Ostaria Siciliana
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
Zato, Kic, nemoj da i tebi bude "jbg" pa kreni vec danas razmisljeti gdje, kada, kako i, mozda, s kime... :)
Guest- Guest
da, a ne samo razmišljati-
pretvorio sam razmišljanje u nabrajanje loših stvar, dođe mi da govorim o ovom ili onom lošem iskustvu s kojima se sučelim ili prisustvujem, osjećam se kao upregnut u nečija kola, što čovjek postaje bolji u svom poslu to je više opterećen količinom posla, njemu se vjeruje i njemu se predaju brige, kao da je vreća briga bez dna, danas sjedim pred ženom koja vadi taj bris za kovid test i govori mi: vi izgledate tako mirno i staloženo, a meni je tako muka više od ovog posla-
a ja se mislim, ženo božja, da samo znate koliko u sebi nosim briga koje su mi predate da gonjam-
ali samo sam joj se nasmiješio i rekao, držte se.. mislim da sam je ohrabrio, nadam se bar.
htio sam nešto drugo reći, ali evo, želim svima mir i da svaki dan nekome damo osmijeh i stvarni osjećaj podrške, koliko god to zvučalo gay ili kao iz nekog magazina, neki dan sam osjetio takav osjećaj sitne pažnje od nekog, i kao da sam dotakao čisti izvor nogama, nikad ne zna čovjek koliko dodirne drugoga.
Ra likes this post
violator wrote:Kad se nadjes svjedokom huskaske atmosfere, onda reagiras. To jest 'bitka koju bi izabrala', makar bilo obicno rasipanje energije.
Ja prije prečekiram sebe zašto sam ja na toj vibraciji, što trebam naučiti..tako ja, a onda biram hoću li se upustiti u fajt ili ne. Osobito ako imam upitne osobne granice ili ako osjetim da me se potcjenjuje da sam kamilična pa me testiraju. Bila jučer na poslu jedna takva situacija, elegantno sam je odvozila, bez podignute obrve, publika je također bila zadovoljna (nažalost).
Guest- Guest
kic wrote:
pretvorio sam razmišljanje u nabrajanje loših stvar, dođe mi da govorim o ovom ili onom lošem iskustvu s kojima se sučelim ili prisustvujem, osjećam se kao upregnut u nečija kola, što čovjek postaje bolji u svom poslu to je više opterećen količinom posla, njemu se vjeruje i njemu se predaju brige, kao da je vreća briga bez dna, danas sjedim pred ženom koja vadi taj bris za kovid test i govori mi: vi izgledate tako mirno i staloženo, a meni je tako muka više od ovog posla-
a ja se mislim, ženo božja, da samo znate koliko u sebi nosim briga koje su mi predate da gonjam-
ali samo sam joj se nasmiješio i rekao, držte se.. mislim da sam je ohrabrio, nadam se bar.
htio sam nešto drugo reći, ali evo, želim svima mir i da svaki dan nekome damo osmijeh i stvarni osjećaj podrške, koliko god to zvučalo gay ili kao iz nekog magazina, neki dan sam osjetio takav osjećaj sitne pažnje od nekog, i kao da sam dotakao čisti izvor nogama, nikad ne zna čovjek koliko dodirne drugoga.
Jako, al' baš jako volim ovaj tvoj post. <3 <3 <3
Žena te doživjela snažnim jer jesi snažan. Naša unutarnja previranja i procese drugi ne moraju znati, a ne bi ih niti razumjeli osim ako su sami prošli kroz njih.
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:Kad se nadjes svjedokom huskaske atmosfere, onda reagiras. To jest 'bitka koju bi izabrala', makar bilo obicno rasipanje energije.
Ja prije prečekiram sebe zašto sam ja na toj vibraciji, što trebam naučiti..tako ja, a onda biram hoću li se upustiti u fajt ili ne. Osobito ako imam upitne osobne granice ili ako osjetim da me se potcjenjuje da sam kamilična pa me testiraju. Bila jučer na poslu jedna takva situacija, elegantno sam je odvozila, bez podignute obrve, publika je također bila zadovoljna (nažalost).
Pa jesi li se precekirala zasto si na vibraciji jedne pandemije i, ako jesi, hoces li dopustiti osnazene ss-ovce oko sebe kad im se nadjes u blizini? Pa to sve i jest situacija u kojoj se podcijenjuje necija inteligencija i racuna na inerciju, strah, poslusnost.
Guest- Guest
kic wrote:
Kako ide ona Propovjednikova pjesma?
Ovo vrijeme dozivljavam vremenom borbe. Mir dolazi nakon razrijesenih sukoba.
Guest- Guest
kic wrote:
treba vjerovati u razriješenje..
kad se borim, ja neuprijatelja nemam
Da, da, tako je to kad je more slano, a secera nema! :)
Guest- Guest
Ljudi koji nemaju obaveze (djecu) bi trebali barem nekoliko mjeseci provesti putujući... ono bez cilja.
To može biti skromno putovanje, ne mora podrazumijevati skupa prenoćišta, može biti vreća za spavanje... bitno je ići, kretati se.
Dakle, Kic, kreni. :)
To može biti skromno putovanje, ne mora podrazumijevati skupa prenoćišta, može biti vreća za spavanje... bitno je ići, kretati se.
Dakle, Kic, kreni. :)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Mirno subotnje jutro, kava, sunce dopire kroz prozor, nemoranje, osjećaj da je sve baš tako kako treba biti, zahvalnost za sve i svih (da, da, i za svih vas koji ste me ovdje puno naučili i tjerali da razmišljam..<3), prihvaćanje, eto tako mi je.
Guest- Guest
Kak se zove onaj stari crtić sa onim slikarom koji se napušija pa umislija da ima čarobni kist i mere pričat sa životinjama? Čudesna šuma, tak nešt.Venus wrote:Odoh u šumu danas, priroda je čudesna.
AlfaOmega wrote:Kak se zove onaj stari crtić sa onim slikarom koji se napušija pa umislija da ima čarobni kist i mere pričat sa životinjama? Čudesna šuma, tak nešt.Venus wrote:Odoh u šumu danas, priroda je čudesna.
Nisam generacija čudesne šume, pa ne znam.
Moj omiljeni crtić je nekad bio Sport Billy, a danas je Spužva Bob u hrvatskoj sinkronizaciji naravno.
i zmijoljupci su isto bili zakon..
Guest- Guest
evo doša san. ću si natočiti kriglu bire hvala...da pogledam ovaj video na miru...
Guest- Guest
Gnječ wrote:evo doša san. ću si natočiti kriglu bire hvala...da pogledam ovaj video na miru...
Vaaaiii...presexy je..a upravo sam je odgledala u jednom drugom videu na YT.
Guest- Guest
S Indilom si me baš ono u srce pogodio, obožavam je...
Evo jedan baš simpa video, vidi je kako je slatka..
Evo jedan baš simpa video, vidi je kako je slatka..
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50