Orban: Sputnjik je najbolje cjepivo
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Orban: Sputnjik je najbolje cjepivo
veber wrote:ti i ero bute doživjeli 140epikur37 wrote:Rutinski.
82, lijepe godine, moje poštovanje!
u startu
Ne dao dragi Bog nikome. Još dok je zdravlja…ali moji prijatelji odlaze, moj svijet je sve prazniji.
Često se sjetim svojeg djeda, dočekao je 100-tu.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
niels wrote:veber wrote:ti i ero bute doživjeli 140epikur37 wrote:Rutinski.
u startu
Ne dao dragi Bog nikome. Još dok je zdravlja…ali moji prijatelji odlaze, moj svijet je sve prazniji.
Ja volim starije ljude, mislim da ih posebno treba paziti i da zaslužuju poštovanje.
Lijepo je da čovjek za života zaokruži i svoj vijek.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:niels wrote:veber wrote:ti i ero bute doživjeli 140epikur37 wrote:Rutinski.
u startu
Ja volim starije ljude, mislim da ih posebno treba paziti i da zaslužuju poštovanje.
Lijepo je da čovjek za života zaokruži i svoj vijek.
Vidiš, ja pak mislim da na mladima svijet ostaje, i da mi ne možemo participirati u današnjem svijetu, kojeg ne razumijemo, osim savjetom, ako je netko voljan slušati.
Ne tražim poštovanje ili sažaljenje, ali ne treba mi prijezir ili nedostatak strpljenja. Sve ja pohvatam, svojim ritmom.
niels-
2021-04-26
Može, može. Nema to veze što je prebivalište sisak, ovo je zavod za javno zdravstvo hrvatske. Poslat ću ti ja na koji mail..michaellcmacha wrote:Pa ne znam da mi iz Siska možemo konkurirati za zagrebačko cjepivo. Kad sam zvao poreznu u zagrebu i rekao da sam iz Siska prekinuli su razgovor, spustili slušalicu.... momentalnokaya wrote:Piši mail na andrija štampar, tamo će te prije nego obiteljski liječnici..michaellcmacha wrote:Ipak da naglasim čak i da mi se ponudi cjepivo, nebitno koje, u ovom trenutku bih ga odbio, jer ima podosta onih potrebitijih, npr poput tebe i tebi sličnih... Ja ću pričekati dok se vi namirite pa onda ako, jednom u nekoj prilici i ja zasučem rukav
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A jel se netko sjeti, kad sam ja pisao da će problem sa ovom bolesti nastupiti kad se indija raspadne. Tad su neke forumske kolege tvrdile da ih se tamo neke svjetske vukojebine ne dotiču u smislu raspleta korona krize... Čak štoviše tvrdili su da će već ove godine pandemija izgubiti tonus i pretvoriti se u tek nekoliko tu i tamo sitnih epidimijica. Imam negdje pribilježeno da će na svjetskoj razini postojati problem oko proizvodnje cjepiva, ali i učinkovitosti istog. Evo baš sam danas negdje pročitao da je do današnjeg dan proizvedeno jedva milijardu doza od kojih je oko 200 milijuna doza upitne učinkovitosti pa ih brojne države koje ih posjeduju, stopiraju u primjeni... U svakom slučaju nije to sad za neku veliku brigu, bitno da nam se epikur cjepio, bila bi šteta da njega virus odnese,... Ima on još velikih planova u inozemstvu... Tj tu kod nas... ;)
2015-08-08
Znači do sada je proizvedeno cjepiva tek za 500 milijuna ljudi, koje naravno nije injektirano u tih 500 milijuna jedinki to tek treba odraditi... Naravno treba uzeti u obzir da će određena količina i propasti tako da je stvarni broj ukupno iskorištene količine cjepiva i manji...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Znači do sada je proizvedeno cjepiva tek za 500 milijuna ljudi, koje naravno nije injektirano u tih 500 milijuna jedinki to tek treba odraditi... Naravno treba uzeti u obzir da će određena količina i propasti tako da je stvarni broj ukupno iskorištene količine cjepiva i manji...
je li pitao netko ovog: DI SU?
Milijardu sveukupno svi proizvođači zajedno
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Milijardu sveukupno svi proizvođači zajedno
30.10.2020
"Moram pojasniti da je cjepivo već proizvedeno i to je prvi put u povijesti proizvodnje cjepiva da je farmaceutska kompanija AstraZeneca u svojih 10 tvornica širom svijeta proizvela milijardu doza cjepiva. Sada se samo čekaju zadnji rezultati", istaknuo je Kristijan Ramadan, profesor molekularne medicine s Oxforda.
Hvalite me usta moja... Upravo to cjepivo je okasnilo u mnogim državama uključujući i našu, i upravo to cjepivo mnoge države odbijaju koristiti za procjepljivanje svog stanovništva...mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Milijardu sveukupno svi proizvođači zajedno
30.10.2020
"Moram pojasniti da je cjepivo već proizvedeno i to je prvi put u povijesti proizvodnje cjepiva da je farmaceutska kompanija AstraZeneca u svojih 10 tvornica širom svijeta proizvela milijardu doza cjepiva. Sada se samo čekaju zadnji rezultati", istaknuo je Kristijan Ramadan, profesor molekularne medicine s Oxforda.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Budem stavio ovdje sliku ramena jedne 50-godišnje inženjerke radiologije koja je hvalila astrazenecu, a sad nakon što je jedva preživjela tu prvu dozu, naglo joj je splasnuo entuzijazam i želja za docjepljivanjem drugom dozom...
2015-08-08
mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Milijardu sveukupno svi proizvođači zajedno
30.10.2020
to je laž.
proizvedeno je cjepiva do 1.03.2021. :
1. Pfizer 119 milijuna doza
2. Sinovac 91 milijun doza
3. AstraZeneca 83 milijuna doza
4. Moderna 61 milijun doza
5. Sinopharm 38 milijuna doza
6. Sputnik V 10 milijuna doza
7. Bharat 5.5 milijuna doza
8. J&J 4 milijuna doza
9. CanSino 2 milijuna doza
znači sve zajedno 413 milijuna doza
Last edited by Gnječ on Tue 27 Apr - 22:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ko tebi brani da se vakcinišeš? To bar više nije problemmichaellcmacha wrote:A jel se netko sjeti, kad sam ja pisao da će problem sa ovom bolesti nastupiti kad se indija raspadne. Tad su neke forumske kolege tvrdile da ih se tamo neke svjetske vukojebine ne dotiču u smislu raspleta korona krize... Čak štoviše tvrdili su da će već ove godine pandemija izgubiti tonus i pretvoriti se u tek nekoliko tu i tamo sitnih epidimijica. Imam negdje pribilježeno da će na svjetskoj razini postojati problem oko proizvodnje cjepiva, ali i učinkovitosti istog. Evo baš sam danas negdje pročitao da je do današnjeg dan proizvedeno jedva milijardu doza od kojih je oko 200 milijuna doza upitne učinkovitosti pa ih brojne države koje ih posjeduju, stopiraju u primjeni... U svakom slučaju nije to sad za neku veliku brigu, bitno da nam se epikur cjepio, bila bi šteta da njega virus odnese,... Ima on još velikih planova u inozemstvu... Tj tu kod nas... ;)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Milijardu sveukupno svi proizvođači zajedno
30.10.2020
to je laž.
8. J&J 4 milijuna doza
netko debelo laže u ovom manevrima
Ako budeš pisao takve glupavoće, neće biti nikakav problem da ih ne čitam...dzango wrote:Ko tebi brani da se vakcinišeš? To bar više nije problemmichaellcmacha wrote:A jel se netko sjeti, kad sam ja pisao da će problem sa ovom bolesti nastupiti kad se indija raspadne. Tad su neke forumske kolege tvrdile da ih se tamo neke svjetske vukojebine ne dotiču u smislu raspleta korona krize... Čak štoviše tvrdili su da će već ove godine pandemija izgubiti tonus i pretvoriti se u tek nekoliko tu i tamo sitnih epidimijica. Imam negdje pribilježeno da će na svjetskoj razini postojati problem oko proizvodnje cjepiva, ali i učinkovitosti istog. Evo baš sam danas negdje pročitao da je do današnjeg dan proizvedeno jedva milijardu doza od kojih je oko 200 milijuna doza upitne učinkovitosti pa ih brojne države koje ih posjeduju, stopiraju u primjeni... U svakom slučaju nije to sad za neku veliku brigu, bitno da nam se epikur cjepio, bila bi šteta da njega virus odnese,... Ima on još velikih planova u inozemstvu... Tj tu kod nas... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Indijanci su skoro pa obustavili proizvodnju jer nemaju sirovina...
2015-08-08
mutava baštarda wrote:Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:Milijardu sveukupno svi proizvođači zajedno
30.10.2020
to je laž.
8. J&J 4 milijuna doza
netko debelo laže u ovom manevrima
pa naravno da lažu.
evo ti pravi dokument pa čitaj da ne misliš da ja izmišljam
Covid-19 vaccine production
Summit
https://www.ifpma.org/wp-content/uploads/2021/03/Airfinity_global_summit_master_final.pdf
Last edited by Gnječ on Tue 27 Apr - 23:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ovaj mjesec su proizveli oko milijun doza, a plan je bio 250 milijuna doza
2015-08-08
Šta je glupo? Što drugog nije mrzelo da se bocne a tebe jeste, pa sad pizdiš što se on vakcinisao?michaellcmacha wrote:Ako budeš pisao takve glupavoće, neće biti nikakav problem da ih ne čitam...dzango wrote:Ko tebi brani da se vakcinišeš? To bar više nije problemmichaellcmacha wrote:A jel se netko sjeti, kad sam ja pisao da će problem sa ovom bolesti nastupiti kad se indija raspadne. Tad su neke forumske kolege tvrdile da ih se tamo neke svjetske vukojebine ne dotiču u smislu raspleta korona krize... Čak štoviše tvrdili su da će već ove godine pandemija izgubiti tonus i pretvoriti se u tek nekoliko tu i tamo sitnih epidimijica. Imam negdje pribilježeno da će na svjetskoj razini postojati problem oko proizvodnje cjepiva, ali i učinkovitosti istog. Evo baš sam danas negdje pročitao da je do današnjeg dan proizvedeno jedva milijardu doza od kojih je oko 200 milijuna doza upitne učinkovitosti pa ih brojne države koje ih posjeduju, stopiraju u primjeni... U svakom slučaju nije to sad za neku veliku brigu, bitno da nam se epikur cjepio, bila bi šteta da njega virus odnese,... Ima on još velikih planova u inozemstvu... Tj tu kod nas... ;)
michaellcmacha likes this post
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenky: ‘Rusija nam je spremna dostaviti cjepivo Sputnjik. Razmatramo što se može učiniti‘
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Sve to NATO, ali daj Sputnjik V
» sputnjik V od marta u eu ?
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Sve to NATO, ali daj Sputnjik V
» sputnjik V od marta u eu ?
Page 5 of 6