Biden nazvao Istanbul Konstantinopolom, Turci bijesni
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Biden nazvao Istanbul Konstantinopolom, Turci bijesni
prvo im treba spičkati saveznike na balkanu da se ne bi ponovilo Nikopolje.RayMabus wrote:Kme kmeeee kmeeeeeeekmeeeeeee
Koliko su naroda pobili po Balkanu i istočnoj Europi ovo im je još mala oznaka.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
turska je postajal zemlja ue. ataturk je započeo s civiliziranjem.
ovaj burek efendija je sve uništio u par godina.
ovaj burek efendija je sve uništio u par godina.
2014-12-30
Baš suprotno. Treba ih poticat na ideje osvajanja Balkana opet jer će Hrvatska odma dobiti Bugarsku i Grčku na svoju stranu u BiH a obje su članice EU i NATO.Šandor Winnetou wrote:prvo im treba spičkati saveznike na balkanu da se ne bi ponovilo Nikopolje.RayMabus wrote:Kme kmeeee kmeeeeeeekmeeeeeee
Šta je dobro za lovca nije dobro za patku. Geopolitika je prljava igra.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako god bilo srbiju treba spičkati, otkako su došli na balkan prave sranja i pizdarije.RayMabus wrote:Baš suprotno. Treba ih poticat na ideje osvajanja Balkana opet jer će Hrvatska odma dobiti Bugarsku i Grčku na svoju stranu u BiH a obje su članice EU i NATO.Šandor Winnetou wrote:prvo im treba spičkati saveznike na balkanu da se ne bi ponovilo Nikopolje.RayMabus wrote:Kme kmeeee kmeeeeeeekmeeeeeee
Šta je dobro za lovca nije dobro za patku. Geopolitika je prljava igra.
Srbija će se spičkat sama. Demografija joj je u kurcu a mladi iseljavaju na zapad.
Nema potrebe da ju se sad ide i dodatno spičkati.
Generalno ne smiješ ih napraviti neprijateljima ako ih želiš na svojoj strani protiv islamske najezde.
Nema potrebe da ju se sad ide i dodatno spičkati.
Generalno ne smiješ ih napraviti neprijateljima ako ih želiš na svojoj strani protiv islamske najezde.
2014-04-11
Srbija viri iz ruskog šupka i taj ruski šupak ima plan da blokira ulazak država zapadnog Balkana u NATO i EU.
Za divno čudo Rusija na Balkanu uspijeva samo tamo di to ustaše žele.
Sad kad smo skinili Bojka i bugarske nacionaliste u Bugarskoj ide davanje statusa narodnosti Makedoncima u Bugarskoj dakle mičemo još jednu stavku i prepreku Makedonije u EU jer hrvatski pučani kao i hrvatski socijalisti žele Makedoniju u EU jer u eu eu parlamentu dobijaju još nekoliko zastupnika koji će biti saveznici.
Za divno čudo Rusija na Balkanu uspijeva samo tamo di to ustaše žele.
Sad kad smo skinili Bojka i bugarske nacionaliste u Bugarskoj ide davanje statusa narodnosti Makedoncima u Bugarskoj dakle mičemo još jednu stavku i prepreku Makedonije u EU jer hrvatski pučani kao i hrvatski socijalisti žele Makedoniju u EU jer u eu eu parlamentu dobijaju još nekoliko zastupnika koji će biti saveznici.
2014-04-11
Ja ne mislim uopće napadat Tursku. To bi bio rat za grčke interese i veliku Grčku.
Istovremeno ti grčki četnici ne priznaju Slavene na sjeveru Grčke koji su tamo od 7 stoljeća.
Ja sam isto Slaven. Na taj način pokazuješ šta misliš o meni tj nama. Mi smo ti neka niža vrsta.
Sad kad Bugarska prizna Makedonce a oće jer je pala vlada u kojoj su bili kao manjinski koalicijski partner bugarski nacionalisti koji su negirali postojanje makeeonske nacije i ova nova vlada to prizna ja ću pritiskat grčku vladu da isti takvi status da makedonskoj manjini na sjeveru.
To je moj uvjet da ja s Grčkom uopće sjednem za stol i raspravim o ratu s Turskom.
Ja sam galaktički general s pet zvjezdica. Nema bez mene uspješnog napada ni pod razno. Pod uvjetom da uopće želim napasti Tursku a ne želim al zato ću Cipar.
Istovremeno ti grčki četnici ne priznaju Slavene na sjeveru Grčke koji su tamo od 7 stoljeća.
Ja sam isto Slaven. Na taj način pokazuješ šta misliš o meni tj nama. Mi smo ti neka niža vrsta.
Sad kad Bugarska prizna Makedonce a oće jer je pala vlada u kojoj su bili kao manjinski koalicijski partner bugarski nacionalisti koji su negirali postojanje makeeonske nacije i ova nova vlada to prizna ja ću pritiskat grčku vladu da isti takvi status da makedonskoj manjini na sjeveru.
To je moj uvjet da ja s Grčkom uopće sjednem za stol i raspravim o ratu s Turskom.
Ja sam galaktički general s pet zvjezdica. Nema bez mene uspješnog napada ni pod razno. Pod uvjetom da uopće želim napasti Tursku a ne želim al zato ću Cipar.
2014-04-11
Da bi Grčka dobila mirno more iza svojih leđa a da bi uopće mogla ratovat s Grčkom netko joj u pozadini mora garantirat da je nitko neće napast s leđa ( Bugarska , Italija itd ).
Pad nacionalističke vlade u Bugarskoj = priznanje statusa makedonske nacije u Bugarskoj.
Pad nacionalističke vlade u Bugarskoj = priznanje statusa makedonske nacije u Bugarskoj.
2014-04-11
No da bi sad održao taj status i da ti ne ostaneš jedini koji negira makedonsku naciju dakle od svih samo si ti još negator i neprijatelj onda i ti to moraš napraviti.RayMabus wrote:Da bi Grčka dobila mirno more iza svojih leđa a da bi uopće mogla ratovat s Grčkom netko joj u pozadini mora garantirat da je nitko neće napast s leđa ( Bugarska , Italija itd ).
Inače....
2014-04-11
Inače ostaješ samo grčki četnik u očima mnogih u EU parlamentu a posebno socijalista.
Nećeš dobiti većinu pri glasanju da se Cipar potpuno cijelim teritorijem uključi u EU.
Nećeš dobiti većinu pri glasanju da se Cipar potpuno cijelim teritorijem uključi u EU.
2014-04-11
Dok razmišljate šta ćete tj oćete li priznati tu manjinu makedonce koja je mala al autohtona i nisu vam nikakva vojna prijetnja , štaviše tako jačate odnose s Makedoncima i ne gurate ih prema savezu s Bugarskom jer će ih ovi priznati i onda isto to tražiti od Grčke itd
Ovo će vam malo ubrzati proces misli :
Ovo će vam malo ubrzati proces misli :
2014-04-11
Samo Srbi ga zovu Konstantinopol.
crvenkasti-
2014-04-17
Katolike boli kurac za to. Ako će se pravoslavci ujedinit pa izbaciti Tursku s tla evropskog kontinenta mi se nećemo mješati.crvenkasti wrote:Samo Srbi ga zovu Konstantinopol.
2014-04-11
U idućem vecem sranju Turci bi mogli ali ono posteno popusiti. Imaju Grke i EU saveznike protiv sebe. Sa sjevera Rusiju a mogla bi i Amerika odigrati ulogu. Unutar Turske Kurdi čekaju pravi trenutak.
Koliko god imali mocnu armiju stalno neprijateljstvo i toplo - hladno s Rusijom i Amerikom će ih koštati tko zna čega sve ne.
Koliko god imali mocnu armiju stalno neprijateljstvo i toplo - hladno s Rusijom i Amerikom će ih koštati tko zna čega sve ne.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Mada mislim da se to neće desit jer prva Moskva to ne bi jer onda Konstanitopolis ponovo postaje centar pravoslavnog svijeta a to Moskvi nije u interesu.RayMabus wrote:Katolike boli kurac za to. Ako će se pravoslavci ujedinit pa izbaciti Tursku s tla evropskog kontinenta mi se nećemo mješati.crvenkasti wrote:Samo Srbi ga zovu Konstantinopol.
A tu su i druge nacije koje od toga ne vide neke koristi jer bi to pripalo Grčkoj a sam Bizant u osnovi nije baš bio Grčka nego multikulti i centar istočnog rimskog carstva a helenisirao se tek tamo negdje u 6 /7 stoljeću nakon šta je zapadno rimsko carstvo odavno palo.
Uostalom današnji Rumunji ( Romani od riječi Rim ) su najbolji dokaz koliko je utjecaj latina u istočnoj Europi i Crnom moru bio jak.
2014-04-11
Ne , Moskva neće ratovat s njima. Moskva im je saveznik.newuser wrote:U idućem vecem sranju Turci bi mogli ali ono posteno popusiti. Imaju Grke i EU saveznike protiv sebe. Sa sjevera Rusiju a mogla bi i Amerika odigrati ulogu. Unutar Turske Kurdi čekaju pravi trenutak.
I nemaju baš EU saveznike jer svak ima svoj interes a malo njih vidi interes u ratu s Turskom da bi onda nekakvi Grci to dobili na pladnju. Ja prvi ako ćemo iskreno. Ne dolazi u obzir.
2014-04-11
S menom mogu sklopit vojni savez tek kad mi priznaju makedonsku manjinu na sjeveru Grčke kao jedan od autohtonih naroda Grčke i onda će dobit to samo na Cipru.
Jednostavno ćemo udarit sankcije Turskoj.
Jednostavno ćemo udarit sankcije Turskoj.
2014-04-11
Sjeverni Cipar ne priznaje nitko osim Turske a cijeli je primljen u EU.
Priznaj makedonsku manjinu na sjeveru Grčke i imaš me za vojnog saveznika.
2014-04-11
Koju bre makedonsku manjinu jebote?RayMabus wrote:Sjeverni Cipar ne priznaje nitko osim Turske a cijeli je primljen u EU.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Prouči povijest.dzango wrote:Koju bre makedonsku manjinu jebote?RayMabus wrote:Sjeverni Cipar ne priznaje nitko osim Turske a cijeli je primljen u EU.
2014-04-11
Kome smeta makedonska manjina na sjeveru Grčke ?
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/kome-smeta-makedonska-manjina-u-gr%25C4%258Dkoj/a-48302184
Grčkim nacionalistima ( grčkoj pravoslavnoj crkvi odnosno Carigradu ) jer su Grci masovno naseljavani u tu zonu nakon šta ih je Ataturk išćerao iz male Azije.
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/kome-smeta-makedonska-manjina-u-gr%25C4%258Dkoj/a-48302184
Grčkim nacionalistima ( grčkoj pravoslavnoj crkvi odnosno Carigradu ) jer su Grci masovno naseljavani u tu zonu nakon šta ih je Ataturk išćerao iz male Azije.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit
» Istanbul terorizam
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Sultan izgubio Istanbul
» Pošalješ tuku u Istanbul
» Istanbul terorizam
» je li joe biden zapravo joe biden?
» Sultan izgubio Istanbul