Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit
Ma evo trči Putin kako on želi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Srbi nude da se održi u Beogradu.
Mislim kako bi uz manju diplomatsku ofenzivu, Zagreb lako dobio summit.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa nismo blesavi da se u to upličemo. Ektore ne seri kvake. Od toga se triba maknit a ne još u to uplićatHektorović wrote:Srbi nude da se održi u Beogradu.
2014-04-11
marcellus wrote:To će Putin vjerojatno odjebat
Odlučit će definitivno nakon susreta Blinken-Lavrov.
Rusi imaju svoje interese za održavanje komunikacije sa Amerima, kao i Ameri sa Rusijom. U biti ovo je diplomatska pobjeda Rusije.
2018-04-10
RayMabus wrote:Pa nismo blesavi da se u to upličemo. Ektore ne seri kvake. Od toga se triba maknit a ne još u to uplićatHektorović wrote:Srbi nude da se održi u Beogradu.
Dođe par tisuća ljudi u grad, napune se hoteli, vrtiš se u svjetskim medijima, lokalni političari dobiju susrete sa gostima, Adem Vuchiqi se već otima za ovo.
2018-04-10
Ne.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pa nismo blesavi da se u to upličemo. Ektore ne seri kvake. Od toga se triba maknit a ne još u to uplićatHektorović wrote:Srbi nude da se održi u Beogradu.
Dođe par tisuća ljudi u grad, napune se hoteli, vrtiš se u svjetskim medijima, lokalni političari dobiju susrete sa gostima, Adem Vuchiqi se već otima za ovo.
I jedni i drugi su nam turisti. Pa i treći. Ne želimo se uplićat u to da se ikome zamirimo.
https://slobodnadalmacija.hr/split/u-podstrani-otvoren-konzulat-bjelorusije-minsk-i-split-povezat-ce-se-letovima-vec-ovog-ljeta-a-suradivat-ce-i-na-sportskom-i-kulturnom-planu-1084208
2014-04-11
Ray u pravu si...
Goni to u pizdu materinu od nas
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Ne.
I jedni i drugi su nam turisti. Pa i treći. Ne želimo se uplićat u to da se ikome zamirimo.
https://slobodnadalmacija.hr/split/u-podstrani-otvoren-konzulat-bjelorusije-minsk-i-split-povezat-ce-se-letovima-vec-ovog-ljeta-a-suradivat-ce-i-na-sportskom-i-kulturnom-planu-1084208
Radi se o prvorazrednim diplomatskim događajima. Hrvatska ili Srbija imaju jake šanse za sljedeći.
2018-04-10
NE.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ne.
Radi se o prvorazrednim diplomatskim događajima. Hrvatska ili Srbija imaju jake šanse za sljedeći.
OPERI UŠI.
2014-04-11
Ringo10 wrote:Ray u pravu si...
Američki smo saveznik i jedna smo od zemalja EU sa najboljim odnosima sa Rusijom. Plenkiju bi to nakon korona debakla prošlogodišnjeg nesuđenog EU summita bio utješni diplomatski vrhunac. Istovremeno Zagreb bi se stavio na mapu i dobili bi priliku za prisan razgovor sa Putinom i Bidenom, kao i njihovim najbližim suradnicima.
Samo imam dojam kako bi ovo mogao dobiti i Kurz koji će ambiciozno lobirati.
2018-04-10
Jesi li ti kreten ?Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Ray u pravu si...
Američki smo saveznik i jedna smo od zemalja EU sa najboljim odnosima sa Rusijom. Plenkiju bi to nakon korona debakla prošlogodišnjeg nesuđenog EU summita bio utješni diplomatski vrhunac. Istovremeno Zagreb bi se stavio na mapu i dobili bi priliku za prisan razgovor sa Putinom i Bidenom, kao i njihovim najbližim suradnicima.
Samo imam dojam kako bi ovo mogao dobiti i Kurz koji će ambiciozno lobirati.
To je pitanje. Odgovori.
2014-04-11
Hrvatska živi od turizma. Radi korone tribaju joj i istočnoevropski turisti ove godine. Dakle Rusi , Bjelorusi , Ukrajinci.
Ni na kraj pameti nam se ne isplati u to uplićat da se nekome ne zamjerimo prije turističke sezone.
Kraj rasprave.
Ni na kraj pameti nam se ne isplati u to uplićat da se nekome ne zamjerimo prije turističke sezone.
Kraj rasprave.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrvatska živi od turizma. Radi korone tribaju joj i istočnoevropski turisti ove godine. Dakle Rusi , Bjelorusi , Ukrajinci.
Kraj rasprave.
Kakvo zamjeranje sa organizacijom summita. Uglavnom se zemlje otimaju koja će ovo dobiti.
Nije se očekivalo sa obzirom na retoriku, no operativne činjenice su prevagnule nad ideologijom.
2018-04-10
Aj pusti nas na miru. OkHektorović wrote:RayMabus wrote:Hrvatska živi od turizma. Radi korone tribaju joj i istočnoevropski turisti ove godine. Dakle Rusi , Bjelorusi , Ukrajinci.
Kraj rasprave.
Kakvo zamjeranje sa organizacijom summita. Uglavnom se zemlje otimaju koja će ovo dobiti.
Nije se očekivalo sa obzirom na retoriku, no operativne činjenice su prevagnule nad ideologijom.
Ako se tebi njih dovodi dovedi ih u Mostar il Kiseljak il odakle si već.
Ostavi me na miru.
2014-04-11
RayMabus wrote:Aj pusti nas na miru. Ok
Ako se tebi njih dovodi dovedi ih u Mostar il Kiseljak il odakle si već.
Ostavi me na miru.
Pa neće ti u Split, iako bi se to lijepo moglo u Dubrovniku, oživjeti one silne hotele i napraviti besplatnu promociju.
Rusi neće u Poljsku, Bugarsku i Rumunjsku. Ameri neće u Bjelorusiju, Mađarsku, Sloveniju. Sumnjam i kako će Biden htjeti u Beograd.
Dakle Austrija, Češka, Slovačka i mi.
2018-04-10
Ostavi me na miru.
Neću da čujem za to.
Neću da čujem za to.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ostavi me na miru.
Neću da čujem za to.
Evo vidjet ćeš kako će se naši ponuditi :D
Samo sumnjam kako će uspjeti izlobirat.
2018-04-10
Fala kurcu pa će to Putin odbiti jer smo ipak članica NATO-a dakle neprijateljski teren. Sva srića da je tako. Samo mi još oni fale. Ko da nemamo dovoljno svojih problema pa mi još tribaju i njihovi.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ostavi me na miru.
Neću da čujem za to.
Evo vidjet ćeš kako će se naši ponuditi :D
Samo sumnjam kako će uspjeti izlobirat.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump nazvao Putina
» Biden nazvao Istanbul Konstantinopolom, Turci bijesni
» Chinese leader Xi Jinping take part in the APEC economic summit and meet with Biden
» Biden pohvalio Putina
» Bulj upravo u dnevniku Nove TV Plenkovica nazvao : Anemijom pobjeguljom
» Biden nazvao Istanbul Konstantinopolom, Turci bijesni
» Chinese leader Xi Jinping take part in the APEC economic summit and meet with Biden
» Biden pohvalio Putina
» Bulj upravo u dnevniku Nove TV Plenkovica nazvao : Anemijom pobjeguljom
Page 1 of 3