Eto ga na!Covic:'Pozive za odcjepljenje treba odbaciti ali ni status que ne vodi naprijed'
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Eto ga na!Covic:'Pozive za odcjepljenje treba odbaciti ali ni status que ne vodi naprijed'
Nisan ja budala.
Iman ja visok kvocijent inteligencije.
Iman ja visok kvocijent inteligencije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Eto ga na!Covic:'Pozive za odcjepljenje treba odbaciti ali ni status que ne vodi naprijed'
sredi ti njih po svom planu a mi ćemo poslje to sve pozlatiti i nadopuniti svojim planovimaRayMabus wrote:Ne zanima me. Ne mislim ratovat pod komandom nekog tko još važe oće li Komšiću zabraniti fizički ulaz u Hrvatsku da se ne bi zamjerio zapadu.Šandor Winnetou wrote:kupres je iznimno važna strateška točka. Rej ti o vojnoj strategiji nemaš blage veze.RayMabus wrote:On će mene zaustavljat na Kupresu jer je njemu bitno samo da su njegovi Ercegovci na sigurnome.
Ajte i ti i oni u tri pičke materine.
Ne ratujem za takve.
Ja ću u četnike a vi ratujte pod komandom Zagreba.
2014-04-11
to rey, razjebi ih iznutra ko crv jabukuRayMabus wrote:Ja ću u četnike a vi ratujte pod komandom Zagreba.
Komšić je uzurpirao mjesto vojnog zapovjednika HVO-a unutar Os BiH dakle Zagreb se slaže s time jer mu još nije zabranio fizički ulaz u državu kao i svim stranim diplomatima koji ga priznaju.
Pa to je to.
Ratovat pod komandom takvih likova ?
Pa nema teorije.
Pa to je to.
Pa nema teorije.
2014-04-11
komšića nitko ne priznaje, nije ni koli, nije ni milanče a ni plenki gs ne puši. Nitko nije lud da se zamjeri hrvatima zbog tog turskog isprdka.RayMabus wrote:Komšić je uzurpirao mjesto vojnog zapovjednika HVO-a unutar Os BiH dakle Zagreb se slaže s time jer mu još nije zabranio fizički ulaz u državu kao i svim stranim diplomatima koji ga priznaju.
Pa to je to.
Pa nema teorije.
Pa ne smi uopće uć u Hrvatsku. Ni on nit iti jedan strani ambasador koji ga priznaje.Šandor Winnetou wrote:komšića nitko ne priznaje, nije ni koli, nije ni milanče a ni plenki gs ne puši. Nitko nije lud da se zamjeri hrvatima zbog tog turskog isprdka.RayMabus wrote:Komšić je uzurpirao mjesto vojnog zapovjednika HVO-a unutar Os BiH dakle Zagreb se slaže s time jer mu još nije zabranio fizički ulaz u državu kao i svim stranim diplomatima koji ga priznaju.
Pa to je to.
Pa nema teorije.
Sad je gotovo. Vidin tko zapovjeda u Zagrebu.
Sad ide lagano islamistički napadi po kontinetalnoj Europi i dolazak antiislamske desnice koja podržava Putina.
Napad na NATO.
2014-04-11
NATO je sistem kontrole koji je uvela Velika Britanija nakon drugog svjetskog rata da može uz pomoć Amerike držat pod kontrolom kontinentalnu Europu.
Sad ćemo ih demontirat.
Sad ćemo ih demontirat.
2014-04-11
Napad je najbolja obrana.
Jačanje Le Pen u Francuskoj kao i drugih antiislamski politilki stranaka koje podržavaju Putina a većinom se nalaze u staroj kontinetalnoj Europi = napad na Britaniju.
Jačanje Le Pen u Francuskoj kao i drugih antiislamski politilki stranaka koje podržavaju Putina a većinom se nalaze u staroj kontinetalnoj Europi = napad na Britaniju.
2014-04-11
Kad je Hitler napad Francusku onda su Britanci napali francusku mornaricu u Alžiru pri čemu je poginilo više od tisuću francuski mornara.
Zbog toga je francuska mornarica ratovala za Hitlera u napadu na Britaniju.
Sad ću ti takve ojačat a možda i dovest na vlast u Francuskoj.
Ti ćeš mene jel u Bosni ?
Zaklati ću te.
Zbog toga je francuska mornarica ratovala za Hitlera u napadu na Britaniju.
Sad ću ti takve ojačat a možda i dovest na vlast u Francuskoj.
Ti ćeš mene jel u Bosni ?
Zaklati ću te.
2014-04-11
Bude im BiH uskoro jako daleko kad ojačaju antiislamističke a ujedno i proruske dakle anti NATO političke snage u : Španjolskoj , Francuskoj , IItaliji i Njemačkoj.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46513-mesic-na-aparatima-pet-miljona-stanovnika-madrida-izabralo-krajnju-desnicu-na-vlast
Viva Franko i maršal Peten
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46513-mesic-na-aparatima-pet-miljona-stanovnika-madrida-izabralo-krajnju-desnicu-na-vlast
Viva Franko i maršal Peten
2014-04-11
Sad čekamo idući islamističkl napad u kontinetalnoj zapadnoj Europi da dovedemo francuske ustaše na La Manš koji mrze Britance iz dna duše toliko da će i s Nijemcima u koaliciju.
Sad ćeš ti vidit rat i šta ćeš ti podržavat mujage u BiH.
Sad ćeš ti vidit rat i šta ćeš ti podržavat mujage u BiH.
2014-04-11
Bosna će ti postat samo jedna mrlja na mapi za koju će ti postat jasno da ako je daš mujama da će Hrvatska preći u drugi Tabor.
2014-04-11
A onda od te tvoje kontrole Europe neće ostat ni K.RayMabus wrote:Bosna će ti postat samo jedna mrlja na mapi za koju će ti postat jasno da ako je daš mujama da će Hrvatska preći u drugi Tabor.
Tito : Bosna nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska
Nastavi podržavat Tursku tamo.
2014-04-11
Nemoj mi samo posli reč da vas mi i iz Dalmacije nismo upozorili.RayMabus wrote:A onda od te tvoje kontrole Europe neće ostat ni K.RayMabus wrote:Bosna će ti postat samo jedna mrlja na mapi za koju će ti postat jasno da ako je daš mujama da će Hrvatska preći u drugi Tabor.
Tito : Bosna nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska
Nastavi podržavat Tursku tamo.
2014-04-11
Tako ja ratujem.
A ne kako Zagreb koji je pod Nato kontrolom oće.
Nek muje osvoje Neum i sve hrvatske kantone
Prelazimo u drugi Tabor
Prelazimo u drugi Tabor
2014-04-11
Nepovratno.RayMabus wrote:Tako ja ratujem.
Prelazimo u drugi Tabor
2014-04-11
A onda ćeš jesti govna ti i tvoja kontrola preko Amerike uspostavljena nakon drugog svjetskog rata od strane velike Britanije uz pomoć Amerike u kontinentalnoj EuropiRayMabus wrote:Nepovratno.RayMabus wrote:Tako ja ratujem.
Prelazimo u drugi Tabor
2014-04-11
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a što se EU tiče...
"Austrijski ministar vanjskih poslova Alexander Schallenberg upozorio je u utorak u Sarajevu kako se “igraju vatrom” svi oni koji razmišljaju o promjeni granica na Balkanu, istaknuvši kako ni njegova zemlja kao ni Europska unija to neće dopustiti."
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/austrijski-ministar-vanjskih-poslova-igraju-se-vatrom-stabilnost-bih-kljucna-je-za-stabilnost-regije-eu-ne-dozvoljava-promjenu-granica-1096184
ovo je od jučer
Hoćeš da sad ja počnem ovdje stavljati izjave svjetskih diplomata i političara o mogućnost raspada Jugoslavije iz 1991. godine?
da se nije potrefio tajming s raspadom sssr-a i čehoslovačke kurac bi nam prošlo
tako jemarcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a što se EU tiče...
"Austrijski ministar vanjskih poslova Alexander Schallenberg upozorio je u utorak u Sarajevu kako se “igraju vatrom” svi oni koji razmišljaju o promjeni granica na Balkanu, istaknuvši kako ni njegova zemlja kao ni Europska unija to neće dopustiti."
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/austrijski-ministar-vanjskih-poslova-igraju-se-vatrom-stabilnost-bih-kljucna-je-za-stabilnost-regije-eu-ne-dozvoljava-promjenu-granica-1096184
ovo je od jučer
Hoćeš da sad ja počnem ovdje stavljati izjave svjetskih diplomata i političara o mogućnost raspada Jugoslavije iz 1991. godine?
da se nije potrefio tajming s raspadom sssr-a i čehoslovačke kurac bi nam prošlo
Marcelko 1 nula za tebe
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a što se EU tiče...
ovo je od jučer
Pa SSSR se već praktički bio raspao, a ekipa u EEZ je i dalje inzistirala na objašnjenju kako se ne smije dopustiti raspad Jugoslavije jer bi to moglo izazvati negativne posljedice po situaciju u SSSR-u.
Mislim, jesi li ti uopće svjestan tajminga tih događaja?
Početkom prosinca je SSSR praktički već bio mrtav, a od našeg priznanja u to vrijeme ni traga ni glasa.
Genscher je morao založiti svoj položaj ministra vanjskih poslova, na što ga je Kohl prisilio, kako bi prijetnjom ranijeg jednostranog priznanja od strane Njemačke iznudio istovremeno priznanje ostalih članica skupa sa Njemačkom kako se eto njihovo nejedinstvo ne bi tako jasno i javno razotkrilo upravo u razdoblju kada su svi unisono blejali o tom jedinstvu.
Dakle, raspad SSSR-a nije ništa bitno promjenio u njihovom neraspoloženju da priznaju kako su desetljećima vodili politiku koja se odjednom pokazala potpuno promašenom jer bi time sami za sebe donijeli ocjenu kako su kratkovidni, nekompetentni i nesposobni.
I to je ono što je njih boljelo.
Još su nam se godinama, njih barem 15, nastojali osvetiti zbog te pljuske kako god su mogli, ali i to je potpuno propalo ulaskom u EU i oslobađajuom presudom Gotovini i Markaču.
Carla Del Ponte tada nije sebi mogla doći od šoka, a pitanje je je li se i do sad uspjela oporaviti.
Što se tiče raspada Čehoslovačke, očito nemaš pojma kada se to dogodilo i već po datumu njihovog mirnog razdruživanja bi i sam morao shvatiti kakve gluposti ti ovdje blebećeš na neviđeno.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nino Raspudić: Hrvatska je jamac Daytonskog sporazuma i treba odbaciti optužbe o ‘miješanju u unutarnje stvari’
» Bakir Plenkoviću:Ruši MOST šta čekaš od onih planina navaljuju Vučić,Dodik i četnici a od naprijed Zoki,Čović i ustaše oćeš da nam udare sa leđa
» Kako se u BiH treba/o čitati Kolindin status u Evropi?
» Korona virus u BH-a Hrvata!Dok se Covic slika na Twitteru,bitku vodi samo jedan covjek
» Čović se treba ozbiljno ispričati Milanoviću
» Bakir Plenkoviću:Ruši MOST šta čekaš od onih planina navaljuju Vučić,Dodik i četnici a od naprijed Zoki,Čović i ustaše oćeš da nam udare sa leđa
» Kako se u BiH treba/o čitati Kolindin status u Evropi?
» Korona virus u BH-a Hrvata!Dok se Covic slika na Twitteru,bitku vodi samo jedan covjek
» Čović se treba ozbiljno ispričati Milanoviću
Page 5 of 6