ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Historijska odluka u Hrvatskoj

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Historijska odluka u Hrvatskoj - Page 4 Empty Re: Historijska odluka u Hrvatskoj

Post by AssadNaPodmornici 5/5/2021, 21:59

epikur37 wrote:Znači protiv sam peder brakova i posvajanja djece takvim opcijama ali sam i za zabranu gay parada te homoseksualne propagande.

Rebnuti policijom i zakonom, pa da vidiš kako se to brzo dovede u red.
a glasuješ za stranku koja im je sve ovo omogućila. jebeno nevjeroajtno beer

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Historijska odluka u Hrvatskoj - Page 4 Empty Re: Historijska odluka u Hrvatskoj

Post by veber 5/5/2021, 22:00

RayMabus wrote:Stvarno bi tribala nebesa uništit ovu trulu zapadnu civilizaciju.

Slušam argumente za i protiv zašto bi dvoje seksualno poremećeni ljudi tribala il ne bi tribala usvojit neko dijete koje nitko ništa ne pita.

A stvarno vas triba sve polit benzinom i užgat.
bipsić ti se javljaš!

odi pogledat masline pa od  3 do 9 lamentiraj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 5/5/2021, 22:02

AssadNaPodmornici wrote:
epikur37 wrote:Znači protiv sam peder brakova i posvajanja djece takvim opcijama ali sam i za zabranu gay parada te homoseksualne propagande.

malo je reci glasuje

neprijatelje stranke ,vidi vraga konzervativce, zestoko optuzuje poput plenkija

sad bi u nas tabor, ma ne ide:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/5/2021, 22:02

evo i cijepiva primjer razlike republikanaca i liberala u USA.

američki republikanci - svi su za slobodu izbora kod cijepljenja. svaki američki republikanac smatra, da svaki individualac ako hoće ne mora se cijepiti protiv korone i da država nema pravo namećati prisilu nikome. to je bilo i stajalište i trumpa i ted cruza i tucker carlsona svih republikanaca.

liberali/demokrati/ljevičari žele ljude kao treba cijepiti na silu i oni koji nisu cijepljeni žele im regulirati slobode.

još jedna stvar gdje se razlika između konzervativca i liberala jasno dijeli. vidi gdje si ti ovdje

Last edited by AssadNaPodmornici on 5/5/2021, 22:02; edited 1 time in total

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 5/5/2021, 22:02

AssadNaPodmornici wrote:

čovjek se malo hitio u loop.

daj ga pitaj ako dvije lezbe zatrudne, jel to djelo božje ili onako?
omaklo im se.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 5/5/2021, 22:05

AssadNaPodmornici wrote:evo i cijepiva primjer razlike republikanaca i liberala u USA.

američki republikanci - svi su za slobodu izbora kod cijepljenja. svaki američki republikanac smatra, da svaki individualac ako hoće ne mora se cijepiti protiv korone i da država nema pravo namećati prisilu nikome. to je bilo i stajalište i trumpa i ted cruza i tucker carlsona svih republikanaca.

liberali/demokrati/ljevičari žele ljude kao treba cijepiti na silu i oni koji nisu cijepljeni žele im regulirati slobode.

još jedna stvar gdje se razlika između konzervativca i liberala jasno dijeli. vidi gdje si ti ovdje
tocno, i tu se vidi tko je faca  B-)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by aben 5/5/2021, 22:06

epikur37 wrote:
aben wrote:

Da je meni otić u kameno doba
Špilja u planini bila bi mi soba...

tebi sam i prije rekao da ti je najbolje vratiti se u šumu,

da budeš apsolutni pojedinac, bez terora zajednice

povedi i yodu

oh zajeb...onda se morate dogovorati pa pojedinac opet trpi :)

kad ti eu zajednica ponudi rezoluciju o treton entitetu, ali modernon, pederskon, vićemo koliko si zajedničarski ili pederski raspoložen

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/5/2021, 22:07

moramo od epija napraviti konzervativca. ima potencijala da to postane, :D

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 5/5/2021, 22:08

aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:

povedi i yodu

kad ti eu zajednica ponudi rezoluciju o treton entitetu, ali modernon, pederskon, vićemo koliko si zajedničarski ili pederski raspoložen
nema nikaj zoč i zoč ni?
direkt u vugla?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/5/2021, 22:09

AssadNaPodmornici wrote:
epikur37 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:btw ovaj as epi prodaje se za nekog konzervativca
a sve je suprotno od konzervativca

ja sam konzervativac. odlika konzervativca jest u očuvaju(na engleski conserve) konzervativnih vrijednosti koji se temelej na američkom ustavu.

a to su , da država mora biti minimalna i mala. epi se kao i liberali/progresivici/ljevičari zalaže za veliku i jaku državu. konzervativci se zalažu za minimalnu državu.

konzervativci se zalažu za ekonomske slobode. Ted Cruz nakon Trumpa najpoznatiji republikanac u USA  u Texasu je ukunio skoro sve poreze i zalaže se da Amerika treba ukinuti sve poreze skoro i da država treba živjeti samo od rente. Epi kao i svaki drugi liberal se grozi na ovo.

konzervativci su kontra ekonomskih regulacija. liberali i epi je za ekonomske regulacije, mrzi "de-regulaciju"

Republikanci se zalažu za individualna prava, smatraju da je individualna osoba jedinstvena u božjim očima i da treba njihova prava čuvati pa makar bili i pederi.

ja točno znam što podržavam i protiv čega a te glupade i definicije nabijem :) bile one američke, kineske, ruske ...isti kurac

a slušaj dokazao sam ti lijepo da si ti liberal a ja konzervativac.

da ja podržavam individualna prava svake ljudske osobe, makar bili i pederi - dok ta prava ne štete drugim pravima. dakle dok je netko peder u svoja četri zida , on ima sva jednka prava. peder naravno nema pravo drugima namećati da se moraju probati jebati u dupe, jer to je kontra republikanskih načela - namećanje na silu nečega nekome. to rade liberali.
i da to je razmišljanje konzervativca. evo AFD koji vi volite je imao lezbu za šeficu stranke. ne znam jeli još. a AFD je najjače dosta konzervativna stranka- smatraju da njemci trebaju imati više slobode govora, da trebaju moći lakše nabaviti oružje, da ekonomski trebaju njemci biti još manje regulirani i oporezivani, dakle čista konzervativna stranka. a šefica im žena i lezba.

valjda ti je jasno zašto sam te nazvao "liberalom".. aj pošto mrziš tu riječ, bolje bi te bilo nazvati "demokrata ili progresivac". ipak i nisi baš onaj socijalistički ljevičar, ali bogami u gotovo u ničemu nisi konzervativac. čak si pazi ovo i ateist. sam si rekao. vidiš ja kao pravi konzervativac nisam ateist.
AfD je počeo kao liberalna stranka koja se protivi euru. Oni tek sad skreću prema pravom konzervatismu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 5/5/2021, 22:09

aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:

povedi i yodu

mislim da takav scenarij nije moguc

plenki to nikada nece dopustiti
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by T. 5/5/2021, 22:09

AssadNaPodmornici wrote:moramo od epija napraviti konzervativca. ima potencijala da to postane, :D
Prvo se mora iščlanit iz zločinačke...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 5/5/2021, 22:11

AssadNaPodmornici wrote:moramo od epija napraviti konzervativca. ima potencijala da to postane, :D
još je tvrda stina
ne bi s nama na jedrilicu.
znam ja jednu-dvije u zadru pa da mu pokažemo ljepote zadarskog arhipelaga i te spike.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram 5/5/2021, 22:11

ali mora se onda odreci adezeja, plenkija, njonje, sorosa, i najgore dode, sdssa i pupija :D
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/5/2021, 22:12

RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
epikur37 wrote:

ja sam konzervativac. odlika konzervativca jest u očuvaju(na engleski conserve) konzervativnih vrijednosti koji se temelej na američkom ustavu.

a to su , da država mora biti minimalna i mala. epi se kao i liberali/progresivici/ljevičari zalaže za veliku i jaku državu. konzervativci se zalažu za minimalnu državu.

konzervativci se zalažu za ekonomske slobode. Ted Cruz nakon Trumpa najpoznatiji republikanac u USA  u Texasu je ukunio skoro sve poreze i zalaže se da Amerika treba ukinuti sve poreze skoro i da država treba živjeti samo od rente. Epi kao i svaki drugi liberal se grozi na ovo.

konzervativci su kontra ekonomskih regulacija. liberali i epi je za ekonomske regulacije, mrzi "de-regulaciju"

Republikanci se zalažu za individualna prava, smatraju da je individualna osoba jedinstvena u božjim očima i da treba njihova prava čuvati pa makar bili i pederi.

ja točno znam što podržavam i protiv čega a te glupade i definicije nabijem :) bile one američke, kineske, ruske ...isti kurac

da ja podržavam individualna prava svake ljudske osobe, makar bili i pederi - dok ta prava ne štete drugim pravima. dakle dok je netko peder u svoja četri zida , on ima sva jednka prava. peder naravno nema pravo drugima namećati da se moraju probati jebati u dupe, jer to je kontra republikanskih načela - namećanje na silu nečega nekome. to rade liberali.
i da to je razmišljanje konzervativca. evo AFD koji vi volite je imao lezbu za šeficu stranke. ne znam jeli još. a AFD je najjače dosta konzervativna stranka- smatraju da njemci trebaju imati više slobode govora, da trebaju moći lakše nabaviti oružje, da ekonomski trebaju njemci biti još manje regulirani i oporezivani, dakle čista konzervativna stranka. a šefica im žena i lezba.

valjda ti je jasno zašto sam te nazvao "liberalom".. aj pošto mrziš tu riječ, bolje bi te bilo nazvati "demokrata ili progresivac". ipak i nisi baš onaj socijalistički ljevičar, ali bogami u gotovo u ničemu nisi konzervativac. čak si pazi ovo i ateist. sam si rekao. vidiš ja kao pravi konzervativac nisam ateist.
AfD je počeo kao liberalna stranka koja se protivi euru. Oni tek sad skreću prema pravom konzervatismu.
oni su konzervativci od početka

žele da njemci lakše mogu nabaviti oružje. to je konzervativizam
žele da njemci lakše mogu govoriti šta hoće bez kazni. to je konzervativizam.
žele da njemci plaćaju manje poreza. to je konzervativizam.
žele da njemačka država ima manje utjecaja na ekonomiju. to je konzervativizam.
žele da njemačka država ima manje utjecaja na pojedinca općenito.. itd

uglavom zalažu se isključivo za konzervativne ideje, za niti jednu ljevičarsku

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/5/2021, 22:13

veber wrote:
još je tvrda stina
znam ja jednu-dvije u zadru pa da mu pokažemo ljepote zadarskog arhipelaga i te spike.
jebeš jedrilice vozim samo katamarane :D
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by aben 5/5/2021, 22:13

veber wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:

povedi i yodu

nema nikaj zoč i zoč ni?
direkt u vugla?

un podržava zajednicu koja podržava pedere, to je ko ka ubociš u rikverc na autoputu

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/5/2021, 22:15

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
epikur37 wrote:

Konzervativci su kontra ekonomskih regulacija. liberali i epi je za ekonomske regulacije, mrzi "de-regulaciju"

oni su konzervativci od početka

žele da njemci lakše mogu nabaviti oružje. to je konzervativizam
žele da njemci lakše mogu govoriti šta hoće bez kazni. to je konzervativizam.
žele da njemci plaćaju manje poreza. to je konzervativizam.
žele da njemačka država ima manje utjecaja na ekonomiju. to je konzervativizam.
žele da njemačka država ima manje utjecaja na pojedinca općenito.. itd

uglavom zalažu se isključivo za konzervativne ideje, za niti jednu ljevičarsku
To su liberali. Liberal znači sloboda.

Libero = slobodno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 5/5/2021, 22:15

Ideološka promjena će doći kroz partiju.... A država mati će se pobrinuti za operativne potankosti.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 5/5/2021, 22:19

AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
još je tvrda stina
jebeš jedrilice vozim samo katamarane :D
jedrilica mi radi stres kada imam skiperažu sa njom, pa sam ovom svom agentu rekao i naglasit ću mu ovo ljeto, da ne želim voziti jedrilice.

uske su, sve je tjesno u njima. a one ogromne jedrilice, koje sam vozi od 50ak stopa, su teške za upravljati.
jedrilice su jebeno nepregledne.
jedrilice kada jedriš se nagnu. iako sam na moru godinama i jedrio sam i sa njima dosta puta, nikada se jebeno nisam navikao na to da se jedrilice naginju. znam da se nemogu prevrnuti ali sve jedno.
katamaran kada jedriš ne naginje se. lijepo.

jedrilice su teže za maneviranje. hrpa skiper se boji preći na katamaran jer izgleda puno veći, a u stvarnosti je lakši za upravljanje čim se navikneš. jedrilica ne prašta grešku. ima jedan motor, ima izboj. ima sranja. ulaziš krmom, a provu nosi vjetar. užas su. katamaran iako je širok 7-8 metara, parkiran u 10cm preciznosti.

jedino jedrilica ima prednost, čini mi se da sidra im dosta bolje drže. i druga prednost je, kada bacaš konope, jedrilica je uža i manja i lakše je zavezati..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by aben 5/5/2021, 22:20

epikur37 wrote:Ideološka promjena će doći kroz partiju.... A država mati će se pobrinuti za operativne potankosti.

pa evo, promjene su već tu

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics