Da remiziram...vol II.
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
par dan prije izbora po treci put plenki ce pobijediti koronuGnječ wrote:Capak: Treći val je završen izbori mogu početi
https://www.index.hr/vijesti/clanak/capak-krivulja-se-prelomila-treci-val-je-zavrsen/2273282.aspx
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
HDZ opet pobjedio epidemiju.Gnječ wrote:Capak: Treći val je završen izbori mogu početi
https://www.index.hr/vijesti/clanak/capak-krivulja-se-prelomila-treci-val-je-zavrsen/2273282.aspx
jednostavno, treba više hdz-@ i više izbora.
jedini sam to ovdje pogodio prije nekog vremenamutava baštarda wrote:HDZ opet pobjedio epidemiju.Gnječ wrote:Capak: Treći val je završen izbori mogu početi
svi ostali ste falivali, skupa s gnjecom, bakicem i ostalim znanstvenicima:)
dijagram-
2015-08-09
jači si od Bakića i Đikića zajednodijagram wrote:jedini sam to ovdje pogodio prije nekog vremenamutava baštarda wrote:HDZ opet pobjedio epidemiju.Gnječ wrote:Capak: Treći val je završen izbori mogu početi
ali isto se ne možeš mjeriti s longijem koji je to znao prije 10 godina.
Lako za decimale.dijagram wrote:Dobro ero sto je ovo?Eroo wrote:Na brzinu sam izračunao neke podatke na današnji dan, koje ću eventualno
potvrditi s WHO podatcima poslije 14h.
14 dnevna incidenca621.4 (-16.3%)673.3/100k st (-2.5 %)
7 dnevna incidenca263.4 (-26.4%)307.8/100k st (-15.8 %)
Znas da mi zaokruzujemo na dvije decimale, a ovdje samo jedna.
Nemoj falivati ko onaj, ...kako se zove,...bakic:)
Eroo wrote:Od unešenog pogrešnog podatka ne možeš očekivati ispravan rezultat.Eroo wrote:Na brzinu sam izračunao neke podatke na današnji dan, koje ću eventualno
14 dnevna incidenca +673.3/100k st (-2.5%)
7 dnevna incidenca +307.8/100k st (-15.8%)
Čudan mi je bio prevelik pad, ali sam ga olako pripisao današnjem malom broju novozaraženih.
Bude još jedna kontrola poslije 14h. Ne da se ni meni više...nedostaje energije i koncentracije.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
samo zbog njegovih pet zvjezdicamutava baštarda wrote:jači si od Bakića i Đikića zajednodijagram wrote:jedini sam to ovdje pogodio prije nekog vremenamutava baštarda wrote:HDZ opet pobjedio epidemiju.Gnječ wrote:Capak: Treći val je završen izbori mogu početi
ali isto se ne možeš mjeriti s longijem koji je to znao prije 10 godina.
ja imam tek cetiri
dijagram-
2015-08-09
mutava baštarda wrote:HDZ opet pobjedio epidemiju.Gnječ wrote:Capak: Treći val je završen izbori mogu početi
izbori su učinkovitiji od svih vakcina. izborima protiv korone covida! izborima se izborimo za imunitet krda!!!
doli pelcovanje!!! živili izbori i Dragi Veliki Vođa!!! živija HDZ !!! dabogda izbori trajali nonstop!!!
iden se cijepit heroinom...
Guest- Guest
neće nama virus talasati izbore!
nema talasanja! finili su Mare vali!!!
nema talasanja! finili su Mare vali!!!
Guest- Guest
kad plenki objavi: bili ste zlocesti, nestasni, ali svejedno vas nagradjujem, evo,
dopustam kavicu u kaficu da se ne smrzavate na terasi
gnjec i slicni ce po stoti put za adeze:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:kad plenki objavi: bili ste zlocesti, nestasni, ali svejedno vas nagradjujem, evo,
ja ću glasat da izbori traju nonstop bez prekida sve do sudnjeg dana.
ajmooo!! sljedeća dva tjedna su kritična! zaokružite ADEZE
Guest- Guest
plenkija i rektalca treba ubacit u tri majmuna kad je kafić dupkom pun i zablindirati vrata.dijagram wrote:kad plenki objavi: bili ste zlocesti, nestasni, ali svejedno vas nagradjujem, evo,
vili40-
2015-08-02
Ovi bez ijedne decimale.Eroo wrote:Lako za decimale.dijagram wrote:Dobro ero sto je ovo?Eroo wrote:Na brzinu sam izračunao neke podatke na današnji dan, koje ću eventualno
14 dnevna incidenca621.4 (-16.3%)673.3/100k st (-2.5 %)
7 dnevna incidenca263.4 (-26.4%)307.8/100k st (-15.8 %)
Znas da mi zaokruzujemo na dvije decimale, a ovdje samo jedna.
Nemoj falivati ko onaj, ...kako se zove,...bakic:)
Rezultate konačno potvrđujem.
Inače, moj je običaj pustiti izračun da malo odleži i ohladi se, pa tek onda provjerim točnost.
2016-07-22
"Truba povjerenja" je dosta široko otvorena, ali je u cjelini ispod Rt=1.0.
Ovakav rezultat omogućava buduće projekcije od 7 i 14 dana s velikom dozom
sigurnosti. Glede na "sezonalnost" prognoze su moguće i na duže vrijeme, recimo
na razdoblje od 4 tjedna, ali ne više od toga.
Ovakav rezultat omogućava buduće projekcije od 7 i 14 dana s velikom dozom
sigurnosti. Glede na "sezonalnost" prognoze su moguće i na duže vrijeme, recimo
na razdoblje od 4 tjedna, ali ne više od toga.
2016-07-22
sve je to čisto izdrkavanje na ljudima.
ili sve zatvori ili sve otvori.
dođeš iz hrvatske u dojčland, moraš imati test, ne stariji od 72h. zatim se prijaviš.
onda ideš u karantenu. ali dok si u karanteni smiješ ići u trgovinu. unutar 5km.
smiješ se šetati oko zgrade, ali ne smiješ na bicikl.
naravno kada se javiš u firmu moraš odraditi još jedan test, jer nijemci ne priznaju hrvatski test.
mladi se skupljaju po javnim parkinzima i lumpaju do zore. glavan okupljališta su postale tankštele. o tome da slovenci ili austrijanci gledaju potvrdu ili da ju traže, niti riječi.
jebu ludi zbunjene i u svemu tome najebu restorani i mi lijenivci pa sada mora kuhat.
fala bogu na konzervama. grah s kobacicom, grah sa špekom, grah sa šunkom, grašak, grašak s noklicama, bosanski burek njemačkog proizvođača-treba ubiti majmuna koji to zove burekom.
a u trgovini klasično kupiš i pečeno.
pa neka otvore restorane i bok.
ili sve zatvori ili sve otvori.
dođeš iz hrvatske u dojčland, moraš imati test, ne stariji od 72h. zatim se prijaviš.
onda ideš u karantenu. ali dok si u karanteni smiješ ići u trgovinu. unutar 5km.
smiješ se šetati oko zgrade, ali ne smiješ na bicikl.
naravno kada se javiš u firmu moraš odraditi još jedan test, jer nijemci ne priznaju hrvatski test.
mladi se skupljaju po javnim parkinzima i lumpaju do zore. glavan okupljališta su postale tankštele. o tome da slovenci ili austrijanci gledaju potvrdu ili da ju traže, niti riječi.
jebu ludi zbunjene i u svemu tome najebu restorani i mi lijenivci pa sada mora kuhat.
fala bogu na konzervama. grah s kobacicom, grah sa špekom, grah sa šunkom, grašak, grašak s noklicama, bosanski burek njemačkog proizvođača-treba ubiti majmuna koji to zove burekom.
a u trgovini klasično kupiš i pečeno.
pa neka otvore restorane i bok.
2014-12-30
puštaj Mišu Kovačadijagram wrote:otvaraj kafice :)
Moze, a adezenjarama eru ojdanica:)mutava baštarda wrote:puštaj Mišu Kovačadijagram wrote:otvaraj kafice :)
dijagram-
2015-08-09
Kako to da meni taj nije poznat? Baš sam nikakav.dijagram wrote:Moze, a adezenjarama eru ojdanica:)mutava baštarda wrote:puštaj Mišu Kovačadijagram wrote:otvaraj kafice :)
2016-07-22
Naprosto polude kad peva era.Eroo wrote:Kako to da meni taj nije poznat? Baš sam nikakav.dijagram wrote:Moze, a adezenjarama eru ojdanica:)mutava baštarda wrote:puštaj Mišu Kovačadijagram wrote:otvaraj kafice :)
Ajd muzka, al skinuli mu i "koreografiju" :)
dijagram-
2015-08-09
Israel: Od katastrofe do kraja epidemije. Procjepljenost preko 60% populacije.
2016-07-22
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50