Čović se treba ozbiljno ispričati Milanoviću
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Čović se treba ozbiljno ispričati Milanoviću
http://www.direktno.hr/eu-i-svijet/dijaspora/covic-se-treba-ozbiljno-ispricati-milanovicu-178267/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Čović se treba ozbiljno ispričati Milanoviću
tupson...bez obzira na sve treba s epriznati da je zoki bio cvrsto na strani hrvata u bh-a dok je bio premijer sto su pokazala i njegova djela i zbog toga je dijelom bio kao premijer na tapetu cak i svojih unutar stranke...to bi bar covic trebao znati
2015-09-08
Glupost HDZ BiH je sestrinska stranka HDZ-a HR, i na koncu članica Europučana...
Naravno da će podupirati kandidate HDZ-a kao što i Njemački CDU uvijek izborno podupire HDZ, ili pak koja druga stranka iz te obitelji.
Treba odvojiti izborne preferencije i kampanje od visoke politike
A ova glupost doazi pod polupismenog i pomalo tupog Kotromanovića.
Naravno da će podupirati kandidate HDZ-a kao što i Njemački CDU uvijek izborno podupire HDZ, ili pak koja druga stranka iz te obitelji.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da će Zoki puno ozbiljnije prihvatiti se problema Hrvata u BIH.RayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
I da to neće biti ona patetika "Ja sam došla ovaaaamo,kod vaaas. Vi ste naši. Mi smo vaši! ".
Samo što mislim da će zbog svog stava malo se zamjeriti Mili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
rekao bi vise mesicu i josipovicu...jastreb wrote:Mislim da će Zoki puno ozbiljnije prihvatiti se problema Hrvata u BIH.RayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
I da to neće biti ona patetika "Ja sam došla ovaaaamo,kod vaaas. Vi ste naši. Mi smo vaši! ".
2015-09-08
Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mesić i Josipović nisu nikakav faktor. Dodik je. U stvari Milanović je već dolazio u konflikte sa Miletom.vuksadinare wrote:rekao bi vise mesicu i josipovicu...jastreb wrote:Mislim da će Zoki puno ozbiljnije prihvatiti se problema Hrvata u BIH.RayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hektorović wrote:Glupost HDZ BiH je sestrinska stranka HDZ-a HR, i na koncu članica Europučana...
točno tako
u ostalom imamo potporu beograda i banja luke
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma daRayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
a do sad ih je drzo uz vodu
dovoljno je da ne ide srat po njima ko mesic josipovic I kosor
I to je napredak
ili da pode furat gradanstvo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nikad niko do kolinde nije ni pomeno preglasavanje hrvata u bih
niko
niko
2014-04-19
pa nikad nije ni srao..realno...kad aje bio premijer..pa zbo njega su se desili oni neredi bosnjaka u mostaru kad je zapaljena zgrada a ona zbanicka ga je napala toliko da ga je nazvala đubretom ili nesto u tom stilu...pa lik je sam porijeklom iz livna a zena mu je hercegovka iz tomislavgrada..zna on to dobro.za razliku od mesica kojem je zena 'ukrajinka' iz rosulja srspkom selu na banovini kraj hr.kostajnice a jaci je ocuh bio cetnicki vojvoda iz bucjaprckov wrote:ma daRayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
I to je napredak
2015-09-08
nisam ni reko da je sraovuksadinare wrote:pa nikad nije ni srao..realno...kad aje bio premijer..pa zbo njega su se desili oni neredi bosnjaka u mostaru kad je zapaljena zgrada a ona zbanicka ga je napala toliko da ga je nazvala đubretom ili nesto u tom stilu...pa lik je sam porijeklom iz livna a zena mu je hercegovka iz tomislavgrada..zna on to dobro.za razliku od mesica kojem je zena 'ukrajinka' iz rosulja srspkom selu na banovini kraj hr.kostajnice a jaci je ocuh bio cetnicki vojvoda iz bucjaprckov wrote:ma daRayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
I to je napredak
"pametno sutio"
nabrojo sam one koji su srali i seru
2014-04-19
rekao je da on u sarajevu nema sa kim tamo razgovarat...i da to nije drzava u pravom smislu rijeciprckov wrote:nisam ni reko da je sraovuksadinare wrote:pa nikad nije ni srao..realno...kad aje bio premijer..pa zbo njega su se desili oni neredi bosnjaka u mostaru kad je zapaljena zgrada a ona zbanicka ga je napala toliko da ga je nazvala đubretom ili nesto u tom stilu...pa lik je sam porijeklom iz livna a zena mu je hercegovka iz tomislavgrada..zna on to dobro.za razliku od mesica kojem je zena 'ukrajinka' iz rosulja srspkom selu na banovini kraj hr.kostajnice a jaci je ocuh bio cetnicki vojvoda iz bucjaprckov wrote:ma daRayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
I to je napredak
"pametno sutio"
2015-09-08
uuu velka stvarvuksadinare wrote:rekao je da on u sarajevu nema sa kim tamo razgovarat...i da to nije drzava u pravom smislu rijeciprckov wrote:nisam ni reko da je sraovuksadinare wrote:pa nikad nije ni srao..realno...kad aje bio premijer..pa zbo njega su se desili oni neredi bosnjaka u mostaru kad je zapaljena zgrada a ona zbanicka ga je napala toliko da ga je nazvala đubretom ili nesto u tom stilu...pa lik je sam porijeklom iz livna a zena mu je hercegovka iz tomislavgrada..zna on to dobro.za razliku od mesica kojem je zena 'ukrajinka' iz rosulja srspkom selu na banovini kraj hr.kostajnice a jaci je ocuh bio cetnicki vojvoda iz bucjaprckov wrote:ma daRayMabus wrote:Zoki će ga sad odjebat i neće se ni bavit BiH. Pustit će ih niz vodu.
I to je napredak
"pametno sutio"
kako se samo usudio
2014-04-19
pa racan,jaca,sanader,mesic,josipovic se to nisu usudili..inace nista od đabe cevapa i ostalih specijaliteta n bascarsijiprckov wrote:uuu velka stvarvuksadinare wrote:rekao je da on u sarajevu nema sa kim tamo razgovarat...i da to nije drzava u pravom smislu rijeciprckov wrote:nisam ni reko da je sraovuksadinare wrote:pa nikad nije ni srao..realno...kad aje bio premijer..pa zbo njega su se desili oni neredi bosnjaka u mostaru kad je zapaljena zgrada a ona zbanicka ga je napala toliko da ga je nazvala đubretom ili nesto u tom stilu...pa lik je sam porijeklom iz livna a zena mu je hercegovka iz tomislavgrada..zna on to dobro.za razliku od mesica kojem je zena 'ukrajinka' iz rosulja srspkom selu na banovini kraj hr.kostajnice a jaci je ocuh bio cetnicki vojvoda iz bucjaprckov wrote:
ma da
I to je napredak
"pametno sutio"
kako se samo usudio
2015-09-08
ja, zaboravio sam sanaderavuksadinare wrote:pa racan,jaca,sanader,mesic,josipovic se to nisu usudili..inace nista od đabe cevapa i ostalih specijaliteta n bascarsijiprckov wrote:uuu velka stvarvuksadinare wrote:rekao je da on u sarajevu nema sa kim tamo razgovarat...i da to nije drzava u pravom smislu rijeciprckov wrote:nisam ni reko da je sraovuksadinare wrote:
pa nikad nije ni srao..realno...kad aje bio premijer..pa zbo njega su se desili oni neredi bosnjaka u mostaru kad je zapaljena zgrada a ona zbanicka ga je napala toliko da ga je nazvala đubretom ili nesto u tom stilu...pa lik je sam porijeklom iz livna a zena mu je hercegovka iz tomislavgrada..zna on to dobro.za razliku od mesica kojem je zena 'ukrajinka' iz rosulja srspkom selu na banovini kraj hr.kostajnice a jaci je ocuh bio cetnicki vojvoda iz bucja
"pametno sutio"
kako se samo usudio
kako sam mogo tog velikana preskocit
2014-04-19
....evo jca nesto laprda da zoki nastavi politiku kolinde prema bh-a i onu koju je imao kao premijer...nece imati njezinu podrsku i kritizirat ce ga kad god joj se ukaze prilika..
2015-09-08
rekoh ja..neka pijevac zakukurice tri puta nakon sto zoki prisegne nece proci par mjeseci naci ce se na udaru neoljevicara i 'regionalista' kao na streljani atomski slijeva
2015-09-08
ma ona vam je bila bistravuksadinare wrote:....evo jca nesto laprda da zoki nastavi politiku kolinde prema bh-a i onu koju je imao kao premijer...nece imati njezinu podrsku i kritizirat ce ga kad god joj se ukaze prilika..
svida mi se njena torba
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Petrov : Pupovac se treba ispričati
» Čović: Novo Vijeće ministara ozbiljno će se pozabaviti migrantskom krizom
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» Trebamo radikalne reforme OZBILJNO UPOZORENJE: Mandatar treba biti iz Mosta, stvari izmiču kontroli
» Čović: Novo Vijeće ministara ozbiljno će se pozabaviti migrantskom krizom
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» Trebamo radikalne reforme OZBILJNO UPOZORENJE: Mandatar treba biti iz Mosta, stvari izmiču kontroli
Page 1 of 2