Ostaria Siciliana
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
Ooooo ,oštarija Kod mravojeda još radi ...Gnječ wrote:osteria je prazna...onda ću si sam natočit kriglu piva...
gin tonic molim
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Pišem u knjigu pritužbi:
Moli se gospođa krčmarica, da ako već ne dolazi redovno na posao, neka barem ne zaključava šank. Ostavila je samo pivo vani. Mlako
Nezadovoljna, žedna gošća.
Moli se gospođa krčmarica, da ako već ne dolazi redovno na posao, neka barem ne zaključava šank. Ostavila je samo pivo vani. Mlako
Nezadovoljna, žedna gošća.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
...dragi moj, evo me namćoraste..
Puno svega ovih dana, jučer sam "zaboravila" jesti, živjela na čajevima i sitno voća.
Takvi dani..
Puno svega ovih dana, jučer sam "zaboravila" jesti, živjela na čajevima i sitno voća.
Takvi dani..
Guest- Guest
Gnječ wrote:
ova dva đelata sam polizao najmanje dva šlepera hladnjače
Eh, đe me nađe...ovo su bile moje omiljene lizalice, zbog ovog korneta sa lešnikima i dan danas preferiram kornet, iako ovakav okus više nisam našla kao dostojnu zamjenu.
Guest- Guest
E da, radila sam palačinke, odlične su, čak im nije potrebno ni posebno punjenje, mogu se samo prelit. Nisam slikavala jer su nestajale kako sam ih pravila.
Al sam zbog njih nadahnuta da si kupim novu plitku tavicu i što širu špatulicu.
Pitaju me moji otkud mi receptor...
Al sam zbog njih nadahnuta da si kupim novu plitku tavicu i što širu špatulicu.
Pitaju me moji otkud mi receptor...
Guest- Guest
Venus wrote:Violatorice..
Zahvaljujem na toplom zagrljaju. :)
I buduci da je ovo jedan senzualan pdf sa senzualnim chat-caffeom, ostavljam za pocetak dana jednu senzualnu pjesmu. :)
Guest- Guest
Will somebody please invent a time machine and take me back to the day this was recorded, when life was fun and simple and we had music to love and a good quality ye ole rolling tobacco to smoke and a holy honey beer to drink that tasted like heaven.
Guest- Guest
Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
Guest- Guest
Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
eko la! jučer san nabrusija raknun i kosir a prekjučer sam se išao svađat u Bauhaus.
Guest- Guest
Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
Hvala, Veco! Eno si Gnjeca dodatno potakla da se skulira. Ozbiljno je, stalozeno, prionuo ostrenju, ovaj, pripremanju na sukobe... :D
Guest- Guest
Gnječ wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
eko la! jučer san nabrusija raknun i kosir a prekjučer sam se išao svađat u Bauhaus.
Ti se fino narednih dana zakracunaj - iznutra!
Guest- Guest
violator wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
najbolje da podignem šator u parkiću narednih nekoliko dana. pun mjesec u škorpijetini i plus imam dve škorpijetine doma.
Guest- Guest
Nego, razmisljam malo o reklamama nase dalekovidnice i ostalih komercijalnih televizija. Vecina mi prolazi ispod praga svjesnosti jer su na granici retardacije - dakle, toliko su lose osmisljene da ne uspijevaju zadrzati paznju ni 0,5 sec.. Ali zato me redovno jedna bas nasmije - najbolja reklama od ponudjenih! :D
Btw, bilo bi zabavno napraviti povijesni pregled propagandnog programa. Duzine reklama, najcesceg sadrzaja, nacina komunikacije, razine apstrakcije, ciljanih skupina, kolicine cenzure itd.
Btw, bilo bi zabavno napraviti povijesni pregled propagandnog programa. Duzine reklama, najcesceg sadrzaja, nacina komunikacije, razine apstrakcije, ciljanih skupina, kolicine cenzure itd.
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
najbolje da podignem šator u parkiću narednih nekoliko dana. pun mjesec u škorpijetini i plus imam dve škorpijetine doma.
Nanizi lubanjice na neki spazic i objesi iznad vrata s vanjske strane, napravi fake voodoo lutkkice i postavi ih uzduz prozora - s unutarnje strane (ne zaboravi upiknuti u njih pribadace na vidljiva mjesta) pa da vidis milinu od mira i tisine.
Guest- Guest
Lubanjice (pticje) pronadjes u onoj tvojoj gustoj, nepreglednoj sumi.
2056., Gnjec izlijece s druge strane sume:
Plot twist: pojavio se tik pred novim Mjesecom u Skorpiji
2056., Gnjec izlijece s druge strane sume:
Plot twist: pojavio se tik pred novim Mjesecom u Skorpiji
Guest- Guest
violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
Nanizi lubanjice na neki spazic i objesi iznad vrata s vanjske strane, napravi fake voodoo lutkkice i postavi ih uzduz prozora - s unutarnje strane (ne zaboravi upiknuti u njih pribadace na vidljiva mjesta) pa da vidis milinu od mira i tisine.
nije potrebno. prekjučer sam počeo piturivat ulazna vrata ali samo jedan dio da isprobam futurističku hi-tech boju koju kupih u Bauhausu. odčepim kanistar da nalijem malo boje u kanticu i zaplahnuo me brutalno odvratan miris po truloj ribi točno srdele ali kao da su dvajst dana bile na suncu. počelo mi se povraćat ali ja hrabro idem naprijed mislim si možda je to neka nova tehnologija i kemija pa mora smrdit. i tako ja popituran pol metra i odustanem jer smrad je bio nesnošljiv i mislim si pičku materinu ti njemci su sigurno zamijenili kanistre i prodali mi Zyklon-B ili šta??! i tako sada sam u nesnošljivom smradu nikako da skinem taj smrad trulih sardela sa vrata a i cijeli stan futa po trulim sardelama kao da sam u ribarnici. čak i mačka zaobilazi neće ni nlizu.
zato sam se išao svađat u Bauhaus kod njemaca. kad je onaj na info pultu pomirisao samo se čulo: pfuuuj pa rig, rig, podrig pa lik kaže: koji je ovo kurac? jebote skoro sam se ispovraćao šta je to???
i tako dali mi drugu kantu boje drugog proizvođača a ne ovu A.G. Farben koja futa po trulim sardelamma i zyklonu-b. naravno, novu kantu je morao otvoriti ispred mene da ponjuškamo da ne bi bili opet neki bojni otrovi.
Guest- Guest
a što se reklama tiče evo jedan primjer kako se reklama jednog proizvoda drastično promijenila:
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
nije potrebno. prekjučer sam počeo piturivat ulazna vrata ali samo jedan dio da isprobam futurističku hi-tech boju koju kupih u Bauhausu. odčepim kanistar da nalijem malo boje u kanticu i zaplahnuo me brutalno odvratan miris po truloj ribi točno srdele ali kao da su dvajst dana bile na suncu. počelo mi se povraćat ali ja hrabro idem naprijed mislim si možda je to neka nova tehnologija i kemija pa mora smrdit. i tako ja popituran pol metra i odustanem jer smrad je bio nesnošljiv i mislim si pičku materinu ti njemci su sigurno zamijenili kanistre i prodali mi Zyklon-B ili šta??! i tako sada sam u nesnošljivom smradu nikako da skinem taj smrad trulih sardela sa vrata a i cijeli stan futa po trulim sardelama kao da sam u ribarnici. čak i mačka zaobilazi neće ni nlizu.
zato sam se išao svađat u Bauhaus kod njemaca. kad je onaj na info pultu pomirisao samo se čulo: pfuuuj pa rig, rig, podrig pa lik kaže: koji je ovo kurac? jebote skoro sam se ispovraćao šta je to???
i tako dali mi drugu kantu boje drugog proizvođača a ne ovu A.G. Farben koja futa po trulim sardelamma i zyklonu-b. naravno, novu kantu je morao otvoriti ispred mene da ponjuškamo da ne bi bili opet neki bojni otrovi.
: )))))
A briiizan! Velis ti, to je neka nova tehnologija krmije, mora smrdit'.
Odvalila sam na ono s mackom i tipom s info pulta...
Uglavnom, rijesio si Mjesec u Skorpiji! :D Srdele su bolje od lubanjica.
Guest- Guest
violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
: )))))
A briiizan! Velis ti, to je neka nova tehnologija krmije, mora smrdit'.
Odvalila sam na ono s mackom i tipom s info pulta...
Uglavnom, rijesio si Mjesec u Skorpiji! :D Srdele su bolje od lubanjica.
a da ja sam mislio to je valjda neka kemikalija unutra protiv nametnika i plijesni pa ono mislim si ishlapit će čim nanesem kistom na drvo. ali jok! to smrdi horror čisti nemožeš izdržat tjera te na povraćanje bljuv. odmah sam išao izguglat koji kurac je to.
ali opet moram to sranje i ja mirisat. a ona škorpijetina je prebolila Covid i već 4 mjeseca nema osjeta mirisa ni okusa tako da na tu škorpijetinu ova moja futajuća barijera trulih sardela ne djeluje.
a mačka bježi ide skroz okolo ne bliže od 10 metara. lik na info pultu se skoro onesvijestio. da mi nisu htjeli zamijenit bio bi im prolio tu jebenu pituru po podu u Bauhausu pa da vidiš stampedo na izlazu...
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
Hvala, Veco! Eno si Gnjeca dodatno potakla da se skulira. Ozbiljno je, stalozeno, prionuo ostrenju, ovaj, pripremanju na sukobe... :D
Da, vidim....no nisam napisala ono što je dobro, a to je da je povoljno za imati romant'ku i strast sa ženom koja mu kovitla misli i srce ..tako da nek navali sav naoštren al' na neku drugu stranu!!
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:Samo da usput napomenem da je preksutra pun mjesec u škorpijetini, malkice je teži ovaj put, neželjeni obrati, neočekivana iznenađenja, neraspoloženja, nervoza...baš šora. Aspekti ovog će se protegnuti čak 2 tjedna u maj, toliko je jak. Blagost, osobito prema sebi, pa i drugima te strpljivost su poželjni. Živce okačit o klin.
Nije ti lako!
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50