veber wrote:Sve clanice su uvele u isto vrijeme. S tim da se ojro kotistio 2god prije u bezgorovinskom prometu.
nisu sve. Švedi imaju krunu. a neke nove članice koje su kasnije ušle su zadržale svoju valutu, poljska, češka, mađarska...
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 15 of 21