Vučic : Ja nisam Slobodan Milošević i srpski svijet nije državna politika
Page 1 of 1
Vučic : Ja nisam Slobodan Milošević i srpski svijet nije državna politika
Ako ti nije državna politika onda ti ni Vulin nije ministar u vladi.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/Suljo-srbiju-interesiraju-mir-i-razvoj-srpski-svijet-nije-drzavna-politika-1521813
Odluči se jel ti je ili nije državna politika.
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/vijesti/Suljo-srbiju-interesiraju-mir-i-razvoj-srpski-svijet-nije-drzavna-politika-1521813
Odluči se jel ti je ili nije državna politika.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vučic : Ja nisam Slobodan Milošević i srpski svijet nije državna politika
Zamisli da oni Božinovic kod nas il kako već mu je ime šta je ministar policije svako dva dana priča o nekakvom hrvatskom svijetu i tako non stop i onda Plenkovic mrtav ladan dođe i kaže kako to nije politika ove vlade.
Ovi Vučic je bolestan čovik. On misli da ako su Srbi glupi da su to i Hrvati.
Ovi Vučic je bolestan čovik. On misli da ako su Srbi glupi da su to i Hrvati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
On je gori od Milosevica, Miosevic bar nije isao na Hrvatski teritorij da propagira veliku srbiju.
omni-
2014-04-12
Da, on je zainteresiran za mir zato šalje srpskog popa i puške na cetinje putem svoje produžene ruke u cg. Sad se malo usro jer očekuje pozive iz inozemstva da im malo to objasni pa zato vađenje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
"ja nisam slobodan Milošević, nemojte mene bombardirat kao što ste njega. On je htio veliku srbiju pa ste ga zato, a ja bi srpski svijet a to nije isto"
marcellus wrote:"ja nisam slobodan Milošević, nemojte mene bombardirat kao što ste njega. On je htio veliku srbiju pa ste ga zato, a ja bi srpski svijet a to nije isto"
"Slobodan je htio da svi srbi budu u jednoj državi koja je zove velika srbija silom a ja bio htio milom da sve države u kojima žive srbi budu budu srpski svijet! Makar ove gdje ima više od 20% srba.
Last edited by kaya on 9/9/2021, 15:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
srbi i njihov bonsai imperijalizam...
A sad, pa nije klempo tako mislio kako svi vi to tumačite, ono je da je tako mislio ali niste ga smjeli provaliti, trebalo je sve biti bezazleno (majku vam jebem ustašku)!
Ajmo Rafali, ovo srblje se mnogo bre uzjebalo u zadnje vreme, nisu dugo dobili po pičkimarcellus wrote:srbi i njihov bonsai imperijalizam...
Šandor Winnetou wrote:A sad, pa nije klempo tako mislio kako svi vi to tumačite, ono je da je tako mislio ali niste ga smjeli provaliti, trebalo je sve biti bezazleno (majku vam jebem ustašku)!
2015-08-15
Pa je, ono kretenu ne mogu ladicu zatvoriti pa sad veliki šef kao vadi vruće krumpire iz vatre a ne želi priznati da je jednostavno budaletini zaboravio reći da ne otvara usta na jednom od tih sastanaka gdje se strategijski vode bitke da se osvoji jasenovac( sa sakrivenom uniformom), osvajanje Kninske tvrđave, razvijanje srpske zastave sa planine u BiH, dostizanjem Hrvatskog BDPa već petu godinu zaredom, dostizanjem plaće od 500 eura već dvadesetu godinu zaredom...Jebeni ti sastanci i puno toga za obraditi i netko zaboravi reći vulinu da ne otvara usta i sad veliki vođa mora sve to ispravljati i pravdati jednog od majmuna u vlastitom timukaya wrote:Šandor Winnetou wrote:A sad, pa nije klempo tako mislio kako svi vi to tumačite, ono je da je tako mislio ali niste ga smjeli provaliti, trebalo je sve biti bezazleno (majku vam jebem ustašku)!
Mislis da klempavi smije ispustiti ijedan kmek bez da slinavi to ne odobri? Pa zna se bre ko je Bog otac srpskoga roda. Alfa i omega polusveta.Šandor Winnetou wrote:Pa je, ono kretenu ne mogu ladicu zatvoriti pa sad veliki šef kao vadi vruće krumpire iz vatre a ne želi priznati da je jednostavno budaletini zaboravio reći da ne otvara usta na jednom od tih sastanaka gdje se strategijski vode bitke da se osvoji jasenovac( sa sakrivenom uniformom), osvajanje Kninske tvrđave, razvijanje srpske zastave sa planine u BiH, dostizanjem Hrvatskog BDPa već petu godinu zaredom, dostizanjem plaće od 500 eura već dvadesetu godinu zaredom...Jebeni ti sastanci i puno toga za obraditi i netko zaboravi reći vulinu da ne otvara usta i sad veliki vođa mora sve to ispravljati i pravdati jednog od majmuna u vlastitom timukaya wrote:Šandor Winnetou wrote:A sad, pa nije klempo tako mislio kako svi vi to tumačite, ono je da je tako mislio ali niste ga smjeli provaliti, trebalo je sve biti bezazleno (majku vam jebem ustašku)!
omni-
2014-04-12
mislim, lik je toliko glup da se jednostavno zaboravi ako mu nisu dali striktne upute što smije a što ne smije reći. Tamo je tolika gustoća velikosrpskih idiota po cm2 nego je to molekula kisika u zraku.omni wrote:Mislis da klempavi smije ispustiti ijedan kmek bez da slinavi to ne odobri? Pa zna se bre ko je Bog otac srpskoga roda. Alfa i omega polusveta.Šandor Winnetou wrote:Pa je, ono kretenu ne mogu ladicu zatvoriti pa sad veliki šef kao vadi vruće krumpire iz vatre a ne želi priznati da je jednostavno budaletini zaboravio reći da ne otvara usta na jednom od tih sastanaka gdje se strategijski vode bitke da se osvoji jasenovac( sa sakrivenom uniformom), osvajanje Kninske tvrđave, razvijanje srpske zastave sa planine u BiH, dostizanjem Hrvatskog BDPa već petu godinu zaredom, dostizanjem plaće od 500 eura već dvadesetu godinu zaredom...Jebeni ti sastanci i puno toga za obraditi i netko zaboravi reći vulinu da ne otvara usta i sad veliki vođa mora sve to ispravljati i pravdati jednog od majmuna u vlastitom timukaya wrote:Šandor Winnetou wrote:A sad, pa nije klempo tako mislio kako svi vi to tumačite, ono je da je tako mislio ali niste ga smjeli provaliti, trebalo je sve biti bezazleno (majku vam jebem ustašku)!
Ja mu vjerujem..on je ipak konobario vojislavu seselju...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Vuk Drašković :'Izbaciti Kosovo iz Ustava,nije ga izgubila Srbija već Slobodan Milošević'
» Srpski povjesničar: Ako su nam idoli Arkan, Mladić, Karadžić, Milošević, Šešelj i njima slični, nije ni čudo što ovako prolazimo
» "Tramp je američki SLOBODAN MILOŠEVIĆ i to postaje vrlo UZNEMIRUJUĆE"
» Slobodan Milosevic 1987:'Buducnost ce ipak biti lepa'
» Ivica Dačić: Slobodan Milošević je zaslužan za osnivanje Republike Srpske
» Srpski povjesničar: Ako su nam idoli Arkan, Mladić, Karadžić, Milošević, Šešelj i njima slični, nije ni čudo što ovako prolazimo
» "Tramp je američki SLOBODAN MILOŠEVIĆ i to postaje vrlo UZNEMIRUJUĆE"
» Slobodan Milosevic 1987:'Buducnost ce ipak biti lepa'
» Ivica Dačić: Slobodan Milošević je zaslužan za osnivanje Republike Srpske
Page 1 of 1