Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
Onaj tko ih gleda kao potencijalno biracko tijelo...prosle izbore za zagreb za bandica je glasalo preko 80% roma sa pravom glasa..na drzavnom nivou hdz/sdp...jer znaju da ce im se manjinci prikrpati ako su na vlasti..cista matematikamortal wrote:tko to dozvoljavavuksadinare wrote:... kajtazi je priznao da je u hrvatskoj doslo nekoliko tisuća roma u posljednjih par godina u hrvatskoj od drugih država najprije susjednih..ai ta brojka vjerojatno nije točna već moze pomnožiti bar 2 × ... i ako odbijes trećinu koja je vjerojatno u prolazu za zapadne zemlje eu-a onih 2/3 zadrze se ovdje iu tih nekoliko godina nastancaju brdo djece i eto ti problema..u zagrebu nesluzbeno postali su najbrojnija nacionalna manjina upravo zbog bandice koja im je djelio sakom i kapom..i vidjeli su u zagrebu svojevrsni el dorado ... ako izuzmemo kozari bok..gdju su danas sigurno trećina stanovništva tog kvarta..ima ih brdo u vukomercu, trnavi, pescenici ..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
Evo danas je dan roma..i plenki ce biti na svecanosti i koncertu romskih glazbenika..a fontane ce biti obojane u boje romske zastave...aleluja..
2015-09-08
nisu romi krivi
krivo je drustvo jer je bazirano na bijeloj supremaciji
kriv je institucionalni rasizam, patrijarhat i seksizam
reko da vam predvidim buducnost
krivo je drustvo jer je bazirano na bijeloj supremaciji
kriv je institucionalni rasizam, patrijarhat i seksizam
reko da vam predvidim buducnost
2014-04-19
marcellus wrote:i di je kajtazi, jebo mu pas mater? Prdi u saborsku fotelju iz svoje debele ciganske guzice
Dal je Plenkoviću zahvalnicu u ime romske zajednice na svjetski dan Roma koji je ujedno i rođendan Plenkovića ak sam dobro skužil.
Ukratko, ciganski posli.
Guest- Guest
cigo što kažeš o tome da treba uštrojiti pse?
Ja kažem da im treba izvaditi zubi!
Zašto zube?
Pa nijedan nije trčo zamnom da me jebe već da me grize!
Ja kažem da im treba izvaditi zubi!
Zašto zube?
Pa nijedan nije trčo zamnom da me jebe već da me grize!
Sovak wrote:marcellus wrote:i di je kajtazi, jebo mu pas mater? Prdi u saborsku fotelju iz svoje debele ciganske guzice
Dal je Plenkoviću zahvalnicu u ime romske zajednice na svjetski dan Roma koji je ujedno i rođendan Plenkovića ak sam dobro skužil.
Ukratko, ciganski posli.
puna vlada cigana... a ima i roma.
Nkidan netko napisao jedino jos plenki nije svjestan da je eu propala osim teoretski na papiru..cak je i merkel toga postala svjesna...jedino triling plenki linden i suica vjeruju u cudo..i da je eu 'homogena i jaka'..i plenki ce biti zadnji koji ce ugasit svjetlo i tad ce jos razmisljat da ga ugasi mozda postoji ipak mala sansa da eu ne propadne do kraja.
2015-09-08
...navodno je suica u kurac poslala merkel..bez zajebancije..da je okrenula ledja eu i time ugrozila fotelju suice u eu komisiji..jer je merkel pokrenula neku inicijativu da se preispita rad ove eu komisije zbog teskog zajeba oko cjepiva
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko su Plenkijevi roditelji?Otac kao profesor na fakultetu optuzen kao seksualni predator.Mama Vjekoslava nazivana 'lekarkom' zbog njenog prelaska na hrvatsku stranu pred kraj 1991.
» Otac jebe petogodisnju djevojcicu u lektiri ministrice Divjak,Jokica i ostalih bolesno nastranih 'intelektualaca' i lijevoliberalnih pedofila
» WikiLeaks: Astronaut tražio sastanak sa Obamom zbog vanzemaljaca
» Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
» Ja sam SDP-ov uhljeb i volim uhljebljivanje zbog novca
» Otac jebe petogodisnju djevojcicu u lektiri ministrice Divjak,Jokica i ostalih bolesno nastranih 'intelektualaca' i lijevoliberalnih pedofila
» WikiLeaks: Astronaut tražio sastanak sa Obamom zbog vanzemaljaca
» Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
» Ja sam SDP-ov uhljeb i volim uhljebljivanje zbog novca
Page 2 of 2