Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:neki ali vecina ne..medju njima i ti..Hektorović wrote:Iseljavanje je očekivano ovaranjem tržišta rada. Na koncu neki se već vraćaju suočeni s realnošću rada i života u zapadnim zemljama.
90% ljudi mojih godina, dakle kasne 20te, rane 30te smatra HR odličnim mjestom za život. Štoviše HR nudi jedinstven kvalitet života.
Prijateljica niti ne pomišlja ostati u Parizu nakon doktorata.
Normalna stvar.
Uz solidno obrazovanje, marljivost...može se jako pristojno živjeti u jednom od najljepših mjesta za život, općenito.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Slobodan Prosperov Novak: Je li Plenkovićeva politika dio plana Memoranduma 2 SANU?
Tocnodijagram wrote:Tocno, bolji su oni bez naobrazbe, ko nas bravar jozaSora wrote:Sta svaki majmun siroke naobrszbe se razumije u politikudijagram wrote:Ne moze se reci bio je siroke naobrazbe.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Odnijelo ga, to sam čak malo i pogledao prije koji tjedan...prosvirao čovjek.
Nisam očekivao od njega tako nešto.
Prije je bio trezven, sad je postao škoristički troll sa dna kace. Uvukao se u tu ekipu preko Banca i od pada Karamarka i Hase ispoljava ogorčenost i paranoju.
Posve točno.
Šteta, bio je razuman čovjek, široke naobrazbe.....
Ili jest ili nije.
Prosperov naravno ima siroku naobrazbu, a bogmec i razum:)
Bas oni najvise zastrane
DDr FFranjo je
Dr sranjo
Sore nisi mi dala koordinate, nemoj me prevariti s nekim,..ne daj boze prckom:)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:
Normalna stvar.
Uz solidno obrazovanje, marljivost...može se jako pristojno živjeti u jednom od najljepših mjesta za život, općenito.
I bauštelci, skladištari iako gledaju raditi na zapadu, svi odreda sanjaju o povratku i ulaganju po obali.
Nitko i ne pomišlja o mirovini po irskoj, nizozemskoj,...
Last edited by Hektorović on 22/4/2021, 15:17; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
boli te..uhljebio se u holdingu ili kakvoj drzavnoj,gradskoj upravi..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:neki ali vecina ne..medju njima i ti..Hektorović wrote:Iseljavanje je očekivano ovaranjem tržišta rada. Na koncu neki se već vraćaju suočeni s realnošću rada i života u zapadnim zemljama.
90% ljudi mojih godina, dakle kasne 20te, rane 30te smatra HR odličnim mjestom za život. Štoviše HR nudi jedinstven kvalitet života.
Prijateljica niti ne pomišlja ostati u Parizu nakon doktorata.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:boli te..uhljebio se u holdingu ili kakvoj drzavnoj,gradskoj upravi..
Iskreno gledam opcije da se dokopam obale, pa čak i sa smanjenim primanjima. Treba se i lukavo oženiti.
Još ako doktorat legne...
2018-04-10
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:boli te..uhljebio se u holdingu ili kakvoj drzavnoj,gradskoj upravi..
Iskreno gledam opcije da se dokopam obale,
Imama neformalni ured za useljene hercegbosance.
Pravna pitanja, savjeti i sl.
Mala naknada i odmah ih uputim :)
2015-08-06
Alo ekipa ocel Treci???
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Alo ekipa ocel Treci???
A evo gurkamo :)
Kaj ima u kostariki?
2015-08-06
Epi i hektor cvrsto na braniku srpstva. Niko nesme da ugrozi ekumenu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nista. Ama bas nistaepikur37 wrote:FRANK wrote:Alo ekipa ocel Treci???
A evo gurkamo :)
Kaj ima u kostariki?
2015-09-13
kako to "legne" doktorat?Hektorović wrote:vuksadinare wrote:boli te..uhljebio se u holdingu ili kakvoj drzavnoj,gradskoj upravi..
Iskreno gledam opcije da se dokopam obale, pa čak i sa smanjenim primanjima. Treba se i lukavo oženiti.
ono soma ili dva ojra?
prometni ili političke znanosti?
2014-12-30
veber wrote:kako to "legne" doktorat?Hektorović wrote:vuksadinare wrote:boli te..uhljebio se u holdingu ili kakvoj drzavnoj,gradskoj upravi..
ono soma ili dva ojra?
Nije Travnik u pitanju :D
2018-04-10
ne diraj mi travnik niti posavinu.Hektorović wrote:veber wrote:kako to "legne" doktorat?Hektorović wrote:vuksadinare wrote:boli te..uhljebio se u holdingu ili kakvoj drzavnoj,gradskoj upravi..
ono soma ili dva ojra?
Nije Travnik u pitanju :D
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» dan kad su četnici i autori memoranduma SANU okupirali Zagreb
» Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
» Prosperov Novak tesko izvrjedjao Lucica i Dezulovica
» Prosperov Novak u NU2: Enver Čolaković među najboljim Hrvatskim piscima XX stoljeća
» Vučic : Ja nisam Slobodan Milošević i srpski svijet nije državna politika
» Pupovac djeluje prama programu drugog memoranduma SANU
» Prosperov Novak tesko izvrjedjao Lucica i Dezulovica
» Prosperov Novak u NU2: Enver Čolaković među najboljim Hrvatskim piscima XX stoljeća
» Vučic : Ja nisam Slobodan Milošević i srpski svijet nije državna politika
Page 3 of 3