Ende...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Ende...
kic wrote:
sretan i berićetan, da se izlječiš od zaljubljenosti u ćelavca i patuljka-
Guest- Guest
Sretan rockas zagorskom alkoholicaru i heroinasu.
Sretan rodjendan narkomansko paletarskoj propalici i pedercini sa pujanki
Sretan rodjendan narkomansko paletarskoj propalici i pedercini sa pujanki
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pusite kurac obojica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Oni su na 72 sata od smrti.karlitovnačin wrote:sretan rođendan. sad ste za jednu godinu blizi smrti
Jer nedilju vecer docekat nece
2015-09-13
sretan rodjendan...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Sritan obojici i momci to što ste rođeni na današnji dan ne znači da se ne morate konačno uozbiljiti... ne kupujte travu u prvog dilera na kojeg naiđete i ostavite se delanca pobogu...
darth_vader-
2014-04-17
Najvece sprdnje foruma imaju rođendan na sprdnja dan...i jos se drze za ruke dok jedan drugome drkaju i sanjare o rous-u
Guest- Guest
Sretan rođendan kurcopusaci
Niche lakse sa bijelim , ende lakse sa bijelim... vinom
Niche lakse sa bijelim , ende lakse sa bijelim... vinom
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2