ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostaria Siciliana

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Ostaria Siciliana  - Page 36 Empty Re: Ostaria Siciliana

Post by Ra 30/7/2021, 00:04

:offt

Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 03:12

Ra wrote:@Violator   Čččč   Ostaria Siciliana  - Page 36 1f600 

@Venus, dobro se odmori... I opusti :) 

Ostali konzumenti lakih nota i teske cuge predrage nam birtije  Haug! :)

to ti je onaj isti cvrčak iznad koga si stisla za gućak? sad si ga izdresirala pa brekće ko demolirani tomos apn 4 motorin. chase
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 03:25

jbt. jedan cvrčak! mora da ga je lovila dva dana po šikari mrežom za leptire.

jedan cvrčak koga je ulovila za gučak i naredila: pevaj!...i ono nesretni cvrle ...kri..kri.....kri......krri...krik.......kri...

sad ga je istraumatizirala pa jadan cvrle ronda i cvrli ko pokvareni ventilator.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 10:44

: ))) BedaQ! Al' moram i ja primijetiti da joj prilaze sve neki usamljenici. Jedan zriko, jedan cvrcak, pa udri zadnjim atomima snage k'o da im je gun prislonila uz glavicu. :p

Inace, ova snimka cvrcka podsjetila me je na proslo ljeto kad sam ozareno ustanovila da su mi se negdje pored prozora, skriveni u travici, nastanila cak dva (!) cvrcka. A mozda i vise. I da neumorno pjevaju. Dugo u noc. A ja ih snimam i k'o djetesce se radujem sto i Ri ima te male raspjevane bestije.

I nisu prestajali. Dok nisam shvatila da je to neciji pokvareni klima-uredjaj. :_|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 11:20

Gnječ wrote:

to ti je onaj isti cvrčak iznad koga si stisla za gućak? sad si ga izdresirala pa brekće ko demolirani tomos apn 4 motorin.  chase

:^0....

Vidim ja da si ti nju jedva dočekao!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 11:24

violator wrote:: ))) BedaQ! Al' moram i ja primijetiti da joj prilaze sve neki usamljenici. Jedan zriko, jedan cvrcak, pa udri zadnjim atomima snage k'o da im je gun prislonila uz glavicu. :p

Inace, ova snimka cvrcka podsjetila me je na proslo ljeto kad sam ozareno ustanovila da su mi se negdje pored prozora, skriveni u travici, nastanila cak dva (!) cvrcka. A mozda i vise. I da neumorno pjevaju. Dugo u noc. A ja ih snimam i k'o djetesce se radujem sto i Ri ima te male raspjevane bestije.

I nisu prestajali. Dok nisam shvatila da je to neciji pokvareni klima-uredjaj. :_|

I mačak joj se uselio, dobra neka energija..

hahah za klimu..a taman sam se poveselila da su mi cvrčci ispod prozora.

Nisam još pošla na more, odgodila odlazak zbog posjete i roditeljskih obaveza. 
Osjećam se nikad bolje, predobro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/7/2021, 11:32

Ra wrote:@Violator   Čččč   Ostaria Siciliana  - Page 36 1f600 

@Venus, dobro se odmori... I opusti :) 

Ostali konzumenti lakih nota i teske cuge predrage nam birtije  Haug! :)

Hvala ti! :x

Net me zeza, izbacuje me pa cu pokusati u nocnim satima ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 31/7/2021, 17:12

Meteor neki proša, pa sateliti zajebavaju. A možda i to ima kozmičku poruku, ko zna

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2021, 10:56

AlfaOmega wrote:Meteor neki proša, pa sateliti zajebavaju. A možda i to ima kozmičku poruku, ko zna

Naredali smo plutajuće smeće i po svemiru, toliko smo gadna vrsta.  

Kaže mi jedan znanac da žene traže sigurnost.. a ja njemu da ne znam što je to i da bi taj osjećaj, čak i nešto približno tome, za mene valjda bio nešto potpuno novo. Sama svjesnost da smo generalno gadna nezahvalna vrsta i ne cijenimo ono što imamo, daje nesigurnost u ovo što vidimo. Meteor je samo podsjetnik na to da sigurnost kao takva ne postoji, tj. ono na što ne možemo utjecati. Ono na što smo mogli utjecati smo već odavno za*ebali.

https://www.nationalgeographic.com/science/article/space-junk

Also dakle, postoji samo ovaj tren sad, u kojem biram bojati se ili prihvaćati ono što je.   :zen
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/8/2021, 13:29

Venus wrote:
AlfaOmega wrote:Meteor neki proša, pa sateliti zajebavaju. A možda i to ima kozmičku poruku, ko zna

Naredali smo plutajuće smeće i po svemiru, toliko smo gadna vrsta.  

Kaže mi jedan znanac da žene traže sigurnost.. a ja njemu da ne znam što je to i da bi taj osjećaj, čak i nešto približno tome, za mene valjda bio nešto potpuno novo. Sama svjesnost da smo generalno gadna nezahvalna vrsta i ne cijenimo ono što imamo, daje nesigurnost u ovo što vidimo. Meteor je samo podsjetnik na to da sigurnost kao takva ne postoji, tj. ono na što ne možemo utjecati. Ono na što smo mogli utjecati smo već odavno za*ebali.

https://www.nationalgeographic.com/science/article/space-junk

Also dakle, postoji samo ovaj tren sad, u kojem biram bojati se ili prihvaćati ono što je.   :zen

Ostaria Siciliana  - Page 36 We-only-live-once-snoopy-wrong-we-only-die-once-43830371
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2021, 06:40

Eto Gnječ, ja s puno riječi, a ti jednom slikom.. :coffee

Buona giornata..

Ostaria Siciliana  - Page 36 CgGHbh80A64rUbYInmi-8Gy890z11G6xfJttttTfYSOq3QqjEmBulnTaVdacMwen5r9GIk-qpF-rNdl3ifVgsqGtFP5-jU2J1mPu-xiD5PEWY8z2DG7WPeDFfWZvb6TE6A
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2021, 09:08

Venus wrote:
violator wrote:: ))) BedaQ! Al' moram i ja primijetiti da joj prilaze sve neki usamljenici. Jedan zriko, jedan cvrcak, pa udri zadnjim atomima snage k'o da im je gun prislonila uz glavicu. :p

Sad ti nama svima reci, "take on me, I'll be gone in a day or two"... :)

Budi jos bolje!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/8/2021, 09:27

A mozda je i do aurore borealis na mjestima gdje se ne bi trebala pojavljivati pa ono sto mislimo da je do satelita zapravo su prodori iz izmijesanih dimenzija. :)

Prepricavam sadrzaj filma..

https://tvprofil.com/film/4204/prava-frekvencija

I dalje mi je zao sto u mojoj osnovnoj ili srednjoj školi nismo imali skupinu radio-amatera. Svašta bismo dohvatili.

Ipak, na neki cudan nacin, zaobilazno, digitalno, to se desava upravo sada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 5/8/2021, 09:16

Gnječ wrote:jbt. jedan cvrčak! mora da ga je lovila dva dana po šikari mrežom za leptire.

jedan cvrčak koga je ulovila za gučak i naredila: pevaj!...i ono nesretni cvrle ...kri..kri.....kri......krri...krik.......kri...

sad ga je istraumatizirala pa jadan cvrle ronda i cvrli ko pokvareni ventilator.
:D
Opet sam našla samo jednog zrikavca koji voli karaoke.  :hem

Ali se zato u daljini čuje bolno jaj...jaj...jajkanje istarskog goniča, čiji se gučak (slučajno) našao u ruci alpske štetočine  :]

https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/nizqxhpej8hatr0y
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 5/8/2021, 09:35

Moje kupanje je završilo. Ostaje mi još par dana druženja s obitelji na kontinentu i gotovo... Ode godišnji :)

Jučer su mi iskrčili zub osmicu.... tzv. umnjak zbog kojeg sam izbjegavala putovanje zrakom. 
Godinama sam imala problem prilikom slijetanja zrakoplova, jer mi je neopisiva bol doslovce raznosila gornji kvarat glave. 

Prošla sam sve moguće pretrage i na kraju su ustanovili da je zub zvani umnjak stvorio nekakav zračni džep, pa se taj mjehurić zraka uzjoguni na određenoj visini i napravi pičvajz u mojoj glavi.  E pa neće više.  yes

Ali moram priznati da me rana i danas poprilično boli.  :hem
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 5/8/2021, 09:40

violator wrote:
Venus wrote:

Sad ti nama svima reci, "take on me, I'll be gone in a day or two"... :)

Budi jos bolje!

Ja od nje očekujem detaljan izvještaj kupanja bez gaća kad se veselo predaje jadranskim morskim strujama.  bounce
Ono kad joj more dodiruje kojekakve brazde, mravojede i to.   flower
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 5/8/2021, 18:08

dobra ideja!
i ove godine:
OD 12. KOLOVOZA DO 4. RUJNA
KINO U KVARTU: U 12 dana na 12 lokacija 12 filmova

Ostaria Siciliana  - Page 36 Pxl-100920-30090997_qGmu8A8

https://www.glasistre.hr/pula/kino-u-kvartu-u-12-dana-na-12-lokacija-12-filmova-738298

ili možda u talijanski Circolo

filmski program Circolo classic

Filmski program 'Circolo Classic', koji je prošle godine nastao u suradnji Pula Film Festivala i pulske zajednice Talijana, u sklopu kojeg će se od 3. do 31. kolovoza prikazati osam filmova talijanske i francuske produkcije.

Ciklus klasika počinje filmom 'Ljepotica dana' Luisa. Buñela, a nastavlja se filmovima 'Bijele noći' Luchina Viscontija, 'Cherbourški kišobrani' Jacquesa Demyja, 'Brak na talijanski način' Vittorija De Sice, 'Odvratnost' Romana Polanskog, 'Jedan izuzetan dan' Ettorea Scole, 'Posljednji metro' Françoisa Truffauta i 'Osam i pol' Federica Fellinija. Ulaznice, po cijeni od dvadeset kuna po filmu, mogu se kupiti putem mrežne stranice kina Valii ili sat vremena prije početka projekcije u Circolu.

https://www.tportal.hr/kultura/clanak/pula-predstavljen-filmski-program-circolo-classic-20210730

Ostaria Siciliana  - Page 36 259949?Format=5&v=22.05

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 5/8/2021, 20:29

Jbg... kad ja odem ima svašta u Puli  :roll
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2021, 00:17

Ra wrote:Jbg... kad ja odem ima svašta u Puli  :roll

za Circolo sve su karte već unaprijed rasprodane. kino po kvartovima je gratis.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2021, 00:26

LIVE CAM Brooks Falls - Katmai National Park 2021, Alaska powered by EXPLORE.org

Brooks Falls in Alaska's Katmai National Park is the best place in the world to watch brown bears feasting on salmon as they swim upstream to spawn. Find out the best time to watch live and learn more about Katmai and its brown bears on Explore.org

EXPLORE is the largest live nature cam network on the planet. We bring nature to you, raw, unscripted, and unedited. Enjoy the natural world as it unfolds in real time in front of our cameras. EXPLORE.org takes you from Kenya, Africa to the riverbanks of Katmai, Alaska and everywhere in between.

currently live:

https://explore.org/livecams/currently-live

[url=Explore Live Nature Cams]Explore Live Nature Cams[/url]

Documentary Films

https://www.youtube.com/c/ExploreFilms
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2021, 11:49

Ra wrote:
Gnječ wrote:jbt. jedan cvrčak! mora da ga je lovila dva dana po šikari mrežom za leptire.

:D
Opet sam našla samo jednog zrikavca koji voli karaoke.  :hem

Ali se zato u daljini čuje bolno jaj...jaj...jajkanje istarskog goniča, čiji se gučak (slučajno) našao u ruci alpske štetočine  :]

https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/nizqxhpej8hatr0y

Odlicno! Uhvatila si i cuka! Zrikavac i cuk.. odmah pozelim prisloniti glavu na hladan jastuk. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics