ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit Empty Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:04

Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit Becec210
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit Empty Re: Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:06

Ma evo trči Putin kako on želi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit Empty Re: Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:11

Srbi nude da se održi u Beogradu.

Mislim kako bi uz manju diplomatsku ofenzivu, Zagreb lako dobio summit.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 13 Apr - 16:12

To će Putin vjerojatno odjebat

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:13

Hektorović wrote:Srbi nude da se održi u Beogradu.

Pa nismo blesavi da se u to upličemo. Ektore ne seri kvake. Od toga se triba maknit a ne još u to uplićat
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:14

marcellus wrote:To će Putin vjerojatno odjebat

Odlučit će definitivno nakon susreta Blinken-Lavrov.

Rusi imaju svoje interese za održavanje komunikacije sa Amerima, kao i Ameri sa Rusijom. U biti ovo je diplomatska pobjeda Rusije.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:15

RayMabus wrote:

Pa nismo blesavi da se u to upličemo. Ektore ne seri kvake. Od toga se triba maknit a ne još u to uplićat

Dođe par tisuća ljudi u grad, napune se hoteli, vrtiš se u svjetskim medijima, lokalni političari dobiju susrete sa gostima, Adem Vuchiqi se već otima za ovo.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:17

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:

Dođe par tisuća ljudi u grad, napune se hoteli, vrtiš se u svjetskim medijima, lokalni političari dobiju susrete sa gostima, Adem Vuchiqi se već otima za ovo.
Ne.

I jedni i drugi su nam turisti. Pa i treći. Ne želimo se uplićat u to da se ikome zamirimo.

https://slobodnadalmacija.hr/split/u-podstrani-otvoren-konzulat-bjelorusije-minsk-i-split-povezat-ce-se-letovima-vec-ovog-ljeta-a-suradivat-ce-i-na-sportskom-i-kulturnom-planu-1084208
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 13 Apr - 16:17

Ray u pravu si...
Goni to u pizdu materinu od nas
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:21

RayMabus wrote:Ne.

I jedni i drugi su nam turisti. Pa i treći. Ne želimo se uplićat u to da se ikome zamirimo.

https://slobodnadalmacija.hr/split/u-podstrani-otvoren-konzulat-bjelorusije-minsk-i-split-povezat-ce-se-letovima-vec-ovog-ljeta-a-suradivat-ce-i-na-sportskom-i-kulturnom-planu-1084208

Radi se o prvorazrednim diplomatskim događajima. Hrvatska ili Srbija imaju jake šanse za sljedeći.

Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit B9793c10
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:22

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Ne.

Radi se o prvorazrednim diplomatskim događajima. Hrvatska ili Srbija imaju jake šanse za sljedeći.

Biden je upravo nazvao Putina i predložio summit B9793c10
NE.

OPERI UŠI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:29

Ringo10 wrote:Ray u pravu si...

Američki smo saveznik i jedna smo od zemalja EU sa najboljim odnosima sa Rusijom. Plenkiju bi to nakon korona debakla prošlogodišnjeg nesuđenog EU summita bio utješni diplomatski vrhunac. Istovremeno Zagreb bi se stavio na mapu i dobili bi priliku za prisan razgovor sa Putinom i Bidenom, kao i njihovim najbližim suradnicima.

Samo imam dojam kako bi ovo mogao dobiti i Kurz koji će ambiciozno lobirati.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:30

Hektorović wrote:
Ringo10 wrote:Ray u pravu si...

Američki smo saveznik i jedna smo od zemalja EU sa najboljim odnosima sa Rusijom. Plenkiju bi to nakon korona debakla prošlogodišnjeg nesuđenog EU summita bio utješni diplomatski vrhunac. Istovremeno Zagreb bi se stavio na mapu i dobili bi priliku za prisan razgovor sa Putinom i Bidenom, kao i njihovim najbližim suradnicima.

Samo imam dojam kako bi ovo mogao dobiti i Kurz koji će ambiciozno lobirati.
Jesi li ti kreten ?

To je pitanje. Odgovori.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:33

Hrvatska živi od turizma. Radi korone tribaju joj i istočnoevropski turisti ove godine. Dakle Rusi , Bjelorusi , Ukrajinci.

Ni na kraj pameti nam se ne isplati u to uplićat da se nekome ne zamjerimo prije turističke sezone.

Kraj rasprave.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:35

RayMabus wrote:Hrvatska živi od turizma. Radi korone tribaju joj i istočnoevropski turisti ove godine. Dakle Rusi , Bjelorusi , Ukrajinci.

Ni na kraj pameti nam se ne isplati u to uplićat da se nekome ne zamjerimo prije turističke sezone.

Kraj rasprave.

Kakvo zamjeranje sa organizacijom summita. Uglavnom se zemlje otimaju koja će ovo dobiti.

Nije se očekivalo sa obzirom na retoriku, no operativne činjenice su prevagnule nad ideologijom.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:36

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Hrvatska živi od turizma. Radi korone tribaju joj i istočnoevropski turisti ove godine. Dakle Rusi , Bjelorusi , Ukrajinci.

Kraj rasprave.

Kakvo zamjeranje sa organizacijom summita. Uglavnom se zemlje otimaju koja će ovo dobiti.

Nije se očekivalo sa obzirom na retoriku, no operativne činjenice su prevagnule nad ideologijom.
Aj pusti nas na miru. Ok

Ako se tebi njih dovodi dovedi ih u Mostar il Kiseljak il odakle si već.

Ostavi me na miru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:40

RayMabus wrote:Aj pusti nas na miru. Ok

Ako se tebi njih dovodi dovedi ih u Mostar il Kiseljak il odakle si već.

Ostavi me na miru.

Pa neće ti u Split, iako bi se to lijepo moglo u Dubrovniku, oživjeti one silne hotele i napraviti besplatnu promociju.

Rusi neće u Poljsku, Bugarsku i Rumunjsku. Ameri neće u Bjelorusiju, Mađarsku, Sloveniju. Sumnjam i kako će Biden htjeti u Beograd.

Dakle Austrija, Češka, Slovačka i mi.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:43

Ostavi me na miru.

Neću da čujem za to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 13 Apr - 16:48

RayMabus wrote:Ostavi me na miru.

Neću da čujem za to.

Evo vidjet ćeš kako će se naši ponuditi :D

Samo sumnjam kako će uspjeti izlobirat.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 13 Apr - 16:51

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Ostavi me na miru.

Neću da čujem za to.

Evo vidjet ćeš kako će se naši ponuditi :D

Samo sumnjam kako će uspjeti izlobirat.
Fala kurcu pa će to Putin odbiti jer smo ipak članica NATO-a dakle neprijateljski teren. Sva srića da je tako. Samo mi još oni fale. Ko da nemamo dovoljno svojih problema pa mi još tribaju i njihovi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics