Ostaria Siciliana
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
jbt. jedan cvrčak! mora da ga je lovila dva dana po šikari mrežom za leptire.
jedan cvrčak koga je ulovila za gučak i naredila: pevaj!...i ono nesretni cvrle ...kri..kri.....kri......krri...krik.......kri...
sad ga je istraumatizirala pa jadan cvrle ronda i cvrli ko pokvareni ventilator.
jedan cvrčak koga je ulovila za gučak i naredila: pevaj!...i ono nesretni cvrle ...kri..kri.....kri......krri...krik.......kri...
sad ga je istraumatizirala pa jadan cvrle ronda i cvrli ko pokvareni ventilator.
Guest- Guest
: ))) BedaQ! Al' moram i ja primijetiti da joj prilaze sve neki usamljenici. Jedan zriko, jedan cvrcak, pa udri zadnjim atomima snage k'o da im je gun prislonila uz glavicu. :p
Inace, ova snimka cvrcka podsjetila me je na proslo ljeto kad sam ozareno ustanovila da su mi se negdje pored prozora, skriveni u travici, nastanila cak dva (!) cvrcka. A mozda i vise. I da neumorno pjevaju. Dugo u noc. A ja ih snimam i k'o djetesce se radujem sto i Ri ima te male raspjevane bestije.
I nisu prestajali. Dok nisam shvatila da je to neciji pokvareni klima-uredjaj.
Inace, ova snimka cvrcka podsjetila me je na proslo ljeto kad sam ozareno ustanovila da su mi se negdje pored prozora, skriveni u travici, nastanila cak dva (!) cvrcka. A mozda i vise. I da neumorno pjevaju. Dugo u noc. A ja ih snimam i k'o djetesce se radujem sto i Ri ima te male raspjevane bestije.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
to ti je onaj isti cvrčak iznad koga si stisla za gućak? sad si ga izdresirala pa brekće ko demolirani tomos apn 4 motorin.
....
Vidim ja da si ti nju jedva dočekao!
Guest- Guest
violator wrote:: ))) BedaQ! Al' moram i ja primijetiti da joj prilaze sve neki usamljenici. Jedan zriko, jedan cvrcak, pa udri zadnjim atomima snage k'o da im je gun prislonila uz glavicu. :p
I mačak joj se uselio, dobra neka energija..
hahah za klimu..a taman sam se poveselila da su mi cvrčci ispod prozora.
Nisam još pošla na more, odgodila odlazak zbog posjete i roditeljskih obaveza.
Osjećam se nikad bolje, predobro.
Guest- Guest
Meteor neki proša, pa sateliti zajebavaju. A možda i to ima kozmičku poruku, ko zna
AlfaOmega wrote:Meteor neki proša, pa sateliti zajebavaju. A možda i to ima kozmičku poruku, ko zna
Naredali smo plutajuće smeće i po svemiru, toliko smo gadna vrsta.
Kaže mi jedan znanac da žene traže sigurnost.. a ja njemu da ne znam što je to i da bi taj osjećaj, čak i nešto približno tome, za mene valjda bio nešto potpuno novo. Sama svjesnost da smo generalno gadna nezahvalna vrsta i ne cijenimo ono što imamo, daje nesigurnost u ovo što vidimo. Meteor je samo podsjetnik na to da sigurnost kao takva ne postoji, tj. ono na što ne možemo utjecati. Ono na što smo mogli utjecati smo već odavno za*ebali.
https://www.nationalgeographic.com/science/article/space-junk
Also dakle, postoji samo ovaj tren sad, u kojem biram bojati se ili prihvaćati ono što je.
Guest- Guest
Venus wrote:AlfaOmega wrote:Meteor neki proša, pa sateliti zajebavaju. A možda i to ima kozmičku poruku, ko zna
Naredali smo plutajuće smeće i po svemiru, toliko smo gadna vrsta.
Kaže mi jedan znanac da žene traže sigurnost.. a ja njemu da ne znam što je to i da bi taj osjećaj, čak i nešto približno tome, za mene valjda bio nešto potpuno novo. Sama svjesnost da smo generalno gadna nezahvalna vrsta i ne cijenimo ono što imamo, daje nesigurnost u ovo što vidimo. Meteor je samo podsjetnik na to da sigurnost kao takva ne postoji, tj. ono na što ne možemo utjecati. Ono na što smo mogli utjecati smo već odavno za*ebali.
https://www.nationalgeographic.com/science/article/space-junk
Also dakle, postoji samo ovaj tren sad, u kojem biram bojati se ili prihvaćati ono što je.
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:: ))) BedaQ! Al' moram i ja primijetiti da joj prilaze sve neki usamljenici. Jedan zriko, jedan cvrcak, pa udri zadnjim atomima snage k'o da im je gun prislonila uz glavicu. :p
Sad ti nama svima reci, "take on me, I'll be gone in a day or two"... :)
Budi jos bolje!
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Meteor neki proša, pa sateliti zajebavaju. A možda i to ima kozmičku poruku, ko zna
A mozda je i do aurore borealis na mjestima gdje se ne bi trebala pojavljivati pa ono sto mislimo da je do satelita zapravo su prodori iz izmijesanih dimenzija. :)
Prepricavam sadrzaj filma..
https://tvprofil.com/film/4204/prava-frekvencija
I dalje mi je zao sto u mojoj osnovnoj ili srednjoj školi nismo imali skupinu radio-amatera. Svašta bismo dohvatili.
Ipak, na neki cudan nacin, zaobilazno, digitalno, to se desava upravo sada.
Guest- Guest
Gnječ wrote:jbt. jedan cvrčak! mora da ga je lovila dva dana po šikari mrežom za leptire.
Opet sam našla samo jednog zrikavca koji voli karaoke.
Ali se zato u daljini čuje bolno jaj...jaj...jajkanje istarskog goniča, čiji se gučak (slučajno) našao u ruci alpske štetočine
https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/nizqxhpej8hatr0y
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Moje kupanje je završilo. Ostaje mi još par dana druženja s obitelji na kontinentu i gotovo... Ode godišnji :)
Jučer su mi iskrčili zub osmicu.... tzv. umnjak zbog kojeg sam izbjegavala putovanje zrakom.
Godinama sam imala problem prilikom slijetanja zrakoplova, jer mi je neopisiva bol doslovce raznosila gornji kvarat glave.
Prošla sam sve moguće pretrage i na kraju su ustanovili da je zub zvani umnjak stvorio nekakav zračni džep, pa se taj mjehurić zraka uzjoguni na određenoj visini i napravi pičvajz u mojoj glavi. E pa neće više.
Ali moram priznati da me rana i danas poprilično boli.
Jučer su mi iskrčili zub osmicu.... tzv. umnjak zbog kojeg sam izbjegavala putovanje zrakom.
Godinama sam imala problem prilikom slijetanja zrakoplova, jer mi je neopisiva bol doslovce raznosila gornji kvarat glave.
Prošla sam sve moguće pretrage i na kraju su ustanovili da je zub zvani umnjak stvorio nekakav zračni džep, pa se taj mjehurić zraka uzjoguni na određenoj visini i napravi pičvajz u mojoj glavi. E pa neće više.
Ali moram priznati da me rana i danas poprilično boli.
2020-06-01
Ja od nje očekujem detaljan izvještaj kupanja bez gaća kad se veselo predaje jadranskim morskim strujama.violator wrote:Venus wrote:violator wrote:: ))) BedaQ! Al' moram i ja primijetiti da joj prilaze sve neki usamljenici. Jedan zriko, jedan cvrcak, pa udri zadnjim atomima snage k'o da im je gun prislonila uz glavicu. :p
Sad ti nama svima reci, "take on me, I'll be gone in a day or two"... :)
Budi jos bolje!
Ono kad joj more dodiruje kojekakve brazde, mravojede i to.
2020-06-01
dobra ideja!
i ove godine:
OD 12. KOLOVOZA DO 4. RUJNA
KINO U KVARTU: U 12 dana na 12 lokacija 12 filmova
https://www.glasistre.hr/pula/kino-u-kvartu-u-12-dana-na-12-lokacija-12-filmova-738298
ili možda u talijanski Circolo
filmski program Circolo classic
Filmski program 'Circolo Classic', koji je prošle godine nastao u suradnji Pula Film Festivala i pulske zajednice Talijana, u sklopu kojeg će se od 3. do 31. kolovoza prikazati osam filmova talijanske i francuske produkcije.
Ciklus klasika počinje filmom 'Ljepotica dana' Luisa. Buñela, a nastavlja se filmovima 'Bijele noći' Luchina Viscontija, 'Cherbourški kišobrani' Jacquesa Demyja, 'Brak na talijanski način' Vittorija De Sice, 'Odvratnost' Romana Polanskog, 'Jedan izuzetan dan' Ettorea Scole, 'Posljednji metro' Françoisa Truffauta i 'Osam i pol' Federica Fellinija. Ulaznice, po cijeni od dvadeset kuna po filmu, mogu se kupiti putem mrežne stranice kina Valii ili sat vremena prije početka projekcije u Circolu.
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/pula-predstavljen-filmski-program-circolo-classic-20210730
i ove godine:
OD 12. KOLOVOZA DO 4. RUJNA
KINO U KVARTU: U 12 dana na 12 lokacija 12 filmova
https://www.glasistre.hr/pula/kino-u-kvartu-u-12-dana-na-12-lokacija-12-filmova-738298
ili možda u talijanski Circolo
filmski program Circolo classic
Filmski program 'Circolo Classic', koji je prošle godine nastao u suradnji Pula Film Festivala i pulske zajednice Talijana, u sklopu kojeg će se od 3. do 31. kolovoza prikazati osam filmova talijanske i francuske produkcije.
Ciklus klasika počinje filmom 'Ljepotica dana' Luisa. Buñela, a nastavlja se filmovima 'Bijele noći' Luchina Viscontija, 'Cherbourški kišobrani' Jacquesa Demyja, 'Brak na talijanski način' Vittorija De Sice, 'Odvratnost' Romana Polanskog, 'Jedan izuzetan dan' Ettorea Scole, 'Posljednji metro' Françoisa Truffauta i 'Osam i pol' Federica Fellinija. Ulaznice, po cijeni od dvadeset kuna po filmu, mogu se kupiti putem mrežne stranice kina Valii ili sat vremena prije početka projekcije u Circolu.
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/pula-predstavljen-filmski-program-circolo-classic-20210730
Guest- Guest
Ra wrote:Jbg... kad ja odem ima svašta u Puli
za Circolo sve su karte već unaprijed rasprodane. kino po kvartovima je gratis.
Guest- Guest
LIVE CAM Brooks Falls - Katmai National Park 2021, Alaska powered by EXPLORE.org
Brooks Falls in Alaska's Katmai National Park is the best place in the world to watch brown bears feasting on salmon as they swim upstream to spawn. Find out the best time to watch live and learn more about Katmai and its brown bears on Explore.org
EXPLORE is the largest live nature cam network on the planet. We bring nature to you, raw, unscripted, and unedited. Enjoy the natural world as it unfolds in real time in front of our cameras. EXPLORE.org takes you from Kenya, Africa to the riverbanks of Katmai, Alaska and everywhere in between.
currently live:
https://explore.org/livecams/currently-live
[url=Explore Live Nature Cams]Explore Live Nature Cams[/url]
Documentary Films
https://www.youtube.com/c/ExploreFilms
Guest- Guest
Ra wrote:Gnječ wrote:jbt. jedan cvrčak! mora da ga je lovila dva dana po šikari mrežom za leptire.
Opet sam našla samo jednog zrikavca koji voli karaoke.
Ali se zato u daljini čuje bolno jaj...jaj...jajkanje istarskog goniča, čiji se gučak (slučajno) našao u ruci alpske štetočine
https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/nizqxhpej8hatr0y
Odlicno! Uhvatila si i cuka! Zrikavac i cuk.. odmah pozelim prisloniti glavu na hladan jastuk. :)
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50