Orban: Sputnjik je najbolje cjepivo
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Orban: Sputnjik je najbolje cjepivo
niels wrote:epikur37 wrote:A koji si sad pa ti?
Jedan necijepljeni, 82 godine, bilježim se s štovanjem.
danas mater vozim na drugu dozu raiffeisena, a ona je mlađa desetljeće i pol i odbila je prvi poziv .
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Piši mail na andrija štampar, tamo će te prije nego obiteljski liječnici..michaellcmacha wrote:Ipak da naglasim čak i da mi se ponudi cjepivo, nebitno koje, u ovom trenutku bih ga odbio, jer ima podosta onih potrebitijih, npr poput tebe i tebi sličnih... Ja ću pričekati dok se vi namirite pa onda ako, jednom u nekoj prilici i ja zasučem rukav
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
masku sam bacio
nosim je samo u zat.objektima
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pizzon wrote:masku sam bacio
znači nosio si je i na otvorenom?
bravo, ti si jedan od najvećih vjernika ovdje.
mutava baštarda wrote:pizzon wrote:masku sam bacio
jesam, u svakoj ulici gde je masa ljudi.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
ako mu savjetuješkaya wrote:Piši mail na andrija štampar, tamo će te prije nego obiteljski liječnici..michaellcmacha wrote:Ipak da naglasim čak i da mi se ponudi cjepivo, nebitno koje, u ovom trenutku bih ga odbio, jer ima podosta onih potrebitijih, npr poput tebe i tebi sličnih... Ja ću pričekati dok se vi namirite pa onda ako, jednom u nekoj prilici i ja zasučem rukav
neka ide na ZZjH
s obzirom na srčani može gratis kod javnog zdravstva.
2014-12-30
Pa ne znam da mi iz Siska možemo konkurirati za zagrebačko cjepivo. Kad sam zvao poreznu u zagrebu i rekao da sam iz Siska prekinuli su razgovor, spustili slušalicu.... momentalnokaya wrote:Piši mail na andrija štampar, tamo će te prije nego obiteljski liječnici..michaellcmacha wrote:Ipak da naglasim čak i da mi se ponudi cjepivo, nebitno koje, u ovom trenutku bih ga odbio, jer ima podosta onih potrebitijih, npr poput tebe i tebi sličnih... Ja ću pričekati dok se vi namirite pa onda ako, jednom u nekoj prilici i ja zasučem rukav
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
Ma kakvi osobni animoziteti, pa ti i tebi slični ste sistemska pogreška koja ovo društvo i ovu državu razara evo kako vidimo iz priloženog, na razini mrna.epikur37 wrote:Dobro, na stranu naši osobni animoziteti, drago mi je da si ok. Ispitaj antitijela, ako ih imaš onda ti vjerojatno i ne treba cijepljenje do jeseni. Ako nemaš, sam razmisli ali bilo bi dobro zaštiti se.
Nisam ok... Dok država tebe pelcuje, prije tog na sve moguće i nemoguće načine ti financijski i na svaki drugi način ugađa... Meni izravno nanosi štetu u svakom pogledu, a konkretno u zakidanju po pitanju isplate naknade štete na temelju računa i sprovedene samoobnove. Naravno nisam ogorčen, a niti ljut na tebe i tebi slične, sano konstatiram koje su konstelacije...
2015-08-08
Ma ne, tražio sam informaciju za sina koji je prelazio iz firme u firmu, a u sisku nema teorije da ikog dobiheš na telefon a u ispostavi zaštitar onemogućava pristup šalter majstoricama. Uglavnom odjebali me samo takoveber wrote:garant si tražio porez natrag
2015-08-08
kaj mu treba?michaellcmacha wrote:Ma ne, tražio sam informaciju za sina koji je prelazio iz firme u firmu, a u sisku nema teorije da ikog dobiheš na telefon a u ispostavi zaštitar onemogućava pristup šalter majstoricama. Uglavnom odjebali me samo takoveber wrote:garant si tražio porez natrag
2014-12-30
veber-
2014-12-30
anti tijela ti nestanu nakon nekog vremena(a imunitet dokazano ostaje barem nekoliko mjeseci a možda i više). anti tijela ti je možda najbolje sada vaditi jer već sada ti je prošlo mjesec ipo -dva od te viroze, možda je i sad kasno..michaellcmacha wrote:Još jedan dokaz da si ili kupio diplomu ili su ti je poklonili. Bio sam jasan, kad dođem na red biti ću obaviješten. Znači biti ću, još nisam.epikur37 wrote:Gledaj nije mi jasno: ja, Nevena Randeli, masa ljudi ispod 40 se cijepilo..michaellcmacha wrote:Vrlo jednostavan odgovor... U mjesecu studenom Poslao upit obiteljskom liječniku, koja je procedura u vezi cijepljenja. Mislav mi ukratko odgovorio da ću biti obaviješten o terminu cijepljenja na vrijeme... Jel trebam odgovarati zašto nisam... Mislim da je puno zanimljivije i pitanje i odgovor kako si se ti i po kojoj osnovi cijepio i zašto... U stvari da ti budem iskren nije mi to uopće zanimljivo, ali kad bi mi i bilo, samo bih rekao da mi je iznimno gadljivo da lik koji pregazi u trku 30 km, ispliva cenera km, uzme, ali doslovno uzme nekom komorbiditetnom te za njega života vrijedne dvije doze cjepiva...epikur37 wrote:Miha mogu pitati, jesi li se cijepio i ako nisi, zašto nisi?
Ti, u potresom pogođenom području koje je bilo prioritet, već s godinama i komorbitetom nisi.
Samo me zanima jedna stvar, jesi li mogao a nisi htio, al brat bratu, iskreno!
Nema nikakve neodlučnosti niti moraliziranja. Moja mati je teški srčani bolesnik, ja sam teški srčani bolesnik. Njena obiteljska liječnica je njoj, a meni moj kardiolog savjetovao da se čuvam u najvećoj mogućoj mjeri, a da je za nas bolje s obzirom na tip oboljenja da se ne cijepimo, jer su nuspojave izravno povezane sa zgrušavanjem krvi. Naravno mi smo ti koji donosimo odluku kada nas se pozove da li ćemo pristupiti cijepljenju ili nećemo.
Usput ja sam vrlo vjerojatno fasovao koronu 25.02. I odfasovao je do 06.03. Naime imao sam sve simptome koronavirusnog oboljenja u vidu jake prehlade sa visokom temperaturom, bolovima, itd, izuzev smetnji u disanju. Vrlo vjerojatno ću se podvrgnuti testiranju na razinu antitijela, prije odlaska na Brač
može ti i kaja pomoći da ne jebemo zbog bezveznarije frenda.
2014-12-30
Ma ne treba mu ništa, bio je problem s pk karticom, to je riješenoveber wrote:kaj mu treba?michaellcmacha wrote:Ma ne, tražio sam informaciju za sina koji je prelazio iz firme u firmu, a u sisku nema teorije da ikog dobiheš na telefon a u ispostavi zaštitar onemogućava pristup šalter majstoricama. Uglavnom odjebali me samo takoveber wrote:garant si tražio porez natrag
2015-08-08
Pa u osnovi da, moguće izlapi dok se ja podvrgnem testiranju, ali ne uzbuđujem se previše. Ukoliko budem dolazio dolje tebi, gazda će osigurati cjepiva pa ću se i pelcovati, na tragu one tvoje besjede ako moram zbog posla jbga onda se budem cjepio, a on valjda ne bude štedio na "kvaliteti" :)AssadNaPodmornici wrote:anti tijela ti nestanu nakon nekog vremena(a imunitet dokazano ostaje barem nekoliko mjeseci a možda i više). anti tijela ti je možda najbolje sada vaditi jer već sada ti je prošlo mjesec ipo -dva od te viroze, možda je i sad kasno..michaellcmacha wrote:Još jedan dokaz da si ili kupio diplomu ili su ti je poklonili. Bio sam jasan, kad dođem na red biti ću obaviješten. Znači biti ću, još nisam.epikur37 wrote:Gledaj nije mi jasno: ja, Nevena Randeli, masa ljudi ispod 40 se cijepilo..michaellcmacha wrote:Vrlo jednostavan odgovor... U mjesecu studenom Poslao upit obiteljskom liječniku, koja je procedura u vezi cijepljenja. Mislav mi ukratko odgovorio da ću biti obaviješten o terminu cijepljenja na vrijeme... Jel trebam odgovarati zašto nisam... Mislim da je puno zanimljivije i pitanje i odgovor kako si se ti i po kojoj osnovi cijepio i zašto... U stvari da ti budem iskren nije mi to uopće zanimljivo, ali kad bi mi i bilo, samo bih rekao da mi je iznimno gadljivo da lik koji pregazi u trku 30 km, ispliva cenera km, uzme, ali doslovno uzme nekom komorbiditetnom te za njega života vrijedne dvije doze cjepiva...epikur37 wrote:Miha mogu pitati, jesi li se cijepio i ako nisi, zašto nisi?
Ti, u potresom pogođenom području koje je bilo prioritet, već s godinama i komorbitetom nisi.
Nema nikakve neodlučnosti niti moraliziranja. Moja mati je teški srčani bolesnik, ja sam teški srčani bolesnik. Njena obiteljska liječnica je njoj, a meni moj kardiolog savjetovao da se čuvam u najvećoj mogućoj mjeri, a da je za nas bolje s obzirom na tip oboljenja da se ne cijepimo, jer su nuspojave izravno povezane sa zgrušavanjem krvi. Naravno mi smo ti koji donosimo odluku kada nas se pozove da li ćemo pristupiti cijepljenju ili nećemo.
Usput ja sam vrlo vjerojatno fasovao koronu 25.02. I odfasovao je do 06.03. Naime imao sam sve simptome koronavirusnog oboljenja u vidu jake prehlade sa visokom temperaturom, bolovima, itd, izuzev smetnji u disanju. Vrlo vjerojatno ću se podvrgnuti testiranju na razinu antitijela, prije odlaska na Brač
2015-08-08
...mutava baštarda wrote:pizzon wrote:masku sam bacio
T.- Posts : 17551
2014-04-14
michaellcmacha wrote:Pa u osnovi da, moguće izlapi dok se ja podvrgnem testiranju, ali ne uzbuđujem se previše. Ukoliko budem dolazio dolje tebi, gazda će osigurati cjepiva pa ću se i pelcovati, na tragu one tvoje besjede ako moram zbog posla jbga onda se budem cjepio, a on valjda ne bude štedio na "kvaliteti" :)AssadNaPodmornici wrote:anti tijela ti nestanu nakon nekog vremena(a imunitet dokazano ostaje barem nekoliko mjeseci a možda i više). anti tijela ti je možda najbolje sada vaditi jer već sada ti je prošlo mjesec ipo -dva od te viroze, možda je i sad kasno..michaellcmacha wrote:Još jedan dokaz da si ili kupio diplomu ili su ti je poklonili. Bio sam jasan, kad dođem na red biti ću obaviješten. Znači biti ću, još nisam.epikur37 wrote:Gledaj nije mi jasno: ja, Nevena Randeli, masa ljudi ispod 40 se cijepilo..michaellcmacha wrote:Vrlo jednostavan odgovor... U mjesecu studenom Poslao upit obiteljskom liječniku, koja je procedura u vezi cijepljenja. Mislav mi ukratko odgovorio da ću biti obaviješten o terminu cijepljenja na vrijeme... Jel trebam odgovarati zašto nisam... Mislim da je puno zanimljivije i pitanje i odgovor kako si se ti i po kojoj osnovi cijepio i zašto... U stvari da ti budem iskren nije mi to uopće zanimljivo, ali kad bi mi i bilo, samo bih rekao da mi je iznimno gadljivo da lik koji pregazi u trku 30 km, ispliva cenera km, uzme, ali doslovno uzme nekom komorbiditetnom te za njega života vrijedne dvije doze cjepiva...epikur37 wrote:Miha mogu pitati, jesi li se cijepio i ako nisi, zašto nisi?
na kraju se i ja možda budem cijepio radi posla... ako bude to jedan od uvjeta za raditi onda jebiga, nisam tu da ispravljam krive drine sam
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
pk je neprenosiva.michaellcmacha wrote:Ma ne treba mu ništa, bio je problem s pk karticom, to je riješenoveber wrote:kaj mu treba?michaellcmacha wrote:Ma ne, tražio sam informaciju za sina koji je prelazio iz firme u firmu, a u sisku nema teorije da ikog dobiheš na telefon a u ispostavi zaštitar onemogućava pristup šalter majstoricama. Uglavnom odjebali me samo takoveber wrote:garant si tražio porez natrag
greška firme.
2014-12-30
Speare Shaker wrote:kaya wrote:Njega će i tak spojiti na respirator kada ga zakači , a svakog će zakačiti.Eroo wrote:Ti ćeš garant biti dobrovoljac za eksperimentiranje.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Po pitanju odzivnosti proizvodnje na mutacije mRNA cjepiva su ipak budućnost.
moguće da si u pravu.
ali
sačekamo prvo rezultate eksperimenta s njima.
Doslovce će svakoga zakačiti, prije ili kasnije.
To je i čisto statistički gledano neizbježno, a onda bi se oni koji nisu cijepljeni iz bilo kojeg razloga mogli naći u velikim problemima, jer su novi sojevi donijeli teže kliničke slike kod sve mlađih bolesnika, brojevi preminulih se povećavaju, a brojevi asimptomatskih smanjuju.
Slažem se.
Već je sad u urbanim sredinama Hrvatske incidencija previsoka, a ako imunitet traje 6 mjeseci, u urbanim zonama će se malo-pomalo stvarati imunitet krda.
niels-
2021-04-26
veber wrote:ti i ero bute doživjeli 140epikur37 wrote:Rutinski.
82, lijepe godine, moje poštovanje!
u startu
Ne dao dragi Bog nikome. Još dok je zdravlja…ali moji prijatelji odlaze, moj svijet je sve prazniji.
Često se sjetim svojeg djeda, dočekao je 100-tu.
niels-
2021-04-26
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Plenky: ‘Rusija nam je spremna dostaviti cjepivo Sputnjik. Razmatramo što se može učiniti‘
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Sve to NATO, ali daj Sputnjik V
» sputnjik V od marta u eu ?
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Sve to NATO, ali daj Sputnjik V
» sputnjik V od marta u eu ?
Page 4 of 6